Canadian Southern Baptist Seminary & College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Καναδικό Νότιο Βαπτιστικό Σεμινάριο και το Κολλέγιο

82308_CSBS-Banner-Picture.jpg

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες μας έχει ανατεθεί η εκπαίδευση και η θεολογική εκπαίδευση των ποιμένων και άλλων εκκλησιαστικών εργατών, ώστε να υπακούσουν στη Μεγάλη Επιτροπή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού μέσα και μέσα από τις τοπικές εκκλησίες σε όλο τον κόσμο. Για το σκοπό αυτό, εργαζόμαστε για να παρέχουμε στους μαθητές μας εκπαίδευση για το υπουργείο, που είναι τόσο ακριβής όσο και σχετική με το βιβλίο μας. Πιστεύουμε ότι δεν αρκεί απλώς να μεταδώσουμε γνώση.

Είναι το όραμά μας να εκπαιδεύουμε τον Θεό που ονομάζεται άνδρες και γυναίκες για την ηγεσία του εικοστού πρώτου αιώνα σε δύσκολους τόπους. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε στην επόμενη γενιά ηγέτες την επιθυμία να μπουν σε δύσκολα μέρη και να αντιμετωπίσουμε με θάρρος τις προκλήσεις που μας απειλούν εκεί.

Καθώς προχωράμε στις μελλοντικές δεκαετίες του υπουργείου, πιστεύουμε ότι το έργο του σχολείου μας δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμο. Η μικρή ομάδα εκκλησιών που ξεκίνησαν το σχολείο έχει σήμερα φθάσει σε πάνω από 350 εκκλησίες σήμερα, με ένα επίμονο όραμα να γίνει 1.000 εκκλησίες σε λιγότερο από πέντε χρόνια. Το σχολείο μας διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην υλοποίηση αυτού του οράματος. Κάθε χρόνο, ο Θεός αποστέλλει περισσότερους αποφοίτους σε περιοχές του Καναδά από την ακτή του Ειρηνικού έως την ακτή του Ατλαντικού και βόρεια προς τα επεκτατικά μας εδάφη.

Το όραμα της εκκλησίας-φύτευσης της Καναδικής Εθνικής Βαπτιστικής Συνέλευσης έχει καταγράψει πλήρως τη φαντασία πολλών φοιτητών και είναι τολμηροί να αποτολμήσουν στις δύσκολες θέσεις του Καναδά για χάρη του Χριστού και την επέκταση της Βασιλείας Του. Και εκτός από τους αποφοίτους μας που υπηρετούν στον Καναδά, έχουμε και άλλους αποφοίτους που έχουν εξαπλωθεί σε περιοχές ανά τον κόσμο, που υπηρετούν ως ιεραπόστολοι. Ο ιεραποστολικός ζήλος που εισήχθη στο σχολείο μας κατά την ίδρυσή μας οδήγησε σε αποφοίτους που επέλεξαν να εγκαταλείψουν τον Καναδά για να πάνε σε πιο σκληρές θέσεις.

Στο CSBS

Καθώς το σχολείο μας προσπαθεί να ασχοληθεί με την απώλεια σε ολόκληρο τον Καναδά, οι σπουδαστές έχουν πολλές ευκαιρίες να συμμετάσχουν στο υπουργείο ως μέρος της εκπαίδευσής τους.

Με χαμηλό δείκτη φοιτητών / φοιτητών, το CSBS

Ελάτε να δείτε τι μπορεί να έχει ο Θεός στην καρδιά Του για σας στο Καναδικό Νότιο Βαπτιστήριο

Οι πεποιθήσεις μας και η Δήλωση Πίστης συνδέονται στενά με το CNBC.

Γνωμοδοτικό Συμβούλιο

Ο James Teel ξεκίνησε ένα συμβουλευτικό συμβούλιο για το σχολείο. Αυτή η ομάδα, αποτελούμενη από καναδούς και Αμερικανούς, ήταν ένας πολύτιμος φίλος του σεμιναρίου μέσω της προσευχής, της προώθησης, της συγκέντρωσης κεφαλαίων και της υποτροφίας. Η ομάδα διακυμάνθηκε στην ένταξη κατά τη διάρκεια των ετών με μέσο μέγεθος 30.

Επίτροποι

Οι σύμβουλοι του σεμιναρίου παρέχουν μια σημαντική σύνδεση μεταξύ του σεμιναρίου και των εκκλησιών της Καναδικής Σύμβασης των Βαπτιστών του Νότου. Οι αξιωματούχοι εκλέγονται από αγγελιοφόρους από τις εκκλησίες στις ετήσιες συνεδριάσεις της Συνέλευσης. Εκλέγονται για τέσσερις όρους ενός έτους και έχουν την ευθύνη να βοηθήσουν το σχολείο να επιτύχει τους στόχους, τις πολιτικές και το όραμά του. Τα διοικητικά συμβούλια αποτελούνται από επτά άνδρες και γυναίκες. Συναντιούνται δύο φορές ετησίως και αναφέρονται απευθείας στο εθνικό συμβούλιο ηγεσίας της Καναδικής Σύμβασης των Νότιων Βαπτιστών. Έξι αποφοίτων σεμιναρίων έχουν υπηρετήσει ως διευθυντές του σχολείου.

Η ιστορία μας

Στεκόμενο σε λόφο με θέα στο Cochrane της Αλμπέρτα, στο άλογό του υπάρχει ένα άγαλμα καουμπόη. Το άγαλμα φέρει τον τίτλο «Άνθρωποι του Όραμα» και ανεγέρθηκε στη μνήμη των πρώτων πρωτοπόρων που καθιέρωσαν την περιοχή ως εκτροφική επιχείρηση το 1880, η οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Σε ένα άλλο λόφο με θέα στο Cochrane βρίσκεται το Καναδικό Νότιο Βαπτιστικό Σεμινάριο

Τοποθεσίες

Cochrane

Address
200 Seminary View
T4C 2G1 Cochrane, Αλμπέρτα, Καναδάς

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη