University of Gastronomic Sciences (UNISG)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο της Γαστρονομίας Επιστημών (UNISG)

Ιδρύθηκε από το κίνημα Slow Food και βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής φαγητό και το κρασί του Πιεμόντε, Ιταλία, είναι μια ministerially αναγνωρισμένο, ιδιωτικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό σχέδιο, που βασίζεται σε: διεπιστημονική μάθηση, την πρακτική εμπειρία και να μελετήσει τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Στόχος του είναι να δημιουργήσει την επαγγελματική εικόνα γαστρονόμο που είναι ειδικευμένοι στην παραγωγή, διανομή, προώθηση και επικοινωνία υψηλής ποιότητας τρόφιμα. Καλοφαγάδες είναι η επόμενη γενιά των εκπαιδευτών και των φορέων καινοτομίας, εκδότες και ραδιοτηλεοπτικούς φορείς πολυμέσων, έμποροι από εκλεκτά προϊόντα, και τα διευθυντικά στελέχη των τροφίμων και του κρασιού εταιρείες.

UNISG φοιτητές, με καταγωγή από όλο τον κόσμο, να αποκτήσουν δυναμική εμπειρία σε βιοτεχνικές και βιομηχανικές παραγωγής τροφίμων, χάρη στη συμπληρωματική εκπαίδευση και στα δύο και ανθρωπιστικές επιστήμες, αισθητηριακή εκπαίδευση, και τα χέρια-για την εκμάθηση κατά τη διάρκεια ταξιδιών μελέτης σε πέντε ηπείρους.

Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 2.000 φοιτητές έχουν σπουδάσει ή σπουδάζουν σε UNISG.

Στον κόσμο της εργασίας

απόφοιτοι UNISG εργαστούν σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, από την παραγωγή γεωργικών προϊόντων διατροφής μεγάλης κλίμακας σε μικρής κλίμακας και βιοτεχνικές επιχειρήσεις, όπως οινοποιεία, τοπικές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, και τα καταστήματα ειδικότητας. Καλοφαγάδες δραστηριοποιούνται επίσης στον τομέα του τουρισμού, της κατάρτισης και των ΜΚΟ. Αυτοί κατέχουν θέσεις στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ, και τη διαχείριση, καθώς και στη δημοσιογραφία, τις πωλήσεις και την παραγωγή τροφίμων. Ένας μικρός αριθμός των αποφοίτων εργάζονται για οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ ένας αυξανόμενος percentatge γίνουν επιχειρηματίες, συχνά βασίζεται σε ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο πανεπιστήμιο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην ιταλική κουλτούρα του κρασιού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος April 2018 Ιταλία Bra

Το Master in ιταλικό κρασί Πολιτισμού, που σχεδιάστηκε από το Πανεπιστήμιο της Γαστρονομίας Επιστημών σε συνεργασία με Slow Food και την Τράπεζα κρασί, έχει τον φιλόδοξο στόχο της εκπαίδευσης "ψηφολέκτες κρασί." Αυτά τα νέα οινολογικό πρεσβευτές διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ιταλική αγορά κρασιού και την επικοινωνία. [+]

Ο Master στην ιταλική κουλτούρα του κρασιού, Που σχεδιάστηκε από το Πανεπιστήμιο της Γαστρονομίας Επιστημών σε συνεργασία με Slow Food και την Τράπεζα κρασί, έχει τον φιλόδοξο στόχο της εκπαίδευσης "ψηφολέκτες κρασί." Αυτά τα νέα οινολογικό πρεσβευτές διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ιταλική αγορά κρασιού και την επικοινωνία. Το Master ακολουθεί τη μοναδική φόρμουλα που αναπτύχθηκε στο Pollenzo, με τη διδασκαλία στην τάξη συμπληρώνεται από εκδρομές στους αμπελώνες και τα οινοποιεία και συναντήσεις με εξέχουσες προσωπικότητες από την ιταλική και τη διεθνή οινολογία, του πολιτισμού και της γεωπονίας. Κρασί εξετάζεται από ιστορική, πολιτιστική και περιβαλλοντική άποψη, καθώς και τις τεχνικές και τα γεωργικά. Ποιες είναι οι ψηφολέκτες κρασί και τι κάνουν; Αυτή η νέα επαγγελματική εικόνα έχει αναγνωριστεί από UNISG ως αποτέλεσμα της ανατροφοδότησης από πολλούς οινοπαραγωγούς, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη για αυτό το είδος των εμπειρογνωμόνων για την αποτελεσματική προώθηση του ιταλικού οίνου. ψηφολέκτες κρασί έχουν εξειδικευμένη γνώση της αμπέλου καλλιέργεια και παραγωγή κρασιού, και ξέρουν πώς να επικοινωνούν χρόνια οινολογικό και αμπελουργική παράδοση, τοποθετώντας το μέσα σε ένα πλαίσιο της ιταλικής τέχνης, της ιστορίας, της ανθρωπολογίας και της αισθητικής. ψηφολέκτες κρασί ξέρουν πώς να διηγηθεί και την αγορά ιταλικό κρασί, το οποίο θεωρούν ως το προϊόν μιας μοναδικής γης. Ξέρουν ότι για να εκτιμήσουν καλύτερα ένα κρασί, κάποιος πρέπει να γνωρίσουν ότι η γη, μαζί με τις ευχαριστίες και στο κρασί. Πώς είναι το Master δομημένη; Οι οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, νομικοί εμπειρογνώμονες, οι ιστορικοί, ανθρωπολόγοι, φιλόσοφοι, γεωπόνοι, ampelographers, οινολόγοι, οι γεωλόγοι και εντομολόγοι απαρτίζουν καθηγητές του μαθήματος, το οποίο... [-]

Master στην κουλτούρα των τροφίμων και των επικοινωνιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ιταλία Bra

Κάθε πρόγραμμα Master in Food Πολιτισμού και Επικοινωνιών είναι ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μάστερ με μια συγκεκριμένη θεματική ρεύμα. Τα διαφορετικά ρεύματα του Master μοιράζονται ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων, συμπληρώνεται από εξειδικευμένο υλικό μοναδικό σε αυτό το ρεύμα. Κάθε, όμως, έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές που αναζητούν μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων και διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συζητήθηκαν και εκπροσωπούνται σήμερα. [+]

Κάθε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Τροφίμων Πολιτισμού και Επικοινωνιών είναι ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μάστερ με μια συγκεκριμένη θεματική ρεύμα. Τα διαφορετικά ρεύματα του Master μοιράζονται ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων, συμπληρώνεται από εξειδικευμένο υλικό μοναδικό σε αυτό το ρεύμα. Κάθε, όμως, έχει σχεδιαστεί για τους ξένους φοιτητές που αναζητούν μια καινοτόμο προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων και διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συζητήθηκαν και εκπροσωπούνται σήμερα. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα ευρύ συνδυασμό στην κατηγορία μαθήματα, ασκήσεις, καθοδηγούμενη γευσιγνωσία, τα έργα και εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ιταλία και στο εξωτερικό για να παρέχει ένα πολυ-βιωματική κατανόηση του τόσο υψηλής ποιότητας βιοτεχνικών και βιομηχανικών προϊόντων διατροφής, την οικολογία, γεωπονία, την τεχνολογία τους , ιστορία, ανθρωπολογία, κοινωνιολογία, καθώς και την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για την επικοινωνία τους. Εκπαιδευτές περιλαμβάνουν διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, δημοσιογράφων, και οι ειδικοί της γαστρονομίας, συμπεριλαμβανομένων: Carole Counihan, Barny Haughton, Corby Kummer, Stuart Franklin, Anne Noble, Carlo Petrini, και άλλα. Μέσω μιας προσέγγισης που συνδυάζει την ανθρωπολογία, την ιστορία, την οικολογία, την πολιτική για τα τρόφιμα, η γεωπονία, την οικονομία, τα τρόφιμα και αισθητικές επιστήμες, γευσιγνωσίας, τις επικοινωνίες, και ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων, οι μαθητές αποκτούν τα εργαλεία για την ανάπτυξη νέων εννοιολογήσεις, των επικοινωνιών, και εκπαιδευτικές στρατηγικές μέσα στη σφαίρα της υψηλής ποιότητας γαστρονομία. Οι απόφοιτοι αναδυθεί έτοιμη για σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης με βάση την κοινότητα του έργου, την εκπαίδευση, το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις. Εκτός από αυτό το εύρος της μελέτης, κάθε ρεύμα του κύριου περιλαμβάνει επίσης μια ξεχωριστή ακαδημαϊκή... [-]

πλοίαρχος στην αργή τέχνη της ιταλικής κουζίνας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ιταλία Bra

Σχεδιασμένο για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα καινοτόμο μοντέλο της κουζίνας βασίζεται στη γνώση των παραδοσιακών ιταλικών προϊόντων και Slow φιλοσοφία Τροφίμων. Το Master συνδυάζει και τα δύο και ανθρωπιστικές επιστήμες να αναπτύξουν τις γνώσεις των προϊόντων διατροφής και πώς παράγονται. Με τις κατηγορίες με το διάσημο ιταλικό σεφ και σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο της γαστρονομίας, το πρόγραμμα ενσωματώνει διαλέξεις, εκπαιδευτικά ταξίδια γύρω από την Ιταλία, και την εμπειρία οικοτροφείο στα ιταλικά Slow Food osterias και εστιατόρια. [+]

Αργή Τέχνης Ιταλική Κουζίνα Το 2014 η Pollenzo Μαγειρική Σχολή, που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γαστρονομίας Επιστημών σε συνεργασία με Slow Food, θα διοργανώσει δύο προγράμματα Μάστερ ενός έτους στην αργή τέχνη της ιταλικής κουζίνας. Η δομή και η διδακτέα ύλη θα είναι η ίδια και για τα δύο μαθήματα, με τη μόνη διαφορά ότι η πρώτη θα πρέπει να διδάσκεται στα ιταλικά και το δεύτερο στα αγγλικά: Από Σεπ 2016 - στα ιταλικά Από Ιανουάριος 2017 - στα αγγλικά Κάθε μάθημα θα είναι ανοικτή σε ένα μέγιστο των 20 φοιτητών και θα πρέπει να διδάσκεται στο Corte Albertina στο Pollenzo, δίπλα στα άλλα κτίρια UNISG. Μαγειρική Σχολή φοιτητές θα σπουδάσουν σε ένα μοναδικό περιβάλλον, σε στενή επαφή με τις προπτυχιακές, μεταπτυχιακές, Δάσκαλος και μαθητές Σύνθετη Μαθητείας από όλο τον κόσμο. Θα είναι επίσης σε θέση να πάει στο πανεπιστήμιο εκδηλώσεις και διαλέξεις και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ανοικτή για τους άλλους μαθητές. Το μάθημα προσφέρει μια πρωτότυπη και καινοτόμο μοντέλο διδασκαλίας που επικεντρώνεται στην κουζίνα θεωρείται ως το πάθος, την ανταλλαγή και την ευχαρίστηση. Στόχος του είναι να βοηθήσει όλους όσους ενδιαφέρονται να εισέλθουν στην μαγειρική επάγγελμα για να μάθουν για το μαγείρεμα, τόσο από επιστημονική και ανθρωπιστική άποψη (όλο και πιο αναγκαία αυτές τις μέρες), καθώς και να γνωρίσουν διάφορες δραστηριότητες εστιατόριο από πρώτο χέρι. Το μάθημα θα εναλλάσσονται μεταξύ διαλέξεις και μαθήματα σε Pollenzo και πρακτική εμπειρία κατάρτισης στην osterias και εστιατόρια. Το μάθημα θα οργανωθεί ως εξής: δύο μήνες Pollenzo, τρεις μήνες σε Osteria επιλέγεται... [-]

