Peking University HSBC Business School (PHBS)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Πεκίνο HSBC Business School (PHBS)

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου είναι ένα ελίτ εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο διεθνώς ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ακαδημαϊκής αριστείας της Κίνας. Ιδρύθηκε το 2004, ως Πανεπιστήμιο Πεκκίνου Shenzhen Graduate School of Business, το σχολείο μετονομάστηκε σε Πανεπιστήμιο του Πεκίνου HSBC Business School (PHBS) τον Αύγουστο του 2008.

Το PHBS επιδιώκει όχι μόνο να βασιστεί στις εμπνευσμένες παραδόσεις του Πανεπιστημίου του Πεκίνου και να φέρει την ιστορική παρουσία του στο νότο και στο εξωτερικό της χώρας αλλά και να αποκτήσει τη δική του φήμη ως διεθνής ηγέτης στην επιχειρηματική εκπαίδευση.

  • Πανεπιστημιουπόλεις

Με την κύρια πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην ακμάζουσα επιχειρηματική πόλη Shenzhen της Κίνας και αμέσως δίπλα στον οικονομικό κόμβο του Χονγκ Κονγκ, η σχολή επιχειρήσεων βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο ελπιδοφόρες μητροπολιτικές περιοχές του κόσμου. Λίγες άλλες περιοχές στην Κίνα προσφέρουν ένα πιο κατάλληλο σκηνικό για ένα όργανο που επρόκειτο να γίνει απ 'όλα Graduate Business School αυτής της χώρας. Εκτός αυτού, με στόχο τη διεθνοποίηση, ο PHBS έκανε ένα τολμηρό βήμα ανοίγοντας μια νέα πανεπιστημιούπολη στο Hill Boar, Αγγλία , τρία μίλια νότια της πόλης της Οξφόρδης.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σήμερα, το PHBS προσφέρει 3 προγράμματα ΜΑ (Διοίκηση, Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά) και 1 πρόγραμμα MBA στην πανεπιστημιούπολη του Shenzhen, καθώς και 2 μαθήματα UK-China (Finance and Management) στα οποία οι φοιτητές δαπανούν το πρώτο έτος των διπλωμάτων τους στο Ηνωμένο Βασίλειο Campus και το δεύτερο έτος στο Πανεπιστήμιο Shenzhen της Κίνας, μαζί με τους Κινέζους συνομηλίκους και σε ένα περιβάλλον διαπολιτισμικού διαλόγου.

  • Επιμορφωτικά μαθήματα

Τα προγράμματα σπουδών του προγράμματος διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα και εστιάζουν σε μια εις βάθος μάθηση των θεμάτων, με μαθήματα που περιλαμβάνουν τόσο παγκόσμια εστίαση όσο και κινεζική προοπτική. Οι σπουδαστές όχι μόνο αποκτούν βαθιά εκτίμηση για την κινεζική κουλτούρα, αλλά έχουν επίσης μια βαθύτερη κατανόηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κίνα, καθιστώντας τους πιο ανταγωνιστικές στην αγορά εργασίας και βρίσκοντας ευκαιρίες για να ανοίξουν μια επιχείρηση σε αυτή τη δυναμική χώρα. Εξάλλου, τα διασυνοριακά προγράμματα PHBS UK-China είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους σπουδαστές, όχι μόνο να έχουν εξειδικευμένη κατάρτιση και διεπιστημονικό μαθήματα, αλλά και εμπειρία σε πολλές χώρες και σε βάθος διαπολιτισμική έκθεση.

  • Σχολικά και ερευνητικά κέντρα

Με 61 διεθνή μέλη ΔΕΠ με διδακτορικά διπλώματα από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και όλα αφοσιωμένα στην εκπαίδευση των φοιτητών της PHBS για να είναι ηγέτες στους τομείς τους, η PHBS συνεχίζει να κερδίζει τη φήμη της ως θεσμού ακαδημαϊκής αριστείας και ελευθερίας.

Εκτός αυτού, η PHBS ανατίθεται σήμερα σε 9 ερευνητικά κέντρα , όπως θεωρία μάρκετινγκ, ηγεσία, επιχειρηματικότητα, επιχειρηματικά μοντέλα, διαχείριση κινδύνων και χρηματοοικονομική έρευνα. Επιπλέον, ο νικητής του Βραβείου Νόμπελ στην Οικονομία, καθηγητής Thomas Sargent, προσχώρησε στο PHBS για να διεξάγει έρευνα ως επικεφαλής του Ινστιτούτου Ποσοτικών Οικονομικών και Οικονομικών του Sargent. Ο γνωστός Κινέζος οικονομολόγος, καθηγητής Fan He, εντάχθηκε στο PHBS ως επικεφαλής της Το "Ινστιτούτο Έρευνας του Θαλάσσιου Δρόμου του Μεταξιού", με έρευνες που επικεντρώνονται στη νεώτερη πρωτοβουλία της Κίνας "One Belt One Road".

Η PKU HSBC Business School, καθοδηγούμενη από την αδιάψευστη δέσμευσή της στην αριστεία, είναι μοναδική μεταξύ των συνομηλίκων της, με τη δέσμευσή της να αναπτύξει πτυχιούχους εξαιρετικά εκπαιδευμένους, δίγλωσσους και πολιτισμικούς. Με λίγα λόγια, η αποστολή μας είναι να παρέχει αποφοίτους μας με το είδος της εκπαίδευσης, που θα τους προετοιμάσει για να παίρνουν τις θέσεις τους ως ηγέτες στον τομέα τους στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • κινέζικο

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Management πρόγραμμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Κίνα Shenzhen

Το Master of Management πρόγραμμα καλύπτει βασικά μαθήματα όπως τα οικονομικά της διαχείρισης, της συμπεριφοράς οργάνωσης. [+]

Βρίσκεται στην ακμάζουσα επιχειρηματική πόλη του Shenzhen, Κίνα, και αμέσως δίπλα στον οικονομικό κόμβο του Χονγκ Κονγκ, Πανεπιστήμιο Πεκίνο HSBC Business School (PHBS) φέρνει την ιστορική παρουσία του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στο νότο της χώρας και βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο ελπιδοφόρες και δυναμικές μητροπολιτικές περιοχές του κόσμου. Λίγες άλλες περιοχές στην Κίνα προσφέρουν ένα πιο κατάλληλο σκηνικό για ένα όργανο που επρόκειτο να γίνει απ 'όλα Graduate Business School αυτής της χώρας. Master of Management PHBS είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών και ολοκληρώνεται με μια τελική διατριβή που επικεντρώνεται σε ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών στην οικονομική θεωρία και εφαρμογές και στο οποίο οι ξένοι σπουδαστές μαθαίνουν μαζί με τους Κινέζους συνομηλίκους σε ένα περιβάλλον διαπολιτισμικού διαλόγου. Το ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από δύο εξάμηνα, με δύο ενότητες κάθε ένα. Κάθε μονάδα λειτουργεί για εννέα εβδομάδες. Επιπλέον, τα μέλη ΔΕΠ έχουν αποφοιτήσει από τα κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και όλα τα μαθήματα διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά. Διδακτέα ύλη Αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια εξειδικευμένη κατάρτιση στη διοίκηση και καλύπτει διεπιστημονικά μαθήματα όπως είναι οι θεωρίες διαχείρισης, η οικονομία και η συμπεριφορά των οργανισμών και πώς μπορούν να εφαρμοστούν σε εταιρικά ζητήματα πραγματικού κόσμου. Ενσωματώνει μαθηματική και λογική σκέψη με δημιουργική και πλευρική σκέψη για ανάλυση και επίλυση προβλημάτων. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: Στρατηγική Διοίκηση, Διαχείριση Επιχειρήσεων, Οργανωτική Συμπεριφορά, Εμπειρική Επιχειρηματική Ανάλυση, Διαχείριση Μάρκετινγκ, Γενικά και Επαγγελματικά Κινέζικα, καθώς και μαθήματα επιλογής. Στόχοι του προγράμματος Στόχος του είναι να αναπτύξει στους φοιτητές στέρεες θεωρητικές γνώσεις στη διαχείριση καθώς... [-]

πλοίαρχος του προγράμματος οικονομικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Κίνα Shenzhen

Το πρόγραμμα Master of Economics εστιάζει σε ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών στην οικονομική θεωρία και εφαρμογές. [+]

Βρίσκεται στην ακμάζουσα επιχειρηματική πόλη του Shenzhen, Κίνα, και αμέσως δίπλα στον οικονομικό κόμβο του Χονγκ Κονγκ, Πανεπιστήμιο Πεκίνο HSBC Business School (PHBS) φέρνει την ιστορική παρουσία του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στο νότο της χώρας και βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο ελπιδοφόρες και δυναμικές μητροπολιτικές περιοχές του κόσμου. Λίγες άλλες περιοχές στην Κίνα προσφέρουν ένα πιο κατάλληλο σκηνικό για ένα όργανο που επρόκειτο να γίνει απ 'όλα Graduate Business School αυτής της χώρας. Master of Economics PHBS είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών, με αποκορύφωμα μια τελική διατριβή, η οποία επικεντρώνεται σε ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών στη θεωρία και στις εφαρμογές της οικονομίας και στο οποίο οι ξένοι σπουδαστές μαθαίνουν μαζί με τους Κινέζους συνομηλίκους σε ένα περιβάλλον διαπολιτισμικού διαλόγου. Το ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από δύο εξάμηνα, με δύο ενότητες κάθε ένα. Κάθε μονάδα λειτουργεί για εννέα εβδομάδες. Επιπλέον, τα μέλη ΔΕΠ έχουν αποφοιτήσει από τα κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και όλα τα μαθήματα διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά. Διδακτέα ύλη Αυτό το πρόγραμμα παρέχει εξειδικευμένη κατάρτιση στα οικονομικά, σύγχρονες θεωρίες, εφαρμογές και μεθοδολογίες. Το Master of Economics PHBS έχει χορηγηθεί Διαπίστευση ΕΠΑΣ από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ανάπτυξης Διαχείρισης (EFMD). Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται πολύ ποσοτικά και απαιτεί από τους μαθητές να έχουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο μαθηματικών δεξιοτήτων. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: Προχωρημένη Μακροοικονομική, Προχωρημένη Μικροοικονομική, Εφαρμοσμένη Οικονομετρία, Γενικά και Επαγγελματικά Κινέζικα, καθώς και μαθήματα επιλογής. Στόχοι του προγράμματος Στόχος του είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με ένα στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο στα οικονομικά, να τους διδάσκει να... [-]

πλοίαρχος του προγράμματος χρηματοδότησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Κίνα Shenzhen

Το πρόγραμμα Finance παρέχει εξειδικευμένη κατάρτιση σε θέματα χρηματοδότησης για διεθνείς φοιτητές [+]

Βρίσκεται στην ακμάζουσα επιχειρηματική πόλη του Shenzhen, Κίνα, και αμέσως δίπλα στον οικονομικό κόμβο του Χονγκ Κονγκ, Πανεπιστήμιο Πεκίνο HSBC Business School (PHBS) φέρνει την ιστορική παρουσία του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στο νότο της χώρας και βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο ελπιδοφόρες και δυναμικές μητροπολιτικές περιοχές του κόσμου. Λίγες άλλες περιοχές στην Κίνα προσφέρουν ένα πιο κατάλληλο σκηνικό για ένα όργανο που επρόκειτο να γίνει απ 'όλα Graduate Business School αυτής της χώρας. PHBS Master of Finance είναι ένα διάρκειας δύο ετών και πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα, με αποκορύφωμα μια τελική διατριβή, η οποία επικεντρώνεται σε ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών στη χρηματοοικονομική θεωρία και εφαρμογές, και στο οποίο οι ξένοι σπουδαστές μαθαίνουν παράλληλα με τους Κινέζους συμμαθητές σε ένα περιβάλλον διαπολιτισμικού διαλόγου. Το ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από δύο εξάμηνα, με δύο ενότητες κάθε ένα. Κάθε μονάδα λειτουργεί για εννέα εβδομάδες. Επιπλέον, τα μέλη ΔΕΠ έχουν αποφοιτήσει από τα κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και όλα τα μαθήματα διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά. Διδακτέα ύλη Αυτό το πρόγραμμα παρέχει εξειδικευμένη κατάρτιση σε θέματα χρηματοοικονομικών, σύγχρονων οικονομικών θεωριών, εφαρμογών και μεθοδολογιών. Οι σπουδαστές χρηματοδότησης έχουν επίσης την άνεση να γνωρίζουν ότι τα μαθήματα PHBS Master of Finance αναγνωρίζονται από το CFA Institute Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα Συνεργασίας για την προετοιμασία φοιτητών για τις εξετάσεις Chartered Financial Analyst® (CFA). Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται πολύ ποσοτικά και απαιτεί από τους μαθητές να έχουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο μαθηματικών δεξιοτήτων. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: Χρηματοοικονομικές Αγορές, Χρηματοοικονομική Οικονομία, Εφαρμοσμένη Οικονομετρία, Χρηματοοικονομικές Αγορές και Επενδύσεις στην Κίνα, Γενικά... [-]

Επικοινωνία

Peking University HSBC Business School

Διεύθυνση Peking University HSBC Business School (PHBS) University Town, Xili, Nanshan District
518055 Shenzhen, Κίνα
Ιστοσελίδα http://english.phbs.pku.edu.cn/
Τηλέφωνο false