Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

112012_AUAMBAStudents.png

Σχετικά με την AUA

Adventist University of Africa (AUA) είναι αφιερωμένο στην αποστολή του να αναπτύξει και να διαμορφώσει ηγέτες για την Αφρική και πέραν αυτής. Η υπεύθυνη και ηθική ηγεσία είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για τον μετασχηματισμό της Αφρικής.

Ως εκ τούτου, επιδιώκουμε να αποτελέσουμε την πύλη για την ανάπτυξη της ηγεσίας της Αφρικής, προωθώντας τα υψηλότερα πρότυπα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και προωθώντας τις γνώσεις και τις επαγγελματικές δεξιότητες σε ένα "ολοκληρωτικό" πλαίσιο.112013_AUAStudentsWalking.png

Για να επιτύχουμε αυτό, είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά εκπαίδευσης με βάση την αξία. Μια τέτοιου είδους εκπαίδευση αποδίδει πολύ περισσότερο από την ακαδημαϊκή γνώση. Προωθεί μια ισορροπημένη ανάπτυξη του συνόλου του πνευματικού, σωματικού, πνευματικού και κοινωνικού-συναισθηματικού χαρακτήρα μιας διαδικασίας που εκτείνεται σε μια ζωή.

Η πρόκλησή μας για το μέλλον είναι να βασιστούμε σε αυτή την ισχυρή βάση για να εδραιώσουμε σταθερά ανάμεσα στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Αποστολή

Να παραδώσει δυναμική μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε χριστιανικό πλαίσιο, να προετοιμάσει τους αποφοίτους να προσφέρουν ικανή ηγεσία και υπηρεσία με βάση την ακεραιότητα, το σεβασμό και την αγάπη, να ανταποκριθούν στις ανάγκες της εκκλησίας και της κοινωνίας.

Οραμα

Να είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια, προωθώντας τα υψηλότερα πρότυπα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στην Αφρική και προωθώντας τις γνώσεις και τις επαγγελματικές δεξιότητες σε ένα ολιστικό πλαίσιο.

Βασικές αξίες

Η γνώση. Αλήθεια. Υπηρεσία.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Adventist University of Africa

Το Master of Science στην εφαρμοσμένη επιστήμη των υπολογιστών είναι ένα πρόγραμμα που προορίζεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη για την ανάπτυξη αποτελεσματικών ικανοτήτων ... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Master of Science στην εφαρμοσμένη επιστήμη των υπολογιστών είναι ένα πρόγραμμα που προορίζεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη για την ανάπτυξη αποτελεσματικών ικανοτήτων στον τομέα της πληροφορικής και της ασφάλειας, για την κάλυψη της ανάγκης της Αφρικής και του κόσμου. Οι απόφοιτοι θα έχουν τη θεωρία στην επιστήμη των υπολογιστών και της πληροφορίας και την ικανότητα να μεταφράζουν τη θεωρία στην καθημερινή ζωή στην τρέχουσα θέση απασχόλησής τους καθώς σχεδιάζουν, σχεδιάζουν και διαχειρίζονται συστήματα πληροφορικής πληροφορικής σε τοπικό και παγκόσμιο πλαίσιο.... [-]

Κένυα Nairobi
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

AUA School of Postgraduate Studies