πλοίαρχος της γαστρονομίας: τροφίμων στον κόσμο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ιταλία Bra

Το Master of Gastronomy: Τρόφιμα στο πρόγραμμα World προσφέρει μια μαθημάτων που είναι διεπιστημονική και πολυ-θεματική, με την επίσκεψη επιστήμονες από όλο τον κόσμο διδάσκοντας τη διάρκεια του έτους. Πολυάριθμα εργαστήρια γευσιγνωσίας επικεντρωθεί στην ίδια τρόφιμα, φέρνοντας όλες τις αισθήσεις στη διαδικασία της μάθησης. Και τα τρία εκδρομές-μελέτη, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, να βοηθήσει τους μαθητές να συνθέσουν και να εντάξουμε το τι συμβαίνει στην τάξη. Ένα τελευταίο, τετράμηνη πρακτική άσκηση, στη συνέχεια, επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ή να ερευνήσει μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος, ύφανση αυτά τα θέματα μαζί με την πρακτική εμπειρία. [+]

Ο Master of Gastronomy: Τρόφιμα στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας προσφέρει μια μαθημάτων που είναι διεπιστημονική και πολυ-θεματική, με την επίσκεψη επιστήμονες από όλο τον κόσμο διδασκαλίας όλο το χρόνο. Πολυάριθμα εργαστήρια γευσιγνωσίας επικεντρωθεί στην ίδια τρόφιμα, φέρνοντας όλες τις αισθήσεις στη διαδικασία της μάθησης. Και τα τρία εκδρομές-μελέτη, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, να βοηθήσει τους μαθητές να συνθέσουν και να εντάξουμε το τι συμβαίνει στην τάξη. Ένα τελευταίο, τετράμηνη πρακτική άσκηση, στη συνέχεια, επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ή να ερευνήσει μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος, ύφανση αυτά τα θέματα μαζί με την πρακτική εμπειρία. Τι είναι η γαστρονομία; Παρά τη σύντομη ιστορία της, τη γαστρονομία είναι μια έννοια που έχει συχνά συζητηθεί, συζητούνται και λαμβάνονται υπόψη. Στο UNISG, γαστρονομία είναι μια προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων μέσω της πολυμορφίας. Πρόκειται για την κατανόηση ότι η γνώση υπάρχει στο μυαλό και στο σώμα, και ότι η ταυτότητά μας, τα συναισθήματα και τις αισθήσεις είναι επίσης εργαλεία για την εκμάθηση για τα τρόφιμα. Γαστρονομία αναγνωρίζει ότι τα τρόφιμα είναι ταυτόχρονα συμβολική και φυσική, πολιτική και ποιητική, περιβαλλοντικές και πολιτικές. Περιεχόμενο του προγράμματος Το αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος είναι ότι οι μαθητές αποφοιτούν ως καλοφαγάδες-σύνδεση ιθύνοντες στον κόσμο των τροφίμων που έχουν μια κριτική κατανόηση των δικών τους ρόλους. Είναι επαγγελματίες με τα εργαλεία και τις προοπτικές για τη διαμόρφωση μιας νέας μέλλον των τροφίμων που είναι καλό, καθαρό και δίκαιη για όλους. Το πρόγραμμα αρχίζει τον Σεπτέμβριο 2016 και τέλος τον Σεπτέμβριο του 2017, η οποία περιλαμβάνει οκτώ μήνες του... [-]

Βίντεο

UNISG 2016 - Welcome to our community!

Welcome to UNISG - University of Gastronomic Sciences