Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Πανεπιστήμιο της Πάρμας είναι ένα Κρατικό Πανεπιστήμιο. Ως εκ τούτου, είναι αυτοδιοικούμενα και έχει διοικητική, οργανωτική και λογιστική αυτονομία, την παροχή υπηρεσιών στο ευρύ κοινό. Στις 13 Μαρτίου του 962, ο αυτοκράτορας οθωνικής μου ανατίθενται στην Ουμπέρτο, ο επίσκοπος της Πάρμα, με την έναρξη του Πανεπιστημίου στο «δίπλωμα» - ένα έγγραφο που χορήγησε ο επίσκοπος την εξουσία να διατάξει και να εκλέγει νομική ηγέτες («eligere et ordinare νοτάριος») . Το έγγραφο αυτό αποτέλεσε το θεμέλιο της δημιουργίας ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα διαρκέσει αιώνες αργότερα, και σώζεται στα αρχεία του επισκόπου στην Πάρμα σήμερα.

Ο Πανεπιστήμιο διαθέτει 18 Τμήματα, 35 πρώτα μαθήματα βαθμό, 6 ενός κύκλου μαθημάτων βαθμού, 38 μαθήματα του δεύτερου βαθμού, Καθώς και πολλά Μεταπτυχιακά σχολεία, μαθήματα Μεταπτυχιακά Δάσκαλος, Πτυχία αρκετές Masters και διδακτορικά (PhD).

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των μαθημάτων με θέμα: Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Οικονομικά, Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων, Τροφίμων και Γεωργίας, του νόμου και Κοινωνικών Σπουδών, Μαθηματική Φυσική και Φυσικών Επιστημών, Ιατρικής και Χειρουργικής, Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής.

Το ιδανικό μέγεθος του Πανεπιστημίου (30.000 φοιτητές, με περισσότερα από 5.000 απόφοιτοι ανά έτος, και περίπου 2000 καθηγητές και μέλη του προσωπικού) και τις συνθήκες διαβίωσης στην Πάρμα προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό φοιτητών από όλη την Ιταλία. Περισσότερα από τα δύο τρίτα των μαθητών μας είναι νηολογημένα προέρχονται από χώρες εκτός της Πάρμα και της επαρχίας της Πάρμας, η οποία θέτει το Πανεπιστήμιο στην υψηλότερη βαθμίδα για την προσέλκυση των πιο μη-κάτοικος μαθητές σε εθνικό επίπεδο.

Οι διαφορετικές θέσεις του Πανεπιστημίου επιτρέπουν στους μαθητές να σπουδάσουν σε ένα άνετο, αποτελεσματικές δομές κοντά σε χώρους πρασίνου, όπως η Πανεπιστημιούπολη: Μια περιοχή 77 εκταρίων στα νότια της πόλης φιλοξενεί επιστημονική deparments, πανεπιστημιούπολη μας αποτελείται από διαμερίσματα, σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, άνετους χώρους μελέτης, τεχνολογικά προηγμένα εργαστήρια, και ένα κέντρο CNR - καθώς και αρκετές αθλητικές εγκαταστάσεις, συνεδριακό κέντρο , και μια καντίνα. Αυτή η σημαντική συνδυασμός των δομών και των ανθρώπων είναι απολύτως μοναδική στην ιταλικό πανεπιστήμιο σκηνή.

Το άλλο πανεπιστήμιο οικισμός βρίσκεται στην καρδιά της πόλης με κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου που στεγάζει το γραφείο του πρύτανη, διοικητικά γραφεία και το Νομικό Τμήμα. Στην καρδιά της πόλης βρίσκεται η Ιατρική Σχολή πάρα πολύ, στην περιοχή του Νοσοκομείου, η Οικονομικού Τμήματος, οι τέχνες, τα γράμματα, Ιστορίας και Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα και τον αρχαίο πολιτισμό, Φιλοσοφία, Παιδείας και Σύγχρονων Γλωσσών Τμήμα. Τέλος, η Τμήματος Κτηνιατρικής βρίσκεται στο άμεσο βορειοδυτικά προάστια της πόλης.

Στην καρδιά της πόλης, κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου στεγάζει το γραφείο του πρύτανη, γραφεία διοίκησης και το νόμο. Η Ιατρική Σχολή είναι επίσης στην πόλη, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ Οικονομικά και οι Πολιτικές Επιστήμες είναι δίπλα στο Parco Ducale. Οι Τεχνών και Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας έχουν πανεπιστημιουπόλεις τους στο κέντρο της παλιάς πόλης, και Κτηνιατρικής βρίσκεται στο άμεσο βορειοδυτικά προάστια της πόλης.

Οι δραστηριότητες και οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Πάρμα προσελκύσουν τη συμμετοχή ενός συνεχώς αυξανόμενο σώμα των φοιτητών. Υπάρχουν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σταδιοδρομίας για να βοηθήσουν τους μαθητές με πανεπιστήμιο που σχετίζονται με τις επιλογές τους, τις καλές σχέσεις με ξένα πανεπιστήμια, και μια ζωντανή ανταλλαγή φοιτητών όσον αφορά την κοινότητα των προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων πολλών διαθέσιμες υποτροφίες. Βιβλιοθήκες, εργαστήρια υπολογιστών και τα σημεία πρόσβασης στο Internet, φοιτητικές εστίες και κυλικείων, η μερική απασχόληση, πολιτιστικές δραστηριότητες, χωρίς χρέωση αριθμό, και μετά την αποφοίτηση συμβουλευτική σταδιοδρομίας είναι όλες διαθέσιμες στους μαθητές - μαζί με τις συνεντεύξεις και σύντομες σειρές μαθημάτων για να βοηθήσει τους αποφοίτους μας για να βρουν δουλειά.

Πολλές εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στους φοιτητές να βελτιώσουν την ποιότητα των σπουδών τους και την πανεπιστημιακή ζωή. Μερικά από αυτά είναι η δωρεάν e-mail και ad hoc υπηρεσιών για φοιτητές με ειδικές ανάγκες, μαθήματα ξένων γλωσσών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Οι μαθητές μπορούν επίσης να εγγραφείτε για τις εξετάσεις μέσω του Διαδικτύου, κατεβάστε διοικητικά έντυπα, ή να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά e-mail που παρέχονται σε κάθε φοιτητή του Πανεπιστημίου, δημιουργώντας έτσι μια γρήγορη και ακριβή κανάλι επικοινωνίας.

Το Πανεπιστήμιο της Πάρμα ιστοσελίδα προσφέρει στους φοιτητές τακτικά επικαιροποιημένες πληροφορίες και το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για την επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο.

Οι μαθητές έχουν και πολλές ευκαιρίες στον αθλητισμό τρέχει από το Πανεπιστήμιο της Πάρμα ΚΕΠ με μαθήματα σε όλους τους κλάδους σε μια σειρά από δομές - πισίνα μας, Στίβος, γήπεδα τένις, γήπεδα ποδοσφαίρου, γκολφ αυλή, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα ράγκμπι, κλπ

Μουσεία, όπως CSAC στο αββαείο του Paradigna (www.csacparma.en) Με μια εντυπωσιακή συλλογή από ιταλικά έργα τέχνης (από το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, εικονογράφηση, διαφήμιση, φωτογραφία), ο Βοτανικός Κήπος, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και άλλων επιστημονικών συλλογών, τότε το πανεπιστήμιο χορωδίες: αυτοί είναι οι πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τη μελέτη των ευκαιριών .

Διεθνείς Φοιτητές θα είναι ευπρόσδεκτοι στο Erasmus και το Διεθνές Σπίτι κοντά στην εκκλησία του San Francesco, στην καρδιά της πόλης, και θα επωφεληθούν από μαθήματα ιταλικής γλώσσας ειδικά διδάσκεται για να βοηθήσει την ακαδημαϊκή μελέτη.

Δύο από τις πτυχιακές σπουδές επιπέδου ΙΙ διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, ενώ υπάρχει μια αυξανόμενη προσφορά της αγγλικής γλώσσας που διδάσκονται μαθήματα στην Αρχιτεκτονική Master of Science γκολφ, στα μαθήματα Μηχανικών και στα μαθήματα Ανθρωπιστικές πάρα πολύ.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of Parma

Το προπτυχιακό πρόγραμμα των σύγχρονων ξένων γλωσσών και πολιτισμών έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές μια εις βάθος γνώση δύο ευρωπαϊκών ξένων γλωσσών, καθώς και τη ... [+]

Το προπτυχιακό πρόγραμμα των σύγχρονων ξένων γλωσσών και πολιτισμών έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές μια εις βάθος γνώση δύο ευρωπαϊκών ξένων γλωσσών, καθώς και της πολιτιστικής κληρονομιάς των συναφών πολιτισμών τους. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλή επαγγελματική γνώση μιας τρίτης γλώσσας.

[-]
Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το μάστερ Master στο εμπόριο και το μάρκετινγκ των καταναλωτών ιδρύθηκε το 2005. Ήταν το πρώτο Master στη μάρκετινγκ στην Ιταλία και σχεδιάστηκε για να παρέχει ειδική εκπ ... [+]

Πού: Πάρμα, Ιταλία

Γλώσσα διδασκαλίας: Ιταλικά

Διάρκεια: 2 χρόνια

Μέγιστος αριθμός σπουδαστών: 180

Απαιτήσεις εισδοχής: Το μάθημα διδάσκεται στα ιταλικά, η οποία είναι η γλώσσα που απαιτείται και για τη δοκιμασία εισαγωγής. Η δοκιμασία εισαγωγής είναι μια εξέταση που πρέπει να κάθονται προσωπικά και διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο στα Οικονομικά ή στα Οικονομικά ή στις Στατιστικές, με τουλάχιστον 8 μονάδες ECTS στο μάρκετινγκ, να υποβάλουν αίτηση για συνεδρίαση για τη δοκιμή. Οι απαιτήσεις περιγράφονται λεπτομερώς, στα ιταλικά, εδώ: href = "https://cdlm-tcm.unipr.it/it/iscriversi/test-di-ammissione-e-bando... [-]

Ιταλία Parma
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το δεύτερο πτυχίο της Βιομηχανικής Χημείας στο University of Parma θεωρητικό και πρακτικό μάθημα στο οποίο αντιμετωπίζονται οι πλέον προηγμένες πτυχές της χημικής βιομηχα ... [+]

Βιομηχανική Χημεία, που ωφελεί την ανθρωπότητα. Το δεύτερο πτυχίο της Βιομηχανικής Χημείας στο University of Parma θεωρητικό και πρακτικό μάθημα στο οποίο αντιμετωπίζονται οι πλέον προηγμένες πτυχές της χημικής βιομηχανίας. Ένα από τα σημαντικότερα από όλα είναι μία από τις πιο σημαντικές μελέτες ενεργειακά αποδοτικών και εξαιρετικά επιλεκτικών διαδικασιών σύνθεσης. Αυτό το πρόγραμμα αποτελείται από 11 υποχρεωτικά μαθήματα με τουλάχιστον ένα μάθημα και ένα τελικό εργαστήριο διάρκειας τουλάχιστον έξι μηνών. Το πρόγραμμα σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη βιομηχανική χημεία προετοιμάζει τον πτυχιούχο σε επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της βιομηχανικής χημείας, με πιθανή απασχόληση στην R... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το Master of Business Administration (IT: Amministrazione e Direzione Aziendale), που παρέχεται από το University of Parma , είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 2 ετών το οποίο ... [+]

Το ΜΔΕ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (IT: Amministrazione e Direzione aziendale), που παρέχεται από το University of Parma , είναι ένα πρόγραμμα 2 χρόνων, που έχει ως στόχο να επιτρέψει στους μαθητές να αναλάβουν τις διοικητικές και διαχειριστικές σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς (ελεγκτικές, λογιστικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες, φορολογικές και φορολογικά κ.λπ.).

Το μάθημα διαρθρώνεται διαφορετικά για τους φοιτητές που φοιτούν και παρακολουθούν . Στην πρώτη περίπτωση, το πρόγραμμα παρέχει σημαντικές ευκαιρίες να ενθαρρύνει τη συζήτηση και τη συζήτηση μεταξύ των μαθητών και των δασκάλων, όπως τα πολυάριθμα έργα του έργου που χαρακτηρίζουν την πορεία των φοιτητών, καθώς και την ευκαιρία να κάνει συνεντεύξεις με τις μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής (και όχι μόνο του εδάφους) απευθείας στο Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές ημέρες τοποθέτησης που διοργανώνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Ο πολιτιστικός και επαγγελματικός στόχος του μαθήματος πτυχίου στη διαχείριση μηχανικών είναι η δημιουργία επαγγελματιών που είναι σε θέση να καλύψουν τους οργανωτικούς κ ... [+]

