Peking University, Guanghua School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Επισκόπηση

Ιδρύθηκε ως το Αυτοκρατορικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου το 1898 και μετονομάστηκε το 1912, το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου αναγνωρίζεται όχι μόνο ως η υπέρτατη κέντρο της μάθησης στην Κίνα, αλλά και ως ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστήμια στην Ασία και τον κόσμο.

Καθώς το Business School του Πανεπιστημίου του Πεκίνου, η Guanghua School of Management (GSM) ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1993 με τη συγχώνευση του Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης και το Κέντρο για την Επιστήμη Διαχείρισης. Αρχικά ονομάζεται η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Πεκίνου, το όνομά του άλλαξε τον Σεπτέμβριο του 1994, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης του μια γενναιόδωρη δωρεά από το Ίδρυμα Guanghua Εκπαίδευση.

GSM έχει τώρα 115 μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης, παρέχοντας πτυχίο, μάστερ, διδακτορικό, MPAcc, MBA και EMBA εκπαίδευση βασίζεται σε ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών και την τρέχουσα ακαδημαϊκή έρευνα. Το σχολείο παρέχει επίσης προσαρμοσμένες εσωτερική εκπαίδευση για τους υπαλλήλους των μεγάλων πολυεθνικών και τοπικών εταιρειών, καθώς και το Πρόγραμμα Executive Development (ΔΥΕ) για την κορυφαία στελέχη.

GSM έχει δημιουργήσει προγράμματα ανταλλαγών και εκτεταμένη συνεργασία με 110 πανεπιστήμια σε άλλες χώρες. Μέσα από αυτές τις σχέσεις, GSM συνεχίζει να επεκτείνει το διεθνές δίκτυό της, με συνέπεια την ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας της να διατηρήσει μια παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτική πρακτική.

Μετά την αναγνώριση από διάφορες διεθνείς επιτροπές διαχείρισης, όπως το AACSB (Ένωση για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων), η GMAC (Διοίκηση Μεταπτυχιακό Γνωμοδοτικού Συμβουλίου), EFMD (Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Διαχείριση Ανάπτυξης), και PIM (Εταιρική Σχέση στο Διεθνές Management), τον Απρίλιο του 2010 GSM εγκρίθηκε για πιστοποίηση από το EQUIS (Το Σύστημα Βελτίωσης της Ποιότητας), περαιτέρω επιτάχυνση της Guanghua School of Management πιο κοντά στο στόχο της οικοδόμησης μιας πλήρως διεθνοποιημένη, παγκόσμιας κλάσης ίδρυμα για την εκπαίδευση των επιχειρήσεων.

Guanghua School of Management - Κίνας Business School

Guanghua School of Management είναι ηπειρωτικής Κίνας πρεμιέρα Πανεπιστήμιο με βάση το σχολείο των επιχειρήσεων. Ως μέρος από τα παλαιότερα και πιο διάσημο Πανεπιστήμιο της Κίνας, προσφέρουμε μια ασυναγώνιστη Κίνα εστιασμένη εμπειρία MBA, με παγκόσμιας κλάσης σχολή και εγκαταστάσεις διδασκαλίας.

MBA Προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για υψηλό δυναμικό τους επαγγελματίες που φιλοδοξούν να γίνουν διεθνείς ηγέτες των επιχειρήσεων. Προς το παρόν προσφέρουμε τρία προγράμματα MBA να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κινεζικών και των διεθνών υποψηφίων μας:

  • Η International MBA (IMBA) - Αγγλική γλώσσα - 2 Έτος
  • Το πλήρες ωράριο MBA (FMBA) - κινεζική γλώσσα - 2 Έτος
  • Ο Part-time MBA (PMBA) - κινεζική γλώσσα - 2 Έτος

Όλα τα προγράμματα είναι ανοικτά σε δύο κινεζικές και διεθνή υποψηφίων ανάλογα με την γλωσσική ικανότητα.

Θα πρέπει να διδάσκονται από τα καλύτερα ακαδημαϊκά μυαλά της Κίνας, πολλοί με εκτεταμένη υπερπόντιες διδακτική και ερευνητική εμπειρία, διεθνώς διακεκριμένους επισκέπτες ομιλητές, και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα μαθήματα τρέξει σε συνδυασμό με το σεβαστές εταιρείες όπως η McKinsey και της Bayer Material Science.

Τα προγράμματα MBA στο Guanghua School of Management ξεκίνησε το 1994, και έκτοτε είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 8.000 φοιτητές MBA.

MBA Cohort Επισκόπηση

Κάθε εξάμηνο του φθινοπώρου, περίπου 450 Κινέζοι και διεθνείς φοιτητές ενταχθούν τα προγράμματα Guanghua MBA. MBA υποψήφιοι μας έχουν μια ποικιλία από σταδιοδρομίες φόντο - στελέχη σεβαστή διεθνείς εταιρείες, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, κυβερνητικούς φορείς, ΜΚΟ και άλλες επιχειρηματικές περιβάλλοντα. International MBA μας είναι σήμερα τα δύο τρίτα του εξωτερικού φοιτητές από 30 διαφορετικές χώρες - Καναδάς, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδονησία, την Ιαπωνία, την Κορέα, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, την Ουκρανία και τις ΗΠΑ.

Η διαφορετικότητα είναι ο στόχος μας, όμως όλοι φοιτητές MBA μας έχει κάποιες βασικές ιδιότητες στα κοινά: επιδιώκει την αριστεία, έχουν μεγάλη εμπειρία, καθορίζονται στην καριέρα τους, και να έχουν τους στόχους που προτίθενται να ολοκληρώσουν.

Δομή Πρόγραμμα MBA

Τα προγράμματα MBA αρχίσει με την παροχή μιας ολιστικής καλά ισορροπημένη εκπαίδευση διαχείρισης Οικονομικά, Διοίκηση Μάρκετινγκ, Corporate Finance, Στρατηγικό Μάνατζμεντ, Οργανωτική Συμπεριφορά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατά το τελευταίο έτος, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν MBA τους σε συγκεκριμένα συμφέροντα τους, επιλέγοντας μαθήματα σε τομείς όπως η διαχείριση της στρατηγικής, της λογιστικής, τη χρηματοδότηση, την επιχειρηματικότητα, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και ενημερωτικό διαχείρισης. Το τελευταίο έτος είναι δομημένο έτσι ώστε να επιτρέπουν στους μαθητές να αναλάβουν πρακτική άσκηση ή άλλων επαγγελματικών σχεδίων, παράλληλα με την ακαδημαϊκή μελέτη. Το πρόγραμμα καινοτομεί συνεχώς για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης, η οποία αποτελεί τον πυρήνα της αποστολής μας MBA.

Κίνα-επικεντρώθηκε MBA

Το Διεθνές MBA παρέχει μια έμφαση στην πραγματικότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κίνα. Ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που καλύπτουν βασικές επιχειρηματικές πρακτικές διασφαλίζει μαθητές βελτιώσετε τις ικανότητές τους ως ηγέτες, εφευρέτες και επιχειρηματίες? ενώ ειδικός μαθήματα που διδάσκονται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς της Κίνας παρέχει σε βάθος κατανόηση της Κίνας ιστορία, τον πολιτισμό και την εξαιρετική οικονομία.

Κίνα-επικεντρώθηκε MBA μας υποστηρίζεται από την ολοκλήρωση των ανθρωπιστικών σπουδών με διδασκαλία διαχείριση των επιχειρήσεων. Guanghua είναι το κύριο όργανο στην Κίνα για την παροχή κινεζική εκπαίδευση πολιτισμού. Κίνα ειδικά μαθήματα περιλαμβάνονται τα κινεζικά πολιτιστικές παραδόσεις, Business and Management, πολιτική και οι κανονισμοί, Δικτύωση Επιχειρήσεων και ανατολική φιλοσοφία.

Οι αλλοδαποί φοιτητές θα πρέπει επίσης να παρέχονται με υψηλής ποιότητας επιχειρηματικές κινεζική γλωσσική κατάρτιση, με την ευκαιρία ανάληψης των προσόντων HSK.

Διπλό Πτυχίο Προγράμματα / Διεθνής Ανταλλαγή

Το Διεθνές MBA προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική διεθνή μαθησιακό περιβάλλον με την Κίνα εστίαση. Guanghua παρέχει τους φοιτητές που επιθυμούν να διευρύνουν περαιτέρω τη διεθνή της έκθεσής τους με τις παγκόσμιες ευκαιρίες σπουδών μέσω των Double-πτυχιακά προγράμματα και το Διεθνές Πρόγραμμα Ανταλλαγής.

Μέσα από το Πρόγραμμα Διπλό Πτυχίο, οι μαθητές μπορούν να περάσουν το δεύτερο έτος τους σε ένα από τα 9 ιδρύματα εταίρους μας (και κερδίζοντας δύο Μάστερ ταυτόχρονα), συμπεριλαμβανομένων Sloan School of Management του MIT (ΗΠΑ), ESSEC (Γαλλία), WHU - Otto Beisheim Σχολή Διαχείρισης (Γερμανία), Schulich (Καναδάς), McCombs Πανεπιστήμιο του Τέξας (ΗΠΑ), McCombs Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον (ΗΠΑ), Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ (Κορέα) και το Πανεπιστήμιο Yonsei (Κορέα). Για μια ανταλλαγή μικρότερης διάρκειας, οι μαθητές μπορούν να περάσουν ένα εξάμηνο στο δεύτερο έτος τους σε ένα από τα 101partners μας σε όλο τον κόσμο.

Καριέρα

Βασισμένο στο Πεκίνο στην καρδιά του πολυσύχναστου οικονομία της Κίνας, το μάθημα παρέχει ένα διεθνές περιβάλλον μάθησης, άμεση πρόσβαση σε κορυφαίους ερευνητές της Κίνας, και un-παράλληλα ευκαιρίες να δικτυωθούν και να μάθουν από την Κίνα επιχειρηματική ελίτ.

MBA φοιτητές σε Guanghua έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε Κίνας πιο εκτεταμένο και ισχυρό δίκτυο αποφοίτων, και μερικές από τις πιο επιτυχημένες και σημαίνοντες οργανώσεις του κόσμου προσλαμβάνουν από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, σε διάφορους τομείς, όπως οι επενδύσεις και εμπορικές τραπεζικές, ασφαλιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τεχνολογία και των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας και της μεταποίησης και των καταναλωτικών αγαθών.

MBA φοιτητές θα έχουν επίσης πρόσβαση στο ειδικό Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας το οποίο προβλέπει διαβουλεύσεις καριέρα, εικονικές συνεντεύξεις, τις προσλήψεις πανεπιστημιούπολη και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα της προσωπικής και της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανάπτυξης.

Διαπίστευση

Οι MBA Προγράμματα στο Guanghua είναι πλήρως διαπιστευμένο από EQUIS και AACSB.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • κινέζικο

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: