INtel College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Intel College, Ένας από τους κορυφαίους ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφέρεια.

Intel College έχει καθιερωθεί από το 1990 και προσφέρει μαθήματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Πληροφορική. Τα μαθήματά μας κυμαίνονται από τα μαθήματα σύντομο χρονικό διάστημα μέρος σε όλη τη διαδρομή σε προγράμματα βαθμό - και οι δύο Bachelors και Masters προγράμματα. Τα μαθήματα προσφέρονται ημέρα, το βράδυ και τα Σάββατα.

Intel College έχει καταχωρηθεί από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης Επιστημών και Τεχνολογίας. (MOHEST) / MOHEST/PC/1354/010

Intel College έχει ασχοληθεί με το University of Sunderland, UK σε μια εταιρική σχέση συνεργασίας. Η εταιρική αυτή σχέση επιτρέπει την Πανεπιστήμιο του Sunderland να τρέξει προγράμματα πτυχίο τους, Intel College. Αυτή η εταιρική σχέση έχει επικυρωθεί από το Επιτροπή για την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση (CUE), Κένυα, Και συνεχώς την ποιότητα του εξασφαλίζεται από τις σχετικές Οι βρετανικές αρχές. Με 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εκπαίδευσης, η προτεραιότητα του κολεγίου είναι να εξασφαλίσει ότι κάθε φοιτητής απολαμβάνει μια εξαιρετική εμπειρία των φοιτητών, ενώ σπούδαζε στο Intel.

Οι μαθητές επωφελούνται από υψηλά ειδικευμένους καθηγητές, οι οποίοι είναι και οι δύο ειδικούς και εκπαιδεύονται για να διδάξουν. Οι προσφορές κολέγιο εκμάθησης χώρους που είναι σύγχρονη, τεχνολογικά εμπλουτισμένο και στοχαστική ενός περιβάλλοντος μάθησης του 21ου αιώνα.

Το Κολέγιο διασφαλίζει την ενοποίηση των δύο κοινωνικά και ακαδημαϊκά στοιχεία του το σώμα, δημιουργώντας έτσι μια ζωντανή ατμόσφαιρα κολέγιο, όπου οι μαθητές μπορούν εύκολα να κάνουν φίλους και να συμμετάσχουν σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων τόσο εντός όσο και έξω από την τάξη.

Τακτικές συναντήσεις με τους χορηγούς εξασφαλίζει ότι ο χρόνος στο κολέγιο χρησιμοποιείται με αποτελεσματικό τρόπο και ότι οι μαθητές αισθάνονται μια αίσθηση της συνέχειας και του σκοπού, ενώ στην πορεία προς την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων τους.

Intel College βρίσκεται στις παρυφές της Westlands. Το κολλέγιο προσφέρει μια ήσυχη και γαλήνια ατμόσφαιρα, ασφαλή, ενώ είναι σε μικρή απόσταση από την πολυσύχναστη αστικές περιοχές. Το έθιμο χτίστηκε το κολέγιο παρέχει μια σύγχρονη μονάδα up-beat με όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Μια αναβαθμίζονται συνεχώς εγκατάσταση κολέγιο και τακτικούς εξωτερικούς ελέγχους διασφαλίζουν ότι η πανεπιστημιούπολη αντικατοπτρίζει τη σημερινή απαιτήσεις της ψηφιακής μαθητή του 21ου αιώνα με τους χώρους της τεχνολογίας εμπλουτισμένο, αίθουσες διδασκαλίας για τη συνεργατική μάθηση, γρήγορη και δωρεάν internet σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Μαθήματα » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στη διαχείριση της τεχνολογίας των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Το πρόγραμμα σπουδών κατά κύριο λόγο αποτελείται από τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για να καταστεί δυνατή η επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας σε μια ευρεία ποικιλία των περιβαλλόντων διαχείρισης της τεχνολογίας της πληροφορίας. Οι Masters in Information Technology Management (ITM) έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ... [+]

MSc στη διαχείριση της τεχνολογίας πληροφοριών

Το πρόγραμμα λειτουργεί κάτω από το Πανεπιστήμιο του Sunderland κανονισμών πρότυπο μεταπτυχιακών και τρέχει σε Intel College, Ναϊρόμπι, βάσει εγκεκριμένου επικύρωση τόσο από το Πανεπιστήμιο του Sunderland, Ηνωμένο Βασίλειο και την Επιτροπή για την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, (CUE), Κένυα.

2014 Προσλήψεις ημερομηνίες / Όρος 25 Ιανουαρίου 2014 - 18 Απριλίου, 2014 17η Μάη του 2014 - 9 του Αυγούστου 2014 6, Σεπ 2014 - 29 του Νοεμβρίου, 2014 Στόχοι του προγράμματος ... [-]

MSc στην διαχείριση του έργου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Το πρόγραμμα λειτουργεί κάτω από το Πανεπιστήμιο του Sunderland κανονισμών πρότυπο μεταπτυχιακών και τρέχει σε Intel College, Ναϊρόμπι, βάσει εγκεκριμένου επικύρωση τόσο από το Πανεπιστήμιο του Sunderland, Ηνωμένο Βασίλειο και την Επιτροπή για την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, (CUE), Κένυα ... [+]

MSc στη Διαχείριση Έργων

Το πρόγραμμα λειτουργεί κάτω από το Πανεπιστήμιο του Sunderland τυποποιημένους κανονισμούς μεταπτυχιακών και τρέχει σε Intel College, Ναϊρόμπι, βάσει εγκεκριμένου επικύρωση τόσο από το Πανεπιστήμιο του Sunderland, Ηνωμένο Βασίλειο και την Επιτροπή για την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, (CUE), Κένυα.

2014 ημερομηνίες Προσλήψεις / Term 25 Ιαν. του 2014 - 18 Απριλίου, 2014 17 του Μαΐου 2014 - 9 του Αυγούστου 2014 6 Σεπ. του 2014 - 29 του Νοεμβρίου, 2014 Στόχοι του προγράμματος ... [-]