Kenyatta University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όταν έρθει στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα, θα ανακαλύψετε ότι έχετε φτάσει στο Main Campus ένα ειδικό Πανεπιστημίου αντα-έχει οριστεί για πάνω από 1.000 στρέμματα με μια ευχάριστη και γαλήνια γύρω ευνοϊκό για την ακαδημαϊκή και πνευματική ανάπτυξη.

Πανεπιστήμιο Κενιάτα είναι το σπίτι σε μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου, ερευνητές και εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή υψηλής ποιότητας προγράμματα που προσελκύουν τα άτομα που επιθυμούν να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να επιτευχθεί αυτό, έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε υποδομές και εγκαταστάσεις για να προσφέρουμε στους μαθητές μας την καλύτερη εμπειρία σε ποιότητα ακαδημαϊκά προγράμματα κάτω από ένα περιβάλλον παγιοποίησης στο οποίο οι μαθητές μας να μάθουν και να αναπτυχθούν.

Πανεπιστήμιο Κενιάτα είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Κένυα κρίνουμε από την ποιότητα των αποφοίτων μας. Στόχος μας είναι όχι μόνο να διατηρήσει αυτή τη θέση, αλλά για την περαιτέρω βελτίωση και την επίτευξη του οράματός μας για να γίνει ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης που έχει δεσμευτεί για την ποιότητα και τη συνάφεια.

Αυτό που δίνει αποφοίτους του Πανεπιστημίου Κενιάτα μια αιχμή πάνω από τους συνομηλίκους τους είναι η έμφαση του Πανεπιστημίου στην πρακτική hands-on γνώση και την εκπαίδευση των δεξιοτήτων μεταδίδεται στους φοιτητές του. Προς αυτή την ευγενή σκοπό, Πανεπιστήμιο Κενιάτα έχει δημιουργήσει ουσιαστικές σχέσεις με τους βιομηχανικούς εταίρους, οι οποίοι καθοδηγούν το Πανεπιστήμιο σχετικά με τις πρακτικές, τις επαγγελματικές απαιτήσεις που πρέπει να ενσωματωθεί στα προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα.

Ως αποτέλεσμα, τα μαθήματα του πανεπιστημίου δίνουν αποφοίτους μας ένα σαφές πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας. Ήδη, πολλοί από τους αποφοίτους μας είναι εκτεθειμένα σε νέες ευκαιρίες απασχόλησης από την πρόσβαση σε βιομηχανικά εξαρτήματα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, είτε μέσω τοποθετήσεων που σχετίζονται φυσικά.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

 • Της Επιτροπής, της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
 • Διαπανεπιστημιακής Συμβουλίου για την Ανατολική Αφρική
 • Αφρική Ένωση Πανεπιστημίων
 • Διεθνής Ένωση Πανεπιστημίων
 • Κοινοπολιτείας Πανεπιστήμια.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

"Για να είναι μια δυναμική, χωρίς αποκλεισμούς και ανταγωνιστικό κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και την υπηρεσία στην ανθρωπότητα."

Δήλωση αποστολής

"Να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση, προώθηση της υποτροφίας, εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα και ενσταλάξει τις ηθικές αξίες για βιώσιμη ατομική και κοινωνική ανάπτυξη."

Δήλωση ταυτότητα

"Μια κοινότητα των μελετητών δεσμευτεί για την παραγωγή και τη διάδοση των γνώσεων και την καλλιέργεια της σοφίας για την ευημερία της κοινωνίας."

Δήλωση φιλοσοφία

«Η ευαισθησία και η ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και το δικαίωμα κάθε προσώπου στη γνώση."

Στόχοι

Οι στόχοι του Πανεπιστημίου Kenyatta είναι:

 • Να προωθήσει την ανάπτυξη και την επέκταση των δυνατοτήτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω της έναρξης των νέων προγραμμάτων και εναλλακτικών τρόπων παράδοσης, χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, τις σύγχρονες τεχνολογίες.
 • Ενισχύσει το επίπεδο της συμμετοχής στην έρευνα, διάδοση και διαφύλαξη των γνώσεων τόσο για την ακαδημαϊκή και κοινωνική ανάπτυξη.
 • Προώθηση της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και την προληπτική πρακτικές διαχείρισης, καθώς και τη χρηστή διακυβέρνηση, για την ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών.
 • Παρέχουν ένα περιβάλλον που καλλιεργεί την αριστεία και τα υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και την κοινωνική υπηρεσία.
 • Τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για τα άτομα που είναι εξουσιοδοτημένα να ακολουθήσει πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Institutionalise πρακτικές ποιότητας, αξιοπιστίας στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των βασικών λειτουργιών του Πανεπιστημίου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις στόχων που έχουν τεθεί.
 • Προωθήσει την ανάπτυξη των συστημάτων κοινωνικής πρόνοιας μαθητές για την επίτευξη της ακαδημαϊκής αριστείας και μια ολόπλευρη εκπαίδευση.
 • Παρέχουν διευκολύνσεις σε συνεργασία με άλλα εγκεκριμένα ιδρύματα για την ενίσχυση της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Master » Όψη Bachelor » Όψη Πτυχίο Νομικής (LLB) » Όψη Πτυχία » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Music (MMus)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Το Τμήμα Εικαστικών και Visual και Παραστατικών Τεχνών ιδρύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γερουσίας το 2008. Η ίδρυση της Σχολής Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών είχε ως αποτέλεσμα τη διαπίστωση ότι υπήρχε ανάγκη για τον εξορθολογισμό της διδασκαλίας των Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών και φέρνοντας όλα αυτά κάτω από την ίδια στέγη. [+]

Το Τμήμα Εικαστικών και Visual και Παραστατικών Τεχνών ιδρύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γερουσίας το 2008.

Η ίδρυση της Σχολής Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών είχε ως αποτέλεσμα τη διαπίστωση ότι υπήρχε ανάγκη για τον εξορθολογισμό της διδασκαλίας των Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών και φέρνοντας όλα αυτά κάτω από την ίδια στέγη.

Το Τμήμα Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών στεγάζει σήμερα τρία τμήματα, συμπεριλαμβανομένων: Μουσική και Χορός, Θέατρο Τέχνης και Τεχνολογίας Κινηματογράφου και Καλών Τεχνών και Σχεδίου.... [-]


πλοίαρχος της εκπαίδευσης (εκπαιδευτική έρευνα, αξιολόγηση και εκτίμηση)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Από το ταπεινό ξεκίνημα ενός σχετικά μικρού University College στη δεκαετία του 1970, που είχε μόνο 200 εκπαίδευση φοιτητών, η Σχολή Επιστημών Αγωγής (SOE) έχει αυξηθεί σημαντικά. Στέκεται ως η μεγαλύτερη σχολή με μια εγγραφή πάνω από 30.000 εγγεγραμμένους φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του 74.000 που λαμβάνουν διάφορα προγράμματα σε 14 διδακτικές σχολές του Πανεπιστημίου Κενιάτα (KU). [+]

Από το ταπεινό ξεκίνημα ενός σχετικά μικρού University College στη δεκαετία του 1970, που είχε μόνο 200 εκπαίδευση φοιτητών, η Σχολή Επιστημών Αγωγής (SOE) έχει αυξηθεί σημαντικά. Στέκεται ως η μεγαλύτερη σχολή με μια εγγραφή πάνω από 30.000 εγγεγραμμένους φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του 74.000 που λαμβάνουν διάφορα προγράμματα σε 14 διδακτικές σχολές του Πανεπιστημίου Κενιάτα (KU). Η Σχολή προσελκύει ένα σημαντικό ποσοστό των φοιτητών από το εξωτερικό στην Κένυα, στην περιοχή της Αφρικής και όχι μόνο. Αυτές περιλαμβάνουν χώρες όπως η Γκάνα, η Τανζανία, Ουγκάντα, Ρουάντα, Τουρκία, Ιαπωνικά, τον Καναδά και τις ΗΠΑ, για να αναφέρουμε μόνο μερικά, μερικά από τα οποία λαμβάνουν τα συστατικά του, ενώ άλλοι εγγραφεί ως φοιτητές πλήρους φοίτησης, ανάλογα με τη φύση των Μνημονίων Η κατανόηση μεταξύ του σπιτιού ιδρυμάτων και KU τους.... [-]


πλοίαρχος της οικονομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Η Σχολή ιδρύθηκε το 2008 από τον τότε Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, που στεγαζόταν στη Σχολή της Ανθρωπότητας και Κοινωνικών Επιστημών. Ο σχηματισμός ενός School of Economics ήταν να δώσει την πειθαρχία οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα μια ευκαιρία να εξελιχθεί και να αυξήσει τις ερευνητικές δραστηριότητές του, ώστε η Σχολή να συνεισφέρει το μερίδιο που της την επαύξηση των γνώσεων στα Οικονομικά. [+]

