Université du Québec à Rimouski UQAR

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμια παντού στην Ανατολή-du-Québec και Chaudière-Appalaches

Το Πανεπιστήμιο du Québec à Ριμούσκι (UQAR) έχει απονείμει σχεδόν 42.000 βαθμούς από τη δημιουργία της το 1969. Εκτός από την πανεπιστημιούπολη του Ριμούσκι και Lévis, UQAR προσφέρει της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε όλη την περιοχή της Ανατολικής-du-Κεμπέκ, Chaudière-Appalaches στο Gaspésie-Iles-de-la- Madeleine, μέσω της Haute-Κυανή Ακτή Nord και Manicouagan. Επίσης, έχει τη μόνιμη γραφεία σε Gaspe και Rivière-du-Loup.

UQAR σε αριθμούς

UQAR είναι μέρος του δικτύου του Πανεπιστημίου του Κεμπέκ, το μεγαλύτερο δίκτυο πανεπιστήμιο του Καναδά, με σχεδόν 100 000 φοιτητές. UQAR δέχεται περισσότερους από 7200 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 400 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 30 χώρες.

Ένα μεγάλο πανεπιστήμιο μικρό

Επιλέξτε UQAR είναι η επιλογή ενός πανεπιστημίου, όπου η επιτυχία των σπουδαστών είναι μια προτεραιότητα. UQAR είναι γνωστή για την εξαιρετική ηγεσία του καθηγητές και λέκτορες της.

Τάξεις έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθητές ανά τάξη, η οποία διευκολύνει την ένταξη των νεοεισερχομένων, και έτσι την επιτυχία των σπουδών τους.

Ξεχάστε τις μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας που περιλαμβάνουν 100, 200 ή ακόμα και 500 μαθητές σε ένα χρόνο!

UQAR προσφέρει ακόμα μια μοναδική υπηρεσία, η βοήθεια Κέντρου επιτυχία (ΠΓΣ), η οποία είναι ανοικτή σε φοιτητές όλων των κύκλων που αντιμετωπίζουν προσωρινές δυσκολίες στις σπουδές τους ή που θέλουν να βελτιώσουν. CAR πριν, προληπτικά, για την ορθή διεξαγωγή της ακαδημαϊκής εργασίας, προκειμένου να δοθεί σε όλους η καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία.

Μια Αριστείας Ερευνητικό Πανεπιστημιακό

UQAR διακρίνεται από άλλα πανεπιστήμια από τις εκτιμήσεις της για την έρευνα και την ανάπτυξη, που δένουν με τα χαρακτηριστικά του εδάφους της.

Που βρίσκεται στην περιοχή, που συνορεύουν με τον κόλπο του Αγίου Λαυρεντίου, UQAR είναι το βορειότερο από τα πανεπιστήμια του Κεμπέκ. Αυτός είναι ο λόγος για τις επιστήμες της θάλασσας, την περιφερειακή ανάπτυξη και nordicity είναι οι άξονες της ερευνητικής αριστείας ότι το χρώμα με έναν ιδιαίτερο τρόπο πολλά από τα προγράμματα που προσφέρονται σε UQAR.

Καινοτόμους τομείς όπως η μηχανική, τις ανεμογεννήτριες στη βόρεια περιβάλλοντα, οι πρώην επιστήμες περιφερειακή λογοτεχνία, πολιτιστική κληρονομιά και η υγεία έχουν αποκτήσει δυναμική τα τελευταία χρόνια.

Η πανεπιστημιούπολη Lévis, όπως και οι ερευνητικές δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη Ριμούσκι στους τομείς της επιμονής των νέων στο σχολείο, ειδική αγωγή, νοσηλευτική και διαχείριση αναδύονται.

Ανάμεσα στα καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια της χώρας, UQAR έχει οριστεί πέντε συναπτά έτη από το 2011 στο Top 3 των Πανεπιστημίων του έτους στην έρευνα στον Καναδά μεταξύ ολοκληρωμένη πανεπιστήμια που προσφέρουν κυρίως προπτυχιακών προγραμμάτων από την ανεξάρτητη εταιρεία RE $ earch InfoSource Inc.

Μεταξύ του 1999 και του 2009, η χρηματοδότηση της έρευνας αυξήθηκαν από 3,8 εκατομμύρια εκατομμύρια $ σε $ 17,4 - αύξηση πάνω από 350%. Από το 2010, οι επιχορηγήσεις που λαμβάνονται από UQAR για την υποστήριξη της έρευνας παρέμεινε σε περισσότερα από $ 20 εκατομμύρια.

UQAR είναι μια μεταφορά της μηχανής ανάπτυξης ερευνητική συνεργασία, γνώση για το βιομηχανικό περιβάλλον και την ανάπτυξη της καινοτομίας και των βέλτιστων πρακτικών στη μέση του κέρδους.

Κατάρτισης με βάση την πρακτική

Για την προνομιακή του θέση, UQAR επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνήσουν και να ερευνήσει το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Ενώ εστιάζοντας στην επιτυχία των φοιτητών, τα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται από UQAR διακρίνεται από αριστεία και τη μοναδικότητα.

Πολλά προγράμματα περιλαμβάνουν ένα υψηλό ποσοστό πρακτική εργασία ή πρακτική άσκηση στο χώρο εργασίας.

Μια φοιτητική ζωή ανοικτή στον κόσμο

UQAR έχει πάνω από 50 προγράμματα συνεργασίας και ανταλλαγών με πάνω από είκοσι χώρες σε όλο τον κόσμο.

Κάθε χρόνο, UQAR δέχεται περισσότερους από 400 διεθνείς φοιτητές δονείται τα τείχη για να τους ρυθμούς και τους τόνους του κόσμου, εμπλουτίζοντας την ίδια ώρα κάθε μέρα σε UQAR.

Η ανθρώπινη διάσταση της UQAR διευκολύνει την ενσωμάτωση και την επιτυχία των ξένων φοιτητών. UQAR προσφέρει συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος αδελφοποίησης για τους νεοαφιχθέντες μαθητές με μαθητές που έχουν ήδη στην πανεπιστημιούπολη, και κατά την άφιξή τους στο πανεπιστήμιο.

Ριμούσκι φοιτητής της πόλης

Πρωτεύουσα του Bas-Saint-Laurent, εμπορική και ναυτιλιακή πόλη, Ριμούσκι είναι μια πόλη πραγματικό φοιτητής που βουίζει κάθε χρόνο animation πάνω από 15.000 φοιτητές σε όλα τα επίπεδα. Ο όρος «πόλη σπουδαστών» δεν είναι υπερβολή όταν κάποιος θεωρεί ότι οι μελέτες πληθυσμού αντιπροσωπεύει σχεδόν το ένα στα τρία άτομα σε αυτήν την πόλη των περίπου 50 000 κατοίκους.

Να προωθήσει την ακαδημαϊκή επιτυχία και την ισορροπία μεταξύ εκπαίδευσης και εργασίας, είναι πάνω από 200 εργοδότες στην περιοχή δεσμεύτηκε να εξετάσει το πρόγραμμα του σχολείου, να είναι ευέλικτη κατά τη διάρκεια της εξέτασης και να μην απαιτούν περισσότερο από 15 ώρες την εβδομάδα από τους φοιτητές.

Εκπαιδευτικά ιδρύματα συνεργάζονται με τους εταίρους σε πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές ώστε να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους σπουδαστές που επιλέγουν Ριμούσκι ως προορισμός σπουδών.

Τεχνόπολη θαλάσσια du Québec

Που βρίσκονται κατά μήκος το μεγαλύτερο εκβολές του κόσμου, η Αγίου Ποταμός Lawrence, Rimouski προσφέρει ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον ευνοϊκό για την ανάπτυξη της επιστήμης της θάλασσας. Η περιοχή προσφέρει μια μοναδική συγκέντρωση των ερευνητών σε τέσσερις διεθνείς οργανισμούς:

το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Επιστημών του Ριμούσκι (ISMER) UQAR, το Κέντρο Ερευνών για θαλάσσια βιοτεχνολογία (MSRC) συνδεδεμένες με UQAR που είναι από τα πιο ευπροσάρμοστο ερευνητικά κέντρα στο Κεμπέκ και τον Καναδά? το Ινστιτούτο θαλάσσιας du Québec, το μεγαλύτερο κέντρο ναυτικής εκπαίδευσης στον Καναδά? Maurice Lamontagne Ινστιτούτο, μια κορυφαία ερευνητικά κέντρα στις επιστήμες της θάλασσας στον κόσμο.

Υπαίθριες δραστηριότητες στο κέντρο της πόλης

προτιμάται τοποθεσία για τους λάτρεις της υπαίθρου με τα πάρκα, μονοπάτια για περπάτημα και ποδηλατόδρομοι, Rimouski προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων σε τοπικό χρώματα:

Bic Εθνικό Πάρκο με θέα που κόβει την ανάσα του, μη συμπεριλαμβανομένων των διαδρομών ποδήλατο στο καλοκαίρι και cross-country πίστες του σκι το χειμώνα? Φαράγγι της πύλες της κόλασης, όπου θα βρείτε την κρεμαστή γέφυρα υψηλότερο στο Κεμπέκ? εκδρομές στο Saint-Barnabé νησί, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην πόλη? ο ποταμός Αγίου Λαυρεντίου, ένας παράδεισος για καγιάκερ, ιστιοπλοΐα και kite surfing? Hockey Club Oceanic, η οποία φιλοξένησε τάξεις δεκάδες του παίκτες NHL όπως το περίφημο Sidney Crosby? Οργάνωση Διεθνούς διαδοχής Rimouski, ένας ποδηλατικός αγώνας που καλωσορίζει τους αθλητές από τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο? δάσος πεζοπορία, την αλιεία στον πάγο, υπαίθρια αθλήματα και σε εσωτερικούς χώρους, κ.λπ.

Υγεία σημαίνει επίσης αναψυχής. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πρόσβαση σε πολλές εγκαταστάσεις:

13 30 γυμναστήρια και παιδικές χαρές? 2 εσωτερικές και 3 εξωτερικές πισίνες? 3 αρένες, 2 παγωμένα πεζοδρόμια και 10 υπαίθρια παγοδρόμια? 6 κλειστά γήπεδα τένις και 8 γήπεδα τένις? 7 πεδία μπάλα και μπέιζμπολ 3 τένις? 16 γήπεδα ποδοσφαίρου και πάρκα επιβιβαστούν 3 skateboards? 4 μπαστούνια του γκολφ, 5 μονοπάτια cross-country και δύο σκι λόφους? 12 κοινοτικά κέντρα, μεταδίδουν 6 δωμάτια και 4 δημοτικές βιβλιοθήκες, κ.λπ.

Το πολιτιστικό κέντρο στην Ανατολή-du-Québec

Στο Rimouski, κάθε εβδομάδα φέρνει πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις: θέατρα, συναυλίες, καφετέριες, θέατρα, μουσεία, γκαλερί τέχνης, εκθέσεις, συναυλίες, φεστιβάλ, κ.λπ. Η περιοχή έχει ένα μεγάλο αριθμό των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων οι οποίες, από τη δημιουργικότητά τους, ζωντανέψει μια ποικίλη πολιτιστική σκηνή και ακμάζουσα.

Ριμούσκι προσφέρει μια ποικιλία από πολύ διακριτικό κοινωνικο-πολιτιστικές δραστηριότητες:

το Ναυτικό ιστορική περιοχή Pointe-au-Père, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο ενιαίο διαθέσιμη υποβρύχιο πληθυσμού στο Κεμπέκ, το Onondaga, και να ανακαλύψουν την ιστορία του ναυαγίου της αυτοκράτειρας της Ιρλανδίας? Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέων? Διεθνές FestiJazz? το Musée Regional de Rimouski, που στεγάζεται στο παλαιότερο πέτρινη εκκλησία στην Ανατολική du Québec? Συμφωνική των εκβολών του ποταμού? Spect'Art Ριμούσκι και το Théâtre du Bic, τα οποία προσφέρουν σημαντικές παραστάσεις όλο το χρόνο? Κέντρο πρόσβαση Media Arts Paraloeil? της Συνεργατικής Paradise, ένα χώρο εργασίας, τη δημιουργία και τη διάδοση του πολιτισμού? Ιστορικά Περίπατοι της Rimouski, ένα ωραίο τρόπο για να ανακαλύψετε την αρχιτεκτονική κληρονομιά και την ιστορία της Ριμούσκι? το Χειμερινό Φεστιβάλ Ριμούσκι RikiFest, προσφέροντας μεγάλο αγώνα κανό πάγου, ηλεκτρονικά μέρη του στο χιόνι, μικρή αγορά του χειμώνα και πάγο γλυπτά.

Ο κατάλογος του ελεύθερου χρόνου και του πολιτισμού των πόρων προτείνει πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες πιο διαφοροποιημένες, που είναι μάρτυρες της εξαιρετικής δυναμισμό που χαρακτηρίζουν την περιοχή Ριμούσκι.

Μεταφορά

Η Société des Transports de Ριμούσκι προσφέρει υπηρεσία συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα των δύο συμπληρωματικών τρόπων μεταφοράς, Citébus (αστική minibus σε τακτά χρονικά διαστήματα) και TAXIBUS (κοινόχρηστο ταξί που κυκλοφορούν στην περιφέρεια). UQAR είναι ένα σημαντικό θεσμικούς εταίρους της πρωτοβουλίας αυτής, να παρέχουν περάσματα σε φοιτητές, σε προσιτή τιμή.

Lévis, μια πόλη εξαιρετικού δυναμισμού

Αντιμετωπίζοντας Κεμπέκ, Lévis προσφέρει τόσο κοντά στο ποτάμι και εξαιρετική θέα. Lévis είναι το κύριο αστικό κέντρο, την εμπορική και την κατασκευή της περιοχής Chaudière-Appalaches. Με πληθυσμό πάνω από 140 000 άτομα, Lévis είναι γνωστή για τη δυναμική της οικονομικής και κοινωνικής σχέδιά της.

Λίκνο της Desjardins Ομίλου, της οποίας η έδρα είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην περιοχή, Lévis σπίτια σαράντα συνεταιρισμούς που τοποθετεί ως «συνεργασία πόλη». Lévis βιώνει μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη του εδάφους της και του πληθυσμού της. οικονομικές επιπτώσεις της διεγείρεται από την ανάπτυξη των εμπορικών κέντρων και την παρουσία ενός τεχνολογικού πάρκου.

Οι μαθητές είναι επίσης στο επίκεντρο της ζωής της κοινότητας. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 30 000 μαθητές όλων των βαθμίδων αποτελούν μέρος των προγραμμάτων κατάρτισης στην Lévis. Παρόντες στην Lévis το 1980, UQAR χαιρετίζει πάνω από 3.500 μαθητές των τριών κύκλων σπουδών.

Μια πόλη γεμάτη από φυσικές περιοχές για την άσκηση των υπαίθριων δραστηριοτήτων

Τα Parc des Αυλακιές-de-la-Chaudière και ποδηλασία διάδρομο που είναι τα Parcours des Anses, κατά μήκος του ποταμού Αγίου Λαυρεντίου, είναι εύγλωττα παραδείγματα κοντά στο κέντρο της πόλης. Αρκετές ιστοσελίδες προσφέρουν εξαιρετική θέα της οχύρωσης του Κεμπέκ, στο λιμάνι και ναυτική ψυχαγωγίας, σε γέφυρες μεταξύ του ποταμού και στο νησί της Ορλεάνης.

Η φύση Lévis είναι:

255 πάρκα και χώρους πρασίνου? 5 μεγάλα πάρκα αφιερωμένο στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος? 68 πάρκα γειτονιάς εξοπλισμένο με παιχνίδια για τα παιδιά? 195 χιλιόμετρα των ποδηλατοδρόμων, 69 χιλιόμετρα από τα οποία σχετίζονται με την verte διαδρομή?

Επιπλέον, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις των τριών περιοχών του Lévis (Αυλακιές-de-la-Chaudière-Ouest, Σχάρες-de-la-Chaudière-Est και Desjardins), μεταξύ των οποίων:

11 εξωτερικές και 2 εσωτερικές πισίνες? 11 γήπεδα τένις? 7 μπαστούνια του γκολφ? 11 περιοχές για να ασκήσουν το skateboard και BMX? 1 Alpine Center σχολή σκι και 5 σταυρό κέντρα σκι? 3 συνθετικά γήπεδα ποδοσφαίρου και 56 φυσικές περιοχές? 5 αρένες και πολλές εξωτερικές παγοδρόμια, κ.λπ.

Ένα περιβάλλον όπου η τέχνη και ο πολιτισμός ανθούν

Ανάμεσα στα κύρια αρχιτεκτονικά αξιοθέατα της πόλης, στον τομέα Παλιά Lévis είναι το σπίτι σε μια συγκέντρωση των κτιρίων και σημεία ενδιαφέροντος της πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι εικαστικές τέχνες και διάφορες παραστάσεις εκτενώς τόνισε:

η Loto-Quebec? η Ορχήστρα symphonique de Lévis? το θέατρο της Αγγλικανικής? Φεστιβάλ Τζαζ κλπ Lévis? Το μπαλόνι Φεστιβάλ Festivent? Το χτύπημα στην πίστα Ανταγωνισμού, Το χωριό Τεχνών? Francofête? Συναυλίες στο σούρουπο? ο Καναδάς εθνική ιστορική περιοχή Lévis Φρούρια? κ.λπ.

Μεταφορά

Κεμπέκ-Lévis υπηρεσία πορθμείων και η Société de μεταφοράς de Lévis βοήθεια διευκολύνουν την κυκλοφορία των πολιτών και των φοιτητών σε Lévis και τα περίχωρα. Προωθούν γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες της πόλης της Lévis και τα τουριστικά αξιοθέατα του Κεμπέκ.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Engineering (με μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Ο πλοίαρχος του μηχανικού είναι να βελτιώσει επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις στους τομείς της μηχανικής, [+]

Ο πλοίαρχος του μηχανικού είναι να βελτιώσει επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις στους τομείς της μηχανικής, για την έναρξη της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας και να σχηματίσει αυτόνομη και αρμόδια ειδικούς σε θέση να εκτελέσει μια επαγγελματική πρακτική του υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς της μηχανικής και εφαρμοσμένη επιστήμη. μονοπάτια Master of Engineering, το είδος προγράμματος προφίλ με το έργο Το Master of Engineering, έργο μνήμης τύπου φυσικά, χωρίς προφίλ προωθεί την ανάπτυξη της συνιστώσας της επαγγελματικής κατάρτισης του υποψηφίου από την εμβάθυνση των γνώσεων και την απόκτηση ειδικότητας. Master of Engineering, με μνήμη προφίλ Το Master of Engineering, με μνήμη προφίλ ευνοεί την ανάπτυξη μιας ερευνητικής συνιστώσας από την εμβάθυνση της γνώσης σε ένα πεδίο εξειδίκευσης. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε υποψηφίους με την κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους στον τομέα της μηχανικής. Οι υποψήφιοι που κατέχουν την κατάρτιση στον τομέα των βασικών ή εφαρμοσμένων επιστημών είναι επίσης επιλέξιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογηθούν δόκιμος δίδακτρα προπτυχιακό μηχανικής. ερευνητικά πεδία Τα συμφέροντα και την εμπειρογνωμοσύνη της Πολυτεχνικής Σχολής επικεντρώνονται σε διαφορετικούς τομείς σπουδών ομαδοποιούνται σε τέσσερις πυλώνες. ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και βιολογικών πόρων Βιώσιμη Ανάπτυξη αιολική ενέργεια Εκμετάλλευση και ανάπτυξη της τύρφης ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα Κ.λπ. Productique Ανάπτυξη προϊόντων, διαδικασιών και συστημάτων βελτιστοποίηση της απόδοσης των διεργασιών και βιομηχανικού εξοπλισμού προηγμένα βιομηχανικά συστήματα Το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τον... [-]

Master Of Engineering (φυσικά τύπος με το έργο)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Ο πλοίαρχος του μηχανικού είναι να βελτιώσει επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις στους τομείς της μηχανικής, για την έναρξη της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας και να σχηματίσει αυτόνομη και αρμόδια ειδικούς σε θέση να εκτελέσει μια επαγγελματική πρακτική του υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς της μηχανικής και εφαρμοσμένη επιστήμη. [+]

Ο πλοίαρχος του μηχανικού είναι να βελτιώσει επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις στους τομείς της μηχανικής, για την έναρξη της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας και να σχηματίσει αυτόνομη και αρμόδια ειδικούς σε θέση να εκτελέσει μια επαγγελματική πρακτική του υψηλού επιπέδου σε διάφορους τομείς της μηχανικής και εφαρμοσμένη επιστήμη. μονοπάτια Master of Engineering, το είδος προγράμματος προφίλ με το έργο Το Master of Engineering, έργο μνήμης τύπου φυσικά, χωρίς προφίλ προωθεί την ανάπτυξη της συνιστώσας της επαγγελματικής κατάρτισης του υποψηφίου από την εμβάθυνση των γνώσεων και την απόκτηση ειδικότητας. Master of Engineering, με μνήμη προφίλ Το Master of Engineering, με μνήμη προφίλ ευνοεί την ανάπτυξη μιας ερευνητικής συνιστώσας από την εμβάθυνση της γνώσης σε ένα πεδίο εξειδίκευσης. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε υποψηφίους με την κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους στον τομέα της μηχανικής. Οι υποψήφιοι που κατέχουν την κατάρτιση στον τομέα των βασικών ή εφαρμοσμένων επιστημών είναι επίσης επιλέξιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογηθούν δόκιμος δίδακτρα προπτυχιακό μηχανικής. ερευνητικά πεδία Τα συμφέροντα και την εμπειρογνωμοσύνη της Πολυτεχνικής Σχολής επικεντρώνονται σε διαφορετικούς τομείς σπουδών ομαδοποιούνται σε τέσσερις πυλώνες. ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και βιολογικών πόρων Βιώσιμη Ανάπτυξη αιολική ενέργεια Εκμετάλλευση και ανάπτυξη της τύρφης ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα Κ.λπ. Productique Ανάπτυξη προϊόντων, διαδικασιών και συστημάτων βελτιστοποίηση της απόδοσης των διεργασιών και βιομηχανικού εξοπλισμού προηγμένα βιομηχανικά συστήματα Το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τον... [-]

Master Of Letters

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Οι πλοίαρχοι των γραμμάτων έχει ως στόχο την εξειδίκευση σε λογοτεχνικά μελέτες, με την αύξηση της γνώσης σχετικά με τα κείμενα και ακολουθώντας μια συστηματική προβληματισμό σχετικά με τις θεωρητικές και θεσμικές βάσεις της πειθαρχίας. [+]

Οι πλοίαρχοι των γραμμάτων έχει ως στόχο την εξειδίκευση σε λογοτεχνικά μελέτες, με την αύξηση της γνώσης σχετικά με τα κείμενα και ακολουθώντας μια συστηματική προβληματισμό σχετικά με τις θεωρητικές και θεσμικές βάσεις της πειθαρχίας. Οι τρεις άξονες της ερευνητικής αριστείας είναι δημιουργική γραφή, την κριτική και λογοτεχνικής θεωρίας και λογοτεχνική ιστορία. Προσφέρεται από κοινού με το Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ στο Chicoutimi και το Université du Québec à Trois-Rivières, το πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 23 ερευνητικά καθηγητές και ερευνητές-δημιουργοί των οποίων οι ειδικότητες καλύπτουν όλα τα θέματα και τις προσεγγίσεις των λογοτεχνικών σπουδών. μονοπάτια Πλοίαρχος του γράμματα, την παρακολούθηση της έρευνας Αυτή η οδός περιλαμβάνει την εξαγορά της μεγαλύτερης εξειδίκευσης, κατάρτισης στην εντατική έρευνα και ενδελεχή έλεγχο της κρίσιμης μέθοδο γράφοντας ένα αναπτύξει αναλυτική εργασία (30 μονάδες μνήμης). Αυτή η διαδρομή είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν οποιαδήποτε διδακτορικές σπουδές. Πλοίαρχος του γράμματα, την παρακολούθηση της έρευνας, τη δημιουργία Αυτή η οδός είναι για τους φοιτητές που έχουν δείξει εξαιρετικές ιδιότητες στην λογοτεχνική δημιουργία. Προσφέρει την ευκαιρία να αυξήσουν την πνευματική αυτονομία τους, παρουσιάζοντας μια δημιουργική εργασία και να αναπτύξουν μια μεθοδική προβληματισμό σχετικά με το ρόλο της δημιουργικής δραστηριότητας στα λογοτεχνικών σπουδών. Επίσης, βοηθά να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία Η διδακτική ομάδα διεξάγει έρευνα και την έρευνα-δημιουργία διαρθρώνεται γύρω από τους άξονες που φέρουν γράμματα των προγραμμάτων σε τρία επίπεδα: δημιουργία, λογοτεχνικό πολιτισμό, τις προσεγγίσεις και μεθόδους. Η έρευνα δείχνει μια ανησυχία για τη συμπληρωματικότητα, τόσο από... [-]

Master Of μελέτη ψυχοκοινωνικών πρακτικές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Το Μεταπτυχιακό στη μελέτη των ψυχοκοινωνικών πρακτικές που συνοδεύουν κοινωνικούς λειτουργούς για να τους βοηθήσουν να ανανεώσει τις πρακτικές και τις παρεμβάσεις τους, προκειμένου να αναπτύξουν πληρέστερα τις δυνατότητες και να δημιουργήσει νέα γνώση. [+]

Το Μεταπτυχιακό στη μελέτη των ψυχοκοινωνικών πρακτικές που συνοδεύουν κοινωνικούς λειτουργούς για να τους βοηθήσουν να ανανεώσει τις πρακτικές και τις παρεμβάσεις τους, προκειμένου να αναπτύξουν πληρέστερα τις δυνατότητες και να δημιουργήσει νέα γνώση. Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται σε αντανακλαστικές έρευνα μεθοδολογίες, την ιστορία της ζωής, αυτοβιογραφικό, της πραξεολογία και εξήγηση. Η διδασκαλία βασίζεται σε συγκεκριμένες καταστάσεις που βιώνουν οι μαθητές σε διάφορες πρακτικές τους, αντί να στηρίζονται μόνο, όπως είναι παραδοσιακά συμβαίνει, σε θεωρητικό περιεχόμενο που καθορίζεται εκ των προτέρων. Δομή του Προγράμματος Το Μεταπτυχιακό στη μελέτη των ψυχοκοινωνικών πρακτικές επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (21 credits μνήμη) δομημένη, αυστηρή, επιστημονική και επαγγελματική πρακτική σχόλια για τη βελτίωση της ποιότητας των εργασιών της, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη των γνώσεων σχετικά με ψυχοκοινωνική πρακτικές. Οι εκπαιδευτικοί μπολιασμένα με έργα φοιτητών για να τους βοηθήσει στην ανάπτυξη των γνώσεων από την πρακτική τους. Μεταξύ την εμπειρία της σχολής περιλαμβάνουν: διευκόλυνση της ομάδας και τη διαχείριση της αλλαγής? αυτοβιογραφικό και αυτο-μελέτη προσέγγιση? αντανακλαστικές προσεγγίσεις, διορατικός και νέες πρακτικές? συλλογική νοημοσύνη? διαπολιτισμικής συγχώνευση των γνώσεων στον τομέα της έρευνας δράσης? Έρευνα σε πρώτο πρόσωπο? διεπιστημονική και την πνευματικότητα. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ψυχοκοινωνική πρακτική που μπορεί να προέλθει από διάφορες εξειδικευμένη εκπαίδευση και οι οποίοι μπορεί να έχουν διαφορετικούς τίτλους: σύμβουλος? παράγοντα εμφάνισης? σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού? Διαμεσολαβητής? εκπαιδευτής? δάσκαλος? διαμεσολαβητής? συνοδός? συντονιστής? δικηγόρο? εκπαιδευτικός? διαχειριστής? κοινοτικός εργαζόμενος? psychoeducator?... [-]

Master Of Περιφερειακής Ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Η ΜΑ στην περιφερειακή ανάπτυξη επικεντρώνεται στην ανάλυση των προβλημάτων και των αναπτυξιακών προκλήσεων των περιφερειών και των εδαφών. [+]

Η ΜΑ στην περιφερειακή ανάπτυξη επικεντρώνεται στην ανάλυση των προβλημάτων και των αναπτυξιακών προκλήσεων των περιφερειών και των εδαφών. Η ανάλυση αυτή βασίζεται κυρίως στη γνώση που προέρχεται από την κοινωνιολογία, πολιτική επιστήμη, τη γεωγραφία, την οικονομία, την επιστήμη της διαχείρισης και της ιστορίας. Μελετώντας τις πραγματικότητες του Κεμπέκ και τον Καναδά, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση της δυναμικής της ομάδας και την πολύπλοκη διαδικασία της ανάπτυξης σε τοπικό και παγκόσμιο αλλαγή περιβάλλοντος. Δομή του Προγράμματος Το Master of Περιφερειακής Ανάπτυξης είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα με δίδακτρα των 24 πόντοι που μπορούν να αντιμετωπίσουν τόσο οικονομική όσο και κοινωνική, πολιτιστική, ιστορική και γεωγραφική ανάπτυξη. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα προβλήματα των περιφερειακών περιοχών, τόσο στις βιομηχανικές χώρες και στον Τρίτο Κόσμο. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει επίσης για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για την εμβάθυνση μια θεματική περιοχή της μελέτης Περιφερειακής Ανάπτυξης. Επίσης, βοηθά να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία Κοινωνικά ζητήματα που μελετήθηκαν από τους καθηγητές θέλουν να συντονιστεί με την είδηση: επιπτώσεις των αναπτυξιακών πολιτικών για την περιφερειακή οικονομία? την καινοτομία και την εδαφική αγκύρωση των επιχειρήσεων σε αγροτικές και αστικές περιοχές? κοινωνική αποδοχή των έργων για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων? πολυλειτουργικότητα των αγροτικών περιοχών και της γεωργίας? προσαρμογή των τοπικών κοινωνιών στην κλιματική αλλαγή. Περιφερειακή ανάπτυξη, ένας άξονας της αριστείας στην έρευνα, σε UQAR UQAR επιδιώκει να κατανοήσουν καλύτερα τα ζητήματα και τα προβλήματα που οι περιφέρειες αντιμετωπίζουν λόγω... [-]

Masters στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων τους

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Το MA στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων είναι η εκπαίδευση στην εκπαίδευση επιστημόνων της βιολογίας και των επαγγελματιών με μια συνολική και διεπιστημονική όραμα που θα συμβάλει στη βελτίωση της διατήρησης και της αξιοποίησης των πόρων. [+]

Το MA στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων είναι η εκπαίδευση στην εκπαίδευση επιστημόνων της βιολογίας και των επαγγελματιών με μια συνολική και διεπιστημονική όραμα που θα συμβάλει στη βελτίωση της διατήρησης και της αξιοποίησης των πόρων. Τα ερευνητικά έργα που διεξάγονται σε καίριους τομείς, όπως η γενετική σε πληθυσμούς ζώων, προσαρμοστική βιολογία, την οικολογία των δασών, τη δυναμική των πληθυσμών της άγριας ζωής και της εξελικτικής βιολογίας. Δομή του Προγράμματος Το MA στη διαχείριση της άγριας ζωής και των βιοτόπων του επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (27 credits μνήμη) να εμβαθύνει τις γνώσεις του σε μια περιοχή της εξειδίκευσης στον τομέα της βιολογίας. Το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία Ψάρια και Άγριας Ζωής δυναμική του πληθυσμού, η χρήση του περιβάλλοντος και τροφικές σχέσεις τροφικές δυναμική της τούνδρας καναδική Αρκτική Οικολογία των κοινοτήτων των ζώων και μελέτες της αναπαραγωγικής στρατηγικές των ζώων Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην άγρια ​​ζωή και την τροφική δυναμική της αρκτική τούνδρα και ψυχρές δασικές Διατήρηση των ευάλωτων ή απειλούμενων ειδών Οικολογία, φυσιολογία και τη συμπεριφορά των πουλιών Επίδραση της ανθρώπινης αλλαγής και τη διατήρηση των θαλάσσιων ενδιαιτημάτων των πτηνών Οικολογία των πληθυσμών θαλάσσιων μαλακίων την προστασία των ωκεανών μέθοδοι ανάλυσης στα δεδομένα της οικολογίας Οικολογία μικροσκοπικούς οργανισμούς ιζημάτων Μεταφορά του οργανικού υλικού από την στήλη του νερού και των ιζημάτων εξελικτική βιολογία Εξέλιξη της ζωής και των ορυκτών κατώτερων σπονδυλωτών περιβαλλοντικού στρες στην ανάπτυξη των προνυμφών των ψαριών Paléoichtyologie, παλαιοοικολογία και... [-]

Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων (προφίλ με τη μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτικής Δυναμικού έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. [+]

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτικής Δυναμικού έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. Εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της ναυτιλίας, τόσο επιχειρησιακά όσο και στρατηγικά. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: αλιεία (αλιεία και υδατοκαλλιέργεια), η διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος και των θαλάσσιων μεταφορών. μονοπάτια Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, πορεία της σταδιοδρομίας (χωρίς μνήμη) Αυτή η πορεία της έρευνας χωρίς μνήμη επιτρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: Αλιεία: Fillière σχετικά με τα προβλήματα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, της μεταποίησης των υδρόβιων προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων προώθησης των προϊόντων και της βιομάζας). Διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος Fillière για θέματα που σχετίζονται με τις θαλάσσιες δραστηριότητες και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων σε μια προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης. Θαλάσσιες μεταφορές: Διαδρομή για τα θέματα διαχείρισης που σχετίζονται με τις δραστηριότητες των θαλάσσιων μεταφορών και το λιμάνι. Μέσα από την επιλογή του μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να προσανατολίσουν την εκπαίδευσή τους στην ιδιωτική ή δημόσια διαχείριση. Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, η παρακολούθηση της έρευνας (με μνήμη) Αυτό το κομμάτι της εργασίας είναι για τους υποψηφίους που επιθυμούν να κινηθούν προς μια καριέρα ερευνητή ή συμβούλου διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις... [-]

Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων (χωρίς εργασία)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτικής Δυναμικού έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. [+]

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ναυτικής Δυναμικού έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει στελέχη με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. Εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της ναυτιλίας, τόσο επιχειρησιακά όσο και στρατηγικά. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: αλιεία (αλιεία και υδατοκαλλιέργεια), η διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος και των θαλάσσιων μεταφορών. μονοπάτια Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, πορεία της σταδιοδρομίας (χωρίς μνήμη) Αυτή η πορεία της έρευνας χωρίς μνήμη επιτρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: Αλιεία: Fillière σχετικά με τα προβλήματα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, της μεταποίησης των υδρόβιων προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων προώθησης των προϊόντων και της βιομάζας). Διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος Fillière για θέματα που σχετίζονται με τις θαλάσσιες δραστηριότητες και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων σε μια προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης. Θαλάσσιες μεταφορές: Διαδρομή για τα θέματα διαχείρισης που σχετίζονται με τις δραστηριότητες των θαλάσσιων μεταφορών και το λιμάνι. Μέσα από την επιλογή του μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να προσανατολίσουν την εκπαίδευσή τους στην ιδιωτική ή δημόσια διαχείριση. Masters στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, η παρακολούθηση της έρευνας (με μνήμη) Αυτό το κομμάτι της εργασίας είναι για τους υποψηφίους που επιθυμούν να κινηθούν προς μια καριέρα ερευνητή ή συμβούλου διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις... [-]

MA στη γεωγραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το MA στη γεωγραφία έχει ως στόχο να κατανοήσουμε τη σχέση η εταιρεία έχει με το χώρο. [+]

Το MA στη γεωγραφία έχει ως στόχο να κατανοήσουμε τη σχέση η εταιρεία έχει με το χώρο. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ερευνητές και ειδικούς στη γεωγραφία με τίτλο: αναλύοντας το φυσικό χώρο που η γεωμορφολογία, υδρολογία, βιογεωγραφία και κλιματολογίας να συμβάλει στην κατανόηση της? χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και τεχνικές και προηγμένες σε συστηματική και αυτοματοποιημένη επεξεργασία των γεωγραφικών πληροφοριών (GIS και τηλεπισκόπησης)? να συμβουλεύει και να σχεδιάσουν τη διάταξη και την οργάνωση της επικράτειας. Δομή του Προγράμματος Στην ευελιξία, η MA στη γεωγραφία έχει δίδακτρα των 18 πιστώσεις που αποτελείται από τρία υποχρεωτικά μαθήματα συμπεριλαμβανομένου ενός σεμιναρίου ανάγνωση και τρία μαθήματα επιλογής, δύο εκ των οποίων μπορεί να επιλεγεί από τα μαθήματα που προσφέρονται σε άλλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα UQAR ή άλλο ακαδημαϊκό ίδρυμα. Το πρόγραμμα επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (27 credits μνήμη) να εμβαθύνουν τις γνώσεις του σε μια περιοχή ειδικότητας της γεωγραφίας. Το MA στη γεωγραφία βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά θέματα Γεωμορφολογία και τη γεωγραφία των παράκτιων περιοχών Ποσοτικοποίηση και μοντελοποίηση των παράκτιων κινδύνων (διεργασίες της διάβρωσης των ακτών, πλημμύρες, κατολισθήσεις) Ανασυγκρότηση και την προβολή της ανόδου της στάθμης της θάλασσας και η ανάλυση των επιπτώσεών της στις παράκτιες περιοχές Πρόγραμμα μετρήσεων και μοντελοποίησης της κάλυψης των παράκτιων πάγου, τα επίπεδα του νερού και τα κύματα και την ανάλυση των αποτελεσμάτων τους για την εξέλιξη των ακτών η μελέτη ευπάθεια των κοινοτήτων και των παράκτιων υποδομών σε κινδύνους σε ένα μεταβαλλόμενο κλίμα Ανάλυση... [-]

MA στην Ηθική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Η MA in Δεοντολογίας έχει ως στόχο να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία της ηθικής και φιλοσοφίας να τους δοθεί η δυνατότητα να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα θέματα, έτσι ώστε να φωτίσει τις ατομικές και συλλογικές επιλογές . [+]

Η MA in Δεοντολογίας έχει ως στόχο να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία της ηθικής και φιλοσοφίας να τους δοθεί η δυνατότητα να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα θέματα, έτσι ώστε να φωτίσει τις ατομικές και συλλογικές επιλογές . Τα θέματα έρευνας στον τομέα αυτό ορίζεται για τα ακόλουθα θέματα: της μετανάστευσης και της ιθαγένειας? διεθνείς και διαπολιτισμικές σχέσεις? τα ανθρώπινα δικαιώματα? τεχνολογικές, επιστημονικές και βιοϊατρικές ανάπτυξη? διαχείριση των δημοσίων και ιδιωτικών διοικήσεων? κριτική της ιδεολογίας. Δομή του Προγράμματος Η MA in Δεοντολογία προετοιμάζει τόσο στο χώρο εργασίας και την έρευνα. Όπως καλωσορίζει φοιτητές από όλους τους κλάδους, περιλαμβάνει ένα σημαντικό δίδακτρα (21 credits), για να επιτρέψει να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις σε θέματα δεοντολογίας. Η MA in Ηθική επιτρέπει επίσης για ένα ερευνητικό πρόγραμμα με μια διεπιστημονική προσανατολισμό (24 credits μνήμης) σε ένα συγγραφέα, μια θεωρία ή θεωρητικά ή πρακτικά προβλήματα. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία η ηθική θέματα καθηγητές της έρευνας ορίζεται γύρω από τα ακόλουθα θέματα: ιστορία της ηθικής φιλοσοφίας? κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία? τα ανθρώπινα δικαιώματα? βίας και ολοκληρωτικές ιδεολογίες? της πολιτιστικής πολυμορφίας και της μετανάστευσης? Διεθνή και τον διαπολιτισμικό διάλογο? μεταβατικής δικαιοσύνης, η αποκαταστατική δικαιοσύνη σε χώρες μετά από σύγκρουση? σχέση μεταξύ της ηθικής, της επιστήμης και της κοινωνίας? Έρευνα Ηθικής και της γονιδιωματικής? κλινικής ηθικής και βιοηθικής? ηθικής και θρησκευτικής κουλτούρας. Άλλοι καθηγητές από UQAR, τα μέλη του θεσμικού ερευνητική ομάδα Ethos... [-]

MA στην Ιστορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Η ΜΑ στην Ιστορία ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ερευνητές και τους ειδικούς να εξετάσουν τη σύγχρονη κοινωνία σε μια ιστορική προοπτική και είναι σε θέση να κατανοήσουν τη στενή σχέση ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν. [+]

Η ΜΑ στην Ιστορία ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ερευνητές και τους ειδικούς να εξετάσουν τη σύγχρονη κοινωνία σε μια ιστορική προοπτική και είναι σε θέση να κατανοήσουν τη στενή σχέση ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν. Η εκπαίδευση αυτή είναι ανοικτή σε άλλες ανθρωπιστικές επιστήμες και είναι δυνατές συνεργασίες με άλλα προγράμματα που προσφέρονται από UQAR (γράμματα, τη γεωγραφία, την ηθική και την περιφερειακή ανάπτυξη). Δομή του Προγράμματος Με μεγάλη ευελιξία, MA στην ιστορία έχει ένα σχολείο και 12 credits επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (30 credits μνήμη) να εμβαθύνουν τις γνώσεις του σε μια περιοχή ειδικότητα της πρακτικής ιστορικός. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία ερευνητικές δραστηριότητες της ιστορίας ξεδιπλώνονται στην κοινωνική ιστορία, πολιτισμική ιστορία, πολιτική ιστορία, πνευματική ιστορία και την ιστορία υλικό. Οι άξονες αυτοί οι αναδυόμενες κατευθύνσεις που ευνοούνται από τους εκπαιδευτικούς: ιστορία της νεολαίας? ιστορία των γυναικών? Αβορίγινες ιστορία? ιστορία του αποικιακού κοινωνίες? Ιστορία των τοπικών και των αγροτικών κοινωνιών? κοινωνικής αναπαραγωγής και υψηλή κουλτούρα? δύναμη και ταυτότητες? ιστορία των ιδεολογιών? κληρονομιά και τις θέσεις της μνήμης? κοινωνική ιστορία της αρχιτεκτονικής? υλικού πολιτισμού? αρχαιολογία? προφορική ιστορία? λογοτεχνική ιστορία? τοπική ιστορία? ιστοριογραφία? επιστημολογία. Ευκαιρίες απασχόλησης σημαντικοί εργοδότες Εκτός από την προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία, MA στην ιστορία ως διδάσκοντες σε επίπεδο κολεγίου, καθώς και ερευνητές, οι οποίοι μπορούν να εργαστούν σε επαγγελματικούς κύκλους ποικίλες και τόνωση περιβάλλοντα: μουσεία? δημόσιας υπηρεσίας και διπλωματία? μέσων μαζικής ενημέρωσης? πολιτιστική κληρονομιά και τις οργανώσεις? γραφεία... [-]

MSc στην ωκεανογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Ευχέρεια στην ωκεανογραφία καθώς οι επιστήμονες είναι σε θέση να κατανοήσουμε τη δυναμική του θαλάσσιου συστήματος της διεπιστημονικό και ολοκληρωμένο τρόπο. [+]

Ευχέρεια στην ωκεανογραφία καθώς οι επιστήμονες είναι σε θέση να κατανοήσουμε τη δυναμική του θαλάσσιου συστήματος της διεπιστημονικό και ολοκληρωμένο τρόπο. Παρέχει μια τεκμηριωμένη γνώση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, της πόρους, τεχνική μελέτη και την εκμετάλλευση, τα προβλήματα ρύπανσης που συναντούμε και είναι κατάλληλες μεθόδους παρέμβασης. Το ερευνητικό έργο και τα μαθήματα βοηθούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε μία από τις τέσσερις τομείς εξειδίκευσης: χημική ωκεανογραφία? βιολογική ωκεανογραφία? γεωλογική ωκεανογραφία? Φυσική Ωκεανογραφία. Δομή του Προγράμματος Ευχέρεια στην ωκεανογραφία επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (27 credits μνήμη) να εμβαθύνουν τις γνώσεις του σε μια περιοχή ειδικότητας της επιστήμης της θάλασσας. Από την πρώτη τους θητεία, οι μαθητές συμμετέχουν σε μια ωκεανογραφική αποστολή για το ερευνητικό πλοίο Coriolis ΙΙ κατά τη διάρκεια Πειραματική Ωκεανογραφίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια γενική μαθήματα ωκεανογραφία και δύο μαθήματα επιλογής του οποίου τα θέματα ποικίλλουν ανάλογα με ερευνητικό έργο των σπουδαστών. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. ερευνητικά πεδία φυσική ωκεανογραφία Οι φυσικοί ενδιαφέρονται για την κίνηση του νερού ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η παλίρροια, άνεμοι, οι αλλαγές στη ροή του γλυκού νερού, καθώς και οι αλλαγές στο χώρο και το χρόνο. Η έρευνά τους επηρεάζουν ιδιαίτερα: Κύματα της εκπαίδευσης? οι κλίσεις αλατότητα και την πυκνότητα? διακυμάνσεις της θερμοκρασίας? η ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ του αέρα και τη θάλασσα? ταραγμένη τομείς της εκπαίδευσης? συναφή φαινόμενα μεταξύ του ωκεανού και της θερμοκρασίας (παγκόσμια κλιματική αλλαγή, το Ελ Νίνιο, τυφώνες και τυφώνες)? κ.λπ. χημική ωκεανογραφία Χημικοί ενδιαφέρονται... [-]

ελέγχου της διαχείρισης του έργου (με μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Διαχείριση Έργων Δάσκαλος έχει ως στόχο να εξοπλίσει καλύτερα τον διαχειριστή, ανεξάρτητα από τις βασικές δεξιότητες του να διαχειριστεί ένα έργο. [+]

Διαχείριση Έργων Δάσκαλος έχει ως στόχο να εξοπλίσει καλύτερα τον διαχειριστή, ανεξάρτητα από τις βασικές δεξιότητες του να διαχειριστεί ένα έργο. Είναι περαιτέρω: παρέχει τις γνώσεις, τα μοντέλα και τεχνικά εργαλεία για να καθορίσουν ένα σχέδιο, να εφαρμόζουν και να παρακολουθεί αποτελεσματικά από τη σύλληψη έως την ολοκλήρωση? αναπτύξει την ικανότητα να διαχειρίζονται διεπιστημονικές ομάδες έργου, πολυπολιτισμική και εικονικά? να αναπτύξουν κριτική σκέψη για να προσαρμόσουν τις πρακτικές διαχείρισης της στο συγκεκριμένο περιβάλλον του έργου. Απευθύνεται σε 10 τομείς των δεξιοτήτων διαχείρισης του έργου: ολοκλήρωσης του έργου? περιεχόμενο (κλίμακα)? προθεσμίες? το κόστος? την ποιότητα? ανθρώπινων πόρων? επικοινωνιών? κινδύνους? προμήθειες? ενδιαφερόμενα μέρη. Πορείες και το κοινό συνεταιρισμός μονοπάτι Αυτή η διαδρομή χαρτιού έρευνα χωρίς πλήρη εκπαίδευση προωθεί την ενσωμάτωση των εναλλασσόμενων κύκλων σπουδών με τρίμηνα, και έτσι διευκολύνει την πρόσβαση στην αγορά εργασίας μέσα από την εμπειρία. Είναι για τους υποψηφίους: από όλους τους τομείς της εκπαίδευσης? Πρόσφατα αποφοίτησε πτυχίο? δεν φέρει καμία επαγγελματική εμπειρία στη λειτουργία του έργου. Καριέρα (χωρίς μνήμη) Αυτό το ταξίδι χωρίς ερευνητική εργασία είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος για επαγγελματίες που διαχειρίζονται έργα, να τους εξοπλίσει με ένα παγκόσμιο όραμα του γηπέδου και να τους είναι σε θέση να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα έργα των διαφόρων φύση και το μέγεθος από τη σύλληψη μέχρι «στην ολοκλήρωση. Είναι για τους υποψηφίους: από όλους τους επαγγελματικούς τομείς? έχει εργασιακή εμπειρία (εξαιρουμένων κατάρτισης) τουλάχιστον τριών ετών * σε ένα περιβάλλον έργου, ανεξάρτητα από τη φύση των έργων? Οι κάτοχοι ενός εργένη **. * Οι υποψήφιοι με τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας, αλλά... [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση ανθρώπους στο χώρο εργασίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα ανθρώπινο DESS διαχείρισης των πόρων. Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά διευθυντικά στελέχη για τη διαχείριση των εργαζομένων, προσφέροντας μια εξειδίκευση στον ανθρώπινο παράγοντα στην εταιρεία. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα ανθρώπινο DESS διαχείρισης των πόρων. Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά διευθυντικά στελέχη για τη διαχείριση των εργαζομένων, προσφέροντας μια εξειδίκευση στον ανθρώπινο παράγοντα στην εταιρεία. Ασχολείται με θέματα εκεί ως κινητοποίηση, τα κίνητρα, τη διαχείριση των συγκρούσεων, την ηθική, την ενοποίηση των ομάδων εργασίας, τη διαπραγμάτευση, την ηγεσία, τη διαχείριση των διαφορετικών γενεών, κ.λπ. Masters πέρασμα Όλα τα μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας αποτελούν μέρος του Master της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας. Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το Master μπορούν να αποκτήσουν τον έλεγχο με τη συμπλήρωση επιπλέον μαθήματα και δοκιμή των 12 πιστώσεων. Αυτό, όμως, έχουν τα ακόλουθα μαθήματα ως μαθήματα επιλογής DESS: GPE6409 πολυπλοκότητα του ανθρώπινου: θεωρίες και μοντέλα και GPE65004 Μεθοδολογία Έρευνας. Συνεπώς, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει πορεία DESS του και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. ακροατήριο Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση των ανθρώπων είναι ανοιχτή σε αποφοίτους όλων των κλάδων. Είναι ένας παράγοντας της απασχολησιμότητας για τρία ακροατήρια: Οι διευθυντές στο γραφείο που αναζητούν την ανάπτυξη (νέα εκτελεστική θέση οδηγεί τον υποψήφιο να διαχειριστεί μια ομάδα εργασίας), στην επιχείρηση ή σε δημόσιο ή ευρύτερου δημόσιου τομέα? επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε μια διοικητική θέση? απόφοιτοι εργένης που αναζητούν μια εξειδίκευση. Τα προγράμματα αυτά... [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στην ανάλυση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ανάλυση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών είναι μια εκπαίδευση γεωγραφία για την ανάπτυξη της γνώσης σε γεωμορφολογία στην περιβαλλοντική διαχείριση και οι κίνδυνοι των γεννητριών φυσικά φαινόμενα να αναγνωρίσουν, να καθορίσει και spatialize περιοχές και ευπαθείς υποδομές. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ανάλυση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών είναι μια εκπαίδευση γεωγραφία για την ανάπτυξη της γνώσης σε γεωμορφολογία στην περιβαλλοντική διαχείριση και οι κίνδυνοι των γεννητριών φυσικά φαινόμενα να αναγνωρίσουν, να καθορίσει και spatialize περιοχές και ευπαθείς υποδομές. Προσφέρει απέκτησε κυρίως την πρακτική κατάρτιση στον τομέα και την αξιοποίηση των χρήσιμα εργαλεία και όργανα για την ανάλυση των κινδύνων και των τρωτών σημείων, καθώς και την αξιολόγηση και τη χαρτογράφηση των κινδύνων. Masters πέρασμα Τέσσερα μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στην ανάλυση και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών είναι μέρος του MA στη γεωγραφία. Για μαεστρία του, ο φοιτητής θα συνειδητοποιήσουν τη διατριβή της έρευνας των 27 μονάδων και δύο υποχρεωτικά μαθήματα των 3 διδακτικές μονάδες. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τον Κύριο και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. Τι είναι η γεωγραφία; Γεωγραφία ενσωματώνει τις φυσικές επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Στόχος της είναι να κατανοήσουμε πώς το φυσικό περιβάλλον επηρεάζουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά και πώς να προσαρμοστούν οι κοινωνίες, χρησιμοποιούν και να τροποποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις. Τα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι επομένως στο επίκεντρο του τομέα της μελέτης της γεωγραφίας. Αυτή η πειθαρχία είναι επίσης ενδιαφέρονται για όλες τις πτυχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης των εδαφών και των πόρων τους. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί μεθόδους και αποτελεσματικά εργαλεία για... [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στην ηθική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ηθική έχει ως στόχο να αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία της ηθικής και φιλοσοφίας να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα θέματα και να παρεμβαίνει σε μια κοινωνική, επαγγελματική ή οργανωτικά. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην ηθική έχει ως στόχο να αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση των θεωριών, τις έννοιες και τα εργαλεία της ηθικής και φιλοσοφίας να σκέφτονται κριτικά και δομημένα πάνω σε επίκαιρα θέματα και να παρεμβαίνει σε μια κοινωνική, επαγγελματική ή οργανωτικά. ακροατήριο ανώτερους κύκλους ηθική προγράμματα απευθύνονται σε μια ευρεία πελατειακή βάση, ειδικά για τους φοιτητές που έχουν μόλις ολοκληρώσει το πτυχίο πανεπιστημίου σε άτομα που ήδη ασχολούνται με την εργασία και που ενδιαφέρονται για την ηθική προβληματισμό. Είναι ανοιχτή σε υποψηφίους με πτυχίο πανεπιστημίου, ανεξάρτητα από την πειθαρχία. Ευκαιρίες απασχόλησης σημαντικοί εργοδότες Ορισμένοι εργοδότες η θητεία του οποίου είναι άμεσα επικεντρώνεται στην ηθική προσλάβει συγκεκριμένα ηθικά αποφοίτους. Αυτή είναι μία περίπτωση: Της Επιτροπής, της ηθικής της επιστήμης και της τεχνολογίας? η Μονάδα Δεοντολογίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών? Εθνικό Συμβούλιο Ηθικής Έρευνα σε ανθρώπους? το Γραφείο του αξίες και την ηθική της Δημόσιας Υπηρεσίας. Η αυξανόμενη σημασία των ηθικών ζητημάτων και ο πολλαπλασιασμός των επιτροπών δεοντολογίας στις επιχειρήσεις και σε οργανώσεις που προωθούν την τοποθέτηση των αποφοίτων. Σε πολλούς χώρους εργασίας, που θα ενεργεί ως επαγγελματίες ή συμβούλους. Αυτή είναι η περίπτωση: κυβερνητικές και οιονεί κυβερνητικές οργανώσεις? εγκαταστάσεις υγείας και των κοινωνικών υπηρεσιών? των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σχολές? νομικές κέντρα πληροφοριών? ενώσεις και διεθνείς οργανισμούς? επαγγελματικές ενώσεις? οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του περιβάλλοντος και του πολιτισμού. Σε γενικές γραμμές, οι εκτεταμένες διανοητικές δεξιότητες της ανάλυσης και σύνθεσης που αποκτήθηκαν στην εκπαίδευση ηθική εκτιμηθεί από ένα μεγάλο αριθμό εργοδοτών. κατεχόμενα επαγγέλματα Πολλοί οργανισμοί μπορούν να... [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της διαχείρισης της άγριας πανίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση της άγριας ζωής είναι στη βιολογία που επιτρέπει να ειδικεύονται στη διαχείριση των πόρων της άγριας ζωής, προκειμένου να μετρηθεί ο αντίκτυπος των παρεμβάσεων στο φυσικό περιβάλλον και να προετοιμάσει σχέδια τη διαχείριση και τον προγραμματισμό, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές και οικονομικές προτεραιότητες. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση της άγριας ζωής είναι στη βιολογία που επιτρέπει να ειδικεύονται στη διαχείριση των πόρων της άγριας ζωής, προκειμένου να μετρηθεί ο αντίκτυπος των παρεμβάσεων στο φυσικό περιβάλλον και να προετοιμάσει σχέδια τη διαχείριση και τον προγραμματισμό, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές και οικονομικές προτεραιότητες. Επιτρέπει μια κατευθυνόμενη εργασία σε βασικούς τομείς, όπως η γενετική σε πληθυσμούς ζώων, προσαρμοστική βιολογία, την οικολογία των δασών, τη δυναμική των πληθυσμών της άγριας ζωής και της εξελικτικής βιολογίας. Δομή του Προγράμματος Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη Διοίκηση Wildlife περιλαμβάνει επτά διαλέξεις και δύο ερευνητικές δραστηριότητες είναι αλληλένδετες: η μεθοδολογία μάθημα Έρευνας (3 πιστώσεις το φθινόπωρο), όπου μαθαίνει κανείς να καλή λογοτεχνία επανεξέταση, εισαγωγή και μεθόδους, και το χειμώνα σε σκηνοθεσία του έργου πορεία (6 μονάδες) είναι να εκτελέσει την ανάλυση, γράψτε τα αποτελέσματα και συζήτηση. Κάθε φοιτητής δίνεται ένα έργο και έναν επόπτη για την έκθεση αυτή σε μορφή δοκιμίου. Κάθε ερευνητικό έργο είναι μοναδικό και απαιτεί λιγότερες επενδύσεις από τον έλεγχο, αλλά μεγαλύτερη από ένα τελικό πτυχίο διατριβής και σε διάφορα πανεπιστήμια. Για πολλούς μαθητές, ένας Δάσκαλος είναι ένας καλός τρόπος για να καθορίσει το ενδιαφέρον τους για το Master ή όχι, και αν θέλουν να εργαστούν στον τομέα της έρευνας αργότερα. ακροατήριο Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη Διοίκηση Άγριας Ζωής απευθύνεται σε φοιτητές που έρχονται για να πάρουν το πτυχίο τους στη βιολογία που βιολόγοι ήδη στην αγορά εργασίας και επιθυμούν να βελτιώσουν τη διαχείριση άγριας ζωής. Masters πέρασμα Πέντε μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα... [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της διαχείρισης των θαλάσσιων πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων περιλαμβάνει την εκπαίδευση στελεχών με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων περιλαμβάνει την εκπαίδευση στελεχών με ένα παγκόσμιο όραμα, πολυτομεακή και ολοκληρωμένη θαλάσσια περιοχή. Εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης να συμβάλει αποτελεσματικά στην λήψη αποφάσεων στον τομέα της ναυτιλίας, τόσο επιχειρησιακά όσο και στρατηγικά. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα τρία ρεύματα του προγράμματος: αλιεία (αλιεία και υδατοκαλλιέργεια), η διαχείριση του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος και των θαλάσσιων μεταφορών. ακροατήριο Τα προγράμματα του δεύτερου κύκλου στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων που απευθύνονται σε υποψηφίους με την εκπαίδευση: Περιβαλλοντικές επιστήμες (βιολογία, χημεία, γεωγραφία, κ.λπ.), οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εκπαίδευση διαχείρισης που εφαρμόζονται στον τομέα του θαλάσσιου περιβάλλοντος? στην επιστήμη της διαχείρισης ή του νόμου που επιθυμούν να ειδικευτούν στον τομέα της ναυτιλίας. Masters πέρασμα Όλα τα μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του MA στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων. Συνεπώς, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει πορεία DESS του και να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο. Για να ολοκληρώσετε Masters του, πρέπει: έχουν ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 3.2 με 4.3? πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής του Master? καταθέσει νέα αίτηση. Ευκαιρίες απασχόλησης Οι απόφοιτοι στη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων UQAR σε διευθυντικές λειτουργίες, ερευνητές και σύμβουλοι στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Ο ναυτιλιακός τομέας είναι ιδιαίτερα χαρακτηρίζεται από την παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτών, ημι-δημόσιων και ιδιωτικών, τόσο στον Καναδά όσο και στο εξωτερικό: επαρχιακό και ομοσπονδιακό τμήματα (αλιεία,... [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (μοντέλο φυσικά)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικού ενισχύει την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου. [+]

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικού ενισχύει την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα έξι επίπεδα του προγράμματος: σχεδιασμού και κατασκευής με τη βοήθεια υπολογιστή? ηλεκτρολόγου μηχανικού? μηχανολογία? μηχανική του ανέμου? Ηλεκτρομηχανολογικές Μηχανικών? επεξεργασία σήματος και των τηλεπικοινωνιών. Επιτρέπει να ενσωματώσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια ως μέρος ενός σχεδίου της καινοτομίας, την ανάπτυξη, τη μεταφορά τεχνολογίας ή παρέμβαση στην επιχείρηση. μονοπάτια Εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (το είδος του έργου) Αυτό το πρόγραμμα είναι δομημένο ως εξής: Βασικές γνώσεις μηχανικής: 3 μαθήματα (9 μονάδες) έργο βάσης γνώσεων διαχείρισης: 2 μαθήματα (6 μονάδες) Ειδίκευση στη μηχανική: 2 μαθήματα (6 μονάδες), ανάλογα με τη συγκέντρωση σύνθεση και την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων: Πρόγραμμα Εφαρμογής (9 μονάδες) Σύνολο: 30 πόντους Εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (μοντέλο φυσικά) Αυτό το πρόγραμμα είναι δομημένο ως εξής: Βασικές γνώσεις μηχανικής: 3 μαθήματα (9 μονάδες) έργο βάσης γνώσεων διαχείρισης: 3 μαθήματα (9 μονάδες) Ειδίκευση στη μηχανική: 2 μαθήματα (6 μονάδες), ανάλογα με τη συγκέντρωση σύνθεση και την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων: Τεχνικό Σχέδιο (3 πιστώσεις) Σύνολο: 30 πόντους ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε υποψηφίους με την κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους στον τομέα της μηχανικής. Οι υποψήφιοι που κατέχουν την κατάρτιση στον τομέα των βασικών ή εφαρμοσμένων επιστημών είναι επίσης επιλέξιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογηθούν δόκιμος δίδακτρα προπτυχιακό... [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (το είδος του έργου)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικού ενισχύει την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου. [+]

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικού ενισχύει την εμπειρογνωμοσύνη του σε διάφορους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης του έργου. Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα έξι επίπεδα του προγράμματος: σχεδιασμού και κατασκευής με τη βοήθεια υπολογιστή? ηλεκτρολόγου μηχανικού? μηχανολογία? μηχανική του ανέμου? Ηλεκτρομηχανολογικές Μηχανικών? επεξεργασία σήματος και των τηλεπικοινωνιών. Επιτρέπει να ενσωματώσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια ως μέρος ενός σχεδίου της καινοτομίας, την ανάπτυξη, τη μεταφορά τεχνολογίας ή παρέμβαση στην επιχείρηση. μονοπάτια Εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (το είδος του έργου) Αυτό το πρόγραμμα είναι δομημένο ως εξής: Βασικές γνώσεις μηχανικής: 3 μαθήματα (9 μονάδες) έργο βάσης γνώσεων διαχείρισης: 2 μαθήματα (6 μονάδες) Ειδίκευση στη μηχανική: 2 μαθήματα (6 μονάδες), ανάλογα με τη συγκέντρωση σύνθεση και την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων: Πρόγραμμα Εφαρμογής (9 μονάδες) Σύνολο: 30 πόντους Εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μηχανικής (μοντέλο φυσικά) Αυτό το πρόγραμμα είναι δομημένο ως εξής: Βασικές γνώσεις μηχανικής: 3 μαθήματα (9 μονάδες) έργο βάσης γνώσεων διαχείρισης: 3 μαθήματα (9 μονάδες) Ειδίκευση στη μηχανική: 2 μαθήματα (6 μονάδες), ανάλογα με τη συγκέντρωση σύνθεση και την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων: Τεχνικό Σχέδιο (3 πιστώσεις) Σύνολο: 30 πόντους ακροατήριο Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε υποψηφίους με την κατάρτιση στον τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους στον τομέα της μηχανικής. Οι υποψήφιοι που κατέχουν την κατάρτιση στον τομέα των βασικών ή εφαρμοσμένων επιστημών είναι επίσης επιλέξιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογηθούν δόκιμος δίδακτρα προπτυχιακό... [-]

εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της περιφερειακής και εδαφικής ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην περιφερειακή και εδαφική ανάπτυξη ως αναλυτές σε θέση να κατανοήσουν πολύπλοκες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς που εμπλέκονται στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική δράση σε διάφορα χωρικά επίπεδα και να διατυπώσει μια διάγνωση και λύσεις για να καθοδηγήσει την κοινωνική αλλαγή. [+]

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην περιφερειακή και εδαφική ανάπτυξη ως αναλυτές σε θέση να κατανοήσουν πολύπλοκες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς που εμπλέκονται στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική δράση σε διάφορα χωρικά επίπεδα και να διατυπώσει μια διάγνωση και λύσεις για να καθοδηγήσει την κοινωνική αλλαγή. Είναι αντιμετωπίζει τα ζητήματα με τη λήψη υπόψη τις πολιτιστικές, ιστορικές, ταυτότητα, οικονομικές, πολιτικές και οικολογικές απαιτήσεις όσον αφορά την αντοχή και την φιλικότητα προς το περιβάλλον. Δομή του Προγράμματος Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα (DESS) στην περιφερειακή και εδαφική ανάπτυξη είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση τόσο της οικονομικής και κοινωνικής διάστασης, πολιτιστική, ιστορική και γεωγραφική ανάπτυξη. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές θεωρίες και τα μοντέλα της περιφερειακής ανάπτυξης και της εδαφικής, ιδιαίτερα εκείνες που χαρακτηρίζουν τις πρόσφατες εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα της γνώσης, καθώς και τους μαθητές των Δασκάλων στην Περιφερειακή Ανάπτυξη. Αυτή η εκπαίδευση συμπληρώνεται από τις προσπάθειες για την ενίσχυση των δυνατοτήτων αντίδρασης στο έδαφος. Αυτή η ανάλυση τύπο δραστηριότητας - παρέμβαση επιτρέπει στους συμμετέχοντες να έχουν καλύτερες επιδόσεις τα καθήκοντά τους εντός των θεσμικών οργάνων και οργανισμών αφιερωμένη στην προώθηση της εδαφικής ανάπτυξης. Masters πέρασμα Όλα τα μαθήματα εξειδικευμένων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (DESS) στην περιφερειακή και εδαφική ανάπτυξη είναι βασικό για τον έλεγχο στον τομέα της περιφερειακής ανάπτυξης. Για μαεστρία του, ο φοιτητής θα πραγματοποιήσει την ερευνητική εργασία των 21 πιστώσεων και ένα υποχρεωτικό 3-πίστωσης πορεία. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό για ένα φοιτητή να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τον Κύριο και... [-]

Μάστερ της Εκπαίδευσης (ερευνητικό προφίλ)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Το Master of Παιδείας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές ερευνητικές προσεγγίσεις στην εκπαίδευση, να κατανοήσουν κύριες βάσεις τους και να εμβαθύνουν τις γνώσεις σε μια περιοχή της εξειδίκευσης. [+]

Το Master of Παιδείας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές προσεγγίσεις για την εκπαιδευτική έρευνα, να κατανοήσουν κύριες βάσεις τους και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα εξειδικευμένο τομέα που αφορούν μία από τρεις συγκεντρώσεις: * Εκπαιδευτική Διοίκηση? ακαδημαϊκή και κοινωνική (διορθωτικά)? διδασκαλία και τη μάθηση. * Προορίζεται για φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το Δίπλωμα Εκπαιδευτικής Διοίκησης. Στοχεύει επίσης να βρείτε λύσεις σε προβλήματα τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό, καθώς και των συναφών επαγγελματική εμπειρία ως πεδίο της εκπαιδευτικής γνώσης. μονοπάτια M.Ed., το προφίλ της έρευνας (με μνήμη) Το MA στην εκπαίδευση, την έρευνα μονοπάτι (με μνήμη) επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (21 credits μνήμης) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα εξειδικευμένο τομέα που σχετίζονται με την εκπαιδευτική επιστήμες. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. M.Ed., επαγγελματικό προφίλ (με δοκιμές) Το MA στην εκπαίδευση, επαγγελματική πορεία (με δοκιμές) δίνει τη δυνατότητα: εμβαθύνει δεξιότητες όπως μιλώντας στο σχολείο και την κοινωνική προσαρμογή, τη διδασκαλία-μάθηση ή διοίκηση του σχολείου? εξοικειωθούν με τη διαδικασία της έρευνας της επιστήμης της εκπαίδευσης? να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο παρέμβασης που συνδέονται με τις πραγματικότητες που αντιμετωπίζουν στην επαγγελματική πρακτική ως μέρος ενός δοκιμίου των 9 μονάδες. Ακαδημαϊκή και κοινωνική προσαρμογή στη συγκέντρωση δίνει πρόσβαση στην Ένωση διορθωτικών Κεμπέκ (ADOQ). ακροατήριο Το Master of Παιδείας έχει ως στόχο: καθηγητές? διευθυντές σχολείων? psychoeducators? εκπαιδευτικών συμβούλων? φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της εκπαίδευσης, τόσο στο σχολείο από το γυμνάσιο ως ενδιαφερόμενα μέρη... [-]

Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας (με μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Επάρκειας στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. [+]

Επάρκειας στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Οι προκλήσεις της διαγενεακής και διαπολιτισμικών σχέσεων, τα κίνητρα, τις σχέσεις εργαζομένων και διοίκησης και η διαχείριση των συγκρούσεων, είναι τα θέματα που χρήζουν περαιτέρω από το πρόγραμμα αυτό. μονοπάτια Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, την παρακολούθηση της έρευνας (με μνήμη) Ενώ παρέχει τις γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες στη διαχείριση των ανθρώπων, αυτό το μονοπάτι εξοικειώνει τους φοιτητές με τις μεθόδους έρευνας στον τομέα αυτό. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με το θέμα της ανθρώπινης διάστασης της διαχείρισης. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, πορεία της σταδιοδρομίας (χωρίς μνήμη) Αυτή η διαδρομή επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των γνώσεων και των βασικών δεξιοτήτων στη διαχείριση των ανθρώπων. Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά διευθυντικά στελέχη για τη διαχείριση των εργαζομένων. Ως εκ τούτου, είναι μια εξειδίκευση στον ανθρώπινο παράγοντα στην εταιρεία. Ασχολείται με θέματα εκεί ως κινητοποίηση, τα κίνητρα, τη διαχείριση των συγκρούσεων, την ηθική, την ενοποίηση των ομάδων εργασίας, τη διαπραγμάτευση, την ηγεσία, τη διαχείριση των διαφορετικών γενεών, κ.λπ. Οι μαθητές θα πρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα κατά τη διάρκεια της συγγραφής ενός τεστ των 12 credits. ερευνητικά πεδία Οι ερευνητικές δραστηριότητες στον τομέα αυτό ορίζεται σε τέσσερις κύριους τομείς: εταιρικής κοινωνικής... [-]

Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας (χωρίς μνήμη)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2017 Καναδάς Rimouski Lévis +1 περισσότερα

Επάρκειας στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. [+]

Επάρκειας στη διαχείριση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας είναι ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Οι προκλήσεις της διαγενεακής και διαπολιτισμικών σχέσεων, τα κίνητρα, τις σχέσεις εργαζομένων και διοίκησης και η διαχείριση των συγκρούσεων, είναι τα θέματα που χρήζουν περαιτέρω από το πρόγραμμα αυτό. μονοπάτια Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, την παρακολούθηση της έρευνας (με μνήμη) Ενώ παρέχει τις γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες στη διαχείριση των ανθρώπων, αυτό το μονοπάτι εξοικειώνει τους φοιτητές με τις μεθόδους έρευνας στον τομέα αυτό. Επιτρέπει για ένα ερευνητικό έργο (μνήμη 21 credits) για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με το θέμα της ανθρώπινης διάστασης της διαχείρισης. Αυτή η οδός βοηθά επίσης να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των διδακτορικών σπουδών. Πλοίαρχος της διαχείρισης των ανθρώπων στο χώρο εργασίας, πορεία της σταδιοδρομίας (χωρίς μνήμη) Αυτή η διαδρομή επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των γνώσεων και των βασικών δεξιοτήτων στη διαχείριση των ανθρώπων. Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά διευθυντικά στελέχη για τη διαχείριση των εργαζομένων. Ως εκ τούτου, είναι μια εξειδίκευση στον ανθρώπινο παράγοντα στην εταιρεία. Ασχολείται με θέματα εκεί ως κινητοποίηση, τα κίνητρα, τη διαχείριση των συγκρούσεων, την ηθική, την ενοποίηση των ομάδων εργασίας, τη διαπραγμάτευση, την ηγεσία, τη διαχείριση των διαφορετικών γενεών, κ.λπ. Οι μαθητές θα πρέπει να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα κατά τη διάρκεια της συγγραφής ενός τεστ των 12 credits. ερευνητικά πεδία Οι ερευνητικές δραστηριότητες στον τομέα αυτό ορίζεται σε τέσσερις κύριους τομείς: εταιρικής κοινωνικής... [-]

Βίντεο

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Français

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - Mandarin

UQAR - Vidéo institutionnelle de l'Université du Québec à Rimouski - English