University of Milan - Department of Economics, Management and Quantitative Methods

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου είναι ένα δημόσια διδασκαλία και την πανεπιστημιακή έρευνα, Τα οποία - με 8 σχολές και 2 σχολεία και ένα διδακτικό προσωπικό άνω των 2000 καθηγητές - Διακρίνεται από μεγάλη ποικιλία από επιστημονικά πεδία. Ένας κορυφαίος ίδρυμα στην Ιταλία και την Ευρώπη για επιστημονική παραγωγικότητα, Το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην περιοχή, με περίπου 64.000 φοιτητές? είναι επίσης ένας σημαντικός πόρος για την κοινωνικο-οικονομικό πλαίσιο της οποίας αποτελεί μέρος.

Μιλάνο Είναι, στην πραγματικότητα, η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, μία από τις πιο δυναμικές και διεθνείς περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα ηγέτης στην εθνική οικονομία που βρίσκεται στην ιταλική πρωτοπορία των επενδύσεων σε έρευνα και ανάπτυξη και η δέσμευση για την τεχνολογική καινοτομία. Το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου διαθέτει επίσης μια αξιοσημείωτη καλλιτεχνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς που περιλαμβάνει σημαντικά ιστορικά κτίρια, κληρονόμησε και απέκτησε συλλογές, τα αρχεία, τους βοτανικούς κήπους και το παλιό Παρατηρητηρίου Brera που ανατέθηκε από τη Μαρία Τερέζα της Αυστρίας.

Τα τμήματα του Πανεπιστημίου στεγάζεται σε σημαντικά ιστορικά κτήρια στο κέντρο του Μιλάνου και σε σύγχρονα κτίρια στην περιοχή που είναι γνωστή ως Città Studi (η πόλη Σπουδών).

Μεταξύ των palazzos που στεγάζουν τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου είναι η παλιά Ca 'Granda (το μεγάλο σπίτι) - ένα μνημειακό συγκρότημα του 15ου αιώνα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης - τον 18ο αιώνα Palazzo Greppi σχεδιασμένο από τον Giuseppe Πιερμαρίνι - ο οποίος έχτισε το Θέατρο Σκάλα του Μιλάνου - και το 17ο αιώνα Sant'Alessandro College ανατέθηκε από την οικογένεια Arcimboldi.

Ο συλλογή βιβλίων, Το οποίο είναι ένα από τα πλουσιότερα της περιοχής, διατηρείται σε 47 βιβλιοθήκες, Ενώ ο APICE Κέντρο συλλέγει σπάνια και πολύτιμα αποθέματα βιβλίων και αρχείων. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης ένα Χορωδία και τη δική του Ορχήστρα, Που συμβάλλει ενεργά στην πολιτιστική ζωή της πόλης και δέχεται διεθνείς αναγνωρίσεις σε μια όλο και πιο συχνή βάση.

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης και Ποσοτικές Μέθοδοι

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης και Ποσοτικών Μεθόδων (DEMM) είναι ένα από τα κορυφαίο ιταλικό τμήματα της οικονομίας και των σχετικών μελετών, σύμφωνα με μια σειρά από διεθνείς κατατάξεις. Το Τμήμα μας είναι ολοκαίνουργιο: Ιδρύθηκε στις 27 Απριλίου του 2012. Ωστόσο, τις ρίζες της μπορούν να αναχθούν περισσότερα από σαράντα χρόνια, όταν η ινστιτούτα, τα τμήματα και τα ερευνητικά κέντρα που πρόσφατα συγχωνεύτηκε να δημιουργήσει το νέο Τμήμα ιδρύθηκαν. Από τότε, τα μέλη όλων αυτών των ιδρυμάτων έχουν παραχθεί υψηλής ποιότητας έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, δημοσιεύοντας τα προϊόντα τους στα καλύτερα εθνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Δικός μας ιστοσελίδες αφιερωμένο στην Τμήματος ερευνητικές δραστηριότητες απεικονίζουν τα κύρια θέματα που επιδιώκονται από τους ερευνητές μας και τα πιο σημαντικά αποτελέσματα που έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας ενημερώνετε άμεσα μας διδασκαλία και ο σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών μας. Προσφέρουμε μια σειρά από διδάσκεται προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα και έρευνα μοίρες και στις δύο ιταλικά και αγγλικά. Μεταξύ των προγραμμάτων που διδάσκονται στα ιταλικά θυμηθούμε το πτυχίο στο Economia διαχείρισης ηλεκτρονικού και το βαθμό του πλοιάρχου δύο ετών στη Διοίκηση dell'innovazione e imprenditorialità. Μεταξύ των προγραμμάτων που διδάσκονται στα αγγλικά θυμηθούμε μοίρες του πλοιάρχου δύο ετών στην Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Τροφίμων Οικονομικών και Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Όλοι τους τρέχουν απ 'ευθείας από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, καθώς και η διδακτορικό πρόγραμμα στα Οικονομικά, Διευθύνεται από την Λομβαρδία Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών Ερευνών (LASER), ένα σχολείο Διαπανεπιστημιακό που βασίζεται στο Τμήμα. Μπορούμε επίσης να συνεργάζεται με άλλες υπηρεσίες σε προσφορά κοινά διεπιστημονικά πτυχία σε μια σειρά από συναφείς τομείς. Μεταξύ των τελευταίων, υπενθυμίζουμε ιδίως το Πολιτική και Οικονομία πρόγραμμα σπουδών, ένα κομμάτι του πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες που είναι εξ ολοκλήρου διδάσκονται στα αγγλικά.

Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν σαφέστεροι για το τι να περιμένουμε από τους μαθητές μας και ό, τι οι μαθητές μας μπορούν να περιμένουν από εμάς. Προσπαθούμε επίσης να περιγράψει τι σχεδιάζουμε να αναλάβει όσο ακριβέστερα μπορούμε. Το Τμήμα στηρίζει τις κοινωνίες και τις ενώσεις αποφοίτων μαθητών η οποία, σε συνεργασία με το Τμήμα και γραφεία ευρέσεως εργασίας του Πανεπιστημίου, να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην παροχή ευκαιρίες στάδιο και απασχόληση. Ένα υψηλό ποσοστό των αποφοίτων μας να βρουν δουλειά αμέσως μετά την αποφοίτησή του ή ασκούν σπουδάζουν σε πιο προηγμένα προγράμματα. Σας ενθαρρύνουμε να διερευνήσει μας ιστοσελίδες αφιερωμένο στην Τμήματος διδακτικές δραστηριότητες για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες ευκαιρίες το Τμήμα μπορεί να προσφέρει.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στο Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠΟΙΟ)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Οικονομίας και Οικονομικών είναι ένα αποκλειστικό πρόγραμμα πλοίαρχος στοχεύει στην παροχή ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πρακτικό νόημα της σημερινής χρηματοπιστωτικών αγορών και της διεθνούς οικονομίας. [+]

Στόχοι του μαθήματος και Δομή Οικονομίας και Οικονομικών είναι ένα αποκλειστικό πρόγραμμα πλοίαρχος στοχεύει στην παροχή ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πρακτικό νόημα της σημερινής χρηματοπιστωτικών αγορών και της διεθνούς οικονομίας. Ο Μάστερ στα Οικονομικά και Οικονομικών είναι ένα πραγματικά διεπιστημονικό πρόγραμμα, προσφέροντας ένα καλά ισορροπημένο σύνολο των μαθημάτων στα οικονομικά και τη χρηματοδότηση με την υποστήριξη πολλών ποσοτικών μαθήματα. Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος Master θα λάβουν προηγμένη κατάρτιση σε ποσοτικές μεθόδους και εργαλεία κατάλληλα για να ερμηνεύσει και να αναλύσει τις οικονομικές και χρηματοπιστωτικές φαινόμενα και να λειτουργήσει άμεσα στις χρηματοπιστωτικές αγορές ή σε διεθνείς οικονομικούς θεσμούς. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με στερεό υπόβαθρο μέσω της ανάπτυξης των θεμάτων της οικονομικής θεωρίας, η ανάλυση των διεθνών χρηματοοικονομικών αγορών και τη θεωρία της λήψης αποφάσεων υπό συνθήκες αβεβαιότητας. Περιλαμβάνει τη μελέτη των χρηματοπιστωτικών αγορών τόσο από την άποψη του διεθνούς δικαίου, την ιστορία και την οικονομία. Το πρώτο έτος καθορίζει τις δυνατότητες στον τομέα της στατιστικής, μαθηματικών και υπολογιστικές τεχνικές που απαιτούνται για την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων και των οικονομικών χρονοσειρών. Το δεύτερο έτος του πλοιάρχου πρόγραμμα οργανώνεται σε δύο προγράμματα σπουδών. Η πρώτη, Financial Economics, είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των οικονομολόγων ικανές να λειτουργούν σε διεθνές ιδρυμάτων ή κεντρικών κυβερνήσεων τόσο της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής σφαίρας. Το δεύτερο πρόγραμμα σπουδών, που ονομάζεται Ποσοτικά Οικονομικών, έχει ως στόχο την προετοιμασία των οικονομικών εμπειρογνωμόνων σε θέση να λειτουργούν στους τομείς της τιμολόγησης των παραγώγων, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, τη διαχείριση κινδύνων και τον έλεγχο του... [-]

πλοίαρχος στα οικονομικά και πολιτικές επιστήμες (EPS)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το EPS είναι ένα διεθνές μάθημα διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, με υψηλά προσόντα κομμάτι διεπιστημονική μάθηση, ενσωματώνοντας προηγμένα εργαλεία ανάλυσης στα Οικονομικά, Πολιτικές Επιστήμες και Ποσοτικές Μέθοδοι. [+]

Στόχοι του μαθήματος και Δομή Το EPS είναι ένα διεθνές μάθημα διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, με υψηλά προσόντα κομμάτι διεπιστημονική μάθηση, ενσωματώνοντας προηγμένα εργαλεία ανάλυσης στα Οικονομικά, Πολιτικές Επιστήμες και Ποσοτικές Μέθοδοι. Ο βαθμός EPS είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα, παρουσιάζοντας μια ισορροπημένη προσφορά των μαθημάτων στα οικονομικά και πολιτικές επιστήμες και ποσοτικές μεθόδους. Κατά το πρώτο έτος, οι μαθητές θα εκπαιδευτούν σε προχωρημένες γενικά εργαλεία των τριών κλάδων, ενώ στη διδασκαλία II έτους εστιάζει σε προχωρημένα θέματα στους τομείς της διεθνούς οικονομίας και πολιτικής. Εκπαίδευση περιλαμβάνει επίσης πρακτική άσκηση σε διεθνείς οργανισμούς ή επιχειρήσεις, εργαστήρια in-house και το γράψιμο μιας τελικής διατριβή. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, EPS μαθητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από διπλά πτυχία και συμφωνίες κινητικότητας με κορυφαία παγκοσμίως πανεπιστήμια (Université Catholique de Louvain, το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου Shenzen, Universidad Carlos III de Madrid, Sciences Po στο Παρίσι, Πανεπιστήμιο του Mannheim και άλλοι). Προϋποθέσεις Εισόδου Πτυχίο Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κερδίσει τουλάχιστον 60 πιστωτικές μονάδες ECTS ή ισοδύναμες στους ακόλουθους τομείς: διοίκηση επιχειρήσεων, πληροφορική, οικονομία, δίκαιο, διαχείριση, τα μαθηματικά, τη φιλοσοφία, την πολιτική επιστήμη, κοινωνιολογία ή στατιστικά στοιχεία. Αγγλική γλωσσική επάρκεια Η γνώση της αγγλικής γλώσσας θα εκτιμηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εισδοχής. Μια IELTS ή TOEFL θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Μαθηματικά και Ποσοτικές Μέθοδοι φόντο Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κερδίσει τουλάχιστον 6 πιστωτικές μονάδες ECTS στα Μαθηματικά ή ποσοτικές μέθοδοι. Οι υποψήφιοι που δεν έχουν αυτή την απαίτηση, θα πρέπει να παρακολουθήσουν μια σειρά μαθημάτων συντριβής στα Μαθηματικά. μαθημάτων... [-]

πλοίαρχος της καινοτομίας διαχείριση και την επιχειρηματικότητα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ιταλία Μιλάνο

Η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα είναι οι δύο θεμελιώδεις μοχλούς στην οποία η βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των χωρών είναι χτισμένο επάνω. [+]

Η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα είναι οι δύο θεμελιώδεις μοχλούς στην οποία η βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των χωρών είναι χτισμένο επάνω. Με το πτυχίο Master στη Διοίκηση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου στοχεύει στην κατάρτιση μελλοντικών διευθυντικών στελεχών και επιχειρηματιών με τις δεξιότητες για την έναρξη λειτουργίας νέων επιχειρήσεων και διέπουν τις πολύπλοκες διαδικασίες των κοινωνικών και οργανωτικών αλλαγών εμμέσως από την ανάπτυξη της καινοτομίας. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε δύο έξοδο από επιχειρήσεις και ολοκαίνουργιο νεοσύστατες επιχειρήσεις. Σε υφιστάμενες επιχειρήσεις, που εμπλέκονται στη διαχείριση των καινοτόμων έργων και να παρέχουν την τεχνογνωσία τους στους τομείς της διαχείρισης του έργου, η διαχείριση της γνώσης και την εμπορία των κοινωνικών και ψηφιακών μέσων. Στο ολοκαίνουργιο νεοσύστατες επιχειρήσεις, μπορούν να συμβάλουν ενεργά στο έργο της επιχειρηματικής ομάδας με την παροχή συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων στους τομείς της μοντελοποίησης επιχειρηματικών διαδικασιών, συγκέντρωση χρημάτων και τη διαχείριση των οικονομικών πόρων. Το δεύτερο έτος του προγράμματος Master είναι οργανωμένο σε δύο προγράμματα σπουδών. Η πρώτη, που ονομάζεται η καινοτομία, είναι προσανατολισμένη προς τους φοιτητές ενδιαφέρονται περισσότερο για την επιδίωξη μιας φορέα ως διευθυντής της καινοτομίας στην έξοδο από τις επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Το δεύτερο, που ονομάζεται επιχειρηματικότητα, να επικεντρωθούν σε εκείνους τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στο ξεκίνημα νέων επιχειρήσεων ή εργάζονται για εκκολαπτήρια και επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων ως συμβούλους για την αξιολόγηση και την έναρξη νέων επιχειρήσεων. [-]

Επικοινωνία

University of Milan Department of Economics, Management and Quantitative Methods - Via Conservatorio

Διεύθυνση Via Conservatorio 7
20122 Μιλάνο, Ιταλία
Ιστοσελίδα http://eng.demm.unimi.it/ecm/home
Τηλέφωνο +39 02 503 21522