Τύπος: ΠτυχίοΔιάρκεια: 3 έτηΚατηγορία: L-9 - Κλάση των πτυχίων στη Βιομηχανική ΜηχανικήΠιστωτικές μονάδες: 180Πρόσβαση: Δωρεάν (Απαιτείται δοκιμή μη επιλεκτικού προσανατολισμού)

Ο πολιτιστικός και επαγγελματικός στόχος του μαθήματος πτυχίου στη διαχείριση μηχανικών είναι η δημιουργία επαγγελματιών που είναι σε θέση να καλύψουν τους οργανωτικούς και διευθυντικούς ρόλους για τους οποίους απαιτούνται βασικές τεχνολογικές δεξιότητες.... [-]

Ιταλία Parma Altavilla Vicentina
Σεπτέμβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Αυτό το Master of Science στην Ηλεκτρονική Μηχανική αποσκοπεί στην παραγωγή πτυχιούχων με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης σε διαφορετικές περιοχές. Στόχος μας είναι να σας βοη ... [+]

Αποστολή και στόχοι

Αυτό το Master of Science στην Ηλεκτρονική Μηχανική αποσκοπεί στην παραγωγή πτυχιούχων με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης σε διαφορετικές περιοχές. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς να κάνετε τα πράγματα, να κατανοήσετε και να προωθήσετε την τεχνολογική καινοτομία.

Το μάθημα βασίζεται στις ακόλουθες βασικές αρχές: τεχνική κατάρτιση, τεχνικά συστήματα και εξαρτήματα (αναλογικό, μικτό σήμα και ψηφιακό σχεδιασμό IC, σχεδιασμός ενσωματωμένου συστήματος, ηλεκτρονικά όργανα, αισθητήρες, παραγωγή ενέργειας και διανομή, ηλεκτρικά μηχανήματα και συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αξιοπιστία).... [-]

Ιταλία Parma
Σεπτέμβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το Master of Science στη Μηχανική των Φυτών και των Μηχανημάτων Βιομηχανίας Τροφίμων προορίζεται ως ειδικοί στόχοι: ... [+]

Τύπος: Μάθημα Μάστερ Διάρκεια: 2 χρόνια Κατηγορία: LM-33 - Κατηγορία βαθμών δεύτερου κύκλου στη Μηχανολογία Πιστωτικές μονάδες: 120 Πρόσβαση: Δωρεάν

Το Master of Science στη Μηχανική των Φυτών και των Μηχανημάτων Βιομηχανίας Τροφίμων προορίζεται ως ειδικοί στόχοι:

τη δημιουργία ενός αριθμού με σταθερή προετοιμασία στους τομείς που χαρακτηρίζουν το σχεδιασμό μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων, το σχεδιασμό και τη διαχείριση εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία τροφίμων και τη διαχείριση των διαδικασιών παραγωγής τροφίμων ·η συμπληρωματική έμφαση που δόθηκε στην εμβάθυνση της συσκευασίας και τη βιωσιμότητά της, μοντέλα προσομοίωσης για τη στήριξη του σχεδιασμού και της διαχείρισης εγκαταστάσεων βιομηχανίας τροφίμων και συναφών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.... [-]
Ιταλία Parma
Σεπτέμβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το Master of Science στην Τεχνολογία Υπολογιστών στοχεύει στην κατάρτιση ενός επαγγελματία υψηλής εξειδίκευσης, ικανής να εργαστεί στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Αυτομ ... [+]

Το Master of Science στην Τεχνολογία Υπολογιστών στοχεύει στην κατάρτιση ενός επαγγελματία υψηλής εξειδίκευσης, ικανής να εργαστεί στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Αυτοματισμού και σε όλους τους τομείς εφαρμογών που επιτρέπουν αυτές οι τεχνολογίες. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής θα είναι σε θέση, με την καλή προετοιμασία του, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μιας αγοράς εργασίας που θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες μετά την τεχνολογική καινοτομία της κοινωνίας της πληροφορίας.... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χημεία που προσφέρεται από το University of Parma παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση επικεντρωμένη στις πιο σύγχρονες πτυχές της ... [+]

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χημεία που προσφέρεται από το University of Parma παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση επικεντρωμένη στις πιο σύγχρονες πτυχές της χημείας.

Τα μαθήματα που προσφέρονται κυμαίνονται από την κλασσική σύνθεση

Το πρόγραμμα αυτό έχει μια επιλογή από δύο προγράμματα σπουδών, δηλαδή τη βιομοριακή χημεία και τη χημεία υλικών. Και στις δύο περιπτώσεις, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 μαθήματα που περιλαμβάνουν θεωρητικές και πειραματικές προσεγγίσεις.... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
ιταλικός,Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το πτυχιακό μάθημα επιστήμης και τεχνολογίας των τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να παράγει πτυχιούχους που διαθέτουν καλή βασική και πρακτική γνώση στους κύριους τομείς επι ... [+]

Τύπος: Πρώτο κύκλο κύκλου σπουδώνΚατηγορία αποφοίτησης: L-26Διάρκεια: 3 χρόνιαΠιστωτικές μονάδες: 180Πρόσβαση: Περιορισμένη: με εγγραφή σύμφωνα με την τελική βαθμίδα χρονολογική σειρά

Το πτυχιακό μάθημα επιστήμης και τεχνολογίας των τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να παράγει πτυχιούχους που διαθέτουν καλή βασική και πρακτική γνώση στους κύριους τομείς επιστήμης και τεχνολογίας των τροφίμων. Οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν επιχειρησιακές ικανότητες για τεχνικούς και διαχειριστικούς επαγγελματικούς ρόλους και για υποστηρικτικές δραστηριότητες στον έλεγχο της επεξεργασίας και της παραγωγής τροφίμων σε βιομηχανίες, εργαστήρια και υπηρεσίες στον τομέα της παραγωγής τροφίμων.... [-]

Ιταλία Parma Altavilla Vicentina
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αρχιτεκτονική συνδυάζει τη θεωρητική σε βάθος ανάλυση ορισμένων προπαρασκευαστικών θεμάτων για την επαγγελματική δραστηριότητα με μια ισχυρή ... [+]

Τύπος: Μάθημα ΜάστερΔιάρκεια: 2 χρόνιαΠιστωτικές μονάδες: 120Κατηγορία Μαθήματος: LM-4Πρόσβαση: Δωρεάν

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αρχιτεκτονική συνδυάζει τη θεωρητική σε βάθος ανάλυση ορισμένων προπαρασκευαστικών θεμάτων για την επαγγελματική δραστηριότητα με μια ισχυρή τεχνική κοπή εφαρμογή εφαρμογή. Οι διδασκαλίες των διαφόρων κλάδων σχεδιασμού (αρχιτεκτονική σύνθεση, αποκατάσταση, πολεοδομία και αρχιτεκτονική και κατασκευαστική τεχνολογία) οργανώνονται σε εργαστήρια, όπου ο μαθητευόμενος, υποστηριζόμενος από ένα μέρος της θεωρητικής διδασκαλίας, εκτελεί στο χρονοδιάγραμμα του μαθήματος μια δραστηριότητα εφαρμογής, έτσι ώστε ο σπουδαστής να αποκτήσει πιο εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά και δεξιότητες, να σχεδιάσει πολύπλοκες και πειραματικές λύσεις.... [-]

Ιταλία Parma
Σεπτέμβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Parma

Το Master of Science (MS) στην επικοινωνιακή μηχανική είναι ένα διετές μεταπτυχιακό μάθημα. Σκοπός του είναι η παροχή διεξοδικής βάσης στην Τεχνολογία Πληροφορίας και Επι ... [+]

