Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Από το φθινόπωρο του 2003, το Texas A

Texas A

Αποστολή

Αποστολή

  • Εκπαιδεύστε υποδειγματικούς μηχανικούς και αναπτύξτε ηγέτες παγκόσμιας κλάσης μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.
  • Δημιουργήστε νέες γνώσεις και πνευματικό κεφάλαιο μέσω καινοτόμων ερευνών και εταιρικών συνεργασιών που αποφέρουν βιώσιμο αντίκτυπο.
  • Προωθήστε τους αναπτυξιακούς στόχους του κράτους του Κατάρ και της περιοχής μέσω εμπειρίας και δέσμευσης που επεκτείνουν το ανθρώπινο κεφάλαιο.

Οραμα

  • Να είναι ο κορυφαίος πάροχος μηχανικής εκπαίδευσης στην περιοχή, σημαντικός συντελεστής στη διεθνή γνώση και ουσιαστικό πόρο για το κράτος του Κατάρ.

Γρήγορα γεγονότα

Texas A

Η εναρκτήρια τάξη του Texas A

Περισσότεροι από 950 μηχανικοί έχουν αποφοιτήσει από το Texas A

Οι τομείς έμφασης της έρευνας περιλαμβάνουν περιβαλλοντικά θέματα, προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού, ασφάλεια χημικών διαδικασιών, μελέτες δεξαμενών πετρελαίου, μαθηματικά μοντέλα, μηχανήματα και ελέγχους, τηλεπικοινωνίες, μεταφορές και οδοί, ηλεκτροπαραγωγή, διανομή και μηχανήματα, χημεία και φυσική.

Οι ερευνητικές δραστηριότητες που αφορούν θέματα σημαντικά για το κράτος του Κατάρ εκτιμώνται σε περισσότερα από 249,2 εκατομμύρια δολάρια.

Texas A

Ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητικών ηγετών λαμβάνει χώρα την άνοιξη κάθε ακαδημαϊκού έτους όπου οι μαθητές από το College Station επισκέπτονται την πανεπιστημιούπολη του Qatar για μια εβδομάδα μετά το εαρινό διάλειμμα και σε αντάλλαγμα,

Texas A

Texas A

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Texas A&M University at Qatar

Το κλειδί για πολλές από τις διαδικασίες και τις διαδικασίες εξαρτάται από το είδος του φοιτητή που είστε. Texas A ... [+]

Σχετικά με

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τα θεμέλια της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο Τέξας Α

Ποιος είσαι?

Το κλειδί για πολλές από τις διαδικασίες και τις διαδικασίες εξαρτάται από το είδος του φοιτητή που είστε. Texas A

College Student Station - Εάν γινόταν δεκτός στην κύρια πανεπιστημιούπολη, είστε φοιτητής "College Station" (μερικές φορές θα ονομάζεται "κύριος φοιτητής πανεπιστημιούπολης"). Το τμήμα της κύριας πανεπιστημιούπολης είναι τελικά υπεύθυνο για εσάς αλλά το γραφείο μεταπτυχιακών σπουδών σας μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς.... [-]

Κατάρ Ντόχα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Texas A&M University at Qatar

Καλώς ήρθατε στο Πρόγραμμα Χημικών Μηχανικών στο Texas A ... [+]

Σχετικά μεΚαλώς ήρθατε στο Πρόγραμμα Χημικών Μηχανικών στο Τέξας ΑΓια περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Texas AΑπαιτήσεις για το πτυχίοΟι γενικές απαιτήσεις που περιγράφονται από το Texas AΤα δύο μεταπτυχιακά πτυχία που διαχειρίζεται το Πρόγραμμα Χημικών Μηχανικών στο Τέξας ΑΓια όλα τα πτυχιακά προγράμματα που αναφέρονται παρακάτω, οι μαθητές πρέπει να επιδείξουν ελάχιστα πρότυπα υποτροφιών για να παραμείνουν στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Έτσι ένας φοιτητής που πέφτει κάτω από ένα 3.0 GPR έχει ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο για να φέρει το GPR πάνω από αυτή την αξία. Εάν δεν το κάνετε αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απόλυση από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Ομοίως, ένας βαθμός κάτω από το C σε οποιοδήποτε μάθημα θα οδηγήσει σε απόλυση από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα.Προγράμματα Μάστερ Χημικών ΜηχανικώνMaster of Science (MS) ΠτυχίοΤο Master of Science απαιτεί τουλάχιστον 32 ώρες πιστωτικής εξάμηνης εγκεκριμένων μαθημάτων και έρευνας. Τουλάχιστον 25 ώρες πίστωσης πρέπει να είναι επίσημες εργασίες. Επιπλέον, ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει δύο ώρες πίστωσης του CHEN 681 (σεμινάριο) για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του τμήματος. Οι υπόλοιπες πιστώσεις προορίζονται για έρευνα.Πτυχίο Μηχανικών (M.Eng)Το πτυχίο Master of Engineering απαιτεί τουλάχιστον 30 ώρες πιστωτικής εξάμηνης εγκεκριμένων μαθημάτων και δεν απαιτεί ερευνητικές ώρες πίστωσης.Πώς να εφαρμόσει... [-]
Κατάρ Ντόχα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Associate dean Dr. Ioannis Economou talks about the Graduate Studies Program

Dr. Patrick Linke on the Graduate Studies Program

Ahmed Badreldin on the Graduate Studies Program

Dr. Konstantinos Kakosimos talks about the Graduate Studies Program

Muhammed Hamza on the Graduate Studies Program

Bara Anaya on the Graduate Studies Program

Texas A&M University at Qatar
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+974.4423.0201