Telfer School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο κόσμος αλλάζει. Και έτσι είναι ο κόσμος των επιχειρήσεων. Στο Telfer School of Management του Πανεπιστημίου της Οτάβα έχουμε γίνει κατανοητό ότι αυτό που έχει σημασία πηγαίνει πέρα ​​από αυτό που μπορεί να μετρήσει. Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα δίκτυο συνδέσεων υψηλής ποιότητας - και αυτό που έχει σημασία για μας είναι να σας βάλει στο κέντρο των πάντων.

Όποια και αν είναι που έχει σημασία για εσάς, σας παρέχουμε όλα τα μέσα για να έχει έναν αντίκτυπο.

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις στενές σχέσεις που έχουμε σφυρηλατηθεί με τους αποφοίτους μας και την επιχειρηματική κοινότητα, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε παράλληλα με τους ηγέτες, στελέχη και επιχειρηματίες οι οποίοι είναι τόσο λαμπρή όσο είναι πηγή έμπνευσης.

2

Μοιραζόμαστε μαζί σας την εμπειρία των ερευνητών μας, εκτεταμένα δίκτυα τους, και τις εταιρικές σχέσεις με οργανώσεις σε τοπικό, εθνικό και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

Τα προγράμματα μας είναι σχεδιασμένα για να διαμορφώσει σημαίνοντες ηγέτες, υπεύθυνοι διαχειριστές και καινοτόμες ερευνητές που έχουν θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων, οργανώσεων και κοινοτήτων. Όποια και αν είναι οι στόχοι σας, είμαστε πάντα από κοντά για να σας βοηθήσει να τους φτάσει.

καθηγητές μας είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την έρευνά τους αιχμής, από τους σκέψης κουτί, και την ηγεσία τους των βασικών ερευνητικών δικτύων. Παίρνουν στα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι σημερινοί ηγέτες των επιχειρήσεων, την πρόβλεψη και την εξεύρεση λύσεων για τις προκλήσεις του αύριο, σε όλους τους τομείς της διαχείρισης, μεταξύ των οποίων τρεις στρατηγικούς τομείς μας: Business Analytics και την απόδοση, τη διαχείριση των συστημάτων υγείας, και της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Οτάβα, το σχολείο μας είναι ο υπερήφανος ακαδημαϊκή σπίτι κάποιων 4.300 μαθητές, 88 μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης, και πάνω από 25.000 αποφοίτους. διαπιστεύσεις μας από τις τρεις πιο απαιτητικές διεθνείς οργανισμούς (AACSB, AMBA και EQUIS) υπογραμμίζουν την αναγνώριση μας ως μία από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου.

5

Στρατηγικούς τομείς εξειδίκευσης

Η Telfer Σχολής Διοίκησης ορίζει μια στρατηγική Γνωστικό αντικείμενο (ΣΑΕ) ως διακριτικό, συναφή και βιώσιμη πλατφόρμα για την επίτευξη των εθνικών και διεθνή φήμη στον τομέα της έρευνας, της διδασκαλίας και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί «πλήρες φάσμα» ΣΑΕ, που κυμαίνονται από τη βασική και την εφαρμοσμένη έρευνα, την παιδαγωγική με την παράδοση και προβολής του προγράμματος.

Η Telfer Σχολής εντόπισε τα ακόλουθα ως τρεις στρατηγικούς τομείς της εξειδίκευσης:

Διαπιστεύσεις και κατατάξεις

Η Telfer School of Management είναι ένα από τα μόλις 2 σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον Καναδά και μία μικρότερη από 70 σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο που έχουν επιτύχει το Triple Crown του διαπιστεύσεις.

Διεθνείς πιστοποιήσεις σχολείο των επιχειρήσεων εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές λαμβάνουν ένα υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα προσελκύει όχι μόνο υψηλότερης ποιότητας μαθητές αλλά παρέχει επίσης μεγάλες ευκαιρίες για έρευνα, και επιτρέπει την παγκόσμια αναγνώριση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science In Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 24 μήνες September 2017 Καναδάς Οττάβα

Όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις έχουν ένα κοινό στοιχείο: άρχισαν με ένα πρόσωπο που ζητά ένα μεγάλο ερώτημα. Εμείς, στο Telfer Σχολής, γνωρίζουν τη μετασχηματιστική δύναμη των μεγάλων ερωτημάτων. Μπορούν να ελευθερώσει τα μυαλά, να ανοίξει απεριόριστες δυνατότητες και για πάντα να αλλάξει τον κόσμο. Γι 'αυτό δημιουργήσαμε το Telfer Master of Science in Management. [+]

Ποια θα είναι η μεγάλη σας ερώτηση; Όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις έχουν ένα κοινό στοιχείο: άρχισαν με ένα πρόσωπο που ζητά ένα μεγάλο ερώτημα. Εμείς, στο Telfer Σχολής, γνωρίζουν τη μετασχηματιστική δύναμη των μεγάλων ερωτημάτων. Μπορούν να ελευθερώσει τα μυαλά, να ανοίξει απεριόριστες δυνατότητες και για πάντα να αλλάξει τον κόσμο. Γι 'αυτό δημιουργήσαμε το Telfer Master of Science in Management. σκέφτονται διαφορετικά Το πρόγραμμά μας έχει σκοπίμως σχεδιαστεί για να σας δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν πλήρως την επαναστατική δύναμη των μεγάλων ερωτημάτων: Εμείς σας εξουσιοδοτήσει με την πνευματική εμπιστοσύνη και την ευαισθητοποίηση να ρωτήσω διεισδυτική, πρωτότυπη ερωτήσεις. Εμείς σας εξοπλίσουν με την αντίληψη της έρευνας και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να συγκεντρώσει και να συνθέσει τα δεδομένα που σχετίζονται με τα ζητήματα αυτά. Και εμείς θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσουν το ταλέντο που απαιτείται για την αναγνώριση προτύπων σε αυτά τα δεδομένα, αποκαλύπτουν σαφείς, λογικές εξηγήσεις αυτών των προτύπων, και να κινηθούν πιο κοντά στην αποκάλυψη πρωτοπόροι απαντήσεις. Με λίγα λόγια, μπορούμε να σας προετοιμάσει για να σκεφτούμε διαφορετικά, να αμφισβητήσει τον εαυτό σας για να δείτε προκλητικές ερωτήσεις που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, τη διαχείριση, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την κοινωνική αλληλεπίδραση από την αρχική προοπτικές, και στη συνέχεια να βρει εξίσου νέους τρόπους για να αποκαλύψει εμπειρικά οδηγείται απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα διεισδυτική. Δεν είμαστε ένα πρόγραμμα MBA Η Telfer MSc in Management δεν είναι ένα πρόγραμμα MBA. Η εστίασή μας στην ανακάλυψη φωτίζοντας απαντήσεις σε εντυπωσιακά πρωτότυπα ερωτήματα είναι αυτό που μας χωρίζει... [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
55 Laurier Avenue East
Ottawa, Οντάριο, K1N 6N5 CA