SDA Bocconi School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

SDA Bocconi είναι η κορυφαία Σχολή Διοίκησης στην Ιταλία και είναι επίσης μεταξύ των κορυφαία ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Ιδρύθηκε το 1971, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία, SDA Bocconi School of Management είναι πρωτοπόρος στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων στην Ιταλία: το σήμα κατατεθέν του είναι η καινοτομία και η εκτεταμένη μοντελοποίησης που εκδηλώνονται μέσα από ένα ευρύ φάσμα των εκτελεστικών μαθημάτων και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Η Σχολή προσφέρει μια Πλήρης απασχόληση MBA και ένα Global Executive MBA στην αγγλική γλώσσα, καθώς και μια σπονδυλωτή Executive MBA και ένα βράδυ Executive MBA στα ιταλικά. Επίσης, προσφέρει 9 Πλήρης απασχόληση Εξειδικευμένες Master Programs (5 Διεθνής +4 στα ιταλικά) και 6 Εκτελεστικός Εξειδικευμένες Master Programs (2 Διεθνής +4 στα ιταλικά). Επιπλέον, η Σχολή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από Executive Education Open και προσαρμοσμένα προγράμματα κάθε χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες: SDA Bocconi

SDA Bocconi υπερηφανεύεται για: τη στρατηγική της θέση, μια απαράμιλλη σχολή, παγκόσμιες προοπτικές, την ποικιλομορφία, ισχυρά δίκτυα. Το σχολείο βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου, ένα σημαντικό κεφάλαιο της βιομηχανίας, τη χρηματοδότηση, τις τέχνες, τα μέσα ενημέρωσης και, πάνω απ 'όλα, η μόδα. Milano είναι ένα εργαστήριο πραγματικής ζωής για SDA Bocconi. Η πόλη είναι το σπίτι σε μια μυριάδα των εταιρειών και των χρηματιστηρίων στα οποία οι μαθητές είναι άμεσα εκτεθειμένη. SDA Bocconi προστιθέμενη αξία είναι η αξία που έχει από τη μία πλευρά την ακαδημαϊκή αριστεία και την παράδοση, με την εγγύηση "Università Bocconi», της φήμης, ισχυρή σχολές και ερευνητικά κέντρα, από την άλλη, ένα μάτι άνοιξε συνεχώς στην αγορά, σχετικά με το επιχειρηματικό κόσμο χρειάζεται, μια πρακτική, επιχειρηματική προσέγγιση προσανατολισμένη όταν αντιμετωπίζει το περιεχόμενο και τις καταστάσεις.

SDA Bocconi είναι καθολικά εστιασμένη. Οι μαθητές έρχονται σε SDA Bocconi από όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, η πανεπιστημιούπολη είναι παραδειγματικές για τη διαφορετικότητα, τον διεθνισμό και την ανομοιογένεια των δύο φύλων? οι τάξεις φέρει σε επαφή άτομα από διαφορετικά επαγγελματικά υπόβαθρα, χωρίς κυρίαρχη βιομηχανία πάνω από το άλλο.

Πυλώνα παγκόσμιο δίκτυο της δύναμη έγκειται στην ποιότητα της εταιρικής σχέσης SDA Bocconi κατέχει με τους βασικούς θεσμούς των επιχειρήσεων γύρω από την Ιταλία και σε όλο τον κόσμο. SDA Bocconi αποφοίτους που λειτουργούν σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο παγκόσμιο δίκτυο. Ο 1 έτους Full-Time MBA είναι εμβληματικό πρόγραμμα της Σχολής με περίπου 100 φοιτητές MBA.

Το πρόγραμμα ξεκινά με την Εβδομάδα Εγκαίνια: μιας εβδομάδας MBA στρατόπεδο μποτών, κατά την οποία θα σας ζητηθεί να κατανοήσουμε και να ζήσουμε την ουσία του προσεχούς έτους σας.

Οι μαθητές περνούν τους πρώτους οκτώ μήνες του προγράμματος, λαμβάνοντας μαθήματα και ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης που ακολουθείται από μια δίμηνη πραγματικό κόσμο, hands-on εμπειρία (μεμονωμένα ή οικοτροφείο Consulting Group έργου), καθώς και οι τελικές συγκεντρώσεις. Εκτός από τις 4 λειτουργικά που βασίζονται Συγκεντρώσεις, όπως η χρηματοδότηση, καινοτομία, επιχειρηματικότητα και το μάρκετινγκ, το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα για την περαιτέρω εξατομίκευση ανάπτυξή τους με την επιλογή του τομέα που βασίζεται Track Πολυτελή Διοίκηση Επιχειρήσεων (LBM), σε συνεργασία με την LVMH, η διάσημος ηγέτης στην παγκόσμια επιχειρηματική πολυτέλεια.

Το τελευταίο μέρος του MBA θα λάβει χώρα στο Arrivederci Εβδομάδα: Τέχνες και Επιχειρήσεων, Telco και νέα μέσα, κυβέρνηση που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση, η Pharma και την υγεία, καθώς και από πρώτο χέρι "Made in Italy" επιχειρηματικά μοντέλα.

Ως ένα σημαντικό διεθνές σχολείο της διαχείρισης, SDA Bocconi έχει εμπλακεί σε μια ενεργό και αριστοκρατική δικτύου ανταλλαγών, τις συνεργασίες και τις αλληλεπιδράσεις με αντίστοιχα ιδρύματα. Το Διεθνές Πρόγραμμα Ανταλλαγής προσφέρει επιλεγέντες υποψηφίους την ευκαιρία να περάσουν 3-4 μήνες του προγράμματος σε μια άλλη κορυφαία σχολή επιχειρήσεων.

MBA φοιτητές έχουν πλήρη πρόσβαση στην Υπηρεσία Σταδιοδρομίας, που οργανώνει ένας-προς-έναν επαγγελματικό προσανατολισμό και καθοδήγηση, εργαστήρια, εταιρικές παρουσιάσεις, ημέρες της εταιρείας, το βιβλίο βιογραφικό σημείωμα και θέσεις εργασίας. Τη διαχείριση της σταδιοδρομίας και την πρόσληψη δραστηριότητες επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα εθνικών και διεθνών εταιρειών.

Website: www.sdabocconi.it

Τελευταίες κατάταξη:

Η κορυφαία Σχολή Διοίκησης στην Ιταλία και το μόνο ιταλικό σχολείο στην κορυφή των charts όλων των βασικών διεθνών κατάταξη, SDA Bocconi έχει καθιερωθεί ως ευρωπαϊκό ηγέτη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. SDA Bocconi 5η θέση στην Ευρώπη στην έκθεση QS Παγκόσμια 200 Business School 2014/2015, με βάση τις εκτιμήσεις της Εργοδότες.

Επιπλέον, η SDA Bocconi MBA κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων προγράμματα στον κόσμο ως η καλύτερη αξία για τα χρήματα, την επένδυση στην εκπαίδευση MBA που η ίδια πληρώνει πίσω πιο γρήγορα. Σύμφωνα με την τελευταία Forbes κατάταξη της απόδοσης της επένδυσης (ROI, ο μέσος όρος των πτυχιούχων χρόνο χρειάζεστε για να κερδίσετε πίσω τα δίδακτρα), το SDA Bocconi MBA είναι η 3η μεταξύ των προγραμμάτων εκτός των ΗΠΑ στον κόσμο, ενώ η κατάταξη του σε καλές τιμές MBA του 2014 από το Economist τοποθετεί το 4ο Σχολείο σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο Bloomberg Businessweek Top Int'l B-School κατάταξης το 2014, SDA Bocconi του Full-Time MBA κέρδισε δύο θέσεις και καταλαμβάνει την 14η θέση μεταξύ των καλύτερων προγραμμάτων που διδάσκονται εκτός των ΗΠΑ, και 11η στην Ευρώπη.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, στην κατάταξη των Financial Times Global MBA 2015 Το πρόγραμμα δίνει 10η στην Ευρώπη και 26η σε παγκόσμιο επίπεδο, παραμένει το μόνο ιταλικό MBA στην κατάταξη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Executive Master στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (emshrm)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ιταλία Μιλάνο Altavilla Vicentina +1 περισσότερα

Executive Master στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (EMSHRM) - HR: από τις προκλήσεις για τις αλλαγές. Πρόκειται για ένα διεθνές 10-μηνών Εκτελεστικό Πρόγραμμα που τοποθετεί σε βάθος έμφαση στο επιχειρηματικό πλαίσιο της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και της ηγεσίας, εστιάζοντας στα οργανωτικά και στρατηγικά θέματα που επηρεάζουν τις αποφάσεις ΥΕ. [+]

Ο εκτελεστικός Master στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (EMSHRM) σας προσφέρει μια 10 μηνών διεθνές πρόγραμμα εκτελεστικό που τοποθετεί σε βάθος έμφαση στο επιχειρηματικό πλαίσιο της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και της ηγεσίας, εστιάζοντας στα οργανωτικά και στρατηγικά θέματα που επηρεάζουν τις αποφάσεις ΥΕ. Τι EMSHRM μπορεί να σας προσφέρει Η εστίαση σε στρατηγικά και οργανωτικά ζητήματα που επηρεάζουν τις αποφάσεις HR Η γνώση για να συμβουλεύει κορυφαία στελέχη και να επιφέρουν αλλαγές σε σύνθετες οργανωτικές ρυθμίσεις. Μια λεπτομερής κατανόηση των βασικών στρατηγικών ανθρώπινου δυναμικού, τη δομή, τα συστήματα και τις διαδικασίες. Τα εργαλεία για να κατανοήσουμε το πλαίσιο στο οποίο η στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού και της ηγεσίας παίζουν ρόλο. Οφέλη από την επιλογή EMSHRM Ένα all-γύρω από την άποψη του ανθρώπινου δυναμικού Αυτό το Master διδάσκεται από Διεθνή Σχολή. Από την κατοχή ανώτερα μέλη του διδακτικού και μια διαδρομή προπόνηση, το πρόγραμμα είναι σε θέση να προσφέρουν στους φοιτητές μια ευρύτερη ποικιλία των προοπτικών σχετικά με τη στρατηγική και τα συστήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, καθιστώντας την εμπειρία της μάθησης ακόμα πιο πολύτιμο. Επιπλέον, πολλές ομιλητές από EMSHRM Διεθνές Συμβούλιο, καθιστούν δυσκολότερη τη συμμετοχή ζωντανή και πάντα connectet με επιχειρηματική πρακτική και την αριστεία. Μια ανεκτίμητη δίκτυο Ένας Δάσκαλος όπως EMSHRM θα σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε ένα διεθνές δίκτυο, τόσο κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμα. Πολλές από τις επαφές σας θα είναι συναδέλφους, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, των οργανώσεων, και οι απόφοιτοι - ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο που θα αποδειχθεί ανεκτίμητη κατά τη διάρκεια των ετών. Η γνώση που... [-]

Master στη μόδα, την εμπειρία και τη διαχείριση του σχεδιασμού (mafed)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12  January 2018 Ιταλία Μιλάνο Altavilla Vicentina +1 περισσότερα

Το Master στη μόδα, Εμπειρία & Διαχείριση Μελετών (MAFED) είναι μια πλήρους απασχόλησης, διάρκειας ενός έτους εντατικό πρόγραμμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και προσελκύει φοιτητές από [+]

Το Master στη μόδα, Εμπειρία & Διαχείριση Μελετών (MAFED) είναι μια πλήρους απασχόλησης, διάρκειας ενός έτους εντατικό πρόγραμμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. MAFED στοχεύει στην καλλιέργεια της προσανατολισμένης στα αποτελέσματα της δημιουργικότητας, η οποία συνεπάγεται την αντιμετώπιση με την απεριόριστη φαντασία των δημιουργικών ανθρώπων, την ευαισθητοποίηση σας από το όμορφο και πρωτότυπο, και τους περιορισμούς του χρόνου και την αστάθεια των καταναλωτών. MAFED είναι ο Δάσκαλος για σας εάν Μπορείτε φιλοδοξούν να αναλάβουν διευθυντικά καθήκοντα σε μια μόδα, πολυτέλεια ή σχεδιασμό που βασίζεται σε εταιρεία, ή αν ενδιαφέρεστε για την εφαρμογή εκκίνησης σας στον τομέα Ψάχνετε για ένα πρόγραμμα που σας δίνει άμεση έκθεση στον κόσμο της βιομηχανίας, όπου τα πράγματα συμβαίνουν Θέλετε να αποκτήσετε ένα προσόν που είναι σύμφωνη με τους στόχους σας Θέλετε ένα αναγνωρισμένο Διεθνές εξειδικευμένη μεταπτυχιακή και Μετα-Master εμπειρία, για το Διεθνές προφίλ με επαγγελματική εμπειρία. Τι MAFED μπορεί να σας προσφέρει Το πρόγραμμα, με εστιασμένη προσέγγιση και τους στενούς δεσμούς της με τη βιομηχανία, θα σας δώσει τη δυνατότητα να: Λαμβάνουν εξειδικευμένη εκπαίδευση και τα εργαλεία διαχείρισης σε μία από τις μόδας και του design πρωτεύουσες του κόσμου, όπου πολλές εκδηλώσεις υψηλού προφίλ λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο. Αλληλεπιδρούν με ένα ειδικό F & D ακαδημαϊκή και επαγγελματική Σχολή Γίνετε μέλος ενός διεθνούς δικτύου με μαθητές από πάνω από είκοσι εθνικότητες και πάνω από 450 αποφοίτων σε όλο τον κόσμο Εταιρείες Επίσκεψη συμπεριλαμβανομένων των εργοστασίων, εκθεσιακούς χώρους και καταστήματα ναυαρχίδα Μάθετε για τις νέες τάσεις και... [-]

Master στην εταιρική χρηματοδότηση (MCF)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Ιταλία Μιλάνο Altavilla Vicentina +1 περισσότερα

Το Master in Corporate Finance (MCF) είναι ένας έντονος και την τόνωση μονοετές πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα, με σκοπό να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την προώθηση της καινοτομίας και να κυριαρχήσει διάφορα διεθνή τεχνικές διαχείρισης οικονομικών και τα εργαλεία, αν εργάζεστε για μια εταιρεία ή ένα θεσμικό όργανο. Επιλέγοντας MCF σημαίνει επένδυση στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη, με σκοπό να λάβει τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο. [+]

Το Master in Corporate Finance (MCF) είναι ένας έντονος και την τόνωση μονοετές πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα, με σκοπό να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την προώθηση της καινοτομίας και να κυριαρχήσει διάφορα διεθνή τεχνικές διαχείρισης οικονομικών και τα εργαλεία, αν εργάζεστε για μια εταιρεία ή ένα θεσμικό όργανο. Επιλέγοντας MCF σημαίνει επένδυση στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη, με σκοπό να λάβει τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο. MCF είναι ο Δάσκαλος για σας εάν Θέλετε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λύσεις στα οικονομικά προβλήματα. Θέλετε να παρέχονται με τις πιο προηγμένες τεχνικές της δημοσιονομικής διαχείρισης. Ψάχνετε για ένα μείγμα της ηγεσίας και του σεβασμού των άλλων, τη δεοντολογία και την εκτίμηση της διαφορετικότητας. Θέλετε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο. Θέλετε να λειτουργούν σε πολύπλοκα σενάρια με μοναδικά εργαλεία και τις δυνατότητες. Τι MCF μπορεί να σας προσφέρει Η Εξειδικευμένες Master 100% χρηματοδότηση εστιασμένη, για να σχηματίσει την επαγγελματική αποφοίτους Πρακτικές και Εφαρμοσμένων χρηματοοικονομικών γνώσεων και τεχνικών δεξιοτήτων Δυνατότητα να αντιμετωπίσει άμεσα τα οικονομικά καθήκοντα, χωρίς να απαιτείται πρόσθετη εκπαίδευση Β-Σχολή έντονη μεθόδους διδασκαλίας (περιπτώσεις των επιχειρήσεων, επιχειρηματικά παιχνίδια, επαγγελματική σχολή, προσομοίωσης, λογισμικό) Εξειδικευμένες τεχνική προετοιμασία από μια σχολή που έχει ισχυρούς δεσμούς με την οικονομική κοινότητα «Εκμάθηση και εξάσκηση Οικονομικών σημαίνει να βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής στον κόσμο της οικονομίας. Το πιο κίνητρα και φιλόδοξους ανθρώπους να κάνουν και ανταμείβονται με την επαγγελματική και προσωπική ικανοποιήσεις και νομισματική αποτελέσματα. Έτσι, θέλετε να είναι στο κέντρο της σκηνής με εμάς; " Alberto... [-]

Master της Δημόσιας Διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες October 2017 Ιταλία Μιλάνο Altavilla Vicentina +1 περισσότερα

Το Master της Δημόσιας Διοίκησης (MPA) που προσφέρονται από SDA Bocconi School of Management είναι ένα μονοετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης διδάσκονται στα αγγλικά σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. [+]

Master της Δημόσιας Διοίκησης Έξυπνες λύσεις για τη δημόσια προκλήσεις. Το Master της Δημόσιας Διοίκησης (MPA) που προσφέρονται από SDA Bocconi School of Management είναι ένα μονοετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης διδάσκονται στα αγγλικά σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το MPA βοηθά τους ξένους φοιτητές να αναπτύξουν εξειδικευμένες γνώσεις και προσωπικές ιδιότητες για επαγγελματική εργασία στο δημόσιο τομέα και συναφείς οργανισμούς τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. State-of-the-art επιστημονικό υπόβαθρο, να προσβληθεί γνώση, τον επαγγελματισμό και ανοικτές στη διαφορετικότητα κάνει το MPA μια μοναδική, μια φορά-in-a-ζωής μαθησιακή εμπειρία για το μέλλον τους διαχειριστές του δημοσίου συμφέροντος. Το MPA είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ψάχνουν για τα στερεά εργαλεία δημόσιας διαχείρισης και θέλουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στις κυβερνητικές και μη-κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς, καθώς και ιδιωτικές επιχειρήσεις που εργάζονται με το δημόσιο τομέα. Το MPA είναι ο Δάσκαλος για σας εάν Μπορείτε να βρείτε τη διαχείριση των δημόσιων συμφερόντων, όχι μόνο χρήσιμο, αλλά και άκρως ικανοποιητική. Ψάχνετε για ένα άκρως κατετάγη School of Management με μια ισχυρή φήμη και το τμήμα της δημόσιας διοίκησης που ιδρύθηκε το 1976, αφιερωμένο στην ανάπτυξη των εφαρμοσμένων μελετών της δημόσιας διοίκησης μέσω της έρευνας και της εκπαίδευσης και έχει μια σταθερή διεθνή φήμη. Είστε μια καθιερωμένη επαγγελματική ευθύνες της ηγεσίας ζητούν στην διεθνή δημόσιο τομέα. Τι MPA μπορεί να σας προσφέρει Θα σας παρέχει με τις δεξιότητες και τα εργαλεία που απαιτούνται για να είναι ηγετικό στέλεχος στον δημόσιο τομέα. Θα σας διδάξει επίσης σχετικά με τις διεθνείς πολιτικές και τις βέλτιστες... [-]

εκτελεστικός Master σε Μάρκετινγκ & πωλήσεις (ΕΜΜ)

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 14 μήνες January 2018 Ιταλία Μιλάνο Altavilla Vicentina +1 περισσότερα

Εκτελεστικός Master στο Marketing & Πωλήσεων - εργασίας, τη μάθηση, και ζουν σε πιο σας. Πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία SDA Bocconi / ESADE - περισσότερες συνδέσεις, ευρύτερη επεκτάσεις. [+]

Η εκτελεστική μορφή του προγράμματος σημαίνει ότι οι παραδοσιακές τάξεις σε συνδυασμό με συνεδρίες εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η οποία σας επιτρέπει να εργάζονται και να σπουδάζουν ταυτόχρονα. Ο πλοίαρχος επικεντρώνεται στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, και σας προσφέρει την ευκαιρία να μελετήσει όχι μόνο σε SDA Bocconi στο Μιλάνο αλλά και στο ESADE στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη. EMMS είναι ο Δάσκαλος για σας εάν Θέλετε να προχωρήσουν περαιτέρω στην καριέρα σας, χωρίς τη λήψη του χρόνου για να μελετήσει Θα θέλατε να ενισχύσει τις γνώσεις σας για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε ένα διεθνές πλαίσιο Θέλετε να είστε σε θέση να εφαρμόσουν αμέσως τι έχετε μάθει στο πρόγραμμα Είστε ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ευκαιρίες δικτύωσης στη διεθνή αγορά Τι EMMS μπορεί να σας προσφέρει Ένα μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις που περιλαμβάνει τις τάξεις σε 3 διαφορετικές πόλεις, συνεδρίες εξ αποστάσεως μάθηση και την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη αυτό που έχετε μάθει μέσα από ένα επιχειρηματικό σχέδιο. [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και διαχείριση των τεχνών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες October 2017 Ιταλία Μιλάνο Altavilla Vicentina +1 περισσότερα

Το Master στη Διοίκηση και Διοίκηση Τεχνών (ΜΑΜΑ) είναι μια πλήρους απασχόλησης, τη διεθνή, μονοετές πρόγραμμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και προσελκύει φοιτητές [+]

Το Master στη Διοίκηση και Διοίκηση Τεχνών (ΜΑΜΑ) είναι μια πλήρους απασχόλησης, τη διεθνή, μονοετές πρόγραμμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. MAMA αποσκοπεί στην υποστήριξη της καλλιτεχνικής καινοτομίας και πολιτιστικής ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ενίσχυση των ηγετικών και διοικητικών ικανοτήτων που απαιτούνται για τις τέχνες οργανώσεις να ευδοκιμήσουν. Αξιοποιώντας στο ιταλικό αριστεία στην πολιτιστική κληρονομιά και την καλλιτεχνική παραγωγή, το πρόγραμμα θα ενισχύσει την πολιτιστική σας υπόβαθρο, καθώς και τις επαγγελματικές σας ικανότητες, πράγμα που θα επιτρέψει την καριέρα σας να ανθίσει. MAMA είναι ο Δάσκαλος για σας εάν Είστε παθιασμένοι με τις τέχνες και τον πολιτισμό. Θέλετε μια καριέρα ως επαγγελματίας, διευθυντής, σύμβουλος ή επιχειρηματίας στις τέχνες και τον πολιτιστικό τομέα. Θέλετε να βελτιώσετε τις διευθυντικές γνώσεις σας σε μία από τις κορυφαίες σχολές της Ευρώπης Διοίκησης. Θέλετε να μάθετε για τις ιταλικές και ευρωπαϊκές καλλιτεχνικές παραδόσεις και πώς στηριχθούν και να αναπτυχθούν. Τι MAMA μπορεί να σας προσφέρει Στερεά θεμέλια στη διαχείριση, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών, δημιουργικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων. Ειδικές γνώσεις για να λειτουργήσει με επιτυχία στον τομέα των τεχνών και του πολιτισμού. Η άμεση επαφή με οργανώσεις κορυφαία ιταλικά και διεθνή τέχνες και οι ηγέτες τους, οι οποίοι είναι συχνά καλεσμένος ομιλητές στο πρόγραμμα. Ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον, εστιάζοντας σε μια διεθνή αγορά με μια διεπιστημονική προσέγγιση. Μια ειδική σχολή της διαχείρισης των τεχνών, ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με τον κόσμο των τεχνών και της πολιτιστικής διαχείρισης της κοινότητας. Η ΜΑΜΑ Grand Tour, που θα σας έξω... [-]

πλοίαρχος της διαχείρισης των τροφίμων & ποτών (MFB)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες January 2018 Ιταλία Μιλάνο Altavilla Vicentina +1 περισσότερα

ο Master of Management σε Τρόφιμα & Ποτά (ΑΠΚ) είναι μια πλήρους απασχόλησης, τη διεθνή, μονοετές πρόγραμμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην διαχείριση του F & B και συνδεδεμένες εταιρείες, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέρετρα και προηγμένες έμποροι λιανικής πώλησης, από μια καινοτόμο και αποτελεσματική προοπτική. MFB έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση και υιοθετεί μια βιωματική μέθοδο. [+]

Το Master of Management στο Τρόφιμα & Ποτά (ΑΠΚ) είναι μια πλήρους απασχόλησης, τη διεθνή, μονοετές πρόγραμμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην διαχείριση του F & B και συνδεδεμένες εταιρείες, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέρετρα και προηγμένες έμποροι λιανικής πώλησης, από μια καινοτόμο και αποτελεσματική προοπτική. MFB έχει μια διεπιστημονική προσέγγιση και υιοθετεί μια βιωματική μέθοδο. Διαλέξεις από καθηγητές και ομιλητές εναλλάσσονται με ομαδικές ασκήσεις, ομαδικά και ατομικά έργα, προσομοιώσεις, παιχνίδια ρόλων και ανάλυση μελέτης περίπτωσης. Θα έχετε πολλές Q & A συνεδρίες σε σύγχρονα θέματα, η βιομηχανία αντιμετωπίζει τώρα και στο μέλλον αντιληπτή. MFB αφορά τη διαχείριση των ως μοναδική συνταγή που απαιτεί πολλές προσεκτικά μετριέται συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, όραμα, το αυτοκίνητο, την αποφασιστικότητα και την ικανότητα να εντοπίζουν τις ευκαιρίες και να φέρει σε επαφή ανθρώπους, πολιτισμούς και παραδόσεις. MFB είναι ο Δάσκαλος για σας εάν Μπορείτε φιλοδοξούν να αναλάβουν διευθυντικά καθήκοντα στην ενδιαφέρουσα τομέα των Τροφίμων & Ποτών και των συναφών βιομηχανιών Θέλετε να ανακαλύψετε πώς να είναι επιτυχής στο εστιατόριο και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Θα πρέπει να είναι πιο εξειδικευμένα, ώστε να προχωρήσουν στην καριέρα σας Θέλετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους διεθνείς ηγέτες σε αυτόν τον τομέα Είστε έτοιμοι για την πρόκληση ενός εξειδικευμένου και έντονο πρόγραμμα επιχειρήσεων Είστε έτοιμοι για ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο School of Management. Τι MFB μπορεί να σας προσφέρει Στερεά θεμέλια στη διαχείριση, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών, δημιουργικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων... [-]

Βίντεο

1-year Full-Time MBA - SDA Bocconi