Το Master of Science (MS) στην επικοινωνιακή μηχανική είναι ένα διετές μεταπτυχιακό μάθημα. Σκοπός του είναι η παροχή διεξοδικής βάσης στην Τεχνολογία Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), δίνοντας έμφαση σε μια μεθοδολογική προσέγγιση στην ανάλυση και σχεδιασμό πολύπλοκων συστημάτων. Το πρώτο έτος του μαθήματος παρέχει στον μελλοντικό μηχανικό επικοινωνίας βασικά εργαλεία φόντου, επιτρέποντας ταυτόχρονα σημαντικό χώρο στη διεπιστημονική μάθηση δίνοντας στους μαθητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα από άλλα προγράμματα όπως η Μηχανική ή η Οικονομία. Το δεύτερο έτος επικεντρώνεται σε συγκεκριμένους προχωρημένους κλάδους της επικοινωνιακής μηχανικής και μια τελική διατριβή.... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Ο δεύτερος κύκλος σπουδών στη Διοίκηση Χρηματοοικονομικών και Κινδύνων (FRIM) σχεδιάστηκε για να παράγει εμπειρογνώμονες στη διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων και χ ... [+]

Επίσημη Περιγραφή Προγράμματος

Χρηματοοικονομική διαχείριση και διαχείριση κινδύνων (FRIM)

Το πρόγραμμα Master in Finance and Risk Management (FRIM) προσφέρει προχωρημένα μαθήματα στη διαχείριση προϊόντων και χρηματοοικονομικών χαρτοφυλακίων, ανάλυση και διαχείριση τραπεζικών και χρηματοοικονομικών κινδύνων και, γενικότερα, των οικονομικών κινδύνων μιας εταιρείας, τη διαχείριση των οικονομικών την ανάλυση και τη διαχείριση των ασφαλιστικών κινδύνων, την ποσοτική χρηματοδότηση και την εμπορία μετοχών και παραγώγων, την παγκόσμια χρηματοδότηση και τη γεωπολιτική.... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ασφάλεια Τροφίμων και Διαχείριση Κινδύνου Τροφίμων είναι ένα Μάθημα Δεύτερου Κύκλου, διδάσκονται πλήρως στα Αγγλικά και προσφέροντ ... [+]

Επίσημη Περιγραφή Προγράμματος

Διδακτορικό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ασφάλεια των Τροφίμων και Διαχείριση Κινδύνου Τροφίμων

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ασφάλεια Τροφίμων και Διαχείριση Κινδύνου Τροφίμων είναι ένα Μάθημα Δεύτερου Κύκλου, διδάσκονται πλήρως στα Αγγλικά και προσφέρονται από το University of Parma σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Piacenza, το Πανεπιστήμιο Modena και το Reggio Emilia, Πανεπιστήμιο της Ferrara.... [-]

Ιταλία Parma
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το Master's στη Διαχείριση των Τροφίμων Συστημάτων Ποιότητας και Γαστρονομίας (Ποιότητα των Τροφίμων) αποτελεί μέρος μιας διαδικασίας ενίσχυσης της ιταλικής βιομηχανίας γ ... [+]

Επίσημη Περιγραφή Προγράμματος

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τροφίμων Συστημάτων Ποιότητας και Γαστρονομίας (Ποιότητα Τροφίμων)

Το Master's στη Διαχείριση των Τροφίμων Συστημάτων Ποιότητας και Γαστρονομίας (Ποιότητα των Τροφίμων) αποτελεί μέρος μιας διαδικασίας ενίσχυσης της ιταλικής βιομηχανίας γεωργικών τροφίμων που αναγνωρίζει την Πάρμα ως ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά σμήνη στην Ιταλία, γνωστή ως "ιταλική τροπική κοιλάδα ". Στην Food Valley δημιουργήθηκε ένα σύνολο μοναδικών γνώσεων στην εθνική γεωργική σίτιση, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη προσοχή των φοιτητών που βλέπουν αυτή τη βιομηχανική πραγματικότητα ως ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό κατάστημα.... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Η Διεθνής Επιχείρηση και Ανάπτυξη (IBD) είναι το πρώτο μάθημα που θα διδαχθεί και θα εξεταστεί εξ ολοκλήρου στα αγγλικά στο University of Parma , στην Ιταλία. Το πανεπιστ ... [+]

Η Διεθνής Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη (IBD) είναι ένα δεύτερο επίπεδο στο οικονομικό και επιχειρηματικό τομέα (LM77-Οικονομικών και Επιχειρηματικών Επιστημών), που διδάσκεται και εξετάζεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, που προσφέρονται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Πάρμα.

Είναι διάρκειας δύο ετών και με επιτυχία ολοκληρώνεται με το πτυχίο "laurea magistrale" ή πιστοποιητικό δευτέρου κύκλου σπουδών.... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης σκοπεύει να παρέχει στους φοιτητές του τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι χρήσιμες για την κατανόηση της διαχείρισης των επιχειρ ... [+]

Επίσημη Περιγραφή Προγράμματος

Το πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης σκοπεύει να παρέχει στους φοιτητές του τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι χρήσιμες για την κατανόηση της διαχείρισης των επιχειρήσεων, ακολουθώντας διάφορα προφίλ και τομείς εφαρμογής. Αυτό το μάθημα είναι η αναδιοργάνωση των προηγούμενων, δηλαδή της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών και Οικονομικών, Οικονομικών και Διοίκησης και Οικονομίας και Διοίκησης. Μια τέτοια αναδιοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε πλήρη συμμόρφωση με τις νέες υποχρεώσεις του διατάγματος ιταλικών υπουργών (ΔΚ) 270/04. Ως εκ τούτου, το πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης είναι, πρώτα απ 'όλα, πλήρης κληρονόμος των προαναφερθέντων Μαθητικών Μαθημάτων. Οι συγκεκριμένες ευκαιρίες για περαιτέρω σπουδές σε κάποιο τομέα της οικονομίας τα άλλα προσφερόμενα μαθήματα ανανεώνονται μέσω της ενεργοποίησης συγκεκριμένων προγραμμάτων σπουδών. Οι φοιτητές πρέπει να επιλέξουν το πρόγραμμα σπουδών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κατά την εγγραφή τους κατά το δεύτερο έτος, ως εξής: - Το πρόγραμμα σπουδών στο Business Economics (CLEA, από το ιταλικό ακρωνύμιο) προτίθεται να εκπαιδεύσει και να εκπαιδεύσει τους φοιτητές και τους αποφοίτους του να είναι επαγγελματίες που έχουν συγκεκριμένες δεξιότητες στη διαχείριση των επιχειρήσεων, ειδικά όσον αφορά τη διαχείριση και τα συστήματα ΤΠΕ,... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

University of Parma

Το Έτος Ίδρυσης είναι ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα πλήρους εμβάπτισης για διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να εγγραφούν στο University of Parma ή σε οποιοδήποτε ιταλικό ... [+]

Επίσημη Περιγραφή Προγράμματος

Ετος ίδρυσης

Το Έτος Ίδρυσης είναι ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα πλήρους εμβάπτισης για διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να εγγραφούν στο University of Parma ή σε οποιοδήποτε ιταλικό Πανεπιστήμιο ή Μουσικό Ωδείο. Είναι οργανωμένη σε συνεργασία με το Μουσικό Ωδείο Α. Boito στην Πάρμα.

Απευθύνεται σε υποψήφιους φοιτητές που κατέχουν δίπλωμα γυμνασίου αλλά έχουν γλωσσικά ή πολιτιστικά κενά ή / και λιγότερα από 12 έτη σχολικής φοίτησης, όπως απαιτείται από το νόμο για πρόσβαση στο πανεπιστήμιο στην Ιταλία.... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Το μάθημα σπουδών "Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Ηλεκτρονικών και Τηλεπικοινωνιών" ιδρύθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις των πανεπιστημιακών ... [+]

Επίσημη Περιγραφή Προγράμματος

Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Ηλεκτρονικών και Τηλεπικοινωνιών

Το μάθημα σπουδών "Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Ηλεκτρονικών και Τηλεπικοινωνιών" ιδρύθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις των πανεπιστημιακών μαθημάτων και αντιπροσωπεύει την πιο πρόσφατη εξέλιξη σε μια καθιερωμένη παράδοση. Τα τελευταία είκοσι χρόνια, το University of Parma προσφέρει μαθήματα διαφόρων ειδικοτήτων στον τομέα της Μηχανικής Η / Υ, της Ηλεκτρονικής Μηχανικής και της Τηλεπικοινωνιακής Μηχανικής, με εξαιρετικά θετικές ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας. Η μακροπρόθεσμη παρακολούθηση της σταδιοδρομίας των αποφοίτων και τα δεδομένα από το Consorzio Alma Laurea μαρτυρούν την επιτυχία τους στον χώρο εργασίας. Το πτυχιακό μάθημα είναι οργανωμένο σε τρεις ενότητες:... [-]

Ιταλία Parma
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Parma, Emilia-Romagna, Ιταλία