NYIT-Vancouver

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να κερδίσουν MBA ή Master of Science στην κυβερνοασφάλεια, Διαχείριση Ενέργειας, ή εκπαιδευτική τεχνολογία από ό, τι ζωντανό Βανκούβερ; πανεπιστημιούπολη μας, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης σε κοντινή απόσταση από όλες τις δημόσιες παροχές, αντανακλά τη φήμη του Βανκούβερ ως ηγέτη της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της βιωσιμότητας. Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, Βανκούβερ μπορεί να υπερηφανεύεται για μέτριες καιρικές συνθήκες και είναι σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των τριών κορυφαίων πόλεις στον κόσμο για να ζήσουν.

Όταν κερδίζετε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από NYIT-Βανκούβερ, θα γίνει επίσης μέρος της παγκόσμιας πανεπιστημίου NYIT του. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας στο Βανκούβερ και το συμπληρώσετε στη Νέα Υόρκη ή άλλες παγκόσμιες πανεπιστημιουπόλεις.

NYIT-Βανκούβερ προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα:

Διαχείριση Ενέργειας, MS Πληροφορίες, Δίκτυο και ασφάλεια υπολογιστών, MS Εκπαιδευτική τεχνολογία, MS Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, MBA Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, MBA, συγκέντρωση Οικονομικών

η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου στο κέντρο της πόλης της πόλης, κοντά στην εταιρική έδρα της χρηματοδότησης, των τραπεζών, των ορυχείων, στον τομέα των υπηρεσιών, τους φυσικούς πόρους και εταιρείες κατοικούν, διαθέτει εργαστήρια υπολογιστών, σαλόνια μαθητή, και ένα κέντρο μάθησης εξ αποστάσεως. Μικρές τάξεις να οδηγήσει σε μεγάλες ευκαιρίες για πρακτική άσκηση, practicums, και τα προγράμματα mentoring σε κορυφαία εμπορικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην περιοχή.

Μας στις πανεπιστημιουπόλεις κοινότητα περιλαμβάνει συλλόγους ειδικού ενδιαφέροντος, έναν πίνακα συμβουλευτική των φοιτητών και της κοινωνίας τιμή, και οργανώνει μια ποικιλία από κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όλο το χρόνο. Ακριβώς έξω και όλα γύρω είναι μια θεαματική παράκτια πόλη, πλούσια σε ποικιλία, ζωντανό με τις τέχνες και τον πολιτισμό, και την εκπληκτική φυσική ομορφιά του.

Μελέτη στη Νέα Υόρκη

Ξεκινήστε το πρόγραμμα πτυχίο σας στο Βανκούβερ και το συμπληρώσετε στη Νέα Υόρκη, τη ναυαρχίδα της πανεπιστημιούπολης του προγράμματος Global Exchange NYIT του. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να σπουδάσουν σε πανεπιστημιούπολη μας στο Αμπού Ντάμπι ή την Κίνα. Ή μπορείτε να επισκεφθείτε NYIT στη Νέα Υόρκη μέσα από το Βανκούβερ με βάση το πρόγραμμά μας Μελέτη Tours και να ανακαλύψετε αυτή τη μεγάλη πόλη. Εξερευνήστε νέους πολιτισμούς και σταδιοδρομίας, ενώ μπορείτε να κάνετε τους φίλους με τους συμμαθητές από όλο τον κόσμο.

Διαπίστευση

Νέα Υόρκη Institute of Technology είναι διαπιστευμένο από τα κράτη της Μέσης Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Σχολή Διοίκησης είναι διαπιστευμένο από AACSB International (Σύνδεσμος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων), μια παγκόσμια διαπίστευση που περιλαμβάνει το σύνολο των επιχειρησιακών προγραμμάτων NYIT σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Βανκούβερ.

Στην British Columbia, Καναδάς, NYIT έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας για προχωρημένους και είναι μεταξύ EQA-οριστεί Μετα-Δευτεροβάθμια Σχολεία Βρετανική Κολούμπια.

NYIT αναφέρεται επίσης στην ιστοσελίδα της Ιθαγένειας και Μετανάστευσης του Καναδά (CIC), ως συμμετέχων στο πρόγραμμα άδεια εργασίας εκτός της πανεπιστημιούπολης και είναι εισηγμένη στο δικτυακό τόπο του Καναδικού Κέντρου Πληροφοριών για τη διεθνή διαπιστευτήρια.

Υπηρεσίες Καριέρα

Ως γέφυρα μεταξύ του πανεπιστημίου και των εργοδοτών, έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές και αποφοίτους για τον κόσμο της εργασίας NYIT-Βανκούβερ προσφέροντας:

Προσωπική καριέρα συμβουλεύει Εκπαίδευση στο βιογραφικό-γραφής και συνέντευξη δεξιότητες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και απασχόλησης προετοιμασία σχολείο απόφοιτος και παροχή συμβουλών Βιομηχανία-ειδικά εργαστήρια και παρουσιάσεις πάνελ Καριέρα προσανατολισμένη εκδρομές σε εταιρείες Εκδηλώσεις δικτύωσης για φοιτητές, αποφοίτους και τους επαγγελματίες του κλάδου Ενεργό βάσεις δεδομένων εργοδότη προβολής των υπηρεσιών της σταδιοδρομίας Όλες οι ευκαιρίες και Υπηρεσίες σταδιοδρομίας που προσφέρονται από τους κύριους Γραφείο Διασύνδεσης NYIT του.

Σε αντίθεση με άλλα πανεπιστήμια, NYIT προσφέρει αυτές τις πολύτιμες υπηρεσίες της σταδιοδρομίας για να σας για τη ζωή.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • English (Canada)

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στην πληροφόρηση, ασφάλεια δικτύων και υπολογιστών Ms-ενδορρινικών κορτικοστεροειδών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Καναδάς Βανκούβερ

Στο Master of Science στα Πληροφοριακά, δικτύου και ασφάλειας υπολογιστών, θα αξιολογεί κριτικά διάφορες τεχνικές / αρχιτεκτονικές λύσεις για τον περιορισμό του κινδύνου, τον μετριασμό των επιπτώσεων της εχθρικής ενέργειας, και να ανακτήσει από επιθέσεις? το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη διατήρηση εργαλεία λογισμικού για την υποστήριξη της ασφάλειας του δικτύου σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα? επιβλέπει τον κύκλο ζωής της πληροφορίας ενός οργανισμού, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της απόκτησης και εφαρμογής ασφαλών υποδομών? μελετήσει τις έννοιες αλγόριθμου, εγκληματολογίας υπολογιστή, τη διαχείριση των κινδύνων και νομικά ζητήματα, καθώς και ανίχνευσης εισβολής και εκμεταλλεύεται χάκερ [+]

Στο Master of Science στα Πληροφοριακά, δικτύου και ασφάλειας υπολογιστών, θα: κριτικά αξιολογεί διάφορες τεχνικές / αρχιτεκτονικές λύσεις για τον περιορισμό του κινδύνου, τον μετριασμό των επιπτώσεων της εχθρικής ενέργειας, και να ανακτήσει από τις επιθέσεις το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη διατήρηση εργαλεία λογισμικού για την υποστήριξη της ασφάλειας του δικτύου σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα επιβλέπει τον κύκλο ζωής της πληροφορίας ενός οργανισμού, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της απόκτησης και εφαρμογής ασφαλών υποδομών μελετήσει τις έννοιες αλγόριθμου, εγκληματολογίας υπολογιστή, τη διαχείριση των κινδύνων και νομικά ζητήματα, καθώς και ανίχνευσης εισβολής και εκμεταλλεύεται χάκερ έχουν NYIT καθηγητές έχουν απονεμηθεί πολλά σημαντικά επιχορηγήσεις για την έρευνα στον τομέα, σε τομείς όπως: βιομετρικά στοιχεία εννοιολογική μοντελοποίηση κρυπτογράφηση κυβερνοχώρο ταυτότητας συμπεριφοράς γονιδιωματική υπολογισμό κινητή και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο νοημοσύνη σμήνους 30-πιστωτικό πρόγραμμα σπουδών μας προσφέρει επίσης μια επιλογή διατριβή στην οποία θα διαρκέσει έξι πιστώσεις που σχετίζονται με τα μαθήματα διατριβή. Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσουν εξειδίκευση σε τομείς που κάνουν καλύτερα προσόντα για συγκεκριμένες ευκαιρίες έρευνας και ανάπτυξης. Επιχειρηματικότητα και Τεχνολογία μας Κέντρο Καινοτομίας (ETIC) στην Παλιά Westbury σας προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχουν ερευνητικά προγράμματα σε τομείς όπως η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η υγειονομική περίθαλψη και η ενέργεια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εργασία σας να δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάστηκε σε μεγάλα συνέδρια. Μπορείτε, επίσης, να ενωθούν μαζί μας στην ετήσια διάσκεψη Cybersecurity στην πανεπιστημιούπολη μας στο Μανχάταν, όπου χαιρετίζουμε εμπειρογνώμονες από τον ακαδημαϊκό, επιχειρηματικό, και την κυβέρνηση σε όλο τον κόσμο. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Κατέχουν πτυχίο τεσσάρων ετών,... [-]

εκπαιδευτική τεχνολογία, εκπαιδευτές, Ms

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Καναδάς Βανκούβερ

Είτε είστε αρχίζουν μια νέα καριέρα ή θέλει να επεκτείνει την επιρροή σας και να κερδίζει δύναμη ως εκπαιδευτής τεχνολογία, θα σας προετοιμάσει για να προβλέψει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ταχείας οργανωτική και τεχνολογική αλλαγή μέσα στην παγκόσμια αγορά. Επίσης, θα βεβαιωθείτε ότι έχετε μια εντολή από τις βασικές εκπαιδευτικές και τεχνολογικές ικανότητες, όπως προσδιορίζονται από την Αμερικανική Εταιρεία για την Εκπαίδευση και την Ανάπτυξη. [+]

Είτε είστε αρχίζουν μια νέα καριέρα ή θέλει να επεκτείνει την επιρροή σας και να κερδίζει δύναμη ως εκπαιδευτής τεχνολογία, θα σας προετοιμάσει για να προβλέψει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ταχείας οργανωτική και τεχνολογική αλλαγή μέσα στην παγκόσμια αγορά. Επίσης, θα βεβαιωθείτε ότι έχετε μια εντολή από τις βασικές εκπαιδευτικές και τεχνολογικές ικανότητες, όπως προσδιορίζονται από την Αμερικανική Εταιρεία για την Εκπαίδευση και την Ανάπτυξη. Στο πρόγραμμά μας, θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ενηλίκων θεωρίες μάθησης, εκπαιδευτικές αρχές σχεδιασμού και τεχνικές παγκόσμια εκπαίδευση, όπως έχουμε βελτιώσει την εμπειρία σας και τις γνώσεις των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης, προσομοιώσεων λογισμικού και κατάρτισης, συνεργατικά εργαλεία, κινητές συσκευές, και παιχνίδια να σχεδιάσουν περιβάλλοντα εκπαίδευσης που βασίζονται στην τεχνολογία. Θα μάθετε επίσης πώς να σχεδιάσουν προγράμματα τεχνολογία για να βελτιώσει την επικοινωνία και τη συνεργασία, για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, και να γεφυρώσουν τις πολιτιστικές διαφορές και τυποποιημένες διαδικασίες σε όλη παγκόσμιου εργατικού δυναμικού ενός οργανισμού. Μάθετε πώς μερικοί εκπαιδευτές αποδεικνύει τη συμμόρφωση με την ασφάλεια ή άλλους κανονισμούς συγκεκριμένες για τη βιομηχανία, ενώ άλλοι καθοδηγεί το προσωπικό σχετικά με τη χρήση του νέου υλικού ή λογισμικού που έχει εκδοθεί από οργανισμό είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω προγραμμάτων e-learning. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Κατέχουν πτυχίο τεσσάρων ετών, ή το ισοδύναμό του από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Έχουν ελάχιστη σωρευτική ΣΔΣ του 3,0 (σε κλίμακα 4.0). Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει την επάρκεια σε βασικές χρήσεις της τεχνολογίας στην τάξη. Σε περίπτωση που δεν έχουν αυτές τις δεξιότητες, σχολή πρόγραμμα... [-]

εκπαιδευτική τεχνολογία, τους εκπαιδευτικούς, Ms

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Καναδάς Βανκούβερ

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, θα πρέπει να είναι έμπειρος στην επιλογή, τη χρήση και την εφαρμογή της τεχνολογίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση προγράμματα σπουδών σας. Το πρόγραμμά μας σας δίνει τη γνώση και πρακτική εμπειρία για να γίνει ένα master δάσκαλος, σχολείο ή περιοχή ηγέτης εκπαιδευτική τεχνολογία, προπονητής, επαγγελματίας προγραμματιστής, ή εκπαιδευτικό σχεδιαστή. [+]

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, θα πρέπει να είναι έμπειρος στην επιλογή, τη χρήση και την εφαρμογή της τεχνολογίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση προγράμματα σπουδών σας. Το πρόγραμμά μας σας δίνει τη γνώση και πρακτική εμπειρία για να γίνει ένα master δάσκαλος, σχολείο ή περιοχή ηγέτης εκπαιδευτική τεχνολογία, προπονητής, επαγγελματίας προγραμματιστής, ή εκπαιδευτικό σχεδιαστή. Θα μάθουν να προσαρμόζονται και να εφαρμόσει την τεχνολογία για την ενίσχυση της διδασκαλίας της διδακτέας ύλης P-12 για διάφορες εκπαιδευόμενους. Θα αποκτήσουν, επίσης, θεωρητικές προσεγγίσεις της γνώσης και της ηγεσίας για την παροχή της ηγεσίας να καθοδηγήσει μακροπρόθεσμων στρατηγικών για το σχεδιασμό και την υλοποίηση υιοθέτηση της τεχνολογίας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο και NYSED-εγκεκριμένο πρόγραμμα NYIT, θα είναι επιλέξιμες για την πιστοποίηση της Νέας Υόρκης ως Ειδικός Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και για μόνιμη ή επαγγελματική πιστοποίηση στην αρχική περιοχή πιστοποίηση σας. Μια επιλογή για μη πιστοποιημένα εκπαιδευτικούς και άλλους που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία στη διδασκαλία και τη μάθηση είναι επίσης διαθέσιμη. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Κατέχουν πτυχίο τεσσάρων ετών, ή το ισοδύναμό του από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Έχουν ελάχιστη σωρευτική ΣΔΣ του 3,0 (σε κλίμακα 4.0). Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει την επάρκεια σε βασικές χρήσεις της τεχνολογίας στην τάξη. Σε περίπτωση που δεν έχουν αυτές τις δεξιότητες, σχολή πρόγραμμα θα συστήσει την κατάλληλη προαπαιτούμενα μαθήματα που πρέπει να ληφθούν πριν από την έναρξη του προγράμματος σπουδών. Οι αλλοδαποί φοιτητές που απαιτείται να αποδείξει αγγλική γλώσσα, με την υποβολή ελάχιστη βαθμολογία 6,5 (IELTS)... [-]

ενεργειακής διαχείρισης, Ms

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Καναδάς Βανκούβερ

Το πρόγραμμά μας hands-on σας προετοιμάζει για μια συναρπαστική καριέρα στη διαχείριση και την ασφάλεια της ενέργειας και των εγκαταστάσεων. Η εκτεταμένη πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει πράσινα κτίρια, τα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. [+]

Το πρόγραμμά μας hands-on σας προετοιμάζει για μια συναρπαστική καριέρα στη διαχείριση και την ασφάλεια της ενέργειας και των εγκαταστάσεων. Η εκτεταμένη πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει πράσινα κτίρια, τα συστήματα εξουσίας, και τα περιβαλλοντικά θέματα, μεταξύ των οποίων: προηγμένη μπαταρία και καυσίμων τεχνολογίες κυψελών εναλλακτική ενέργεια περιβαλλοντικών ελέγχων και παρακολούθηση αξιολόγηση του περιβαλλοντικού κινδύνου λειτουργία εγκαταστάσεων συστήματα σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συστήματα έξυπνο δίκτυο ηλιακή ενεργειακή τεχνολογία συστήματα μηχανικής και της διαχείρισης Συμπληρώστε αυτό το πρόγραμμα σε NYIT-Old Westbury, στο Μανχάταν, στο Βανκούβερ, ή πλήρως σε απευθείας σύνδεση. Οι Σαββατοκύριακο και το βράδυ μαθήματα που προσφέρονται. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Κατέχουν πτυχίο τεσσάρων ετών, ή το ισοδύναμό του από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο, στο πεδίο της Μηχανικής ή / και Επιστήμης. Σε ειδικές περιστάσεις άλλες μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης, Αρχιτεκτονική ή ελεύθερων τεχνών μπορεί να θεωρηθεί με ένα ελάχιστο σύνολο των παρακάτω προαπαιτούμενα μαθήματα: PHYS-115 της Ανθρωπότητας και το φυσικό σύμπαν (3 πιστώσεις) ΟΙΚΟ-101 Βασικά Οικονομικά (3 πιστώσεις) Ιένγκ-245 Στατιστική Σχεδιασμός I (3 πιστώσεις) Έχουν ελάχιστη σωρευτική ΣΔΣ του 2,85 (σε κλίμακα 4.0). Οι αλλοδαποί φοιτητές που απαιτείται να αποδείξει αγγλική γλώσσα, με την υποβολή ελάχιστη βαθμολογία 6,5 (IELTS) ή 88 (TOEFL IBT) για την εισαγωγή. Πάρτε το GRE κατά τη διακριτική ευχέρεια του τμήματος. Υποβολή Υλικά που απαιτούνται Εφαρμογή Μόλις εφαρμόσετε online και να πληρώσει το τέλος αίτησης, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail τα ακόλουθα δικαιολογητικά στο Γραφείο Εισδοχής του Βανκούβερ στο vancouverinfo@nyit.edu: Αντίγραφο του υπέβαλε την αίτηση και τέλος αίτησης. Αντίγραφο των προπτυχιακών μεταγραφές για όλα τα σχολεία παρακολούθησαν.... [-]