Kenyatta University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όταν έρθει στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα, θα ανακαλύψετε ότι έχετε φτάσει στο Main Campus ένα ειδικό Πανεπιστημίου αντα-έχει οριστεί για πάνω από 1.000 στρέμματα με μια ευχάριστη και γαλήνια γύρω ευνοϊκό για την ακαδημαϊκή και πνευματική ανάπτυξη.

Πανεπιστήμιο Κενιάτα είναι το σπίτι σε μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου, ερευνητές και εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή υψηλής ποιότητας προγράμματα που προσελκύουν τα άτομα που επιθυμούν να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να επιτευχθεί αυτό, έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε υποδομές και εγκαταστάσεις για να προσφέρουμε στους μαθητές μας την καλύτερη εμπειρία σε ποιότητα ακαδημαϊκά προγράμματα κάτω από ένα περιβάλλον παγιοποίησης στο οποίο οι μαθητές μας να μάθουν και να αναπτυχθούν.

Πανεπιστήμιο Κενιάτα είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Κένυα κρίνουμε από την ποιότητα των αποφοίτων μας. Στόχος μας είναι όχι μόνο να διατηρήσει αυτή τη θέση, αλλά για την περαιτέρω βελτίωση και την επίτευξη του οράματός μας για να γίνει ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης που έχει δεσμευτεί για την ποιότητα και τη συνάφεια.

Αυτό που δίνει αποφοίτους του Πανεπιστημίου Κενιάτα μια αιχμή πάνω από τους συνομηλίκους τους είναι η έμφαση του Πανεπιστημίου στην πρακτική hands-on γνώση και την εκπαίδευση των δεξιοτήτων μεταδίδεται στους φοιτητές του. Προς αυτή την ευγενή σκοπό, Πανεπιστήμιο Κενιάτα έχει δημιουργήσει ουσιαστικές σχέσεις με τους βιομηχανικούς εταίρους, οι οποίοι καθοδηγούν το Πανεπιστήμιο σχετικά με τις πρακτικές, τις επαγγελματικές απαιτήσεις που πρέπει να ενσωματωθεί στα προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα.

Ως αποτέλεσμα, τα μαθήματα του πανεπιστημίου δίνουν αποφοίτους μας ένα σαφές πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας. Ήδη, πολλοί από τους αποφοίτους μας είναι εκτεθειμένα σε νέες ευκαιρίες απασχόλησης από την πρόσβαση σε βιομηχανικά εξαρτήματα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, είτε μέσω τοποθετήσεων που σχετίζονται φυσικά.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

 • Της Επιτροπής, της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
 • Διαπανεπιστημιακής Συμβουλίου για την Ανατολική Αφρική
 • Αφρική Ένωση Πανεπιστημίων
 • Διεθνής Ένωση Πανεπιστημίων
 • Κοινοπολιτείας Πανεπιστήμια.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

"Για να είναι μια δυναμική, χωρίς αποκλεισμούς και ανταγωνιστικό κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και την υπηρεσία στην ανθρωπότητα."

Δήλωση αποστολής

"Να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση, προώθηση της υποτροφίας, εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα και ενσταλάξει τις ηθικές αξίες για βιώσιμη ατομική και κοινωνική ανάπτυξη."

Δήλωση ταυτότητα

"Μια κοινότητα των μελετητών δεσμευτεί για την παραγωγή και τη διάδοση των γνώσεων και την καλλιέργεια της σοφίας για την ευημερία της κοινωνίας."

Δήλωση φιλοσοφία

«Η ευαισθησία και η ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και το δικαίωμα κάθε προσώπου στη γνώση."

Στόχοι

Οι στόχοι του Πανεπιστημίου Kenyatta είναι:

 • Να προωθήσει την ανάπτυξη και την επέκταση των δυνατοτήτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω της έναρξης των νέων προγραμμάτων και εναλλακτικών τρόπων παράδοσης, χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, τις σύγχρονες τεχνολογίες.
 • Ενισχύσει το επίπεδο της συμμετοχής στην έρευνα, διάδοση και διαφύλαξη των γνώσεων τόσο για την ακαδημαϊκή και κοινωνική ανάπτυξη.
 • Προώθηση της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και την προληπτική πρακτικές διαχείρισης, καθώς και τη χρηστή διακυβέρνηση, για την ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών.
 • Παρέχουν ένα περιβάλλον που καλλιεργεί την αριστεία και τα υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και την κοινωνική υπηρεσία.
 • Τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για τα άτομα που είναι εξουσιοδοτημένα να ακολουθήσει πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Institutionalise πρακτικές ποιότητας, αξιοπιστίας στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των βασικών λειτουργιών του Πανεπιστημίου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις στόχων που έχουν τεθεί.
 • Προωθήσει την ανάπτυξη των συστημάτων κοινωνικής πρόνοιας μαθητές για την επίτευξη της ακαδημαϊκής αριστείας και μια ολόπλευρη εκπαίδευση.
 • Παρέχουν διευκολύνσεις σε συνεργασία με άλλα εγκεκριμένα ιδρύματα για την ενίσχυση της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Music (MMus)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Το Τμήμα Εικαστικών και Visual και Παραστατικών Τεχνών ιδρύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γερουσίας το 2008. Η ίδρυση της Σχολής Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών είχε ως αποτέλεσμα τη διαπίστωση ότι υπήρχε ανάγκη για τον εξορθολογισμό της διδασκαλίας των Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών και φέρνοντας όλα αυτά κάτω από την ίδια στέγη. [+]

Το Τμήμα Εικαστικών και Visual και Παραστατικών Τεχνών ιδρύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γερουσίας το 2008. Η ίδρυση της Σχολής Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών είχε ως αποτέλεσμα τη διαπίστωση ότι υπήρχε ανάγκη για τον εξορθολογισμό της διδασκαλίας των Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών και φέρνοντας όλα αυτά κάτω από την ίδια στέγη. Το Τμήμα Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών στεγάζει σήμερα τρία τμήματα, συμπεριλαμβανομένων: Μουσική και Χορός, Θέατρο Τέχνης και Τεχνολογίας Κινηματογράφου και Καλών Τεχνών και Σχεδίου. Master of Music (MMus) Master of Music (MMus) βαθμός θα προσφέρεται σε Μουσική Παράσταση, της Αφρικής Μουσική και Μουσικολογία από την εργασία Φυσικά, η εξέταση και του έργου. κανονισμοί γκολφ Το Master of Music θα καλύψει τουλάχιστον δύο χρόνια. Κατά το πρώτο έτος σπουδών, οι υποψήφιοι θα λάβουν οκτώ βασικές μονάδες των οποίων το ένα υποχρεωτικό School of Visual και Παραστατικών Τεχνών της μονάδας, και δύο μαθήματα επιλογής. Κατά το δεύτερο έτος, θα χρειαστούν τέσσερα επιλεγόμενα κατά το πρώτο εξάμηνο και PREPERE μια αιτιολογική σκέψη και διατριβή κατά το δεύτερο εξάμηνο. Η διατριβή σύνθεση θα διερευνήσει μια σύνθεση πρόβλημα που ο υποψήφιος θα έχουν εντοπίσει, συνοδεύεται από ένα δημιουργικό έργο στο οποίο παρουσιάζονται οι τα θέματα που συζητήθηκαν στη διατριβή. Εξετάσεις Όλες οι μονάδες εξετάζονται στο τέλος του semster στην οποία λαμβάνονται. Ο ελάχιστος βαθμός επιτυχίας εξέταση σε κάθε μονάδα θα πρέπει να είναι το 50% του συνολικού σήματος. Κάθε μονάδα θα πρέπει να αξιολογούνται από 100% .Continuous δοκιμές αξιολόγησης που θα συμβάλλει κατά 40% και το Πανεπιστήμιο Εξέταση 60% του συνόλου των σημάτων. Όταν μια μονάδα αποτελείται αποκλειστικά από την πρακτική εργασία, θα πρέπει να εξεταστεί πλήρως από τη συνεχή αξιολόγηση, στην οποία περίπτωση η τελευταία αντιπροσωπεύουν το 100%. μονάδες που βασίζονται στην απόδοση θα πρέπει να εξεταστεί από το 40% το έργο πορεία και το 60% αιτιολογική σκέψη. [-]

πλοίαρχος της εκπαίδευσης (εκπαιδευτική έρευνα, αξιολόγηση και εκτίμηση)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Από το ταπεινό ξεκίνημα ενός σχετικά μικρού University College στη δεκαετία του 1970, που είχε μόνο 200 εκπαίδευση φοιτητών, η Σχολή Επιστημών Αγωγής (SOE) έχει αυξηθεί σημαντικά. Στέκεται ως η μεγαλύτερη σχολή με μια εγγραφή πάνω από 30.000 εγγεγραμμένους φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του 74.000 που λαμβάνουν διάφορα προγράμματα σε 14 διδακτικές σχολές του Πανεπιστημίου Κενιάτα (KU). [+]

Από το ταπεινό ξεκίνημα ενός σχετικά μικρού University College στη δεκαετία του 1970, που είχε μόνο 200 εκπαίδευση φοιτητών, η Σχολή Επιστημών Αγωγής (SOE) έχει αυξηθεί σημαντικά. Στέκεται ως η μεγαλύτερη σχολή με μια εγγραφή πάνω από 30.000 εγγεγραμμένους φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του 74.000 που λαμβάνουν διάφορα προγράμματα σε 14 διδακτικές σχολές του Πανεπιστημίου Κενιάτα (KU). Η Σχολή προσελκύει ένα σημαντικό ποσοστό των φοιτητών από το εξωτερικό στην Κένυα, στην περιοχή της Αφρικής και όχι μόνο. Αυτές περιλαμβάνουν χώρες όπως η Γκάνα, η Τανζανία, Ουγκάντα, Ρουάντα, Τουρκία, Ιαπωνικά, τον Καναδά και τις ΗΠΑ, για να αναφέρουμε μόνο μερικά, μερικά από τα οποία λαμβάνουν τα συστατικά του, ενώ άλλοι εγγραφεί ως φοιτητές πλήρους φοίτησης, ανάλογα με τη φύση των Μνημονίων Η κατανόηση μεταξύ του σπιτιού ιδρυμάτων και KU τους. Προϋποθέσεις Εισόδου εφαρμόζονται οι κοινές διατάξεις για όλα τα Μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο. εφαρμόζονται οι κοινές διατάξεις για όλα τα πτυχία Masters στη Σχολή Εκπαίδευσης. Τα ακόλουθα είναι επιλέξιμα για την εγγραφή για M.Ed στο Τμήμα: 1. Πτυχίο Εκπαίδευσης Πτυχίο σχετικό τομέα, με τουλάχιστον Second Class Honours (Upper Division) ή ισοδύναμο τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κενιάτα ή οποιοδήποτε αναγνωρισμένο ίδρυμα. 2. Εκείνοι με Second Class (Κάτω Τμήμα) μπορεί να θεωρηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν βαθμό "C" και άνω σε μονάδες που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους. Διάρκεια και μοτίβο του γκολφ Το Master of Εκπαίδευσης στο Τμήμα εκτείνεται πάνω από τουλάχιστον 18 months.Students κάνοντας κάτι M.Ed από την εργασία Φυσικά, η εξέταση και η διατριβή θα περάσουν το πρώτο τους χρόνο να κάνει ΔΕΔ units.In δεύτερο έτος τους, οι μαθητές θα επικεντρωθεί στην έρευνα έργο τους και να υποβάλουν μια διατριβή. Τρόποι μελέτης και εξέτασης: 1. Τελικό - τακτική (4 εξάμηνα) 2. Πρόγραμμα Βασισμένο θεσμική (6 συνεδρίες) 3. Ανοίξτε-Learning (4 εξάμηνα) Κωδικός και Τίτλος Ενότητας επίπεδο 800 EMP 833: Θέματα σε Ιδρύματα της Εκπαίδευσης EMP 834: Ψυχολογία της Μάθησης και του ιδρύματος EMP 835: Βιογραφικό και διδασκαλία ECC 800: Μέθοδοι Έρευνας στην Εκπαίδευση ECC 802: Στατιστική στην Εκπαίδευση EMP 838: Εκπαιδευτική Διοίκηση EMP 839: Ποιοτικές Μέθοδοι Έρευνας στην Εκπαίδευση EMP 840: Παρακολούθηση και Αξιολόγηση Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση: I EMP 841: Παρακολούθηση και Αξιολόγηση Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση: II EMP 842: Εκπαιδευτική Αξιολόγηση Έτος 2 EMP 843: Έρευνα Διατριβής (8 μονάδες) Τρόπος σπουδών: (II) βασισμένη στο σχολείο Κωδικός και Τίτλος Ενότητας επίπεδο 800 ECC 800: Μέθοδοι Έρευνας στην Εκπαίδευση ECC 802: Στατιστική στην Εκπαίδευση EMP 833: Θέματα σε Ιδρύματα της Εκπαίδευσης EMP 834: Ψυχολογία της Μάθησης και του ιδρύματος EMP 835: Βιογραφικό και διδασκαλία EMP 838: Εκπαιδευτική Διοίκηση EMP 839: Ποιοτικές Μέθοδοι Έρευνας στην Εκπαίδευση EMP 840: Παρακολούθηση και Αξιολόγηση Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση: I EMP 841: Παρακολούθηση και Αξιολόγηση Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση: II EMP 842: Εκπαιδευτικό Εκτιμήσεις EMP 843: Έρευνα Διατριβής (8 μονάδες) [-]

πλοίαρχος της οικονομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Η Σχολή ιδρύθηκε το 2008 από τον τότε Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, που στεγαζόταν στη Σχολή της Ανθρωπότητας και Κοινωνικών Επιστημών. Ο σχηματισμός ενός School of Economics ήταν να δώσει την πειθαρχία οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα μια ευκαιρία να εξελιχθεί και να αυξήσει τις ερευνητικές δραστηριότητές του, ώστε η Σχολή να συνεισφέρει το μερίδιο που της την επαύξηση των γνώσεων στα Οικονομικά. [+]

Η Σχολή ιδρύθηκε το 2008 από τον τότε Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, που στεγαζόταν στη Σχολή της Ανθρωπότητας και Κοινωνικών Επιστημών. Ο σχηματισμός ενός School of Economics ήταν να δώσει την πειθαρχία οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα μια ευκαιρία να εξελιχθεί και να αυξήσει τις ερευνητικές δραστηριότητές του, ώστε η Σχολή να συνεισφέρει το μερίδιο που της την επαύξηση των γνώσεων στα Οικονομικά. Η Σχολή έχει την αυτονομία να αναπτύξουν εξειδικευμένες προγράμματα πτυχίο που οδηγούνται έτσι ώστε να προσελκύσουν περισσότερους μαθητές που πηγαίνουν σήμερα στο εξωτερικό σε αναζήτηση εξειδικευμένων οικονομικά μαθήματα, όπως Bachelor of Economics και Στατιστικής της αγοράς? Πτυχίο Οικονομίας και Οικονομικών? Master of Economics σε τέτοιες εξειδικευμένους τομείς όπως Οικονομικά της Υγείας, Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά του Περιβάλλοντος, απλά για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Επιπλέον, η για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οι μαθητές της οικονομίας έχουν φωνάζουν για ένα βραβείο του «Πτυχίο Οικονομικών», όπως διακρίνεται από το γενικό πτυχίο Bachelor of Arts. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ζήτηση τόσο από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα για τους αποφοίτους με πτυχία σε εξειδικευμένους τομείς της Οικονομίας. Αυτό αποδεικνύεται από το μεγάλο αριθμό των φοιτητών με πτυχία στα Οικονομικά, οι οποίοι έχουν στο πρόσφατο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας. Ως εκ τούτου, ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη της αγοράς. κανονισμοί εισόδου Τα ακόλουθα είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή στα προγράμματα Masters στη Σχολή Οικονομικών: Ο κάτοχος τουλάχιστον πτυχίο Upper Second Class Bachelor στα Οικονομικά, Οικονομικών και Στατιστικής ή Οικονομίας και Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Κενιάτα ή οποιοδήποτε άλλο αναγνωρισμένο Ίδρυμα συγκρίσιμη κατάσταση. Ο κάτοχος πτυχίου Κάτω Second Class με τους καθορισμένους επιστημονικούς κλάδους από το Πανεπιστήμιο Κενιάτα ή οποιοδήποτε άλλο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο με δύο (2) χρόνια σχετική εμπειρία. Πρότυπο των προγραμμάτων Τα προγράμματα Masters θα αποτελείται από μαθημάτων, εξέταση και ερευνητικό έργο. Τα προγράμματα θα προσφέρονται σε δύο ενότητες, με πλήρη απασχόληση και το βράδυ με τους μαθητές και στους δύο τρόπους να απαιτείται να λάβει τουλάχιστον ένα σύνολο δεκαέξι (16) μονάδες μέχρι το τέλος του προγράμματος. Κατά το πρώτο έτος της μελέτης, θα απαιτηθεί ένας φοιτητής για να πάρει οκτώ (8) μονάδες: τέσσερις (4) μονάδες κατά το πρώτο εξάμηνο, και τέσσερις (4) στο δεύτερο. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους της μελέτης, θα απαιτηθεί ένας φοιτητής για να πάρει τέσσερις (4) μονάδες κατά το πρώτο εξάμηνο και να αναλάβει ένα ερευνητικό σχέδιο κατά το δεύτερο εξάμηνο. Το ερευνητικό πρόγραμμα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με τέσσερα (4) μονάδα Η διάρκεια των προγραμμάτων θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) μήνες από την ημερομηνία εγγραφής. Στο τέλος του προγράμματος θα πρέπει να έχουν ειδικευτεί σε ένα από τα ακόλουθα ένας μαθητής: οικονομία Οικονομετρία οικονομικά του περιβάλλοντος Financial Economics Οικονομική Ανάπτυξη Οικονομική Πολιτική και Διαχείριση Τα οικονομικά της υγείας Διεθνή Οικονομικά Αγροτικής Οικονομίας Εξετάσεις Εφαρμόζεται Πανεπιστήμιο κανονισμούς εξέτασης. εξετάσεις του Πανεπιστημίου θα πρέπει να δοθεί στο τέλος κάθε εξαμήνου και θα συνεισφέρουν το 70 τοις εκατό του συνόλου των σημάτων: η συνεχής αξιολόγηση αποτελεί το υπόλοιπο 30 τοις εκατό. Για τους σκοπούς της αξιολόγησης, ένα ερευνητικό πρόγραμμα πρέπει να θεωρηθούν ως ισοδύναμες με τέσσερις (4) μονάδες και θα πρέπει να εξετάζεται στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους. Η διάρκεια της εξέτασης του Πανεπιστημίου είναι τρεις (3) ώρες ανά μονάδα. Το ελάχιστο βαθμός επιτυχίας για κάθε μονάδα πρέπει να είναι 50%. Ο υποψήφιος που αποτυγχάνει να ικανοποιήσει την απαίτηση (2.3.5) παραπάνω μπορεί να επιτραπεί μετά από σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της εξεταστές και με την έγκριση της Γερουσίας να λάβει συμπληρωματικές εξετάσεις στην αποτυχημένη μονάδες με ανώτατο όριο δύο μονάδες για κάθε έτος. Η μέγιστη εφικτή σήμα σε κάθε μονάδα που εξετάστηκαν σε συμπληρωματική εξέταση είναι 50%. Ο υποψήφιος που αποτυγχάνει να ικανοποιήσει τις εξεταστών σε συμπληρωματική εξέταση πρέπει να διακοπεί. Ένας υποψήφιος δεν επιτρέπεται να αναλαμβάνουν εργασίες του έργου πριν από το πέρασμα συμπληρωματική εξέταση αν υπάρχει. Ο υποψήφιος που αποτυγχάνει περισσότερο από δύο μονάδες στις συνήθεις εξετάσεις του Πανεπιστημίου σε ένα χρόνο θα πρέπει να διακόπτεται Δομή των Μεταπτυχιακά στα Οικονομικά Οι υποψήφιοι που επιδιώκουν ένα μεταπτυχιακό στα οικονομικά θα πρέπει να αναμένεται να λάβει όλες τις βασικές μονάδες που προσφέρονται σε συγκεκριμένους τομείς της ειδικότητάς τους στο πρώτο και το δεύτερο έτος σπουδών. Κατά το δεύτερο έτος σπουδών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον ένα (1) αιρετό. Ο μέγιστος αριθμός μονάδων ανά εξάμηνο που οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να πάρετε είναι πέντε (5). [-]

πλοίαρχος του περιβαλλοντικού σχεδιασμού και διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Ζούμε στον αιώνα σύμφωνα με την οποία οι περιβαλλοντικές πιέσεις, όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η καταστροφή του όζοντος, η ρύπανση, η κλιματική αλλαγή, η υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων, μεταβάλλεται η χρήση γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας - συμπίπτουν με μια αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού που χρειάζεται τροφή και ένα αποδεκτό βιοτικό επίπεδο . [+]

Ζούμε στον αιώνα σύμφωνα με την οποία οι περιβαλλοντικές πιέσεις, όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η καταστροφή του όζοντος, η ρύπανση, η κλιματική αλλαγή, η υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων, μεταβάλλεται η χρήση γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας - συμπίπτουν με μια αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού που χρειάζεται τροφή και ένα αποδεκτό βιοτικό επίπεδο . Η πολύπλοκη φύση αυτών των περιβαλλοντικών προβλημάτων μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή και να αντιμετωπιστούν μέσω μελετών που διασχίζουν τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά πειθαρχική όρια. Αυτό ισχύει και για τις μελέτες των δύο διαδικασιών παγκόσμιας κλίμακας, καθώς και αυτές που συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο. Προυποθέσεις εισόδου Οι κάτοχοι Bachelor Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Περιβάλλοντος Μελέτες? Περιβαλλοντικές Μελέτες (Σχεδιασμού και Διαχείρισης), Πολεοδομία και Χωροταξία. Bachelor of Science / Arts στη Γεωγραφία, Οικονομικά, Τοπογράφων, Geometrics και Geospatial Επιστημών, Land Economics, Κτίριο Οικονομικά, Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας, Οικισμού Τεχνολογίας. Μηχανικών, Κοινωνιολογία, Γεωργίας Δασών και άγριας ζωής, Ζωολογία ή Βοτανικής. Πτυχίο Αρχιτεκτονικής και του νόμου. Εκείνοι με Second Class (Κάτω Τμήμα) μπορεί να θεωρηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν βαθμό "C" και άνω σε μονάδες που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους. εξέταση Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εξεταστικό μέσω γραπτής εξέτασης (CAT / Αναθέσεις και να καθίσει στην εξέταση)., Πρακτική εξέταση (δηλαδή Studio) και ερευνητικού έργου (μαθητή). Πιστοποίηση Master of Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Σχεδιασμού Μεταπτυχιακό από το Project EPM 811: Θεωρία Σχεδιασμού EPM 871: Τόπος και γειτονίας Σχεδιασμού - Στούντιο I * ESU 801: Μέθοδοι Έρευνας EPM 833: Εφαρμογές Υπολογιστών. και Geographic. Σύστημα πληροφορίων ESU 802: Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Ελέγχου ESU 800: Στατιστικά στοιχεία EPM 842: Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Δίκαιο & Ελέγχου Ανάπτυξης EPM 831: Συμμετοχική και Υπεράσπιση Σχεδιασμού EPM 852: Συγκοινωνιακός Σχεδιασμός υποδομής EPM 861: Σχεδιασμός για την αντιμετώπιση καταστροφών Ετοιμότητα και Περιουσίας EPM 872: Πολεοδομία - Studio II EPM 873: Χωροταξία - Στούντιο IV EPM 874: Αγροτική Χωροταξία - Στούντιο ΙΙΙ Έτος 2 EPM 892: Ερευνητικό Πρόγραμμα ΣΗΜ.: (1) Όλες οι μονάδες είναι υποχρεωτικά (2) 1 Studio μονάδα = 2 μονάδες, Ερευνητικό έργο = 4 μονάδες [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Msc στη διαχείριση του τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Η Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού σας δίνει τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του τουρισμού μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση, που βασίζονται στην έρευνα, την επαγγελματική εκπαίδευση και εργάζονται πολύ στενά με τη βιομηχανία για να σας δώσει μια καριέρα της επιλογής. Αυτό, σε συνδυασμό με την επαγγελματική σύνδεσης για προπτυχιακούς φοιτητές σας προσφέρει ένα προβάδισμα στην τουριστική βιομηχανία. [+]

Η Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού σας δίνει τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του τουρισμού μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση, που βασίζονται στην έρευνα, την επαγγελματική εκπαίδευση και εργάζονται πολύ στενά με τη βιομηχανία για να σας δώσει μια καριέρα της επιλογής. Αυτό, σε συνδυασμό με την επαγγελματική σύνδεσης για προπτυχιακούς φοιτητές σας προσφέρει ένα προβάδισμα στην τουριστική βιομηχανία. Προϋποθέσεις Εισόδου εφαρμόζονται οι κοινές διατάξεις για όλα τα πτυχία Masters στο Πανεπιστήμιο. εφαρμόζονται οι κοινές διατάξεις για όλα τα πτυχία Masters στη φιλοξενία Σχολής και του τουρισμού. Τα ακόλουθα είναι επιλέξιμες για την εγγραφή για ένα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουρισμού: Ο κάτοχος Bachelor of Science (Upper Second άριστα και άνω) πτυχίο στη Διοίκηση Τουρισμού και συναφείς τομείς. Εκείνοι με Second Class (Κάτω Τμήμα) μπορεί να θεωρηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν βαθμό "C" και άνω σε μονάδες που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους. Διάρκεια: Δύο έτη με 11 διδάσκονται μονάδες το έτος 1 και διατριβή στο έτος 2. Κωδικός μονάδας και Όνομα HTM 802: Στατιστικά στοιχεία HTM 800: Μέθοδοι Έρευνας HTM 858: Τουρισμός Επενδύσεων και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων HTM 850: Αειφόρος Τουρισμός Σχεδιασμός και Πολιτική HTM 851: Τουριστική Οικονομία HTM 852: Διαχείριση Προορισμός και Μάρκετινγκ HTM 853: Νομοθεσία Τουρισμού και Διεθνείς Συμβάσεις HTM 854: Διακυβέρνηση Τουρισμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης HTM 856: Τεχνολογία Τουρισμός και Καινοτομίας HTM 810: Εκδηλώσεις και Συνέδρια Διαχείρισης (Επιλογής) HTM 857: Διαχείριση Διανομή Τουρισμός και τους διαμεσολαβητές (Επιλογής) HTM 812: Διατριβή (ισοδυναμεί με 8 μονάδες) [-]

MSc στην γεωργική οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Καλώς ήλθατε στη Σχολή Γεωργίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Saed), ένας από τους νεότερους, αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη Σχολές του Πανεπιστημίου. Η Σχολή Γεωργίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Saed) ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2007, για να προσφέρει μοναδικές κατάρτισης στον τομέα της γεωργίας (συμπεριλαμβανομένης της κτηνοτροφικής παραγωγής), με έμφαση στον τομέα της γεωργίας και των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της αλυσίδας αξίας Γεωργίας, σύμφωνα με το ... [+]

Καλώς ήλθατε στη Σχολή Γεωργίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Saed), ένας από τους νεότερους, αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη Σχολές του Πανεπιστημίου. Η Σχολή Γεωργίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Saed) ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2007, για να προσφέρει μοναδικές κατάρτισης στον τομέα της γεωργίας (συμπεριλαμβανομένης της κτηνοτροφικής παραγωγής), με έμφαση στον τομέα της γεωργίας και των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της αλυσίδας αξίας Γεωργίας, σύμφωνα με τους στόχους του Εθνικού Vision 2030, οι Αναπτυξιακοί Στόχοι της Χιλιετίας και άλλων σχετικών εγγράφων πολιτικής. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα ελπίζουμε να σας δώσει μια εικονική περιήγηση από τα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρουν σήμερα στο σχολείο και οι μαθητές εμπειρία. τρέχουσα ώθηση μας είναι να προετοιμάσει αρμόδια ηγέτες μέλλον στις γεωπονικές επιστήμες, αγροτικών επιχειρήσεων και τη διαχείριση των γεωργικών resvource. Η Σχολή έχει τέσσερα Τμήματα? Διαχείριση Γεωργικών Πόρων (ARM), Γεωργικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (AST), Αγροτικής Οικονομίας Διοίκησης και Εμπορίου (ΑΒΜΤ) και των ζώων Επιστημών (AS) σύμφωνα με την οποία επτά (7) Bachelor of Science προγράμματα, έντεκα (11) MSc, και δεκατρία (13) τα διδακτορικά προγράμματα που προσφέρονται σήμερα. Προϋποθέσεις Εισόδου 1. εφαρμόζονται οι κοινές διατάξεις για την εισαγωγή στα πτυχία Masters στον πολιτισμό School of Agri. 2. Οι υποψήφιοι στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν πρώτης κατηγορίας ή δεύτερης κατηγορίας τιμά (Upper Division) πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο στην αγροτική οικονομία, βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων ή που σχετίζονται με τα μαθήματα, όπως η γενική γεωργικές επιστήμες, οικονομικά και κοινωνικές επιστήμες. 3. Εκείνοι με Second Class (Κάτω Τμήμα) μπορεί να θεωρηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν βαθμό "C" και άνω σε μονάδες που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους. Διάρκεια και Πτυχίο Pattern Το πρόγραμμα Master of Science πτυχίο (Αγροτικής Οικονομίας) είναι από την εργασία φυσικά, εξετάσεις και εργασία. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τουλάχιστον 18 μήνες. Για να βαθμολογήσει με ένα Master of Science (Agricultural Economics) ο φοιτητής αναμένεται να περάσουν επτά βασικές ενότητες, μία υποχρεωτική (μη-πυρήνα) μονάδα και τουλάχιστον τέσσερις μονάδες στην περιοχή της εξειδίκευσης τους εκτός από μια διατριβή κατά το δεύτερο έτος σπουδών . Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της μελέτης, θα απαιτείται ο φοιτητής να συμπληρώσει τουλάχιστον 12 μονάδες. Σε Εξάμηνο ένα (1) ο φοιτητής θα λάβει τέσσερις μονάδες πυρήνα και δύο προαιρετικές μονάδες, τουλάχιστον ο ένας να είναι μια μονάδα ίδρυμα στον τομέα της εξειδίκευσης. Σε Εξάμηνο δύο (2), ο φοιτητής θα λάβει 4 μονάδες πυρήνα και τουλάχιστον δύο μονάδες από την περιοχή της εξειδίκευσης. Κατά το δεύτερο έτος, θα πρέπει να αναμένεται ο φοιτητής να διεξάγουν έρευνα πεδίου και να υποβάλουν μια διατριβή για εξέταση. κανονισμοί Εξετάσεων Ισχύουν οι κανονισμοί εξέταση γενικών πανεπιστήμιο. Φοιτητές που εγγράφονται για το Master of Science πτυχιακό πρόγραμμα (Αγροτικής Οικονομίας) αναμένεται να λάβει γραπτές εξετάσεις σε όλα τα διδάσκονται μονάδες. Οι γραπτές εξετάσεις θα αποτελούν το 60% του συνόλου των σημάτων, ενώ οι δοκιμές αξιολόγησης μαθήματα (CATS) θα αποτελούν το 40%. βαθμός επιτυχίας είναι 50%. Κάθε μαθητής πρέπει να κάνει έρευνα και να υποβάλουν μια διατριβή για εξέταση. Πιστοποίηση Ο βαθμός που θα απονέμεται ορίζεται: 1. Master of Science στην Αγροτική Οικονομία (εμπόριο γεωργικών προϊόντων και Πολιτική) 2. Master of Science στην Αγροτική Οικονομία (Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου) 3. Master of Science στην Αγροτική Οικονομία (Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων [-]

MSc στη χημεία (εξειδίκευση)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Η αποστολή της Σχολής είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση βασίζεται σε σύγχρονες διδακτικές και ερευνητικές τεχνικές επιστημονικές και να παράγει άριστα καταρτισμένων επιστημόνων στους διάφορους κλάδους να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις μιας δυναμικής παγκόσμιας στις καθαρές επιστήμες και να προσφέρουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που επηρεάζουν την ανθρωπότητα σε εφαρμοσμένες επιστήμες. [+]

Η αποστολή της Σχολής είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση βασίζεται σε σύγχρονες διδακτικές και ερευνητικές τεχνικές επιστημονικές και να παράγει άριστα καταρτισμένων επιστημόνων στους διάφορους κλάδους να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις μιας δυναμικής παγκόσμιας στις καθαρές επιστήμες και να προσφέρουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που επηρεάζουν την ανθρωπότητα σε εφαρμοσμένες επιστήμες. Προϋποθέσεις Εισόδου εφαρμόζονται οι κοινές διατάξεις για όλα τα μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο. εφαρμόζονται οι γενικές διατάξεις για όλα μεταπτυχιακό στη Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών. Τα ακόλουθα είναι επιλέξιμες για την εγγραφή για το πτυχίο Master of Science στο Τμήμα. Οι κάτοχοι Bachelor of Science ή Bachelor of Εκπαίδευσης (Επιστήμη) με βαθμό τουλάχιστον ένα ανώτερο δεύτερης κατηγορίας τιμά ή ισοδύναμο τίτλο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να έχουν σπουδάσει Χημεία ως μείζον ή τακτικό θέμα και λαμβάνεται τουλάχιστον ένα μέσο βαθμό C σε μονάδες Χημεία γίνει. θα θεωρούνται οι κάτοχοι Bachelor of Science ή Bachelor of Εκπαίδευσης (Επιστήμη) με χαμηλότερη δευτέρου βαθμού κατηγορίας ή το ισοδύναμό της από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο και τουλάχιστον δύο χρόνια διδασκαλίας Χημείας ή εργάζονται σε ένα ερευνητικό ίδρυμα. N / B: απόδειξη ένα καλό υπόβαθρο στα μαθηματικά είναι απαραίτητη. Εξειδίκευση μπορεί να γίνει με ένα από τα ακόλουθα: Αναλυτική Χημεία, Ανόργανη Χημεία, Οργανική χημεία, Φυσική χημεία, Θεωρητική Χημεία. [-]

MSc στον τομέα της τεχνολογίας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας ιδρύθηκε για την αντιμετώπιση των ενεργειακών και περιβαλλοντικών ζητημάτων μέσω της κατάρτισης και της έρευνας. Το τμήμα εστιάζει στην εκπαίδευση και την έρευνα σε ενεργειακούς πόρους, την παραγωγή, τη χρήση και τις τεχνολογίες μετατροπής. Αναγνωρίζουμε ότι η ενέργεια είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης για κάθε έθνος ή κοινότητα. [+]

Τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας ιδρύθηκε για την αντιμετώπιση των ενεργειακών και περιβαλλοντικών ζητημάτων μέσω της κατάρτισης και της έρευνας. Το τμήμα εστιάζει στην εκπαίδευση και την έρευνα σε ενεργειακούς πόρους, την παραγωγή, τη χρήση και τις τεχνολογίες μετατροπής. Αναγνωρίζουμε ότι η ενέργεια είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης για κάθε έθνος ή κοινότητα. Για το λόγο αυτό, εκτιμούμε τον επείγοντα χαρακτήρα της ανάπτυξης νέων ενεργειακών τεχνολογιών, καθώς και με τη χρήση των υφιστάμενων πόρων πιο αποτελεσματικά και με βιώσιμο τρόπο. Κένυας όραμα 2030 θέσεις ενέργειας μεταξύ των έξι κύριους πυλώνες της ανάπτυξης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταβληθούν περισσότερες προσπάθειες και υποστήριξη από την κυβέρνηση και τα άλλα θεσμικά όργανα, τα οποία Πανεπιστημίου Kenyatta είναι μέρος της, να εξερευνήσετε και να αξιοποιήσει περισσότερο ενεργειακών πόρων, τόσο των συμβατικών όσο και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή ενέργεια, η βιοενέργεια, η γεωθερμική ενέργεια, αιολική ενέργεια ενέργεια, η υδροηλεκτρική ενέργεια, τον άνθρακα, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Με τη συνεχή αύξηση της ζήτησης και του κόστους της ενέργειας στην Κένυα και σε όλο τον κόσμο, υπάρχει τώρα μια επείγουσα ζήτηση για ένα καλά εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό για την ανάπτυξη, τη διαδικασία, να χρησιμοποιούν και να διαχειρίζονται τα συμβατικά, μη συμβατικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε ένα περιβάλλον ασφαλές και οικονομικά εφικτό τρόπος. Τα προγράμματα Ενεργειακών Τεχνολογιών μας έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξει αποφοίτους που θα αντιμετωπίσει την εθνική ως επίσης και τις παγκόσμιες προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας. Οι απόφοιτοι από το πρόγραμμα θα συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας που μπορεί να περιλαμβάνουν: την εξεύρεση των πιο αποτελεσματικών και βιώσιμων τρόπων για τη λειτουργία των κτιρίων και των διαδικασιών παραγωγής, ενεργειακή ανάλυση και τον έλεγχο, την ανάπτυξη του συστήματος και τις τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τη διαχείριση της ενσωμάτωσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας γενιά σε υφιστάμενα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατάσταση ενεργειακών συστημάτων και θέση σε λειτουργία, διαχείριση έργου, συμβουλευτικές υπηρεσίες ενέργειας, τη διαμόρφωση των μελλοντικών ενεργειακών πολιτικών, μεταξύ άλλων. Προϋποθέσεις Εισόδου Οι κοινοί κανόνες για μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο εφαρμόζονται οι κοινές διατάξεις για τα πτυχία Masters στη Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας θα πρέπει να εφαρμόζονται. Τα ακόλουθα είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή για το πτυχίο Masters »στο τμήμα. Πρώτη ή Upper Second Class Honours πτυχίο στην κατάλληλη τεχνολογία, Μηχανική (συμπεριλαμβανομένων των: Γεωργία, Πολιτικών και Δημοσίων Έργων, Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων, Χημικών, Πετρελαίου, Βιοϊατρική, αεροναυτική), Φυσικής, Τεχνολογίας και τυχόν άλλες σχετικές επιστήμες από οποιοδήποτε αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο εκείνοι με Β ' Κλάση (Κάτω Τμήμα) μπορεί να θεωρηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν βαθμό "C" και άνω σε μονάδες που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους. Διάρκεια και μοτίβο του γκολφ Master of Science βαθμούς στο Τμήμα Μηχανικών Ενέργειας είναι από μαθημάτων, πρώην αμίνωση και το πρόγραμμα διατριβή only.The MSc (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) στο τμήμα εκτείνεται πάνω από ένα ελάχιστο δεκαοκτώ μηνών και κατ 'ανώτατο όριο των 36 months.In η πρώτη έτος σπουδών, οι μαθητές θα λάβουν δώδεκα (12) πυρήνα units.In το δεύτερο έτος, οι μαθητές θα επικεντρωθεί σε ερευνητικό έργο τους και thesis.Upon την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων και διατριβής, ο υποψήφιος θα πρέπει να απονεμηθεί M.Sc (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ) βαθμός. εξέταση Οι τελικές γραπτές εξετάσεις θα αποτελούν το 70% του συνολικού σήματος, ενώ η συνεχής αξιολόγηση και αναθέσεις θα αποτελούν το 30% .Το βαθμός επιτυχίας του κάθε μαθήματος είναι 50%. Κωδικός μονάδας και της μονάδας του τίτλου SET 800: Μεθοδολογία Έρευνας SET 801: Διαχείριση Ενέργειας SET 802: Προχωρημένη Μετάδοσης Θερμότητας SET 803: Πηγές Ενέργειας και Αξιοποίηση SET 810: Βιομάζα μετατροπής SET 811: Ενεργειακά και Power Systems Γενιάς SET 814: Ηλιακή Ενέργεια SET 817: τεχνολογίες ανέμου και υδροηλεκτρική ενέργεια SET 820: Ενέργεια Μοντελοποίηση SET 823: Ενέργεια για την Αειφόρο Ανάπτυξη SET 824: Περιβαλλοντική Μηχανική SET 825: Περιβαλλοντική Διαχείριση Εργαλεία και Λογιστικής [-]

MSc στο σχεδιασμό μόδας και της εμπορίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ανθρώπου (ΣΑΥΥ) συνέχισε να αυξάνεται καθώς εκπαιδεύει πτυχιούχους σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής. Οι περιοχές περιλαμβάνουν Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων? Σχέδιο μόδας; Τρόφιμα & Διατροφή? Φυσικές και Αγωγής Υγείας? Διαχείριση Αναψυχή και Αθλητισμός Επιστήμη, από την Δίπλωμα σε διδακτορικό επίπεδο. [+]

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ανθρώπου (ΣΑΥΥ) συνέχισε να αυξάνεται καθώς εκπαιδεύει πτυχιούχους σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής. Οι περιοχές περιλαμβάνουν Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων? Σχέδιο μόδας; Τρόφιμα & Διατροφή? Φυσικές και Αγωγής Υγείας? Διαχείριση Αναψυχή και Αθλητισμός Επιστήμη, από την Δίπλωμα σε διδακτορικό επίπεδο. Τμήματα της Σχολής συνεχίζουν να αναθεωρήσουν τα υφιστάμενα προγράμματα και το πρόγραμμα σπουδών και την ανάπτυξη νέων σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις που προκύπτουν από τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Ως αποτέλεσμα, ένα νέο πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Foods Διατροφή & Διαιτολογία και είναι ήδη σε λειτουργία. Το σχολείο έχει δει μια αύξηση της εγγραφής των φοιτητών από περίπου 300 κατά την έναρξη το 2008 σε περίπου 2000 μαθητές σήμερα. Στην αναθέτουσα απόδοση 2011/2012, η ​​Σχολή κατετάγη την 2η καλύτερη και είχε τα δύο καλύτερα Τμήματα του Πανεπιστημίου .Το σχολείο είναι επίσης υπερήφανοι που συνδέονται με τα 8 μέλη του προσωπικού που είχαν υψηλή θέση ως Κοσμήτορες, Πρόεδροι των Τμημάτων και των Συμβούλων. Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του προσωπικού για τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς τους. Προσβλέπουμε σε μια ακόμη καλύτερη κατάταξη στην επόμενη αξιολόγηση. Η Σχολή συνέχισε να διοργανώνει σεμινάρια, όπου τα αποτελέσματα της έρευνας και οι πληροφορίες από το προσωπικό και τους φοιτητές να διαδοθούν. Κάποιοι ασχολούνται ενεργά σε διάφορα φόρα, συμπεριλαμβανομένων, της ομάδας της Λεκάνης του Νείλου προγράμματος σε theUniversity του Μπέργκεν, Νορβηγία? Ειδική Ολυμπιακό Στρατηγικό Σχέδιο Συμμετοχή της διευθύνουσας επιτροπής και του προγράμματος ανταλλαγής του προσωπικού, την ανταλλαγή μαθητών με το Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα (Καναδάς), το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα και το Νοσοκομείο Παίδων του Ανατολικού Οντάριο Research Institute (Cheo-RI). Η Σχολή έχει ενεργό δεσμούς με πανεπιστήμια και ιδρύματα μέσω των Τμημάτων του: Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα (Καναδάς)? Πανεπιστημίου Volda (Νορβηγία)? Μυών Κέντρο Ερευνών, Κοπεγχάγη (Δανία)? Νοσοκομείο Παίδων της Ανατολικής Οντάριο Ινστιτούτου Ερευνών (Cheo-RI) (Καναδάς)? Portland State University-Όρεγκον (ΗΠΑ)? Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική)? Πανεπιστήμιο Kyambogo (Ουγκάντα)? και το Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης (Γερμανία). Προϋποθέσεις Εισόδου 1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πρώτη ή δεύτερη Class Honours (Upper Division) στο Bachelor of Science στην Textile Science and Design ή Bachelor of Science στην κλωστοϋφαντουργία, ένδυση ή Καλών Τεχνών, η οποία έχει μια προκατάληψη σε υφάσματα, ή είναι ισοδύναμο από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο ? Ή Bachelor of Εκπαίδευσης (Οικιακής Οικονομίας ή Home Επιστήμη). 2. Εκείνοι με Second Class (Κάτω Τμήμα) μπορεί να θεωρηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν βαθμό "C" και άνω σε μονάδες που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους. Δομή Προγράμματος Δύο χρόνια. 10 διδάσκονται κατά τη διάρκεια της εργασίας βέβαια μονάδες (διατριβή) και 14 δίδαξε μονάδες (Έργο) Κωδικός και Τίτλος Ενότητας επίπεδο 800 HCU 800: Μέθοδοι Έρευνας HCU 801: Στατιστικά στοιχεία HCU 802: Σχεδιασμός Προγράμματος Παρακολούθησης και Αξιολόγησης HFD 804: Προχωρημένη Σχέδιο Μόδας HFD 806: Δημιουργική Σχέδιο Μόδας HFD 807: Προχωρημένη Interior Design HFD 808: Εφαρμογές Υπολογιστών στο Σχέδιο Μόδας HFD 819: Κοινωνικο Πολιτιστικές και ψυχολογικές πτυχές των ενδυμάτων HFD 810: Διοίκηση παραγωγής και της εργασίας-μελέτης HFD 812: Τεχνολογία και E-Commerce στη μόδα και Μάρκετινγκ HFD 814: Art and Design (Επιλογής) HFD 815: Κοστούμια (Επιλογής) HFD 816: Σχεδιασμός για Ειδικές Ομάδες (Επιλογής) HFD 817: Fashion Promotion HFD 820: Επιχειρηματικότητα στην Εφαρμοσμένων Επιστημών (Επιλογής) HFD 821: Textile Science (Επιλογής) HFD 822: Διπλωματική Εργασία HFD 823: Έκθεση Έργου [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma στη διπλωματία και τις διεθνείς σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εβδομάδες January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Το Master of Arts στην Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρία και πρακτική στους τομείς της διεθνούς θεωρίας σχέσεων, τη διπλωματία, διεθνή πολιτική οικονομία, την ανάλυση εξωτερικής πολιτικής και διαμόρφωση, παγκόσμιες συγκρούσεις και το φύλο θέματα στις διεθνείς σχέσεις. [+]

Το Master of Arts στην Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρία και πρακτική στους τομείς της διεθνούς θεωρίας σχέσεων, τη διπλωματία, διεθνή πολιτική οικονομία, την ανάλυση εξωτερικής πολιτικής και διαμόρφωση, παγκόσμιες συγκρούσεις και το φύλο θέματα στις διεθνείς σχέσεις. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αυστηρά εκείνους που επιδιώκουν να εισέλθουν στην ακαδημαϊκή και ερευνητική σταδιοδρομία, καθώς και αυτών που ενδιαφέρονται προωθούν τους επαγγελματικές ικανότητες ως διπλωμάτες, ειδικούς σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, οι διεθνείς κυβερνητικές οργανώσεις, και διεθνείς ομάδες της κοινωνίας των πολιτών και των τόκων. Έτσι, το πρόγραμμα στοχεύει στην παραγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στηρίζεται στην θεωρίες και συζητήσεις σχετικά με τις διεθνείς υποθέσεις? γνώσεις σχετικά με θέματα διεθνούς πολιτικής, παγκόσμιες διαδικασίες και ηθοποιούς. Οι απόφοιτοί μας είναι σε θέση να κριτική ανάλυση της σύγχρονης θέματα διεθνούς πολιτικής και πρακτικές δεξιότητες για τη χάραξη πολιτικής, την ανάλυση και την υπεράσπιση, διπλωματικές διαπραγματεύσεις, διαμεσολάβηση, και η διπλωματική επικοινωνία. Επιλογές καριέρας Οι απόφοιτοι Διεθνών Σχέσεων εξοπλισμένα με ικανότητες να εργαστούν σε ένα ευρύ φάσμα τομέων: Εξωτερικών και διπλωματικές Διεθνές Orgainsations περιφερειακή Οργάνωση Μη-κυβερνητικές Οργανώσεις τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα δημόσια διοίκηση Ιδρύματα Πολιτική Ασφάλειας και Πληροφοριών Έρευνα και Συμβουλευτική Academia Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσιογραφίας Διεθνών Επιχειρήσεων και Εμπορίου Σύγκρουση Διαμεσολάβηση και Διαπραγμάτευση Άμυνα Originations Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Η Σχολή Ασφάλειας, Διπλωματία και Ειρήνη Σπουδών Η Σχολή Ασφάλειας, Διπλωματία και Ειρήνη Σπουδών ιδρύθηκε στα τέλη του 2015 για να κατευθύνουν την υλοποίηση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων στους τομείς της ασφάλειας, της διπλωματίας και της ειρήνης. Αυτό ακολουθεί την κατάργηση του Ινστιτούτου Ειρήνης και Ασφάλειας Μελετών που είχε τον συντονισμό των μελετών στους τομείς της ειρήνης και της ασφάλειας 2010-2015. Οι Σχολή σπίτια όλα τα προγράμματα που προσφέρονται σε αυτές τις οργανώσεις / φορείς στον τομέα της ασφάλειας, όπως τα Ενόπλων Δυνάμεων Κένυα, η Εθνική Αστυνομική Υπηρεσία του ενσωματώνοντας την Αστυνομία της Κένυας, η Αστυνομική Υπηρεσία Διοίκησης και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (DCI). Είναι επίσης ο επικεφαλής εκπαιδευτής για την Φυλακών Υπηρεσία Κένυα. Η Σχολή έχει τρία τμήματα κάτω από αυτό και συγκεκριμένα: Τμήμα των συγκρούσεων, την Ειρήνη και Στρατηγικών Σπουδών Τμήμα Ασφάλειας και Διόρθωση Επιστήμη Τμήμα της Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων Όραση Για να είναι ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της κατάρτισης, της έρευνας, την απόκτηση και τη διάδοση των γνώσεων και δεξιοτήτων στους τομείς της ασφάλειας, της διπλωματίας και της ειρήνης. Αποστολή Για τη δημιουργία ικανοτήτων για την ενίσχυση της ασφάλειας, της διπλωματίας και της ειρήνης, παρέχοντας υψηλά προσόντα και εξειδικευμένο προσωπικό για όλα τα πεδία στην ειρήνη και την ασφάλεια σε ιδιώτες και οργανισμούς σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Στόχοι Να επιβλέπει και συντονίζει την εφαρμογή των ακαδημαϊκών προγραμμάτων στους τομείς των μελετών ασφάλειας, της διπλωματίας και της ειρήνης. Να παρέχουν διευκολύνσεις και τους πόρους που απαιτούνται για την ανάληψη ακαδημαϊκές μελέτες και έρευνες σε μελέτες της ασφάλειας, της διπλωματίας και της ειρήνης. Για να είναι ένα κέντρο αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα στους τομείς των μελετών ασφάλειας, της διπλωματίας και της ειρήνης. Για το συντονισμό συνεργασίες με εξωτερικούς πελάτες της διπλωματίας της ασφάλειας, καθώς και τους τομείς της ειρήνης [-]

MA στην αγγλική και γλωσσολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2017 Κένυα Ναϊρόμπι

Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ήρθε στην ύπαρξη, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αναδιάρθρωσης που μεταμορφώθηκε από τη Σχολή Καλών Τεχνών στο σχολείο 2002 και ύστερα βρίσκεται στη δυτική πλευρά της κύριας πανεπιστημιούπολης, απέναντι από το Ταχυδρομείο και είναι δίπλα στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα Συνεδριακό Κέντρο παράρτημα. [+]

Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ήρθε στην ύπαρξη, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αναδιάρθρωσης που μεταμορφώθηκε από τη Σχολή Καλών Τεχνών στο σχολείο 2002 και ύστερα βρίσκεται στη δυτική πλευρά της κύριας πανεπιστημιούπολης, απέναντι από το Ταχυδρομείο και είναι δίπλα στο Πανεπιστήμιο Κενιάτα Συνεδριακό Κέντρο παράρτημα. Η Σχολή είναι καλά εξοπλισμένο με εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό δεσμευτεί για τη διδασκαλία, καθώς και την ανάληψη υπηρεσιών έρευνας και παροχής συμβουλών. Επίσης, έχει ικανό και έμπειρο προσωπικό υποστήριξης. Επί του παρόντος, το σχολείο φιλοξενεί δέκα διδασκαλίας τμήματα και τρία ινστιτούτα καθένα προσφέροντας μια σειρά από μαθήματα που οδηγούνται στην αγορά. Με τα χρόνια η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών έχει επεκταθεί και διαφοροποιημένων των υφιστάμενων προγραμμάτων σε τμήματα, σε μια προσπάθεια να προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για σχετική ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανάπτυξη, παραμένοντας έτσι κοινωνικά σχετική Τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί βασίζονται στις περιφερειακές και παγκόσμιες απαιτήσεις και προκλήσεις . Ανάμεσα στα πιο πρόσφατα προγράμματα περιλαμβάνουν: Bachelor of Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης (ΒΡΡΑ) και Πτυχίο Διαχείρισης Ασφάλειας και Αστυνομικών Μελετών. Απαιτήσεις εφαρμόζονται οι κοινές διατάξεις για όλα τα πτυχία Masters στο Πανεπιστήμιο. ισχύουν οι γενικές νέου στοποιήσεις που αφορούν σε όλους τους βαθμούς Masters στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (SHSS). Τα ακόλουθα είναι επιλέξιμες για την εγγραφή για το Master of Arts του στην Υπη- ρ: Bachelor of Arts ή Bachelor of Εκπαίδευσης (Τέχνες) Βαθμός τουλάχιστον Second Class Honours (Upper Division) ή το ισοδύναμό της (με μέση μέση βαθμολογία 60% στην περιοχή που εφαρμόζεται για) από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Εκείνοι με Second Class (Κάτω Τμήμα) μπορεί να θεωρηθεί υπό την προϋπόθεση ότι theyhave βαθμό "C" και άνω σε μονάδες που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους. Κωδικός και Τίτλος Ενότητας Επίπεδο των 800 Μάστερ από Διατριβή AEN 800: Η περιγραφή της γλωσσική μορφή AEN 801: Δομή της σύγχρονης αγγλικής AEN 816: Γλωσσική Ποικιλία και Λειτουργία AEN 817: Αναλυτική Περιγραφή της Αγγλικής AEN 819: Φωνολογία AEN 820: Μορφολογία AEN 802: Γλωσσική Μέθοδοι Πεδίο AEN 803: Κοινωνιογλωσσολογία AEN 818: Συγκριτική Ιστορική Γλωσσολογία AEN 821: Σύνταξη AEN 822: Γλωσσική Ανάλυση AEN 825: Γλώσσα και Πολιτισμός AEN 826: Μεταφραστική Θεωρία και Διερμηνείας AEN 814: Ψυχογλωσσολογία Επίπεδο 800- Μάστερ από το Project AEN 800: Η περιγραφή της γλωσσική μορφή AEN 801: Δομή της σύγχρονης αγγλικής AEN 816: Γλωσσική Ποικιλία και Λειτουργία AEN 817: Αναλυτική Περιγραφή της Αγγλικής AEN 819: Φωνολογία AEN 820: Μορφολογία AEN 802: Γλωσσική Μέθοδοι Πεδίο AEN 803: Κοινωνιογλωσσολογία AEN 818: Συγκριτική Ιστορική Γλωσσολογία AEN 821: Σύνταξη AEN 822: Γλωσσική Ανάλυση AEN 825: Γλώσσα και Πολιτισμός AEN 826: Μεταφραστική Θεωρία και Διερμηνείας AEN 814: Ψυχογλωσσολογία AEN 804: Γλώσσα και Επικοινωνία AEN 805: Προχωρημένη Γραμματική AEN 813: Γλώσσα Προγραμματισμού και Παιδείας AEN 815: Ανάλυση Λόγου AEN 823: Σημασιολογία AEN 824: Πραγματολογία [-]

Επικοινωνία

Kenyatta University

Διεύθυνση Kenya Drive
Nairobi City, Kenya
Ιστοσελίδα http://www.ku.ac.ke/
Τηλέφωνο +254 20 8710901