University of Northern British Columbia School of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Βρετανικής Κολομβίας είναι ένα από τα καλύτερα μικρά πανεπιστήμια του Καναδά. Με έναν πυρήνα πανεπιστημιούπολη στο πρίγκιπα Γεωργίου και περιφερειακές πανεπιστημιουπόλεις σε όλη τη Βόρεια π.Χ., UNBC αναγνωρίζει τη σημασία της ποιότητας της διδασκαλίας, προσωπική φροντίδα, πρωτοποριακή έρευνα, και να είναι σχετικές προς το Βορρά.


Το σχολείο βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες πανεπιστημιουπόλεις στον Καναδά. Η εκπληκτική αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας πέτρα, ξύλο, και το φως αντανακλά τη φυσική ομορφιά των βουνών, τα δάση, τα ποτάμια και της κεντρικής και βόρειας Βρετανική Κολούμπια. Είμαστε αρκετά μικρή για να ενθαρρύνουν τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των διδασκόντων, προσωπικό και τους φοιτητές, αλλά και αρκετά μεγάλη για να προσφέρει πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες. Σας ενθαρρύνουμε να έρθουν και να επισκεφθούν την πανεπιστημιούπολη μας.

Τι θα ανακαλύψετε στο UNBC είναι ένα αξιόλογο και μοναδικό μέρος για να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πανεπιστήμιο έχει μια φιλική και προσωπική ατμόσφαιρα, όπου οι μαθητές να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να κάνουν τη δια βίου φίλοι. Ο διάλογος και ο σεβασμός για τις απόψεις των άλλων χαρακτηρίζουν την εμπειρία των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη και στην τάξη. Μικρότερα μεγέθη κατηγορίας προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να εκφράσουν τις ιδέες τους και να μάθουν από τις ιδέες των άλλων. Πέρα από την τάξη, υπάρχουν ευκαιρίες που παρέχονται σε UNBC να εμπλακούν σε πολλές επιχειρήσεις, κοινωνική, κοινωνική υπηρεσία, και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Υποστηρίζουμε σθεναρά συνεργατική εκπαίδευση, η οποία ενσωματώνει την ακαδημαϊκή μελέτη με την πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Αυτές οι ευκαιρίες σας επιτρέπουν να αναπτύξουν διαπροσωπική, την επικοινωνία, και ηγετικές ικανότητες σας? Πράγματι, για να αναπτύξουν τις δεξιότητες που θα είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις και την προσωπική επιτυχία στον 21ο αιώνα.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους μέσω της δέσμευσής μας για τη διδασκαλία καινοτομία και την αριστεία. Αγωνιζόμαστε για την ισορροπία μεταξύ της διδασκαλίας και της έρευνας μέσω φέρνοντας τα τελευταία πορίσματα της έρευνας μέσα στην τάξη. Έχουμε εξασφαλίσει ότι οι μαθητές μας να κατανοήσουν τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα. Η αφοσίωση μας στην διδασκαλία και την έρευνα επιτρέπει στους μαθητές μας να είναι στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης σκέψης και δράσης.School of Business Αποστολή & Αξίες

Το School of Business αναγνωρίζεται για διαρκή δέσμευσή μας για τη διδασκαλία και την ερευνητική αριστεία και να επικεντρωθεί σε ζητήματα που αντιμετωπίζουν καναδικές επιχειρήσεις και την κοινωνία. Βοηθάμε τις κοινότητες και τις οργανώσεις της Κεντρικής και Βόρειας Βρετανικής Κολομβίας να ενεργεί στην παγκόσμια σκηνή. Οι απόφοιτοί μας έχουν την αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και ικανότητα να μετατρέψει τις επιχειρήσεις. Σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πανεπιστήμιο στην British Columbia.Στόχοι μας:

• Να βοηθήσει τους σπουδαστές μας να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους μέσω της δέσμευσής μας στη διδακτική αριστεία και η εστίασή μας για αυτούς ως άτομα.
• Η ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων διαχείρισης αναγκαία για την επίτευξη της ευημερίας και την επιτυχία σε ένα μεταβαλλόμενο και πολύπλοκο κόσμο.
• Για την προώθηση των γνώσεων και πρακτικών στις επιχειρήσεις με την υποστήριξη τόσο τη θεωρητική όσο και την εφαρμοσμένη έρευνα.
• Να στοχεύουμε προς την οικοδόμηση της κοινωνίας μας, με την ενθάρρυνση του διαλόγου και της συνεργασίας με τους ηγέτες των οργανώσεων και των κοινοτήτων της.Πεποιθήσεις μας:


• Ότι αφοσίωσή μας στην διδασκαλία και την έρευνα τοποθετεί τους μαθητές μας στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης σκέψης και δράσης.
• Ότι τάξεις μας είναι ένα βήμα διαλόγου και του σεβασμού των διαφορετικών προοπτικών.
• Η κοινωνική και πολιτιστική ποικιλομορφία του Βορρά και του Καναδά αποτελούν πηγή άντλησης δύναμης για το έθνος μας.


Οι αξίες μας:

• Εμείς οι ίδιοι συμπεριφέρονται με ηθικό και επαγγελματικό τρόπο στις σχέσεις μας με τους μαθητές, τους συναδέλφους και τα μέλη της κοινότητάς μας.
• Πιστεύουμε στην συνεταιρισμό, αρμονική, και με σεβασμό σχέσεις εντός του School of Business και μεταξύ των τμημάτων του πανεπιστημίου.
• Είμαστε δεσμευμένοι για την οικοδόμηση γεφυρών σε εκείνους που υπηρετούμε, μεταξύ άλλων και για κερδοσκοπικούς και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, Πρώτη Εθνών, και τις κοινότητες της κεντρικής και βόρειας Βρετανική Κολομβία, Καναδάς, και τον κόσμο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Καναδάς Prince George

Το Master of Science στο Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MSc) σε UNBC έχει σχεδιαστεί για μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στις επιχειρήσεις και σε θέσεις που η ζήτηση τόσο εκτεταμένη γνώση σε .... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Master of Science στο Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MSc) σε UNBC έχει σχεδιαστεί για μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στις επιχειρήσεις και σε θέσεις που απαιτούν τόσο ευρεία γνώση σε μια περιοχή ειδικότητα (για παράδειγμα, λογιστική, χρηματοδότηση, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων / organizationa συμπεριφορά l, το μάρκετινγκ, τις επιχειρήσεις διαχείρισης / διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες), καθώς και άριστη ποσοτικών και ποιοτικών ερευνητικών δεξιοτήτων. ... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

MA στην ανάπτυξη οικονομικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Prince George

Η οικονομική ανάπτυξη εξακολουθεί να αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για περισσότερο από τρία τέταρτα του παγκόσμιου πληθυσμού που διαμένουν σε χώρες που κατατάσσονται ως «χαμηλού εισοδήματος» ή «μεσαία εισοδήματα." [+]

MA στα οικονομικά θέματα ανάπτυξης

 

Η οικονομική ανάπτυξη εξακολουθεί να αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για περισσότερο από τρία τέταρτα του παγκόσμιου πληθυσμού που διαμένουν σε χώρες που κατατάσσονται ως «χαμηλού εισοδήματος» ή «μεσαία εισοδήματα." Τα αίτια και οι συνέπειες της οικονομικής ανάπτυξης παραμένουν προσβαλλομένης ζητήματα. Αυτός ο βαθμός θεωρεί το μεταβαλλόμενο παγκόσμιο, περιφερειακό και εθνικό πλαίσιο για την οικονομική ανάπτυξη? Τα διδάγματα πολιτικής που μπορούν να αντληθούν από συγκριτικές μελέτες? Και τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη των οικονομολόγων να συμβάλουν στην αναπτυξιακή διαδικασία. Οι τεράστιες μεταβολές που λαμβάνουν χώρα σήμερα στις χώρες του Νότου είναι το επίκεντρο του βαθμού. Οι μαθητές καλούνται να αναλύσουν θέματα όπως οι λόγοι για την εμφάνιση νέων οικονομικών δυνάμεων του Νότου, όπως η Κίνα και η Ινδία καθώς και τη διαρκή ζητήματα της φτώχειας και της ανισότητας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα κορμού στην Παγκοσμιοποίηση και την Ανάπτυξη, Μακροοικονομική Πολιτική για την Ανάπτυξη, Εφαρμοσμένη Οικονομετρία και φτώχειας, της ανισότητας και Ανάπτυξης. Το Οικονομικό Τμήμα έχει επίσης ιδιαίτερη εμπειρία στους τομείς της Περιβαλλοντικής Οικονομίας και Οικονομικών της Υγείας και προσφέρει μαθήματα σε αυτούς τους τομείς. Οι μαθητές καλούνται επίσης να ολοκληρώσει μια διατριβή MA ή έργου MA που επιτρέπει στους μαθητές να εφαρμόσουν τα εργαλεία της οικονομικής ανάλυσης με θέμα την ανάπτυξη. Η οικονομική ανάπτυξη δεν μπορεί να μελετηθεί σε απομόνωση από τις άλλες διαστάσεις της ανάπτυξης. Η κατανόηση της φτώχειας, για παράδειγμα, απαιτεί όχι μόνο την οικονομική ανάλυση, αλλά και η κατανόηση της γνώσεις που παρέχονται από άλλες κοινωνικές και επιστημών υγείας. Η... [-]