Trebas Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περιγραφή

Με την ποικιλομορφία, την αριστεία και την καινοτομία στον πυρήνα μας, το Trebas Institute βοήθησε περισσότερους από 3.000 πτυχιούχους να επιτύχουν τους στόχους τους να εργαστούν στις βιομηχανίες ταινιών, ήχου, ψυχαγωγίας, επιχειρήσεων και τεχνολογίας.

Μέσα από μικρές τάξεις που διδάσκονται από εξειδικευμένους καθηγητές, προγράμματα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, θα αφήσετε το Trebas Institute με τις πιο σύγχρονες δεξιότητες και γνώσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των Ubisoft, Virgin EMI Canada και Universal Music Group.

142090_pexels-photo-3062541.jpeg

Τι μας κάνει διαφορετικούς;

Τοποθεσία

Trebas Institute διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μόντρεαλ και το Τορόντο, δύο από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του Καναδά. Το Μόντρεαλ φιλοξενεί πολλές εταιρείες παραγωγής, μουσεία και γκαλερί τέχνης και ψηφίστηκε ακόμη και ως η καλύτερη φοιτητική πόλη στον κόσμο από το QS Best Student Cities το 2017. Το Τορόντο έχει επίσης πολλά πολιτιστικά σημεία για να εξερευνήσετε και είναι η πρωτεύουσα του Καναδά που σημαίνει ότι θα περιτριγυριστείτε από μερικούς από τους μεγαλύτερους εργοδότες στον κόσμο.

Θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε στον Καναδά μετά την αποφοίτησή σας υποβάλλοντας αίτηση για άδεια μετά την αποφοίτηση που μπορεί να ισχύει για έως και τρία χρόνια.

Τα προγράμματά μας

Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε προγράμματα που εστιάζουν στη βιομηχανία στον ήχο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, τις επιχειρήσεις, την τεχνολογία και τη διαχείριση εκδηλώσεων / ψυχαγωγίας, τα οποία διδάσκονται σε μικρές τάξεις. Οι αναλογίες φοιτητών / καθηγητών μας είναι 25: 1 σε μαθήματα θεωρίας και 3-12: 1 σε πρακτικά μαθήματα, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε εξατομικευμένη εκπαίδευση και υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

Επιπλέον, το Trebas Institute είναι διαπιστευμένο από το Ministère de l'Enseignement supérieur (Κεμπέκ), που σημαίνει ότι θα λάβετε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά ευκαιριών απασχόλησης. Τα διετή προγράμματα ACS μας, τα οποία διδάσκονται στο Μόντρεαλ, είναι επίσης διαπιστευμένα από το Ministère de l'Enseignement supérieur (Κεμπέκ).

Οι σχολές μας

Και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις, θα έχετε πρόσβαση σε κορυφαίες εγκαταστάσεις όπως στούντιο, εργαστήρια αποσύνδεσης και εξοπλισμό ήχου και κινηματογραφίας. Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις καλά εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας και το σαλόνι των μαθητών.

Πρόσβαση σε δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου

Τα προγράμματα στο Trebas Institute διδάσκονται από μια σειρά επαγγελματιών με εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς τους. Έχουμε επίσης συνδέσεις με ένα δίκτυο εμπειρογνωμόνων του κλάδου, πολλοί από τους οποίους μπορείτε να συναντήσετε σε εκδηλώσεις όπως Καναδική Εβδομάδα Μουσικής, Πρόγραμμα Πρακτικής για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και Gala-ADISQ Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ασκήσετε πρακτική άσκηση για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική σας καριέρα.

Υπηρεσίες σταδιοδρομίας

Trebas Institute προσφέρει μια επαγγελματική καθοδήγηση σε όλη τη ζωή, με τη βοήθεια του Κέντρου Σταδιοδρομίας μας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές στη μετάβαση από την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο εργατικό δυναμικό.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Καριέρας μας προσφέρει:

 • Δεξιότητες συνέντευξης
 • Βιογραφικά και συνοδευτικά γράμματα
 • Εργαστήρια (σε μια ομαδική ρύθμιση ή ένα προς ένα)
 • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
 • Προσωπική επωνυμία στα κοινωνικά μέσα / LinkedIn
 • Εξερεύνηση καριέρας
 • Συμβουλευτική σταδιοδρομίας
 • Δικτύωση και ευκαιρίες εθελοντισμού

Οι μαθητές μας

Trebas Institute είναι ένα ίδρυμα που εστιάζει στους φοιτητές και στοχεύει στην παραγωγή των καλύτερων δυνατών πτυχιούχων. Η φοιτητική μας ομάδα προέρχεται από περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες, που σημαίνει ότι η πανεπιστημιούπολη μας είναι πολυπολιτισμική και οι μαθητές λαμβάνουν μια εμπλουτισμένη μαθησιακή εμπειρία.

Οι απόφοιτοι που παράγουμε αποτελούν απόδειξη της ποιότητας των προγραμμάτων μας. Οι απόφοιτοί μας περιλαμβάνουν τον τραγουδιστή και τον κιθαρίστα της Megadeth Dave Mustaine, τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό Mike Piersante και τον μουσικό παραγωγό Jeremy Harding.

Επιπλέον, το 79,5% των μαθητών μας εξασφαλίζουν απασχόληση τους πρώτους έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους.

Προσλαμβάνει

Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από τα προγράμματά μας τον Σεπτέμβριο, τον Ιανουάριο, τον Απρίλιο ή τον Ιούλιο.

Μαρτυρίες

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς είναι να σπουδάσετε στο Trebas Institute ; Ακούστε μερικούς από τους μαθητές μας:

Olivier - Παραγωγή ταινιών και τηλεόρασης

Steffi - Διαχείριση στη Μουσική Επιχείρηση

Jennifer - Διοίκηση στη μουσική επιχείρηση

Marie-Pier - Παραγωγή ταινιών και τηλεόρασης

Andrew - Σχεδιασμός ήχου και ηχογράφηση

Διαπίστευση, συνδρομές και συνεργασίες

Ως αποτέλεσμα συνεργασιών και συνεργασιών με διάφορους οργανισμούς και συλλόγους, το Trebas Institute είναι σε θέση να παρέχει προγράμματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία στους τομείς της μουσικής, του κινηματογράφου, των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας. Μερικές από τις συνεργασίες μας περιλαμβάνουν:

 • Πρωινό Club
 • Φανταστείτε τον Καναδά
 • NACC (Εθνική Ένωση Κολλεγίων Σταδιοδρομίας)
 • Υπουργείο Κατάρτισης Κολλεγίων και Πανεπιστημίων του Οντάριο (MTCU)
 • Ministère de l'Enseignement supérieur (MES), (Κεμπέκ)
 • Κέντρο εκπαίδευσης με πιστοποίηση Steinberg

142089_pexels-photo-1813124.jpeg

Τοποθεσίες

Μόντρεαλ

Address
550 Sherbrooke St West, Suite 600
H3A 1B9 Μόντρεαλ, Κεμπέκ, Καναδάς

Τορόντο

Address
543 Yonge St Suite 300
M4Y 1Y5 Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη