Πανεπιστήμια στο Κιργιστάν

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στο Κιργιστάν 2018/2019

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Κιργιζιστάν. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Κιργιζιστάν. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της Κιργιζιστάνς και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη Κιργιζιστάν και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Κιργιζιστάν άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Κιργιζιστάν

Central Asian Studies Institute (AUCA)

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Κιργιζιστάν Bishkek September 2018

Ο Της Κεντρικής Ασίας Σπουδών Ινστιτούτο είναι μια έρευνα και την ακαδημαϊκή μονάδα του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Κεντρικής Ασίας, η οποία συστάθηκε με την αποστολή την προώθηση της μελέτης της Κεντρικής Ασίας τοπικό και διεθνές επίπεδο. Το Ινστιτούτο επιδιώκει αυτό το σκοπό από την ενθάρρυνση και την υποστήριξη ατομικών και ομαδικών ερευνητικών προγραμμάτων, τη διοργάνωση σεμιναρίων και συνεδρίων, δημοσιεύοντας ένα φιλολογικό περιοδικό και με την ανάπτυξη ακαδημαϊκών προγραμμάτων ε… [+] πικεντρώθηκε στην Κεντρική Ασία. Για αιώνες Κεντρική Ασία ήταν το σταυροδρόμι για τη διακίνηση των λαών, αγαθών και ιδεών μεταξύ της Ευρώπης, της Δυτικής Ασίας, τη Νότια Ασία και την Ανατολική Ασία. Με το τέλος της σοβιετικής κυριαρχίας, η περιοχή έχει ανακτήσει την πολιτική, οικονομική και πολιτιστική ποικιλομορφία της και στέκεται πάλι ως βασικός παράγοντας σε μια στενά δεμένη παγκόσμια κοινότητα. Με τη συνένωση των τοπικών και διεθνών ερευνητών, προωθώντας μια συνέργεια μεταξύ των φοιτητών, μελών ΔΕΠ και επισκέπτες ερευνητές και ευνοώντας διεπιστημονική και συγκριτική έρευνα έργων, το Κεντρικό Ινστιτούτο Ασιατικών Σπουδών έχει ως στόχο την παραγωγή καινοτόμων και υπεύθυνη γνώση σχετικά με τις τρέχουσες διαδικασίες στις πέντε δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας ( Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, το Τουρκμενιστάν και Ουζμπεκιστάν). Ιδρύθηκε το 2011, το Κεντρικό Ινστιτούτο Ασιατικών Σπουδών είναι ένας μη κερδοσκοπικός ακαδημαϊκή ερευνητική μονάδα λογοδοτεί στον Πρόεδρο του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Κεντρικής Ασίας. Ο διευθυντής του Ινστιτούτου λειτουργεί σε στενή συνεργασία με τα μέλη της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη ακαδημαϊκών συνεργασιών σε όλους τους τομείς σπουδών που συνδέονται με την Κεντρική Ασία και με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, προκειμένου να ενθαρρύνει και να διευκολύνει την ακαδημαϊκή έρευνα στον αμερικανικό πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ασίας. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε CASI στο Facebook Page για νέα και ενημερώσεις! [-]