Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με Trent University

Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Καναδά, Trent University ιδρύθηκε με βάση το ιδανικό της διαδραστικής μάθησης που είναι προσωπική, σκόπιμη και μεταμορφωτική.

Αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο για ηγεσία στη διδασκαλία, την έρευνα και την ικανοποίηση των σπουδαστών, η Trent προσελκύει εξαιρετικούς μαθητές από όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο .

Εδώ, οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές συνδέουν και συνεργάζονται με τη σχολή, το προσωπικό και τους συνομηλίκους τους μέσα από ποικίλες κοινότητες που καλύπτουν οικιστικά κολέγια , αίθουσες διδασκαλίας, επιστημονικούς κλάδους, πρακτικές έρευνες, επιμορφωτικές και κοινοτικές δραστηριότητες.

Σε όλους τους κλάδους, ο Τρεντ φέρνει καθημερινά ζωτική, ενοποιητική σκέψη. Η μοναδική προσέγγιση της Trent στην προσωπική ανάπτυξη μέσω της υποστηρικτικής, συνεργατικής δέσμευσης της κοινότητας είναι περισσότερο απαιτητική από ποτέ. Οι σπουδαστές καθοδηγούν το δρόμο συν-δημιουργώντας εμπειρίες που βασίζονται στον διάλογο, τις διαφορετικές προοπτικές και τη συνεργασία.

Σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που δημιουργεί ένα διαρκές πάθος για ένταξη, ηγεσία και κοινωνική αλλαγή, οι σπουδαστές, οι απόφοιτοι, οι διδάσκοντες και το προσωπικό του Trent συμμετέχουν σε παγκόσμιους πολίτες, καταλύτες στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων σε πολύπλοκα ζητήματα.

Η πανεπιστημιούπολη Trent του Peterborough μπορεί να υπερηφανεύεται για την βραβευμένη αρχιτεκτονική σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον στις όχθες του ποταμού Otonabee, μόλις 90 λεπτά από το κέντρο του Τορόντο, ενώ η πανεπιστημιούπολη GTA Durham προσφέρει μια στενή κοινότητα με αστικό περιβάλλον, λεπτά από το κέντρο του Τορόντο.

Αναγνωρίζουμε με σεβασμό ότι βρισκόμαστε στην παραδοσιακή περιοχή του Mississauga Anishinaabeg . Προσφέρουμε την ευγνωμοσύνη μας στους Πρώτους Λαούς για τη φροντίδα τους και για τις διδασκαλίες για τη γη μας και τις σχέσεις μας. Μπορούμε να τιμούμε αυτές τις διδασκαλίες.

Το Trent είναι το # 1 προπτυχιακό πανεπιστήμιο του Οντάριο για 7 χρόνια στη σειρά

 • # 1 προπτυχιακό πανεπιστήμιο στο Οντάριο? # 3 στον Καναδά 1
 • # 1 στον Καναδά για υποτροφίες και υποτροφίες 1
 • # 1 στο Οντάριο για εξωσχολικές δραστηριότητες 1
 • # 1 στο βραβείο σπουδαστών στο Οντάριο 1
 • # 2 στο Οντάριο για Ικανοποίηση των Φοιτητών 1
 • Μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων του 3,4% στον κόσμο 2

Οι απόφοιτοι του Trent δουλεύουν

 • 95% των βαθμίδων Trent απασχολούνται μετά από δύο έτη 1
 • Το 87% των βαθμίδων Trent απασχολούνται έξι μήνες μετά την αποφοίτηση
 • Trent απόφοιτοι Νοσηλευτικής, Φυσικών Επιστημών και Καλών
 • Οι σπουδαστές της Γεωργίας και της BioScience από το Τρέντ βλέπουν το ποσοστό απασχόλησης των πτυχιούχων 96% δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.
 • Οι απόφοιτοι του Προγράμματος Εκπαίδευσης στο Trent see ένα εντυπωσιακό 97% ποσοστό απόφοιτων απασχόλησης δύο χρόνια μετά την αποφοίτηση.
 • Οι απόφοιτοι ανθρωπιστικών σπουδών στο Trent κατέγραψαν ποσοστό απασχόλησης 93% μόλις έξι μήνες μετά την αποφοίτηση, υψηλότερο από το μέσο όρο της επαρχίας.

Οι φοιτητές του Trent είναι χαρούμενοι που ήρθαν

 • Το 95% των μαθητών είναι ευχαριστημένοι που επέλεξαν το Trent
 • Το 94% των μαθητών είναι ικανοποιημένοι με τη συνολική ποιότητα της εκπαίδευσης του Trent 3

Η Trent είναι ηγέτης στην έρευνα και την καινοτομία

 • # 4 πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο έρευνας στον Καναδά 4
 • # 1 σε ένταση δημοσίευσης στον Καναδά 4
 • # 3 στον αντίκτυπο δημοσίευσης στον Καναδά 4

Είναι μια συναρπαστική στιγμή να γίνω σπουδαστής του Trent

1 Πανεπιστημιακές κατατάξεις του Maclean, 2018 - Πρώτα προπτυχιακά

2 Κέντρο Παγκόσμιας Κατάταξης Πανεπιστημίων, 2017

3 Κοινοπραξία Καναδικού Πανεπιστημίου, 2012

4 Αναφορές κατάταξης των πληροφοριών, 2017

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Trent University

Αυτό το νέο πρόγραμμα επαγγελματικών μάστερ θα σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας με μια γειτονιά σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και διαχε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑΚατανοήστε τα μεγαλύτερα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί στο σημερινό μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Αυτό το νέο πρόγραμμα επαγγελματικών μάστερ θα σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας με μια γειτονιά σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και διαχειριστικών κλάδων, από τη λογιστική μέχρι την εταιρική χρηματοδότηση και το μάρκετινγκ στη στρατηγική διαχείριση. Αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών εργοδότη, θα είστε προετοιμασμένοι να αναλάβετε ηγετικές θέσεις στη διοίκηση στον Καναδά ή στο εξωτερικό.... [-]

Καναδάς Oshawa
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
16 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Trent University

Η Trent είναι ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια του Καναδά που εργάζονται για να καλύψουν το κενό κατάρτισης για τους επαγγελματίες της επιστήμης των δεδομένων. Θα είστε μονα ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑΠεράστε στο ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο της επιστήμης των δεδομένων.

Η Trent είναι ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια του Καναδά που εργάζονται για να καλύψουν το κενό κατάρτισης για τους επαγγελματίες της επιστήμης των δεδομένων. Θα είστε μοναδικά προετοιμασμένοι με τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεστε για να εργαστείτε και να αναλύσετε τα σημερινά όλο και πιο περίπλοκα σύνολα δεδομένων σε όλους τους τομείς των επιστημών, καθώς και στον επιχειρηματικό κόσμο. Αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 16 μήνες και δίνει έμφαση στις πρακτικές δεξιότητες στην οπτικοποίηση, την εξόρυξη δεδομένων, τις προσεγγίσεις που βασίζονται σε σύννεφο και τις παράλληλες δεξιότητες προγραμματισμού. Προετοιμαστείτε για επαγγελματικές σταδιοδρομίες, όπως Διευθυντής Δεδομένων, Data Scientist, Αρχιτέκτονας Λύσεων Δεδομένων, Διευθυντής Επιχειρήσεων και Αναλυτής Επιχειρήσεων.... [-]

Καναδάς Peterborough
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
16 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Trent University

Επικεντρωθείτε στις θεωρίες και τις τεχνικές χρηματοοικονομικής ανάλυσης, καθώς προετοιμάζεστε για μια σταδιοδρομία στην ανάλυσή σας, την οικονομική πρόβλεψη, την επενδυτ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Επικεντρωθείτε στις θεωρίες και τις τεχνικές χρηματοοικονομικής ανάλυσης, καθώς προετοιμάζεστε για μια σταδιοδρομία στην ανάλυσή σας, την οικονομική πρόβλεψη, την επενδυτική τραπεζική, την εμπορική τραπεζική, τον εταιρικό σχεδιασμό, τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, τη διαχείριση συνταξιοδοτικών ταμείων και άλλες ευκαιρίες στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 12 μήνες και περιλαμβάνει τη σε βάθος μελέτη της μαθηματικής χρηματοδότησης, διαχείρισης χαρτοφυλακίου και κινδύνου, γραμμικού προγραμματισμού, οικονομικής οικονομετρίας, αριθμητικών μεθόδων και οικονομικής διαχείρισης.... [-]

Καναδάς Peterborough
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Discover Trent University

360 Video Experience

Anuj - Computing Systems, Computer Science Student

Jahanara - Business Administration Student

Juan - Biology Student

Andressa - Environmental and Life Sciences Student

Trent University - Durham
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
905-435-5100
Trent University - Peterborough