NYIT - Vancouver

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πού μπορείτε να κερδίσετε καλύτερα το MBA ή το Master of Science στη Cybersecurity, τη Διαχείριση της Ενέργειας ή την Τεχνική Εκπαιδευτικής από το ζωντανό Βανκούβερ; Η πανεπιστημιούπολη μας, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε κοντινή απόσταση από όλες τις δημόσιες ανέσεις, αντικατοπτρίζει τη φήμη του Βανκούβερ ως ηγέτιδα στην καινοτομία, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, το Βανκούβερ μπορεί να υπερηφανεύεται για μέτριο καιρό και κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις τρεις πρώτες πόλεις του κόσμου για να ζήσει. Όταν κερδίζετε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από το NYIT-Βανκούβερ, θα γίνετε επίσης μέλος του παγκόσμιου πανεπιστημίου της NYIT. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας στο Βανκούβερ και να το ολοκληρώσετε στη Νέα Υόρκη ή σε άλλες παγκόσμιες πανεπιστημιουπόλεις. Το NYIT-Βανκούβερ προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα:

 • Διαχείριση Ενέργειας, MS
 • Πληροφορίες, δίκτυο και ασφάλεια υπολογιστών, MS
 • Εκπαιδευτική Τεχνολογία, MS
 • Master of Business Administration, MBA
 • Master of Business Administration, MBA, Χρηματοοικονομική συγκέντρωση

Βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης του κέντρου, κοντά σε κεντρικά γραφεία χρηματοοικονομικών, τραπεζικών, εξορυκτικών, υπηρεσιών, φυσικών πόρων και εταιρειών πληροφορικής. Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, αίθουσες σπουδαστών και κέντρο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι μικρές τάξεις οδηγούν σε μεγάλες ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση, πρακτικές και προγράμματα καθοδήγησης σε κορυφαία εμπορικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της περιοχής. Η κοινότητα μας στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει συλλόγους ειδικού ενδιαφέροντος, συμβουλευτικό συμβούλιο σπουδαστών και κοινωνία τιμής και διοργανώνει μια ποικιλία κοινωνικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ακριβώς έξω από και γύρω από όλα είναι μια εντυπωσιακή παράκτια πόλη, πλούσια σε ποικιλία, ζωντανή με τις τέχνες και τον πολιτισμό, και εκπληκτική στη φυσική της ομορφιά.

Μελέτη στη Νέα Υόρκη

Ξεκινήστε το πρόγραμμα σπουδών σας στο Βανκούβερ και ολοκληρώστε το στη Νέα Υόρκη, την κυρίαρχη πανεπιστημιούπολη του προγράμματος Global Exchange της NYIT. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη μας στο Αμπού Ντάμπι ή στην Κίνα. Ή μπορείτε να επισκεφθείτε το NYIT στη Νέα Υόρκη μέσω του προγράμματος σπουδών που οργανώνεται με βάση το Βανκούβερ και να ανακαλύψετε αυτήν την υπέροχη πόλη. Εξερευνήστε νέους πολιτισμούς και μονοπάτια καριέρας ενώ εσείς κάνετε φίλους με συμμαθητές από όλο τον κόσμο.

Διαπίστευση

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή των Μέσων Κρατών για την Ανώτατη Εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Σχολή Διοίκησης είναι διαπιστευμένη από την AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), μια παγκόσμια διαπίστευση που περιλαμβάνει όλα τα επιχειρηματικά προγράμματα της NYIT σε όλο τον κόσμο, όπως το Βανκούβερ. Στη Βρετανική Κολομβία, στον Καναδά, η NYIT είναι εξουσιοδοτημένη από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και είναι μεταξύ των Μετα-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ορίζονται από το EQA της British Columbia. Η NYIT είναι επίσης καταχωρημένη στον ιστότοπο του Citizenship and Immigration Canada (CIC) ως συμμετέχων στο πρόγραμμα αδειών εργασίας εκτός της πανεπιστημιούπολης και παρατίθεται στον ιστότοπο του Καναδικού Κέντρου Πληροφοριών για τα Διεθνή Πιστοποιητικά.

Υπηρεσίες Καριέρας

Ως γέφυρα μεταξύ του πανεπιστημίου και των εργοδοτών, προετοιμάζουμε φοιτητές και αποφοίτους του NYIT-Βανκούβερ για τον κόσμο της εργασίας προσφέροντας:

 • Προσωπική συμβουλευτική σταδιοδρομίας
 • Εκπαίδευση σε δεξιότητες σύνταξης και συνέντευξης
 • Εργασιακές ευκαιρίες και ευκαιρίες απασχόλησης
 • Πτυχιακή προετοιμασία και συμβουλευτική
 • Εργαστήρια ειδικά για τη βιομηχανία και παρουσιάσεις πάνελ
 • Επαγγελματικές εκδρομές με επαγγελματικό προσανατολισμό σε επιχειρήσεις
 • Εκδηλώσεις δικτύωσης για φοιτητές, αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου
 • Ενεργές βάσεις δεδομένων εργοδότη για προσφορά υπηρεσιών σταδιοδρομίας
 • Όλες οι ευκαιρίες υπηρεσιών καριέρας και οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το κύριο γραφείο υπηρεσιών NYIT.

Σε αντίθεση με άλλα πανεπιστήμια, η NYIT προσφέρει αυτές τις πολύτιμες υπηρεσίες σταδιοδρομίας σε σας για όλη τη ζωή.

Τοποθεσίες

Βανκούβερ

Address
NYIT-Vancouver
701 W. Georgia St., 17th floor

V7Y 1K8 Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Ask a Question

Άλλη