Wenzhou University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Wenzhou (WZU) είναι μια δυναμική και ολοκληρωμένη περιφερειακή πανεπιστήμιο μεγαλώνει με τη μεταρρύθμιση και το άνοιγμα δυναμική της Κίνας. Κατατάσσεται Top 10% μεταξύ όλων των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κίνα και κατατάσσεται 10η στην επαρχία Zhejiang. Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1933 με δωρεά από τον κ Huang Suchu, ένα διάσημο βιομήχανος στην Wenzhou. Έξι άλλα σχολεία συγχωνεύτηκαν στην ιστορία της για να σχηματίσουν το παρόν Wenzhou Πανεπιστήμιο, το οποίο παρουσιάζει μια πλούσια πολιτιστική ατμόσφαιρα και ωραία εκπαιδευτική παράδοση. Το πανεπιστήμιο είναι από την πρώτη παρτίδα των εγκεκριμένα από το κράτος κινεζική Γλώσσας και Πολιτισμού βάση της εκπαίδευσης? ορίζεται από το Κινεζικό Υπουργείο Παιδείας (MOE) να δεχθεί Κινέζοι φοιτητές υποτροφία της κυβέρνησης? είναι επίσης εξουσιοδοτημένο να δεχτεί εξωτερικό Κινέζοι φοιτητές και σπουδαστές από το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και την Ταϊβάν. Εκτός από την κινεζική κυβέρνηση Υποτροφιών, διεθνείς οι αιτούντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία του Ινστιτούτου Κομφούκιος, Zhejiang επαρχιακή κυβέρνηση Υποτροφιών, και το Πανεπιστήμιο Wenzhou Υποτροφία για τους ξένους φοιτητές.

Ολοκληρωμένη πανεπιστήμιο

Ακαδημαϊκά του προγράμματα καλύπτουν 9 τομείς πειθαρχία συμπεριλαμβανομένων λογοτεχνίας, της επιστήμης, της μηχανικής, το δίκαιο, την εκπαίδευση, την οικονομία, την ιστορία, τη διαχείριση και την τέχνη. Διαθέτει 45 μεταπτυχιακά προγράμματα και 55 προπτυχιακά προγράμματα. Έχει σχεδόν 30.000 φοιτητές, 1.000 μεταπτυχιακούς φοιτητές, 300 διεθνείς φοιτητές, και περίπου 13.000 φοιτητές μερικής απασχόλησης ετησίως για τη συνεχή εκπαίδευση.

Ανοικτο Πανεπιστημιο

Πανεπιστήμιο Γουενζού εφαρμόζει ενεργά τη στρατηγική διεθνοποίησης των εκπαιδευτικών και έντονα δραστηριοποιείται σε διάφορους διεθνείς ανταλλαγές και συνεργασία. Το Δεκέμβριο του 2014 το πανεπιστήμιο έχει καθιερώσει ανταλλαγή και συνεργασία σχέσεις με πάνω από 60 πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα από περίπου 20 χώρες και περιοχές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ολλανδία, την Ιαπωνία και την Κορέα. Προς το παρόν, έχουμε καθιερώσει την Κίνα-ΗΠΑ συνεργατικά επιχείρηση σχολείο του Wenzhou-Kean Πανεπιστήμιο, το κοινό προπτυχιακό πρόγραμμα Κίνα-Δανία Διεθνών Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, την ηπειρωτική Κίνα και την Ταϊβάν, εκατέρωθεν των στενών προπτυχιακό πρόγραμμα συνεργασίας στην ηλεκτρονική ενημέρωση Μηχανικών, ένας Ινστιτούτο Κομφούκιος με Burapha Πανεπιστήμιο, την Ταϊλάνδη και την Κίνα-Ταϊλάνδη 3 + 1 διπλή πτυχία bachelor πρόγραμμα στην κινεζική Γλώσσας και Φιλολογίας με το Πανεπιστήμιο Burapha (3 χρόνια στην Ταϊλάνδη και το 4ο έτος στην Κίνα).

Ανώτερη θέση

Wenzhou είναι μια σύγχρονη παραθαλάσσια πόλη επωφελώς βρίσκεται κοντά στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας και στα μισά του δρόμου της Κίνας ηπειρωτική ακτογραμμή. Οι μουσώνες μέσα υποτροπικό κλίμα της Wenzhou εμφανίζεται με τέσσερις διακριτές εποχές, μέτριες θερμοκρασίες και καλό καιρό. Απλά συνδέεται με άλλες πόλεις στην Κίνα, με μόνο 1 ώρα για να Σαγκάη, 2 ώρες για το Πεκίνο, Guangzhou ή το Χονγκ Κονγκ αεροπορικώς. Οι κύριες πανεπιστημιουπόλεις της βρίσκονται σε Chashan πανεπιστημιακή πόλη Wenzhou, η οποία περιβάλλεται από καταπράσινα βουνά και γραφική θέα στο νερό. Το πανεπιστήμιο είναι μόνο μισή ώρα μακριά από το σιδηροδρομικό σταθμό και το αεροδρόμιο. Η ταχέως αναπτυσσόμενη εξαγωγικό εμπόριο και ενεργητικός ιδιωτική οικονομία φέρει Πανεπιστήμιο Wenzhou μεγάλες ευκαιρίες για συνεργασία με φορείς και τις επιχειρήσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Εξωστρεφή Προγράμματα

Το πανεπιστήμιο έχει έδινε πάντα μεγάλη σημασία στις διεθνείς φοιτητές την εκπαίδευση και όλα τα 55 προπτυχιακά προγράμματα και 45 μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται σε διεθνείς σπουδαστές. Λαμβάνοντας υπόψη την περιορισμένη ικανότητα κινεζική γλώσσα για ορισμένους διεθνείς υποψηφίους, WZU προσφέρει ειδικά διεθνείς φοιτητές 4 αγγλικά διδάσκονται προγράμματα πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού, Χημείας, Χημικών Μηχανικών, Διεθνούς Οικονομίας και Εμπορίου? 1 «Πρώτη κινέζικα, τότε ειδικότητα" πρόγραμμα πτυχίο 2 + 2 λειτουργία στο διεθνές εμπόριο (Κίνα-προσανατολισμένες)? και 1 Αγγλικά-διδάσκονται πρόγραμμα master πτυχίο Χημείας. Αυτά τα ειδικά προγράμματα είναι μεγάλες ευκαιρίες για τους ξένους φοιτητές να μάθουν ειδικότητα της γνώσης και εν τω μεταξύ να πάρετε μια καλύτερη κατανόηση της κινεζικής γλώσσας, του πολιτισμού, της ιστορίας και της ανάπτυξης του.

Σχετικά με το Κολέγιο της Χημείας και Τεχνολογίας των Υλικών

Κολέγιο της Χημείας και Υλικών (CCME) στο Πανεπιστήμιο Wenzhou (WZU) ιδρύθηκε το 1958. CCME έχει τώρα 110 μέλη πλήρους απασχόλησης, μεταξύ των οποίων 26 καθηγητές και 35 αναπληρωτές καθηγητές. Τα περισσότερα από τα μέλη του διδακτικού προσωπικού μας έχουν στο εξωτερικό μελέτη και έρευνα εμπειρίες. Το Κολέγιο προσφέρει 4 προγράμματα προπτυχιακών (Χημείας, Εφαρμοσμένης Χημείας, Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, Χημικών Μηχανικών) και ένα πρόγραμμα master (Χημεία).

Η Ακαδημία έχει επιτύχει σημαντική πρόοδο σε τόσο τη διδασκαλία και την έρευνα. Κατά τα τελευταία 5 χρόνια, η Ακαδημία έχει αποκτήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια RMB στο ταμείο, περιλαμβανομένων 64 σε εθνικό επίπεδο έργων όπως είναι το έργο Εθνικό Εξαιρετική ταμεία Νεότητας, Εθνικό Επιστήμης και Τεχνολογίας του έργου υποστήριξης, οι περισσότεροι "863" του έργου, καθώς και τα έργα NSFC. Έχουμε επίσης αποκτήσει RMB 140 αξίζει state-of-the-art εργαλεία, όπως SEM, NMR (500 MHz), HPLC-MS, GC-MS, XRD, κ.λπ. Μέλη ΔΕΠ μας έχουν δημοσιεύσει ένα μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας επιστημονικές δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων που εμφανίζονται στο περιοδικό Nature, Adv. Mater., JACS, Angew. Chem. Int. Ed., AIChE. J., κ.ά. CCME έχει λάβει 65 κρατικά εγκριθεί τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και πολλές επαρχιακές και εθνικά βραβεία στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Σύμφωνα με την απαραίτητη ένδειξη της επιστήμης κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013, η CCME βρίσκεται σε κορυφαίο 1% πανεπιστήμια και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τους πίνακες Φύση Δείκτης Κίνα κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2014 WZU κατατάσσεται 81η μεταξύ των κορυφαίων 200 κινεζικές ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας επιστήμη (με εντολή των σταθμισμένων κλασματική μέτρηση, WFC, για το 2013). Περισσότερο από το 40 τοις εκατό των αποφοίτων μας συνέχισαν τις σπουδές τους για υψηλότερους βαθμούς επίπεδο.

Τοποθεσίες

Wenzhou

Wenzhou University College of Chemistry and Materials Engineering

Address
Level 13, Building A3 No.9 Chegongzhuang Avenue,
Wenzhou, Zhejiang, Κίνα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη