Northeastern Univeristy —Toronto

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Northeastern, που ιδρύθηκε το 1898, είναι ένα από τα κορυφαία 50 παγκόσμια ερευνητικά πανεπιστήμια και ο αναγνωρισμένος ηγέτης στην βιωματική μάθηση, αγκυροβολημένο στο μεγαλύτερο και πιο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεργατικής εκπαίδευσης. Έχουμε ενσωματώσει τις σπουδές στην τάξη με ευκαιρίες επαγγελματικής εργασίας, έρευνας, υπηρεσιών και παγκόσμιας μάθησης σε 128 χώρες.

Βασικές αξίες μας

Συνεισφορά

Η Βορειοανατολική προσπάθεια συμβάλλει στην ατομική εκπλήρωση κάθε μέλους της πανεπιστημιούπολης, στην ευημερία των γύρω κοινοτήτων και σε λύσεις που θα αντιμετωπίσουν παγκόσμιες και κοινωνικές ανάγκες.

Ποικιλία

Η Βορειοανατολική γιορτάζει την ποικιλομορφία σε όλες τις μορφές της και προωθεί μια κουλτούρα σεβασμού που επιβεβαιώνει τις σχέσεις μεταξύ ομάδων και χτίζει την κοινότητα.

Ακεραιότητα

Η Βορειοανατολική επιδιώκει καθεμία από τις δραστηριότητες και τις αλληλεπιδράσεις της με την ακεραιότητα, διατηρώντας τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.

Σύμπλεξη

Η Βορειοανατολική προωθεί ενεργό συμμετοχή στη διδασκαλία και τη μάθηση, στην υποτροφία και την έρευνα, στη ζωή των αστικών κοινοτήτων, καθώς και στους αποφοίτους και τους φίλους μας.

Ευκαιρία

Το Northeastern παρέχει ευκαιρίες σε όσους προσπαθούν να ξεπεράσουν τα μειονεκτήματα και να επιδείξουν μεγάλη υπόσχεση για μελλοντική επιτυχία.

Μια παράδοση ηγεσίας

Το βορειοανατολικό ξεκίνησε με μια νέα ιδέα: η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα εμπλουτίστηκε με την ενσωμάτωση των μαθημάτων των σπουδαστών με ευκαιρίες για εμπειρία στο πεδίο σπουδών τους. ότι ένα πανεπιστήμιο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει καλύτερα τους φοιτητές του και να ηγηθεί της καινοτομίας, συμμετέχοντας άμεσα στην κοινότητα του μέσω συνεργασιών με τους εργοδότες.

Καθώς το πανεπιστήμιο έχει αυξηθεί κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, έχει το εύρος της κοινότητας μας και το επίπεδο εμπλοκής μας. Σήμερα, ο συνεταιρισμός αποτελεί τον πυρήνα του μεγαλύτερου προγράμματος βιωματικής μάθησης στον κόσμο, το οποίο εκτείνεται σε περισσότερους από 3.300 εργοδότες σε 128 χώρες.

Η ηγεσία του Βορειοανατολικού κόσμου στη βιωματική μάθηση αποτελεί το θεμέλιο της ηγετικής του θέσης στην ανάπτυξη παγκόσμιων εκπαιδευτικών και ερευνητικών εταιρικών σχέσεων σε όλο τον κόσμο και οι πανεπιστημιακές πανεπιστημιουπόλεις στο Σιάτλ και το Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας και ο κόμβος στο Silicon Valley είναι η τελευταία εκδήλωση αυτής της ηγεσίας. Ακριβώς όπως το 1898, η Northeastern ασχολείται με κοινότητες σε συνεργασίες αφιερωμένες στην προώθηση της εκπαίδευσης και της οικονομικής ανάπτυξης.127373_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Απολαύστε το παγκόσμιο δίκτυό μας

Το δίκτυο των επιχειρηματικών ηγετών, των αποφοίτων και των σπουδαστών της Βορειοανατολικής Ευρώπης επεκτείνεται σε χιλιάδες οργανισμούς σε περισσότερες από 150 χώρες. Η συμμετοχή είναι απλή: Εγγραφείτε ως φοιτητής ή συνεργάτης του πανεπιστημίου και συμμετέχετε στο δίκτυο Northeastern. Θα συνδεθείτε με επαγγελματίες και συνομηλίκους που θα ανοίξουν τις σωστές πόρτες, είτε ξεκινάτε τη σταδιοδρομία σας είτε προωθούμε την επιχείρησή σας.

Προγράμματα ευθυγραμμισμένα με τη βιομηχανία που βασίζονται στην Βιωματική Μάθηση

Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα του Northeastern δεν είναι απλώς μαθησιακά μαθήματα που έχουν επικολληθεί στο online περιβάλλον. Συνεργαζόμενοι με εμπειρογνώμονες της μάθησης και με τους εταίρους της βιομηχανίας, είμαστε το πρώτο πανεπιστήμιο που δημιουργεί ένα εκπαιδευτικό μοντέλο που βασίζεται σε γνωσιακή επιστήμη, ενημερωμένο από τους εργοδότες και βασισμένο στη βιωματική μάθηση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρόσθετη βιωματική διάσταση μέσα από συνεργατικά αναπτυγμένα προγράμματα σπουδών, τοποθετήσεις συνεργατικής εκπαίδευσης και εταιρικές κατοικίες, μελέτες περιπτώσεων και ειδικά έργα.

Ένα Δίκτυο Περιφερειακών Πανεπιστημίων, Hubs και 3.300 Παγκόσμιων Συνεργατών

Το Τορόντο είναι η τελευταία προσθήκη στο παγκόσμιο δίκτυο του πανεπιστημίου, το οποίο περιλαμβάνει την εμβληματική πανεπιστημιούπολη στη Βοστόνη καθώς και τις περιφερειακές πανεπιστημιουπόλεις στο Σαρλότ, τη Βόρεια Καρολίνα, το Σιάτλ και την περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Αυτός ο μοναδικός και ισχυρός συνδυασμός εκπαίδευσης και έρευνας, ευθυγραμμισμένος με περιφερειακό και παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και αναπτυξιακές ανάγκες, κινεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση πέρα από ένα μοντέλο που έχει αλλάξει ελάχιστα σε αιώνες.

Οι εταιρικές σχέσεις του πανεπιστημίου - μέσω προγραμμάτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και ερευνητικών συνεργασιών σε πανεπιστήμια - περιλαμβάνουν πάνω από 3.300 επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε περισσότερες από 150 χώρες σε έξι ηπείρους.

Ένα παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων

Οι απόφοιτοι 255.000 επιπλέον των βορειοανατολικών χωρών αποτελούν μια παγκόσμια κοινότητα επαγγελματιών και αφοσιωμένων πολιτών. Τα 25 κεφάλαια των αποφοίτων των ΗΠΑ, οκτώ διεθνή κεφάλαια και οι εκπρόσωποι των αποφοίτων σε περισσότερες από 80 χώρες διατηρούν τους αποφοίτους συνδεδεμένους και χρησιμεύουν ως πόρος για τους σημερινούς φοιτητές σε διεθνείς συνεταιρισμούς.

Προώθηση της σταδιοδρομίας

Οι υπηρεσίες καριέρας μας - που ταξινομούνται από την Princeton Review μεταξύ των κορυφαίων τεσσάρων μελών του έθνους επί επτά συναπτά έτη - προσφέρουν στους φοιτητές και τους αποφοίτους του δικτύου μας αυτούς τους πόρους και πολλά άλλα: συνδέσεις με χιλιάδες εργοδότες, συμβουλές σταδιοδρομίας, αναζήτηση εργασίας και προετοιμασία συνέντευξης συνδέει με μια πληθώρα ηλεκτρονικών και προσωπικών υπηρεσιών σταδιοδρομίας.

Το Northeastern Advantage

Το Northeastern, που ιδρύθηκε στη Βοστώνη το 1898, είναι παγκόσμιο ερευνητικό πανεπιστήμιο και παγκόσμιος ηγέτης στην βιωματική μάθηση, με πανεπιστημιουπόλεις στη Βοστώνη, το Σαρλότ, την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, το Σιάτλ και τώρα το Τορόντο. Γνωρίζουμε ότι σε μια περίοδο ταχείας τεχνολογικής αλλαγής, πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε για να συνεχίσετε.

Καινοτόμα προγράμματα

Τα προγράμματα του κυρίου μας ευθυγραμμίζονται με ορισμένες από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες του Τορόντο. Όλα τα προγράμματά μας προσφέρονται πλήρως σε απευθείας σύνδεση ή σε ευέλικτη μορφή (συνδυάζοντας διαδικτυακές και εκπαιδευτικές οδηγίες). Πάρτε μαθήματα που διδάσκονται από την παγκόσμιας κλάσης σχολή του Northeastern στο δικό σας πρόγραμμα.

Ένα παγκόσμιο δίκτυο

Με το αυξανόμενο μας δίκτυο πανεπιστημιουπόλεων, το Northeastern φέρνει μια μοναδική προοπτική στις ανάγκες ταλέντου και καινοτομίας ορισμένων από τις πιο δυναμικές πόλεις του κόσμου.

Βιωματικές ευκαιρίες

Η Northeastern ενσωματώνει την εμπειρία σε κάθε μεταπτυχιακό και επαγγελματικό πτυχίο μέσω του φημισμένου προγράμματος συνεργασίας και της καινοτόμου πλατφόρμας εκμάθησης XN, στο οποίο οι φοιτητές εργάζονται απευθείας με έναν χορηγό της βιομηχανίας σε ένα βραχυπρόθεσμο επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Μοντέλο παράδοσης

Τα μέλη του τμήματος της Βορειοανατολικής Σχολής σε διαδικτυακά και υβριδικά προγράμματα ενσωματώνουν τις βαθιές θεωρητικές γνώσεις τους με ισχυρή επαγγελματική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία τεχνολογίας που έχουν κάνει την ηλεκτρονική εκπαίδευση ένα πλούσιο μαθησιακό περιβάλλον, αντλούν από ένα ευρύ φάσμα πόρων που επιτρέπουν στους μαθητές να εφαρμόζουν νέες γνώσεις άμεσα στις ανάγκες επίλυσης προβλημάτων του χώρου εργασίας.

Τα προγράμματα πτυχίων μας έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν σε κάθε μαθητή να επιλέξει από τις online και υβριδικές επιλογές μάθησης. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε μαθήματα σε διάφορες μορφές. Εντούτοις, οι εγγραφές καθορίζουν τις προσφορές μαθημάτων από τον όρο στον όρο.

Η υβριδική μας μορφή - η ανάμειξη της διαδικτυακής μάθησης και της μάθησης στην τάξη - προσφέρει στους σπουδαστές το καλύτερο και των δύο κόσμων: την ευελιξία και την ευκολία της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και την αλληλεπίδραση προσωπικού, διδακτικού και ομότιμου κύκλου μαθημάτων με βάση την τάξη.

Η πανεπιστημιούπολη του Τορόντο

Το Βορειοανατολικό Πανεπιστήμιο, ένα κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει δημιουργήσει διακεκριμένες περιφερειακές πανεπιστημιουπόλεις σε επιλεγμένες πόλεις, προσφέροντας προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους επαγγελματίες που εργάζονται να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους. Η πανεπιστημιούπολη στο Τορόντο του Βορειοανατολικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα ανοίξει με τρία προγράμματα Master of Science, τα οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητικά μεταξύ των εργοδοτών της περιοχής - διαχείρισης έργων, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και ρυθμιστικών υποθέσεων για φάρμακα, βιολόγους και ιατρικές συσκευές. Προσαρμοσμένες στις ανάγκες του Τορόντου ως παγκόσμιο οικονομικό κέντρο, τα προγράμματα αυτά παρέχουν στους επαγγελματίες που εργάζονται μια σαφή πορεία προς την καριέρα τους ενώ διαμένουν με τους σημερινούς οργανισμούς τους: την ευελιξία του προγράμματος της online εκπαίδευσης σε συνδυασμό με την εξαιρετική ικανότητα, ακαδημαϊκούς πόρους και υποστήριξη προγράμματος ηγετικό ερευνητικό ίδρυμα των ΗΠΑ.

Η τοποθεσία του Βανκούβερ

Το Βορειοανατολικό Πανεπιστήμιο στο Βανκούβερ είναι η πρώτη μας θέση στη Βρετανική Κολούμπια και δεύτερη στον Καναδά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε στην ταχεία εμφάνιση του διεθνούς superhub γνωστού ως Διαδρόμου Καινοτομίας Cascadia παράλληλα με τη θέση του Northeastern στο Seattle και εταιρείες όπως η Amazon, η Microsoft, η SAP, η Sony, η Copperleaf, η Unbounce, η Traction on Demand, , κι αλλα.

Η έκκληση του Βανκούβερ αναγνωρίζεται ξανά και ξανά μέσω έρευνας και εκθέσεων που επικεντρώνονται σε μια θεμελιώδη προτεραιότητα - για να συνεχίσει την μετεωρική άνοδό του ως τεχνολογικό κέντρο παγκόσμιας κλάσης, το Βανκούβερ χρειάζεται ταλέντο παγκόσμιας κλάσης. Για να ωθήσει την καινοτομία και την ανάπτυξη στην οικονομία της, το Βανκούβερ και η Βρετανική Κολούμπια επιδιώκουν όλο και περισσότερο τους σπουδαιότερους και πιο φιλόδοξους φοιτητές να μελετήσουν σχετικά προγράμματα που εξασφαλίζουν επαγγελματική σταδιοδρομία υψηλής ειδίκευσης. Και όσοι επιτύχουν ανταμείβονται με την ευκαιρία να εξισορροπήσουν μια πλούσια και διαφοροποιημένη σταδιοδρομία με έναν τρόπο ζωής που δεν είναι καθόλου, με την εξαιρετική φυσική ομορφιά του Βανκούβερ και τη φήμη του ως ασφαλούς και πολύ διαφορετικής πόλης.

Τοποθεσίες

Τορόντο

Address
Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400
Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς

Βανκούβερ

Address
Northeastern University Canada, 333 Seymour St,
Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη