SIMBA - Shanghai International MBA, Tongji University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Shanghai International MBA (SIMBA) είναι διάσημη Tongji Κίνας Πανεπιστήμιο και το διάσημο γαλλικό Εθνικό γέφυρα Πανεπιστήμιο (ENPC) συν-ίδρυσε την ξένη, κινεζική κοινή MBA. SIMBA φοιτητές ολοκληρώνουν τις σπουδές τους θα απονεμηθεί ENPC ENPC MBA διπλώματα. SIMBA από την αρχή της δημοσιευμένης "Financial Times" κορυφή του κόσμου κατατάσσεται ΕΜΒΑ εκατό 34 (2009).

SIMBA έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει ανώτερα διεθνή ταλέντο διαχείρισης. Πανεπιστήμιο Tongji και ENPC φήμη στον τομέα της εκπαίδευσης και των προγραμμάτων εκπαίδευσης στην MBA Επιφανειακή έμπειρους αξιοσημείωτα αποτελέσματα. SIMBA και άλλα MBA διαφορά είναι: SIMBA επικεντρωθεί στην παγκόσμια οικονομική ολοκλήρωση και τη μεταρρύθμιση της Κίνας και το άνοιγμα τάση, η κατάρτιση σε διεθνή, διαπολιτισμικό περιβάλλον της ελίτ της επιχειρηματικής διαχείρισης. Για το σκοπό αυτό, SIMBA δημιουργώντας ένα μείγμα από διεθνή και πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης, με μια ομάδα ξένων πρώτης κατηγορίας καθηγητές σχολείο των επιχειρήσεων της σχολής και μια σειρά από διεθνή πρότυπα των μεθόδων διδασκαλίας και της διαχείρισης.

&nbsp

SIMBA είναι σχεδιασμένο για όσους τολμούν να προέρχονται από κορυφαίες διεθνείς σχολές διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου Των εκπαιδευτικών για τις προκλήσεις των ανθρώπων και του σχεδιασμού. ENPC MBA ως μέλος του παγκόσμιου δικτύου διδασκαλίας, SIMBA έμφαση στην καινοτομία και την επιχειρηματική κουλτούρα των επικεφαλής επιχειρήσεων.

&nbsp

SIMBA είναι η πρώτη ασιατική ανατεθεί η Διεθνής Ένωση AMBA διαπιστευμένο πρόγραμμα MBA και ξένων συνεργασία.

2009 SIMBA πέμπτη επανεκλογή, "τη μεγαλύτερη επιρροή κινεζική-ξένη συνεργασίας MBA" δεύτερη χώρα.

SIMBA υπήρξε η ίδρυση του Γραφείου του Συμβουλίου της Επικρατείας και το Υπουργείο Παιδείας βαθμό στην επίσημη έγκριση και αναγνώριση.

Τα δύο τρίτα των SIMBA Επιχορήγηση από το ENPC MBA παγκόσμιο δίκτυο διδασκαλίας, ο καθηγητής απασχολούνται από παγκοσμίου κύρους σχολών διοίκησης επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων London Business School, University of Warwick, ENPC, Γαλλία Πανεπιστήμιο, το Ρότερνταμ, το Business School, Ολλανδία, και ούτω καθεξής.

SIMBA έχει ένα καλό δίκτυο αποφοίτων, των οποίων το 90% των φοιτητών προέρχονται από ξένη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, το 80% των συμμετεχόντων από τις εταιρείες του Fortune 500. Ανάπτυξη της Simba έχει χρηματοδοτηθεί από πολλές γνωστές εταιρείες, όπως οι Air France, Alcatel Γαλλίας, η Alstom, η γαλλική ομάδα TotalFinaElf, Bouygues Όμιλος, Γαλλία Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, η Michelin Group, Γαλλία 苏伊士里昂 νερό, China Construction Bank Σαγκάη υποκατάστημα, Σαγκάη Construction Group, Shanghai Μετρό Corporation, Sinopec της Κίνας Shanghai Petrochemical Co, Ltd, China Telecom Σαγκάη Υποκατάστημα, Zhangjiang High Επιστημονικό Πάρκο Development Corporation.

&nbsp

Πανεπιστήμιο Tongji: αιώνα ελίτ

&nbsp

Πανεπιστήμιο Tongji είναι ένα βασικό πανεπιστήμιο αμέσως κάτω από το Υπουργείο Παιδείας, που δημιουργήθηκε το 1907.

Έτσι, τώρα είναι με βάση την εργασία, τη διαχείριση Εργασία με, τα οικονομικά, τη διαχείριση, τη λογοτεχνία, ιατρική, νομική διακριτικό διεπιστημονική πανεπιστήμιο, το κράτος Συμβούλιο ενέκρινε τη δημιουργία του πρώτου απόφοιτος του πανεπιστημίου, και συμπεριλήφθηκε στην εθνική φορολογική νομοθεσία χορηγία "211 Project" πανεπιστήμια τάξεις.

Σχολή έχει σήμερα 81 προπτυχιακά μεγάλες εταιρείες, 141 σημεία master, προγράμματα σπουδών επτά πλοιάρχου, 58 διδακτορικές-σημείο, 13 μετα-διδακτορικά προγράμματα, περισσότερα από 50.000 είδη των σπουδαστών, διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού 4.200 άτομα, συμπεριλαμβανομένων Κινεζική Ακαδημία Επιστημών 6, 7 Ακαδημία Μηχανικών, καθηγητής, κ.λπ. είναι πάνω από 530 ανώτερους τίτλους, Οι καθηγητές ήταν πάνω από 1.300 αναπληρωτές καθηγητές.


Κράτος Βασικά Εργαστήριο του σχολείου και των εθνικών μηχανικής ερευνητικά κέντρα, τα εθνικά ερευνητικά βάσης 8, δημόσιο κέντρα μηχανικής και πάνω από 30 διεπιστημονικά ερευνητικά ιδρύματα. Από το 1985, το εθνικό και επαρχιακό βραβείο έρευνα 430 τον αριθμό για τη χώρα, την ανάπτυξη προηγμένων επιστημονικών και τεχνολογικών ταλέντα του περισσότερα από 10 εκατομμύρια.

Επιπλέον, έχει επίσης τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, ανώτερη τεχνική, επαγγελματική και τεχνική εκπαίδευση, τις διεθνείς πολιτιστικές ανταλλαγές, σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση, την εμπορία αυτοκινήτων, κολέγια των γυναικών και τα κολέγια ταινία, τη μάθηση Η γερμανική κυβέρνηση έχει επίσης εγκρίνει τη Σινο-γερμανική συνεργασία στον τομέα της κατάρτισης απόφοιτος κολεγίου, και το Πανεπιστήμιο του Παρισιού Hi-Tech Group, που συνδιοργανώθηκε από το γαλλικό μηχανικής και κολέγια της διαχείρισης.

&nbsp

&nbsp

ENPC: Πανεπιστήμιο του έγκυρου γαλλικού Εθνική Οδό

&nbsp

Το 1747, η γαλλική βασιλιά Λουδοβίκου XV ότι η δημιουργία ενός εθνικού σχολή μηχανικών που ειδικεύεται στον τομέα της κατάρτισης, που ονομάστηκε για την Εθνική οδό Πανεπιστημίου Ecole Nationale des Ponts et Chaussees (ENPC). ENPC είναι η παλαιότερη του γαλλικού Σώματος των Μηχανικών, είναι Κράτος κατασκευής του πολεοδομικού σχεδιασμού, περιβαλλοντικής μηχανικής και των δημοσίων έργων και πιο έγκυρα διεθνή σχολεία ελίτ διαχείριση.

ENPC στηριχθεί στη μακρά της παράδοση και αποφοίτους του δικτύου της και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ευρωπαϊκή βιομηχανία να διατηρήσει στενούς δεσμούς. Απόφοιτοι και ιδιωτικά ιδρύματα το κράτος έχει μια λαμπρή καριέρα, και ορισμένες σημαντικές θέσεις στην εταιρεία, και μερικά στη διοίκηση ως ένα σημαντικό ηγετικές θέσεις.

Σε απάντηση στην ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία προκλήσεις, ENPC το 1988 ιδρύθηκε η Διεθνής Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (ENPC MBA), Στην κατάρτιση των διεθνών στελεχών λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων, τα περισσότερα με μηχανική φοιτητές διπλώματα. ENPC είναι το πρώτο ίδρυμα να προβεί σε μια γαλλική ελίτ μηχανικός πανεπιστημιακά προγράμματα MBA, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση ENPC MBA (AMBA) μέλη. AMBA είναι ένα αναγνωρισμένο προσόν για τα ευρωπαϊκά σχολεία στις επιχειρήσεις να παρέχουν στοιχεία του φορέα. Μόνο το 33 Βρετανοί και 16 ευρωπαϊκές MBA πρόγραμμα μέσω της αξιολόγησης AMBA MBA προσόν.

Επιπλέον, ENPC στο Παρίσι, ή ανάδευση και βασικά μέλη Τεχνολογία ομάδα υψηλού σχολείου του σχολείου.

&nbsp

&nbsp

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • κινέζικο

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: