Central South University School of Software

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά CSU

Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο (CSU) είναι μια ολοκληρωμένη και εθνική βασική πανεπιστήμιο υπό την άμεση διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας στην Κίνα. Το Πανεπιστήμιο είναι μεταξύ της πρώτης ομάδας παραδέχθηκε σε δύο Έργο 211, Ένα έργο της οικοδόμησης εθνικές βασικές πανεπιστήμια και κολέγια για τον 21ο αιώνα, και Έργο 985, Ένα κοινό εποικοδομητικό έργο της οικοδόμησης πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης συν-χρηματοδοτείται από την κινεζική κεντρική κυβέρνηση και τις τοπικές κυβερνήσεις.

CSU ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2000, με βάση την συγχώνευση των τριών πρώην επιμέρους πανεπιστήμια, συγκεκριμένα στην Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας (ιδρύθηκε το 1952), Χουνάν Ιατρικό Πανεπιστήμιο (ιδρύθηκε το 1914, τη στιγμή που ονομάζεται Xiangya School of Medicine) και Changsha Railway Πανεπιστήμιο (ιδρύθηκε το 1953).

CSU είναι τώρα υπό την ηγεσία του Πρόεδρος Yaoxue Zhang, Ο οποίος είναι ο εφευρέτης της πρώτης οδού στην Κίνα, Καθώς ακαδημαϊκός της Κινεζικής Ακαδημίας Μηχανικών. CSU καλύπτει μια έκταση 3,810,000 τετραγωνικών μέτρων και έχει συνολικό εμβαδόν των 2.330.000 τετραγωνικών μέτρων. CSU έχει 33800 φοιτητές πλήρους απασχόλησης κολέγιο, 15796 μεταπτυχιακούς φοιτητές, και περίπου 1000 φοιτητές του εξωτερικού. CSU καλύπτει 11 τομείς σπουδών, συμπεριλαμβανομένων της μηχανικής, την επιστήμη, την ιατρική, τη διαχείριση, τη λογοτεχνία, το δίκαιο, την οικονομία, τη φιλοσοφία, την εκπαίδευση, την ιστορία και τη γεωργία, και προσφέρει στρατιωτική επιστήμη, καθώς και.

CSU έχει πολλούς διακεκριμένους επιστημονικούς κλάδους. CSU είναι διάσημη για το υψηλότερο όργανο της μη σιδηρούχων μετάλλων.Η Xiangya Νοσοκομείο CSU κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ιατρικής και ένα παγκοσμίου φήμης φήμη ως "Βόρεια Xiehe, Νότια Xiangya". CSU είναι επίσης ένα από τα γενέτειρες υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικές μεταφορές, Όπου το Εθνικό Εργαστήριο Μηχανικής για High Speed ​​Railway Construction βρίσκεται.

Γιατί εμάς

  1. Καθαρό English Πρόγραμμα

Έχουμε τις διεθνείς τάξεις σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Όλα τα μαθήματα διαλέξεις στα Αγγλικά, και η κινεζική γλώσσα test-HSK δεν απαιτείται. Έτσι, ακόμα κι αν δεν ξέρετε τίποτα για την κινεζική γλώσσα, δεν έχετε καμία δυσκολία στην εκμάθηση μαθήματα ειδικότητας.

2 Υψηλής ποιότητας διδασκαλίας

CSU είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Κίνα. Είναι επίσης ένας από τους "211" και "985" πανεπιστήμια. Υπάρχουν 37 σχολεία στην Κίνα χορηγούνται να είναι εθνικές σχολές μηχανικών πιλοτικού λογισμικού από το Υπουργείο Παιδείας της Κίνας. Είμαστε ένα από τα κορυφαία 10 από αυτούς. Λέκτορες μας προέρχονται από όλο τον κόσμο και πάνω από το ήμισυ των καθηγητών μας έχουν μια ισχυρή βιομηχανία λογισμικού ή στο εξωτερικό υπόβαθρο.

  1. Advanced Education Φιλοσοφία

Το εκπαιδευτικό μας φιλοσοφία καριέρα προσανατολισμένη βασίζεται στην πιο προηγμένη αρχή της μηχανικής εκπαίδευσης - CDIO. Η εκπαίδευσή μας έχει ως στόχο τις βιομηχανικές ανάγκες και την καριέρα των μαθητών, την καλλιέργεια, τις γενικές και πρακτικές ταλαντούχο προσωπικό επιθυμητή από τις βιομηχανίες, τα οποία μπορούν να παρέχουν στους φοιτητές ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της καριέρας τους.

  1. χαμηλού κόστους

Το κόστος της μελέτης στην Κίνα είναι πολύ μικρότερη από ότι στις δυτικές χώρες. Τα δίδακτρα για ένα διεθνές προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό φοιτητή που σπουδάζει σε CSU είναι περίπου ¥ 25,000 (περίπου US $ 4.166) ετησίως. Και τα δίδακτρα για ένα διεθνές διδακτορικό φοιτητή που σπουδάζει στην CSU είναι περίπου ¥ 30,000 (περίπου $ 5.000) ανά έτος, αντίστοιχα.

  1. Εξαιρετική Ευκαιρίες Πρακτική

Έχουμε πολλούς εταίρους από το top-level εταιρείες πληροφορικής όπως οι IBM, Microsoft, κλπ Οι διεθνείς φοιτητές είναι πριν να συνιστάται σε αυτές τις εταιρείες για ένα έτος πρακτικής άσκησης με μισθό. Η πρακτική άσκηση θα ενισχύσει την ικανότητα πρακτικής και τεχνικών δεξιοτήτων, την ενίσχυση της ομαδικό πνεύμα, και την εμπειρία του επιχειρηματικού πνεύματος, η οποία θα θέσει ένα γερό θεμέλιο για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

  1. Δωρεάν εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού

Θα ορίσουμε έναν Κινέζος φοιτητής ως εταίρος και βοηθός για κάθε διεθνή φοιτητή. Οι διεθνείς φοιτητές θα βοηθηθούν τόσο τη μελέτη και την καθημερινή ζωή. Μπορούν επίσης να μάθουν την κινεζική γλώσσα και τον πολιτισμό από την κινεζική βοηθός για δωρεάν.

  1. Βολικό Μεταφορές

Χουνάν βρίσκεται στο νότιο-κεντρικό της Κίνας, και η μεταφορά είναι πολύ βολικό σήμερα. Μπορείτε να πάρετε τις περισσότερες από τις πόλεις στην Κίνα από το Χουνάν μέσα σε 2 ώρες με το αεροπλάνο. Η σιδηροδρομική μεταφορά υψηλής ταχύτητας είναι καλά ανεπτυγμένη, καθώς και. Χρειάζονται μόνο περίπου 6 ώρες για να πάνε στο Πεκίνο και τη Σαγκάη, περίπου 2-3 ​​ώρες για να πάει στο Guangzhou και Shenzhen με σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας.

Σχολή Προφίλ

Σχολή Λογισμικό Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2002 και έχουν εγκριθεί ως εθνικό πρότυπο του λογισμικού Σχολής, τον Ιανουάριο του 2004 από το Υπουργείο Παιδείας της Κίνας.

Το σχολείο προσφέρει ένα πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακού και διδακτορικού πειθαρχία της μηχανικής λογισμικού, ένα πλήρους απασχόλησης βαθμού επαγγελματική μεταπτυχιακών σπουδών καθώς και μία μηχανική μάστερ στη μηχανική λογισμικού. Το πρόγραμμα του Bachelor περιλαμβάνει 3 Professional υποκαταστήματα, τα οποία είναι μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη λογισμικού και τη διαχείριση, την ψηφιακή τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης, και τα ενσωματωμένα συστήματα.

Το σχολείο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους μαθητές να γίνουν υψηλού επιπέδου, ολοκληρωμένη, πρακτική, και διεθνοποιημένη ταλέντα στην τεχνολογία λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θα πρέπει να έχουν άριστη συνολική ποιότητα, την ηθική επάγγελμα, στερεά θεμέλια της μηχανικής λογισμικού και την ικανότητα να λύσει τα προβλήματα. Οι μαθητές μας έχουν επιτύχει πολλά βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς, όπως ACM διαγωνισμό προγραμματισμού, Διεθνή Μαθηματική Μοντελοποίηση Διαγωνισμός, Αγγλικά Διαγωνισμό, και διαγωνισμό σχεδιασμού λογισμικού. Το ποσοστό απασχόλησης των μεγάλων αποφοίτων μας είναι 100%, και το 60% από αυτούς απασχολούνται από γνωστές εταιρείες πληροφορικής στην Κίνα.

Υποτροφίες

Σχολή Λογισμικό Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο Υποτροφιών (SSCSU Υποτροφιών)

Σχολή Λογισμικό Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε πρωτοετών υποτροφία για τους αιτούντες για το έτος 2015

Μαθήματα υποτροφία και τα ποσά

First Class Υποτροφία: RMB10000 γιουάν

Second Class Υποτροφία: RMB8000 γιουάν

Τρίτον Υποτροφία Κατηγορία: RMB5000 γιουάν

Απαιτήσεις εφαρμογής

Εφαρμόστε για τα αγγλικά μέσο προγράμματα σπουδών στη Σχολή Λογισμικό Κεντρικής Νοτίου Πανεπιστημίου. Ο αιτών θα πρέπει να έχει: Λευκό ποινικό μητρώο Καλά αγγλικά δεξιότητες καλη υγεια

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Ιουν με 31 Ιουλ 2015

Απαιτούμενα Υλικά για την υποτροφία:

Το έντυπο της αίτησης της SSCSU Υποτροφιών Μελέτη στο CSU έντυπο της αίτησης Φωτοτυπία του διαβατηρίου Δίπλωμα Οι μεταγραφές Πτυχίων Δύο συστατικές επιστολές Σχέδιο της μελέτης για SSCSU (όχι λιγότερο από 800 λέξεις)

Σημείωση : Τα έντυπα μπορούν να αναζητηθούν από διεθνή ιστοσελίδα της Σχολής του λογισμικού, Κεντρικής Νοτίου Πανεπιστημίου http://software.csu.edu.cn/ssip/.

Απαιτήσεις για κάθε κατηγορία υποτροφία

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Υποτροφιών της Σχολής του λογισμικού Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο είναι σε χρέωση της αξιολόγησης Υποτροφιών Overseas Καινούριοι.

Απαιτήσεις πρώτης κατηγορίας υποτροφία A. Εφαρμόστε Αγγλικά πτυχιακά προγράμματα μέσο Σχολή Λογισμικό Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο Β Υποβολή όλα τα απαιτούμενα υλικά Γ Μέσος Βαθμός θα πρέπει να είναι περισσότερο από B + Δ Ένα ή περισσότερα ακαδημαϊκό έγγραφο που δημοσιεύθηκε σε έγκριτα περιοδικά Ε Ένα ή περισσότερα από ένα εθνικά ή διεθνή λογισμικού ή υπολογιστικής ανάθεσης ΣΤ TOEFL σκορ δεν είναι λιγότερο από 85 ή ζώνες IEITS όχι λιγότερο από 6,5 Γ HSK 4 (ΓΔ απαιτεί τουλάχιστον ένα) Απαίτηση υποτροφία Δεύτερη κατηγορία A. Εφαρμόστε Αγγλικά πτυχιακά προγράμματα μέσο Σχολή Λογισμικό Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο Β Υποβολή όλων των απαιτούμενων υλικών Γ Μέσος Βαθμός θα πρέπει να είναι καλύτερη από B + Απαίτηση υποτροφία Τρίτη κατηγορία A. Εφαρμόστε Αγγλικά πτυχιακά προγράμματα μέσο Σχολή Λογισμικό Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο Β Υποβολή όλων των απαιτούμενων υλικών

Σημείωση:

Η υποτροφία Overseas Καινούριοι δεν έχει κανένα όριο αριθμού αίτησης. Τα χρήματα της υποτροφίας χρησιμοποιείται για να πληρώσει τα δίδακτρα, και δεν δίνεται στο μαθητή άμεσα. Λοιπά έξοδα (αμοιβές για VISA, την ασφάλιση, τη φυσική εξέταση, κάτοικος άδεια, διαμονή κ.λπ.) με δικά της έξοδα του φοιτητή. Αυτή η υποτροφία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο από αιτούντες που υποβάλλουν τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια πριν από τη λήξη της προθεσμίας (δηλαδή 31 Ιούλη, 2015)

Διεύθυνση: Γραφείο ξένους φοιτητές », Σχολή Λογισμικό Κεντρικής Νοτίου Πανεπιστημίου, Changsha, Hunan, PRChina 410075

Τηλ: + 86-731-882656702

Φαξ: + 86-731-882656702

E-mail: ssipt@csu.edu.cn

Website: www.software.csu.edu.cn/ssip/

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

0 +2 μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα του λογισμικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Κίνα Changsha

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στις βέλτιστες πρακτικές τεχνολογίας λογισμικού, τις τρέχουσες μεθόδους, οι αναδυόμενες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. [+]

0 +2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα στο λογισμικό Μεταπτυχιακά Προγράμματα στο λογισμικό καλωσορίζει φοιτητές από όλους τους πολιτισμούς και επαγγελματικό υπόβαθρο. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στις βέλτιστες πρακτικές τεχνολογίας λογισμικού, τις τρέχουσες μεθόδους, οι αναδυόμενες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Τονίζει, επίσης, την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και παρουσίασης σε μια ομάδα που βασίζεται περιβάλλον ανάπτυξης λογισμικού. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο συμμετέχων μπορεί να περάσει με το δίπλωμα στο τέλος των δύο ετών. Φυσικά το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 1 έτους και ο χρόνος πρακτικής μηχανικής λογισμικού θα είναι 1 έτος. Οι ξένοι φοιτητές μπορούν είτε να ενταχθούν τα συνήθη μαθήματα διδάσκονται στην κινεζική με Κινέζους φοιτητές, ή να συμμετάσχετε σε ξεχωριστές τάξεις που διδάσκονται στα αγγλικά. Η Τεχνολογία Λογισμικού πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές πτυχές της μηχανικής λογισμικού, όπως οι εξής: Διεργασίες μηχανικής λογισμικού Μηχανικών απαιτήσεων Αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού λογισμικού Κατασκευής λογισμικού, τη δοκιμή του λογισμικού Συντήρησης λογισμικού Διαχείριση διαμόρφωσης του λογισμικού Λογισμικό διαχείρισης έργων Διασφάλισης της ποιότητας λογισμικού Αποφοίτους μας έχουν ακολουθήσει σταδιοδρομία με την εκπαίδευσή τους στην τεχνολογία των πληροφοριών σε μια σειρά από διαφορετικούς τομείς. Τα παρακάτω είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Αναλυτής Αναπληρωτής καθηγητής Διευθύνων Σύμβουλος IT manager Κύριος μηχανικός λογισμικού Ποιότητα μολύβδου διασφάλισης Προγραμματιστής Ιστού [-]

Πρόγραμμα 1 +1 διεθνούς μάστερ στην τεχνολογία λογισμικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Κίνα Changsha

Το "1 +1" διεθνές πρόγραμμα μάστερ στην Τεχνολογία Λογισμικού στοχεύει στην παροχή στους φοιτητές με την εφαρμοσμένη μηχανική προηγμένο λογισμικό και τις δεξιότητες διαχείρισης. [+]

Πρόγραμμα 1 +1 Διεθνούς Μάστερ στην Τεχνολογία Λογισμικού Το "1 +1" διεθνές πρόγραμμα μάστερ στην Τεχνολογία Λογισμικού στοχεύει στην παροχή στους φοιτητές με την προηγμένη τεχνολογία λογισμικού και διαχειριστικές του ικανότητες, καθώς και εξειδικευμένες δεξιότητες σε δύο μεγάλα πεδία εφαρμογής: τα συστήματα των επιχειρήσεων και των ενσωματωμένων συστημάτων. Το πρόγραμμα παρέχεται από τα δύο δημόσια πανεπιστήμια στην Κεντρική Νότια Πανεπιστήμιο και ένα διάσημο πανεπιστήμιο του εξωτερικού κοινού. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές θα λάβουν δύο βαθμούς ή κοινού τίτλου σπουδών που υπεγράφη από τα δύο πανεπιστήμια. Οι ξένοι φοιτητές μπορούν είτε να ενταχθούν τα συνήθη μαθήματα διδάσκονται στην κινεζική με Κινέζους φοιτητές, ή να συμμετάσχετε σε ξεχωριστές τάξεις που διδάσκονται στα αγγλικά. Μαθήματα στα θέματα εξώφυλλο του προγράμματος που κυμαίνονται από τον υπολογιστή και τα συστήματα πληροφοριών σε μεθοδολογίες σχεδιασμού λογισμικού, συντήρηση λογισμικού και συστημάτων σε πραγματικό χρόνο. Θέματα των μαθημάτων τυπική για ένα πτυχίο μηχανικού υπολογιστή περιλαμβάνουν τα παρακάτω: Τεχνολογία Λογισμικού Οι γλώσσες προγραμματισμού Τη δοκιμή του λογισμικού Μοντελοποίηση λογισμικού Λειτουργικά συστήματα Ενσωματωμένα Συστήματα Προγραμματισμός Ενσωματωμένα Συστήματα Πραγματικού Χρόνου και [-]