Fudan University School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Fudan University Business School έχει μια μακρά ιστορία μέσα από έναν αιώνα είναι το πρώτο πανεπιστήμιο της Κίνας να δημιουργήσει διοίκηση επιχειρήσεων εκπαιδευτικό σύστημα, στις αρχές του 1917 η δημιουργία μιας επιχείρησης, και το 1929 ιδρύθηκε επίσημα το σχολείο των επιχειρήσεων. 1952 εθνική ρύθμιση κολέγιο, κανόνων διαχείρισης των επιχειρήσεων διακοπή της εκπαίδευσης. Μετά τη μεταρρύθμιση και το άνοιγμα, Πανεπιστήμιο Fudan πήρε το προβάδισμα εκπαίδευση διαχείρισης αποκατάστασης, διαχείρισης πειθαρχία το 1977 άρχισε να προσλάβουν φοιτητές, που ιδρύθηκε το 1979, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης, School of Management, που ιδρύθηκε το 1985 για την αποκατάσταση.

Ολοκληρωμένο σύστημα πειθαρχίας μετά από 20 χρόνια ανάπτυξης και της ανάπτυξης, το σώμα έχει επί του παρόντος 8 διαμερίσματα, 18 διεπιστημονικά ερευνητικά κέντρα (από). College πριν διδακτορικό επίπεδο 1, οκτώ κλάδους διδακτορική (συμπεριλαμβανομένης και της δικής διδακτορική του), κύριο επίπεδο 16 (master συμπεριλαμβανομένης και της δικής του). 7 προπτυχιακό, μεταδιδακτορικός ερευνητικός σταθμός 3 (μεταξύ των οποίων μία που έχει συσταθεί από κοινού με το School of Economics). Δάσκαλος έργα είναι: Πανεπιστήμιο Fudan Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) / Ανώτατη Διοίκηση MBA (Έμπα), Master of προγράμματος σπουδών Λογιστικής (MPAcc).

Το 2010, το ίδρυμα έχει διαδοχικά συστήσει τη διαχείριση δύο προγράμματα χρηματοοικονομικής τεχνικής μάστερ δημοσιονομικής διαχείρισης και, και το City University του Χονγκ Κονγκ διαχείριση προσφορά συνεργασίας Διδάκτωρ Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA) το πρόγραμμα, καθώς και το Πανεπιστήμιο Fudan - Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν EMBA πρόγραμμα συνεργασίας.

Ισχυρή καθηγητές από τον Ιούλιο του 2010, το νοσοκομείο συνολικά 147 καθηγητές, συμπεριλαμβανομένων 48 καθηγητών (συμπεριλαμβανομένων των διδακτορικών δάσκαλο 41 άτομα), αναπληρωτής καθηγητής του 53 ανθρώπους. 91% των δασκάλων με διδακτορικό, το οποίο διδακτορικό στο εξωτερικό, το 30% 45 άτομα, ο συνολικός αριθμός.

Επισημάνετε τη δύναμη της επιστημονικής έρευνας ινστιτούτου έχει δημιουργήσει μια σειρά από επαγγελματικές και της ακαδημαϊκής έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό έχουν επιρροή, έχει συσσωρεύσει μια σειρά από εξαιρετικές επιστημονικές μονογραφίες, τα χαρτιά και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, την κατάρτιση μια ομάδα εξαιρετική ακαδημαϊκή ηγέτες, σχηματίζεται μια ντουζίνα υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή ερευνητική ομάδα.

Εξαιρετική ταλέντο ακαδημία αυστηρή υποτροφία και καλή ατμόσφαιρα μάθησης, κάθε χρόνο προσελκύει πολλούς υποψηφίους έρχονται να σπουδάσουν, να καλλιεργήσει μια παρτίδα διαχείριση ελίτ. Μέχρι το τέλος του 2009, το κολλέγιο έχει σε προπτυχιακό 945 άτομα, μεταπτυχιακό 490 άτομα (συμπεριλαμβανομένων αντικείμενο DDIM 190) Διδακτορικό 238 άτομα? Σε ένα φοιτητή ΜΒΑ 1158 άτομα, Έμπα φοιτητές 697 άτομα, MPAcc φοιτητές 151 άτομα? Ανώτεροι αξιωματικοί Ανάπτυξης Κέντρο Διαχείρισης και Fudan εταιρεία συμβούλων διαχείρισης άνοιξε συνολικά 66 διάφορα μαθήματα ανώτερων κατάρτισης σε θέματα διαχείρισης, περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις σε ανώτερα διοικητικά στελέχη συμμετείχαν στην κατάρτιση των ανώτερων διοικητικών στελεχών. Το κολλέγιο έχει περισσότερους από 23.000 αποφοίτους.

Διεθνές Ινστιτούτο Διαχείρισης εκτεταμένη αποκατάσταση Jianyuanyilai ευρεία εφαρμογή του «βγαίνει, φέρνοντας σε» στρατηγική διεθνοποίησης, επεκτείνει ενεργά τις διεθνείς ανταλλαγές, και περισσότερο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, τη Νορβηγία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, την Κορέα, το Χονγκ Κονγκ και άλλες 20 περισσότερα από 60 διάσημα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα σε χώρες και περιφέρειες έχουν δημιουργήσει διάφορες μορφές ανταλλαγών και συνεργασίας. Διεθνής στρατηγική πρέπει να καλύπτει όλα τα επίπεδα από φοιτητές, διδάσκοντες, ερευνητικό, πρόγραμμα σπουδών, των επιχειρήσεων δεσμών, της διεθνούς ερευνητικής συνεργασίας.

Για να επεκτείνει τη διεθνή αρχή πιστοποίησης πλουσιότερες παγκόσμιων πόρων, την ενίσχυση των ανταλλαγών και της επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών με άριστη Business School, είναι επίσης ενεργά ενταχθούν πολλοί κορυφαίοι διεθνείς οργανισμούς-εταίρους. Το 2007, η Σχολή έγινε PIM (Εταιρική Σχέση στο Διεθνές Management) μέλη της Ακαδημίας. Το 2009, το κολλέγιο έγινε (American Association Graduate Management Η είσοδος του Συμβουλίου της Σχολής) GMAC από 173 τακτικά μέλη σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, πέρασε με επιτυχία το EQUIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας) διεθνή πιστοποίηση. Και το 2010, μεγαλύτερη ταχύτητα και πάλι στον κόσμο από AACSB (AACSB International) διεθνή πιστοποίηση.

Επιχείρηση βάθος συνεργασία ήδη από το 1992, για την ίδρυση της Σχολής Fudan εταιρεία συμβούλων διαχείρισης, με τον καθηγητή του με βάση την κοινότητα, πολυεθνικές εταιρείες, μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα για να παρέχουν ένα πλήρες φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης. Επιχειρήσεις μέσω της παρουσίασης πανεπιστημιούπολη, εκθέσεις εργασίας, πλατφόρμα πληροφοριών καριέρα για να εμφανιστεί η εταιρική επωνυμία και τον πολιτισμό, ταλαντούχους ανθρώπους. Κολλέγιο ξεκίνησε η Βιομηχανική ζήτησε σχολική αίθουσα συνεδριάσεων, Fudan Standard Chartered πολυ φόρουμ Jin και άλλα φόρουμ διαλέξεις, να γίνει η συνεργασία σύνδεση της επιχείρησης στο νοσοκομείο. Το κολλέγιο ιδρύθηκε επίσης μια ειδική ομάδα, ένα πλήρες φάσμα των σχολικών επιχείρηση συνεργασίας για την αποτελεσματική και ορθή διαχείριση. Πολλές γνωστές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων με την επίσκεψη κολέγιο, οι μαθητές ασκούν φόρουμ για τη συνεργασία, προσανατολισμό την εκπαίδευση του προσωπικού, μελέτες περιπτώσεων, οικονομική και υλική συμβολή και άλλων μορφών συνεργασίας, και να δώσει ισχυρή στήριξη για την ανάπτυξη κολέγιο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Επικοινωνία

Διεύθυνση Fudan University School of Management 670 Guoshun Road,
200433 Σαγκάη, Κίνα