Η Σχολή ιδρύθηκε το 2008 από τον τότε Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, που στεγαζόταν στη Σχολή της Ανθρωπότητας και Κοινωνικών Επιστημών. Ο σχηματισμός ενός School of Economics ήταν να δώσει την πειθαρχία οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα μια ευκαιρία να εξελιχθεί και να αυξήσει τις ερευνητικές δραστηριότητές του, ώστε η Σχολή να συνεισφέρει το μερίδιο που της την επαύξηση των γνώσεων στα Οικονομικά. Η Σχολή έχει την αυτονομία να αναπτύξουν εξειδικευμένες προγράμματα πτυχίο που οδηγούνται έτσι ώστε να προσελκύσουν περισσότερους μαθητές που πηγαίνουν σήμερα στο εξωτερικό σε αναζήτηση εξειδικευμένων οικονομικά μαθήματα, όπως Bachelor of Economics και Στατιστικής της αγοράς? Πτυχίο Οικονομίας και Οικονομικών? Master of Economics σε τέτοιες εξειδικευμένους τομείς όπως Οικονομικά της Υγείας, Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά του Περιβάλλοντος, απλά για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Επιπλέον, η για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οι μαθητές της οικονομίας έχουν φωνάζουν για ένα βραβείο του «Πτυχίο Οικονομικών», όπως διακρίνεται από το γενικό πτυχίο Bachelor of Arts. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ζήτηση τόσο από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα για τους αποφοίτους με πτυχία σε εξειδικευμένους τομείς της Οικονομίας. Αυτό αποδεικνύεται από το μεγάλο αριθμό των φοιτητών με πτυχία στα Οικονομικά, οι οποίοι έχουν στο πρόσφατο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας. Ως εκ τούτου, ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη της αγοράς.... [-]


πλοίαρχος του περιβαλλοντικού σχεδιασμού και διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Ζούμε στον αιώνα σύμφωνα με την οποία οι περιβαλλοντικές πιέσεις, όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η καταστροφή του όζοντος, η ρύπανση, η κλιματική αλλαγή, η υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων, μεταβάλλεται η χρήση γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας - συμπίπτουν με μια αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού που χρειάζεται τροφή και ένα αποδεκτό βιοτικό επίπεδο . [+]

Ζούμε στον αιώνα σύμφωνα με την οποία οι περιβαλλοντικές πιέσεις, όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η καταστροφή του όζοντος, η ρύπανση, η κλιματική αλλαγή, η υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων, μεταβάλλεται η χρήση γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας - συμπίπτουν με μια αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού που χρειάζεται τροφή και ένα αποδεκτό βιοτικό επίπεδο . Η πολύπλοκη φύση αυτών των περιβαλλοντικών προβλημάτων μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή και να αντιμετωπιστούν μέσω μελετών που διασχίζουν τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά πειθαρχική όρια. Αυτό ισχύει και για τις μελέτες των δύο διαδικασιών παγκόσμιας κλίμακας, καθώς και αυτές που συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Msc στη διαχείριση του τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Η Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού σας δίνει τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του τουρισμού μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση, που βασίζονται στην έρευνα, την επαγγελματική εκπαίδευση και εργάζονται πολύ στενά με τη βιομηχανία για να σας δώσει μια καριέρα της επιλογής. Αυτό, σε συνδυασμό με την επαγγελματική σύνδεσης για προπτυχιακούς φοιτητές σας προσφέρει ένα προβάδισμα στην τουριστική βιομηχανία. [+]

Η Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού σας δίνει τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του τουρισμού μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση, που βασίζονται στην έρευνα, την επαγγελματική εκπαίδευση και εργάζονται πολύ στενά με τη βιομηχανία για να σας δώσει μια καριέρα της επιλογής. Αυτό, σε συνδυασμό με την επαγγελματική σύνδεσης για προπτυχιακούς φοιτητές σας προσφέρει ένα προβάδισμα στην τουριστική βιομηχανία.... [-]


MSc στην γεωργική οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Καλώς ήλθατε στη Σχολή Γεωργίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Saed), ένας από τους νεότερους, αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη Σχολές του Πανεπιστημίου. Η Σχολή Γεωργίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Saed) ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2007, για να προσφέρει μοναδικές κατάρτισης στον τομέα της γεωργίας (συμπεριλαμβανομένης της κτηνοτροφικής παραγωγής), με έμφαση στον τομέα της γεωργίας και των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της αλυσίδας αξίας Γεωργίας, σύμφωνα με το ... [+]

Καλώς ήλθατε στη Σχολή Γεωργίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Saed), ένας από τους νεότερους, αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη Σχολές του Πανεπιστημίου. Η Σχολή Γεωργίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Saed) ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2007, για να προσφέρει μοναδικές κατάρτισης στον τομέα της γεωργίας (συμπεριλαμβανομένης της κτηνοτροφικής παραγωγής), με έμφαση στον τομέα της γεωργίας και των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της αλυσίδας αξίας Γεωργίας, σύμφωνα με τους στόχους του Εθνικού Vision 2030, οι Αναπτυξιακοί Στόχοι της Χιλιετίας και άλλων σχετικών εγγράφων πολιτικής. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα ελπίζουμε να σας δώσει μια εικονική περιήγηση από τα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρουν σήμερα στο σχολείο και οι μαθητές εμπειρία. τρέχουσα ώθηση μας είναι να προετοιμάσει αρμόδια ηγέτες μέλλον στις γεωπονικές επιστήμες, αγροτικών επιχειρήσεων και τη διαχείριση των γεωργικών resvource. Η Σχολή έχει τέσσερα Τμήματα? Διαχείριση Γεωργικών Πόρων (ARM), Γεωργικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (AST), Αγροτικής Οικονομίας Διοίκησης και Εμπορίου (ΑΒΜΤ) και των ζώων Επιστημών (AS) σύμφωνα με την οποία επτά (7) Bachelor of Science προγράμματα, έντεκα (11) MSc, και δεκατρία (13) τα διδακτορικά προγράμματα που προσφέρονται σήμερα.... [-]


MSc στη χημεία (εξειδίκευση)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Η αποστολή της Σχολής είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση βασίζεται σε σύγχρονες διδακτικές και ερευνητικές τεχνικές επιστημονικές και να παράγει άριστα καταρτισμένων επιστημόνων στους διάφορους κλάδους να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις μιας δυναμικής παγκόσμιας στις καθαρές επιστήμες και να προσφέρουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που επηρεάζουν την ανθρωπότητα σε εφαρμοσμένες επιστήμες. [+]

Η αποστολή της Σχολής είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση βασίζεται σε σύγχρονες διδακτικές και ερευνητικές τεχνικές επιστημονικές και να παράγει άριστα καταρτισμένων επιστημόνων στους διάφορους κλάδους να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις μιας δυναμικής παγκόσμιας στις καθαρές επιστήμες και να προσφέρουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που επηρεάζουν την ανθρωπότητα σε εφαρμοσμένες επιστήμες.... [-]


MSc στον τομέα της τεχνολογίας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας ιδρύθηκε για την αντιμετώπιση των ενεργειακών και περιβαλλοντικών ζητημάτων μέσω της κατάρτισης και της έρευνας. Το τμήμα εστιάζει στην εκπαίδευση και την έρευνα σε ενεργειακούς πόρους, την παραγωγή, τη χρήση και τις τεχνολογίες μετατροπής. Αναγνωρίζουμε ότι η ενέργεια είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης για κάθε έθνος ή κοινότητα. [+]

Τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας ιδρύθηκε για την αντιμετώπιση των ενεργειακών και περιβαλλοντικών ζητημάτων μέσω της κατάρτισης και της έρευνας. Το τμήμα εστιάζει στην εκπαίδευση και την έρευνα σε ενεργειακούς πόρους, την παραγωγή, τη χρήση και τις τεχνολογίες μετατροπής. Αναγνωρίζουμε ότι η ενέργεια είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης για κάθε έθνος ή κοινότητα. Για το λόγο αυτό, εκτιμούμε τον επείγοντα χαρακτήρα της ανάπτυξης νέων ενεργειακών τεχνολογιών, καθώς και με τη χρήση των υφιστάμενων πόρων πιο αποτελεσματικά και με βιώσιμο τρόπο.... [-]


MSc στο σχεδιασμό μόδας και της εμπορίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ανθρώπου (ΣΑΥΥ) συνέχισε να αυξάνεται καθώς εκπαιδεύει πτυχιούχους σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής. Οι περιοχές περιλαμβάνουν Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων? Σχέδιο μόδας; Τρόφιμα & Διατροφή? Φυσικές και Αγωγής Υγείας? Διαχείριση Αναψυχή και Αθλητισμός Επιστήμη, από την Δίπλωμα σε διδακτορικό επίπεδο. [+]

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ανθρώπου (ΣΑΥΥ) συνέχισε να αυξάνεται καθώς εκπαιδεύει πτυχιούχους σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής. Οι περιοχές περιλαμβάνουν Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων? Σχέδιο μόδας; Τρόφιμα & Διατροφή? Φυσικές και Αγωγής Υγείας? Διαχείριση Αναψυχή και Αθλητισμός Επιστήμη, από την Δίπλωμα σε διδακτορικό επίπεδο. Τμήματα της Σχολής συνεχίζουν να αναθεωρήσουν τα υφιστάμενα προγράμματα και το πρόγραμμα σπουδών και την ανάπτυξη νέων σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις που προκύπτουν από τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma στη διπλωματία και τις διεθνείς σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Το Master of Arts στην Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρία και πρακτική στους τομείς της διεθνούς θεωρίας σχέσεων, τη διπλωματία, διεθνή πολιτική οικονομία, την ανάλυση εξωτερικής πολιτικής και διαμόρφωση, παγκόσμιες συγκρούσεις και το φύλο θέματα στις διεθνείς σχέσεις. [+]

Το Master of Arts στην Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρία και πρακτική στους τομείς της διεθνούς θεωρίας σχέσεων, τη διπλωματία, διεθνή πολιτική οικονομία, την ανάλυση εξωτερικής πολιτικής και διαμόρφωση, παγκόσμιες συγκρούσεις και το φύλο θέματα στις διεθνείς σχέσεις. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αυστηρά εκείνους που επιδιώκουν να εισέλθουν στην ακαδημαϊκή και ερευνητική σταδιοδρομία, καθώς και αυτών που ενδιαφέρονται προωθούν τους επαγγελματικές ικανότητες ως διπλωμάτες, ειδικούς σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, οι διεθνείς κυβερνητικές οργανώσεις, και διεθνείς ομάδες της κοινωνίας των πολιτών και των τόκων. Έτσι, το πρόγραμμα στοχεύει στην παραγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στηρίζεται στην θεωρίες και συζητήσεις σχετικά με τις διεθνείς υποθέσεις? γνώσεις σχετικά με θέματα διεθνούς πολιτικής, παγκόσμιες διαδικασίες και ηθοποιούς. Οι απόφοιτοί μας είναι σε θέση να κριτική ανάλυση της σύγχρονης θέματα διεθνούς πολιτικής και πρακτικές δεξιότητες για τη χάραξη πολιτικής, την ανάλυση και την υπεράσπιση, διπλωματικές διαπραγματεύσεις, διαμεσολάβηση, και η διπλωματική επικοινωνία. ... [-]


MA στην αγγλική και γλωσσολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Κένυα Ναϊρόμπι

Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ήρθε στην ύπαρξη, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αναδιάρθρωσης που μεταμορφώθηκε από τη Σχολή Καλών Τεχνών στο σχολείο 2002 και ύστερα βρίσκεται στη δυτική πλευρά της κύριας πανεπιστημιούπολης, απέναντι από το Ταχυδρομείο και είναι δίπλα στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα Συνεδριακό Κέντρο παράρτημα. [+]

Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ήρθε στην ύπαρξη, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αναδιάρθρωσης που μεταμορφώθηκε από τη Σχολή Καλών Τεχνών στο σχολείο 2002 και ύστερα βρίσκεται στη δυτική πλευρά της κύριας πανεπιστημιούπολης, απέναντι από το Ταχυδρομείο και είναι δίπλα στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα Συνεδριακό Κέντρο παράρτημα.

Η Σχολή είναι καλά εξοπλισμένο με εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό δεσμευτεί για τη διδασκαλία, καθώς και την ανάληψη υπηρεσιών έρευνας και παροχής συμβουλών. Επίσης, έχει ικανό και έμπειρο προσωπικό υποστήριξης.... [-]


Επικοινωνία

Kenyatta University

Διεύθυνση Kenya Drive, Nairobi City
Ναϊρόμπι, Κένυα
Ιστοσελίδα http://www.ku.ac.ke/
Τηλέφωνο +254 20 8710901