Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

云南大学 ιδρύθηκε το 1922, όταν ιδιωτικές εκτάσεις ανατολικά Πανεπιστήμιο, το 1934 άλλαξε το όνομά της σε επαρχιακή 云南大学 , το 1938 άλλαξε στο Εθνικό 云南大学 , είναι ένα από τα δυτικά σύνορα της Κίνας από τις πρώτες ιδρύθηκε ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο. Το 1937, ο διάσημος μαθηματικός, εκπαιδευτικός Xiong Qinglai ως πρόεδρος, ένας μεγάλος αριθμός γνωστών μελετητές προσληφθεί για να διδάξει το σχολείο, την ανάπτυξη γυμνάσιο έχει θέσει ένα γερό ακαδημαϊκό ίδρυμα και το σημείο εκκίνησης, δημιουργώντας μια λαμπρή πρώτη φορά στην ιστορία του σχολείου ένα μεγάλο σύννεφο. 1940, 云南大学 έχει εξελιχθεί σε έναν συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων τεχνών, του νόμου, της επιστήμης, της μηχανικής, της γεωργίας, της ιατρικής και άλλων κλάδων, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων ένα στα διεθνή επιρροή κινεζική διάσημα πανεπιστήμια. Το 1946, «Εγκυκλοπαίδεια Britannica» το 云南大学 ως μία από τις 15 πιο σημαντικούς πανεπιστήμια της Κίνας του κόσμου.

πενήντα προσαρμογή Τμήματα, υποτάσσει 云南大学 μια σειρά από σημαντικές και διακριτικό σχολές, όπως η αεροπορία, κοινωνικές, νομικές, και άλλα σιδηρόδρομος που εξαιρούνται από το Ινστιτούτο του Πεκίνου Αεροναυτικής ενσωματώθηκε, Πανεπιστήμιο Sichuan, Southwest Πανεπιστήμιο Πολιτικών Επιστημών και Νομικής, Changsha Railway Ινστιτούτο, κ.λπ. κολέγια και τα πανεπιστήμια? μηχανική, την ιατρική, τη γεωργία και έτσι έχει ένα ανεξάρτητο σχολείο, και σταδιακά εξελίχθηκε σε Πανεπιστήμιο Κουνμίνγκ, Κουνμίνγκ Ιατρικό Πανεπιστήμιο, Γιουνάν Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Southwest Πανεπιστήμιο Δασολογίας και άλλα κολέγια και τα πανεπιστήμια σήμερα. Το 1958, 云南大学 τέθηκε υπό τη διοίκηση της επαρχίας Yunnan από την Κεντρική Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Το 1978, 云南大学 από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως ένα από τα 88 σημαντικότερα πανεπιστήμια της χώρας.

Μετά τις μεταρρυθμίσεις, 云南大学 έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Το 1996, η πρώτη παρτίδα που περιλαμβάνονται στην εθνική «Project 211» κλειδί πανεπιστήμια το 2001 περιλαμβάνεται η δυτική ανάπτυξη έμφαση στην οικοδόμηση θεσμών, Υπουργείο Παιδείας και το 2004, έγινε το επίκεντρο της κυβέρνησης Yunnan Provincial Λαϊκού να χτίσει ένα πανεπιστήμιο το 2006, συνολικά Προπτυχιακά αξιολόγηση διδασκαλίας 19 δευτερευόντων δεικτών όλα ταξινομούνται ως α, πήρε το όνομά του το εξαιρετικό προπτυχιακών διδασκαλίας στο σχολείο, Υπουργείο Παιδείας, το 2012 ένα εθνικό «κατασκευή υποδομών της μηχανικής κολέγια Midwest» και «να ενισχυθεί η συνολική δύναμη του έργου Midwest πανεπιστήμια» σχολεία, το 2017 9 μήνα, η πρώτη παρτίδα των 42 κινεζικών στα παγκόσμιας κλάσης πανεπιστήμιο τάξεις κατασκευή κολέγιο.

Τα τελευταία χρόνια, 云南大学 πρωτοβουλία να ενταχθούν στην εθνική στρατηγική, και να εξυπηρετήσει ενεργά την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Γιουνάν, ακολουθήστε την «ανοικτή συνεργασία, την ένταξη και την καινοτομία, το συντονισμό μαζί χαρακτήρισε την ανάπτυξη» Σχολή της σκέψης, σύμφωνα με τις γενικές απαιτήσεις του «υψηλό σημείο εκκίνησης, αντισυμβατικό, άλμα-style» για την κατασκευή της κύριας γραμμής της παγκόσμιας κλάσης πανεπιστήμιο, κατασκευή χροιά ως το κλειδί για τη θεσμική μεταρρύθμιση ως κινητήρια δύναμη για την προστασία των ιδεολογική και πολιτική δουλειά των κομματική οικοδόμηση, την υλοποίηση της ολοκληρωμένης στρατηγικής για την καινοτομία, τη στρατηγική ανθρωπίνων πόρων της ισχυρής σχολεία, μη ισορροπημένη στρατηγική για την ανάπτυξη, για την οικοδόμηση μιας στρατηγικής και συνεργατικής στρατηγική διεθνοποίησης, οι προσπάθειες για την προώθηση της «ανθρώπους δέντρων σχεδιάζουν», « 云南大学 υπηρεσίες σχεδίου δράσης Γιουνάν» σε ένα νέο επίπεδο και η συνολική δύναμη του συνολικού επιπέδου. 云南大学 έχει γίνει τόσο εθνολογία, τη βιολογία, ειδικά πόρους ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και συνοριακά ζητήματα και τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Ασία, Διεθνών Σπουδών είναι η προηγμένη χαρακτηριστικά, τη λογοτεχνία, την ιστορία, τη φιλοσοφία, οικονομία, δίκαιο, εκπαίδευση, τις επιστήμες, τη γεωργία , ιατρική, τη διαχείριση, τις τέχνες και άλλων κλάδων είναι πιο πλήρης, το προσωπικό έντασης εθνικές βασικές ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο. Η τελευταία Θέμα Υπουργείο Αναθεώρηση της Παιδείας, το σχολείο εθνολογία, την οικολογία, κατετάγη Αρ 2, Νο 6 της πολιτικής επιστήμης, της βιολογίας κατετάγη 9. Microbiology, χημεία, τη βοτανική και ζωολογία ESI να εισέλθουν την παγκόσμια κορυφή 1%.

Το πανεπιστήμιο διαθέτει 26 σχολές, 13 ερευνητικά ιδρύματα, μια δημόσια υπηρεσία διδασκαλίας, ένα νοσοκομείο που συνδέονται με το Graduate School. Υπάρχουν 94 προπτυχιακά προγράμματα, 12 εθνικά χαρακτηριστικά ειδικότητα, εθνικές επαγγελματικές συνολική μεταρρύθμιση πιλοτικό σχέδιο 2, τα εθνικά προγράμματα ποιότητας 10, Εθνικό Εξαιρετική Μαθήματα τρεις κατανομή των πόρων, εθνικών βίντεο ποιότητας ανοικτά της κατηγορίας 6, το εθνικό μοντέλο δίγλωσση εκπαίδευση φυσικά 4, το Υπουργείο μαθήματα ποιότητας Παιδείας -IBM, το Υπουργείο Παιδείας -INTEL μαθήματα ποιότητας, το Υπουργείο Παιδείας -IBM επαγγελματικών συνολική μεταρρύθμιση του σχεδίου 2, με την εθνολογία, την οικολογία, εξειδικευμένες ιστορία, μικροβιολογία τέσσερις εθνικές βασικές κλάδων, 52 επαρχιακές σημαντικούς επιστημονικούς κλάδους? έχει 13 κλάδους διδακτορικού επιπέδου, 91 διδακτορικού διπλώματος δύο κλάδους που επιτρέπεται, 14 μεταδιδακτορικές ερευνητικούς σταθμούς, κλάδων επίπεδο βαθμού 38 πλοιάρχου άδεια, 206 μεταπτυχιακό δίπλωμα δύο κλάδους έγκριση βαθμό, άδεια βαθμός 22 μάστερ. Υπάρχουν τέσσερα εθνικά βάση την κατάρτιση, την επίδειξη Εθνικό Κέντρο Πειραματικής Διδασκαλίας 4, εθνικό Αριστείας μηχανικός κατάρτιση του σχεδίου 3, εθνική εφαρμογή, περίπλοκη νομική αριστεία στη βάση της επαγγελματικής εκπαίδευσης του προσωπικού το εθνικό κατάρτισης ταλέντο του πειράματος της καινοτομίας λειτουργία Περιοχή 4 Σχολής του λογισμικού και υποδειγματική χώρα. Μια εθνική βασική ερευνητική βάση των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, μια εθνική βάση πολιτιστικής ποιότητας της εκπαίδευσης για τους σπουδαστές κολλεγίων, μια εθνική πολιτιστική βιομηχανία Research Center, μια εθνική επιστημονική λήψης αποφάσεων συμβουλευτική ερευνητικό κέντρο, ένα «Κίνας-Αφρικής Think Tank 1010 Partner Program» Κεντρική Αφρική ζευγάρι ακαδημαϊκά ιδρύματα, μια επαρχιακή ερευνητικά κέντρα, επτά βασικές ερευνητική βάση της επαρχίας Γιουνάν Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Επιστημών. 1 Χημείο του Κράτους Key, ένα διεθνές κοινό εργαστήρια, ένα Εθνικό Τεχνολογίας ιδρύματα επίδειξη μεταφοράς, 2 κλειδιά Εργαστήριο του Υπουργείου Παιδείας, επτά επαρχιακό επίπεδο βασικά εργαστήρια, 2 επαρχιακό επίπεδο υψηλής τεχνολογίας καινοτόμα ταλέντα βάση κατάρτισης, τέσσερις επαρχιακές κοινή διεθνή ερευνητικά κέντρα, 4 επαρχιακή μηχανολογικές έρευνες κέντρα, 4 επαρχιακή εργαστήρια μηχανικής, 5 επαρχιακό κέντρο της συν-καινοτομίας, μια εθνική τεχνολογία κατάρτισης Linux και επέκταση κέντρο.

云南大学 υπάρχον προσωπικό των 2956 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών και τεχνικών θέσεων 2474 άτομα, 337 διοικητικές θέσεις, 145 εργαζόμενους και τις θέσεις εργασίας των υπηρεσιών. Επαγγελματικές και τεχνικές θέσεις σε διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό 1901 ατόμων, με 436 άτομα είναι υψηλές τίτλους, αντιπροσωπεύοντας το 22,9% του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού, με 832 ανώτερες θέσεις, αντιπροσωπεύοντας το 43,8% του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού. Επί του παρόντος, διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό έχει διδακτορικό το 1083, αντιπροσωπεύοντας το 57% των εκπαιδευτικών, οι πλοίαρχοι 984, αντιπροσωπεύοντας το 51,7% των εκπαιδευτικών.

Σχολή εφαρμόσει αποφασιστικά τη στρατηγική ενίσχυσης των πανεπιστημιακών, η ταχεία αύξηση του προσωπικού υψηλού επιπέδου. Οι υπάρχουσες ακαδημαϊκοί 6 άτομα (συμπεριλαμβάνονται τα διπλά επαγγελματίες, πρόεδρος, οι ξένοι), εθνική «οι άνθρωποι σχεδιάζουν» καινοτόμα έργα επιλέχθηκαν από τρία εθνικά «Χίλιες Ταλέντα Προγράμματος» Νέα Γενιά 3 έργα που έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Παιδείας, «Cheung Kong Scholar» Καθηγητής 5 οι άνθρωποι, Καθηγητής 1, εθνικές εξαιρετική νικητής Ταμείο Επιστήμη Νεολαίας οκτώ άτομα, το εθνικό Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών των εκκρεμών νικητή Ταμείο Επιστημών Νέων των δύο ανθρώπων, οι εθνικές «οι άνθρωποι σχεδιάζουν» οδηγεί το ταλέντο 4 άτομα, οι εθνικές «οι άνθρωποι σχεδιάζουν» νέα ταλέντα πρόγραμμα στήριξης επιλεγμένους υποψηφίους 2 άτομα, οι εθνικές «οι άνθρωποι σχεδιάζουν» δάσκαλος 1 ανθρώπους, επικεφαλής επιστήμονας του έργου «973» 4, εθνικό βραβείο δάσκαλος τέσσερα άτομα, ένα τμήμα «τα εκατομμύρια των ταλέντων του έργου» επιλέχθηκε από έξι άτομα, η προπαγάνδα της πολιτιστικής τους πλοιάρχους και η «ομάδα των τεσσάρων» έργου ταλέντο που επιλέγονται από ένα άτομο, εθνικό καθηγητές μοντέλο, το Υπουργείο Παιδείας «πρόγραμμα για νέες αιώνα εξαιρετικά ταλέντα», «αιώνα ταλέντα της κατάρτισης του προγράμματος» και «οι καθηγητές Σχέδιο χρηματοδότησης «επιλέχθηκε από 14 άτομα, το Υπουργείο Παιδείας» εξέχοντες νέοι καθηγητές πανεπιστημίου Award «νικητής 1 ανθρώπους, η επιτροπή Συμβούλιο της Επικρατείας βαθμό κλάδων τρία άτομα,» Γιουνάν της επιστήμης και της τεχνολογίας που οδηγεί ταλέντο «5 «Yunling Scholar» 13 «Yunling διδασκαλία εκπαιδευτικούς» 4, «Η 10η China Youth γυναίκα επιστήμονας Award» νικητής 1 ανθρώπους, Yunnan επαρχία σχεδιάζει να εισαγάγει high-end επαγγελματίες της τεχνολογίας επιλεγμένους υποψηφίους 13 άτομα, Yunnan επαρχία, η εισαγωγή υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό Αντικείμενο ταλέντα πρόγραμμα εκπαίδευσης υποψηφίων που έχουν επιλεγεί 14 άτομα, μέσης ηλικίας ακαδημαϊκή και την τεχνολογία τους ηγέτες στην επαρχία Γιουνάν, τεχνολογική καινοτομία και προσωπικό 114 άτομα, στην επαρχιακή μεσήλικες ακαδημαϊκή και την τεχνολογία ηγέτες Διατηρούμε το προσωπικό, το επαρχιακό «ταλέντο τεχνολογική καινοτομία,» 31 άνθρωποι, Γιουνάν πανεπιστημίου επικεφαλής της έρευνας Διδασκαλία 20 άτομα, 25 εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην επαρχία Γιουνάν, επαρχία Γιουνάν, 20 κολέγια και πανεπιστήμια εργαστήρια δάσκαλος, εθνική ομάδα της διδασκαλίας 4, 11 επαρχιακό επίπεδο ομάδας διδασκαλίας, το Υπουργείο Παιδείας της ομάδας καινοτομίας 1, 12 επαρχιακό επίπεδο ομάδας καινοτομίας, επαρχία Γιουνάν η ομάδα επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία επτά κολέγια και πανεπιστήμια, Yunnan επαρχία, Φιλοσοφία και η ομάδα Κοινωνικές επιστήμες της καινοτομίας 15, το εθνικό δημόσιο χώρο για δύο.

Τα τελευταία χρόνια, το σχολείο έχει φιλοξενήσει το εθνικό «973 Πρόγραμμα» 2, «863» Project 4, το έργο μέλους του νερού δύο μεγάλα έργα, ένα βασικό εθνικό πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης, το Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης Τεχνολογία 2, Εθνικό Ίδρυμα Κοινωνικών Επιστημών προσφοράς και το Υπουργείο Παιδείας Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών επιστημών σημαντικό ερευνητικό έργο 10. Κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Φυσικών Επιστημών, Εθνική Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών εξαιρετικό βραβείο επίτευγμα, το Εθνικό Επιστήμης και Τεχνολογίας Βραβείο Προόδου και πολλά άλλα εθνικά βραβεία. Υπάρχουν 10 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά του κόσμου διάσημο «Nature», «Science». Το σχολείο φιλοξένησε το «ιδεολογικό μέτωπο», « 云南大学 Εφημερίδα» το άρθρο, Φυσικών Επιστημών και άλλα επιστημονικά περιοδικά, όπου «ιδεολογικό μέτωπο» εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα από τα έντεκα είδη Περιοδικά Υπουργείο Παιδείας της «Έργο».

Σχολή δώσει ενεργό υπηρεσία με την εθνική και περιφερειακή οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. «Xi Jinping να μιλάμε για διακυβέρνηση της χώρας» Βιρμανία πέντε χώρες, γλώσσες μεταφράστηκε και δημοσιεύτηκε το έργο ομαλά, «Θάλασσα της Νότιας Κίνας παλαιών χαρτών της έρευνας» σε είδος βάση για τη διαμάχη για την κυριαρχία της Νότιας Θάλασσας της Κίνας, «Yangzonghai αρσενικό ρύπανση», «οικολογική ασφάλεια της διασυνοριακής και διεθνούς ποταμού έρευνας «και άλλες άμεσες υπηρεσίες στην επιστημονική έρευνα για την επίλυση σημαντικών πρακτικών προβλημάτων?» αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου Κίνα-Βιρμανία «αναφέρει το διάδρομο South Silk Road και άλλων οικονομικών επιτευγμάτων αυξάνεται ως μείζονα εθνική διαδικασία λήψης αποφάσεων?» οικολογική αποκατάσταση και η ρύπανση της διαχείρισης των ποταμών «» αντιμετωπίζουν Dianchi λίμνη Λεκάνη την έρευνα και τον έλεγχο «και άλλα ερευνητικά ρύπανσης συνέβαλε σημαντικά στη διακυβέρνηση ορεινών λιμνών.

Σχολή καλύπτει μια έκταση 4.551,84 στρεμμάτων, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη και την πανεπιστημιούπολη Ανατολή Lu Chenggong, περιοχή δημόσιο κτίριο 100 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων? Διδακτικό και ερευνητικό εξοπλισμό αξίας ενεργητικού 5,29 δισεκατομμύρια γιουάν, η συλλογή της βιβλιοθήκης πάνω από 3.430.000. Το σχολείο είναι η Κίνα Παιδείας και Δικτύου Έρευνας (CERNET), Γιουνάν μονάδες κύριο κόμβο.

Αντιμετωπίζοντας το μέλλον, 云南大学 θα συνεχίσει ακολουθούν το «εκατό Huize, καθολικό κόσμο» το πνεύμα του νέφους, ανοικτή συνεργασία, την ένταξη και την καινοτομία, για την αντιμετώπιση σκληρή, προχωρήσουμε και να βελτιωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού, την επιστημονική έρευνα, τις κοινωνικές υπηρεσίες και την πολιτιστική κληρονομιά και ικανότητα καινοτομίας, το συντομότερο δυνατό σε μια θέση στην νοτιοδυτικά σύνορα, τη Νότια Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία για μια ολοκληρωμένη διεθνής έρευνα παγκόσμιας κλάσης πανεπιστήμιο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
κινέζικο

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Yunnan University

Yunnan University στοχεύει να καταστήσει τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών (Σχολή Λογιστικής) μια σχολή έρευνας και διδασκαλίας με μεγάλη επιρροή στο σπίτι και μια καλή φήμη ... [+]

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών (Τμήμα Λογιστικής) εξελίχθηκε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Yunnan University του Yunnan University , το οποίο ιδρύθηκε το 1923 και ήταν ένα από τα πρώτα οικονομικά τμήματα της Κίνας.

Στο κύμα προσαρμογής των ακαδημαϊκών κλάδων στη δεκαετία του 1950, το τμήμα οικονομικών ενσωματώθηκε σε άλλα τμήματα και επανεγκαταστάθηκε το 1978. Μετά από 11 χρόνια περαιτέρω ανάπτυξης, η Σχολή Οικονομικών ιδρύθηκε το 1989. Ήταν το πρώτο σχολείο στο πανεπιστήμιο μετά την εισαγωγή ενός συστήματος διαχείρισης πανεπιστημίου-σχολείου-τμήματος.... [-]

Κίνα Kunming
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Yunnan University

Ο Δάσκαλος της κινεζικής διεθνούς εκπαίδευσης προετοιμάζει τους μαθητές για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στη διδασκαλία κινεζικών στο εξωτερικό Το Κολλέγιο Διεθνών Φοιτ ... [+]

Ο Δάσκαλος της κινεζικής διεθνούς εκπαίδευσης προετοιμάζει τους μαθητές για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στη διδασκαλία κινεζικών στο εξωτερικό Το Κολλέγιο Διεθνών Φοιτητών του Yunnan University παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα γλωσσικών και πολιτιστικών γνώσεων για χρήση στη διεθνή σκηνή.

Απαιτήσεις εφαρμογήςΟι σπουδαστές πρέπει να έχουν καλό ηθικό χαρακτήρα (χωρίς ποινικό μητρώο) και να είναι πρόθυμοι να συμμορφώνονται με όλους τους νόμους, κανονισμούς και κανόνες της ΛΔΚ και του Yunnan University . Οι σπουδαστές θα σέβονται την κοινωνική ηθική και τα έθιμα της Κίνας.Οι μαθητές πρέπει να είναι σε καλή σωματική υγεία και να πληρούν τα πρότυπα υγείας για τους διεθνείς φοιτητές.Οι φοιτητές πρέπει να είναι κάτω των 40 ετών καθώς και οι κάτοχοι πτυχίου πανεπιστημίου.Οι φοιτητές πρέπει να κατέχουν μια παλιά σειρά HSK (Κινέζικα εξεταστικές ικανότητες) Band 6 ή μια νέα σειρά HSK 5 ή προπτυχιακό τίτλο που σχετίζεται με σπουδές κινεζικής γλώσσας.Μέθοδοι εφαρμογής... [-]
Κίνα Kunming
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά