Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ελβετική Σχολή Διοίκησης, Ρώμη, Ιταλία

Η Μαγεία συμβαίνει στη Ρώμη!

Η Ελβετική Σχολή Διοίκησης είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης. Έχουμε ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα που προέρχεται από όλο τον κόσμο, μελετώντας τα διαπιστευμένα μας μεταπτυχιακά και Πτυχίο Επιχειρησιακά Προγράμματα.

Πιστοποιήσεις:

Το SSM είναι ένα αναγνωρισμένο σχολείο της UNESCO / Διεθνούς Ένωσης Πανεπιστημίων

Η SSM είναι διαπιστευμένη από την IACBE USA.

Το SSM είναι πιστοποιημένο από την EduQua πιστοποιημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Το SSM είναι διαπιστευμένο ίδρυμα από το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων των ΗΠΑ

Στην Ελβετική Σχολή Διοίκησης, ο στόχος μας είναι να τονωθεί η δίψα σας για γνώση, να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη σας και να σας προσφέρουμε καινοτόμες μαθήματα και έγκαιρο υλικό. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ακαδημαϊκά και επαγγελματικά μαθήματα και προγράμματα. Μια επιτυχημένη καριέρα απαιτεί ένα στέρεο υπόβαθρο των επιχειρηματικών γνώσεων. Γι 'αυτό όχι μόνο διδάσκουμε αποτελεσματικά τα θεμελιώδη επιχειρήματα, αλλά κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να εξασφαλίσουμε την ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων σας.

Στόχος μας είναι να δώσουμε στους μαθητές μια πραγματική εμπειρία στην τάξη. Στο SSM θα προσομοιώσετε τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ηγέτες των επιχειρήσεων καθώς καλείτε να αναλύσετε δεδομένα, να αναπτύξετε εναλλακτικές λύσεις, να κάνετε και να υπερασπιστείτε τις συστάσεις σας και να εκτελέσετε. Επιτυγχάνουμε σε αυτόν τον στόχο όχι μόνο με τη χρήση περιπτωσιολογικών μελετών αλλά και με εξαιρετικά διεθνή μέλη ΔΕΠ, τα οποία εμπλουτίζουν τα μαθήματά μας με εμπειρία πραγματικής ζωής, προετοιμάζοντάς σας για τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων καλύτερα από οποιοδήποτε πρόγραμμα με βάση τη διάλεξη θα μπορούσε ποτέ να γίνει.

Συνδέουμε εταιρικές επισκέψεις, φιλοξενούμενους και ομιλητές από τη βιομηχανία ή το πεδίο σπουδών σε όλα τα μαθήματα που προσφέρουμε. Επιπλέον, κάθε μάθημα περιλαμβάνει τη διασύνδεση μιας ηγετικής, ηθικής και επιχειρηματικής συνιστώσας που θα επιτρέψει στους υποψηφίους να μετατρέψουν τις έννοιες σε αποφάσεις, σε δράση και ιδέες στην αλλαγή, παρέχοντας την ευκαιρία να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει στην τάξη στην πραγματική ζωή. Σε κάθε κατηγορία, θα ανοίξουμε το μυαλό σας για το πώς λειτουργεί πραγματικά ο κόσμος των επιχειρήσεων, θα συμβάλουμε στην επαγγελματική σας εμφάνιση και συμπεριφορά.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μας υποστηρίζεται περαιτέρω από την έμφαση στις πρακτικές δεξιότητες όπως η παρουσίαση και η δημόσια ομιλία, η πολιτισμική ευαισθησία και η ομαδική εργασία. Μετά την αποφοίτησή τους με διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο οι μαθητές μας. διευθύνει ένα ευρύ φάσμα διεθνών ιδεών διαχείρισης, σκέφτεται στρατηγικά, κατανοεί την τέχνη του κινήτρου και έχει την ικανότητα να αναλαμβάνει ανεξάρτητη επιχειρηματική ανάλυση και να πλαισιώνει λύσεις σε περίπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα.

Σας καλωσορίζουμε να δείτε τον ιστότοπό μας http: /ssm.swiss, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα διαπιστώσετε ότι ένα πτυχίο SSM θα σας προσφέρει μια μοναδική και πολύτιμη ευκαιρία εκπαίδευσης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τις υψηλότερες προσδοκίες σταδιοδρομίας σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Swiss School of Management, Rome Italy

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα Master είναι μοναδικό του είδους. Διαφέρει από τα άλλα προγράμματα διαχείρισης πολυτελείας, έχοντας μια ισχυρή συνιστώσα πρακτικών θεμάτων, που ... [+]

Master of Luxury Management, Καινοτομίας και Branding

Παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, οι πωλήσεις ειδών πολυτελείας αυξάνονται παγκοσμίως. Περισσότερο από ένα σύμβολο, τα είδη πολυτελείας δείχνουν την επιτυχία, το πλεονέκτημα, το προνόμιο, τη γεύση και τα όνειρα. Η αγορά πολυτελών εξαρτάται από τους διαχειριστές να κατανοούν, να διοικούν και να αναπτύσσουν αυτόν τον μοναδικό τομέα.

Το Μεταπτυχιακό μας στη Διαχείριση Πολυτελείας, Καινοτομίας και Branding σχεδιάστηκε ειδικά για φοιτητές που επιδιώκουν σταδιοδρομία στον τομέα της πολυτέλειας διαχείρισης της σημερινής δυναμικής, παγκόσμιας αγοράς.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Swiss School of Management, Rome
Address
Swiss School of Management c/o University of Washington Rome Center Piazza del Biscione 95
00186 Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+39 338 778 44 37