Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EAFIT

50η επέτειο EAFIT το 2010 ήταν μια ευκαιρία να προβληματιστούν για μία ακόμη φορά την συμβιωτική σχέση μεταξύ των δύο θεσμικών μας και το εξωτερικό της κοινότητας.

Το πραγματικό κόσμο συνάφεια των πανεπιστημιακών προγραμμάτων μας, σε συνδυασμό με τους στενούς δεσμούς μας με τον παραγωγικό τομέα και το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, κάνει πανεπιστήμιο μας ένας χώρος που παρέχει άμεση πρόσβαση στον έξω κόσμο, ενώ την ίδια ώρα εφοδιάζουν τους μαθητές με τις γνώσεις που νομιμοποιεί τον / ηθικό στοιχείο του ανθρώπου και υποστηρίζεται από τις νέες τεχνολογίες.

Τα υπάρχοντα ακαδημαϊκά προγράμματα την εποχή εκείνη δεν ανταποκρινόταν πλήρως στις προσδοκίες της επιχειρηματικής κοινότητας Antioquia και ότι η δυσαρέσκεια ήταν ο καταλύτης για την υπογραφή του Χάρτη για την Escuela de Administración y Finanzas (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, ή EAF) στις 4 Μάη 1960 . Τρεις μήνες αργότερα, σε Αύγουστο 17, Αμερικανός καθηγητής Bernard J.
Hargadon Jr. άρχισε να διδάσκει μια τάξη στις Λογιστικές Αρχές, μέρος του προγράμματος σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε μια τάξη στο κέντρο της πόλης Μεντεγίν.

Από αυτές τις ταπεινές αρχές, διάφορες εξελίξεις σημειώθηκαν αργότερα ότι θα μετατρέψει τον θεσμό σε ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά κέντρα της Κολομβίας. Η πρώτη αλλαγή έγινε το 1962, όταν το Instituto Tecnológico (Institute of Technology), άνοιξε τις πόρτες του και άρχισε να προσφέρει προγράμματα σπουδών στην κλωστοϋφαντουργία, βιομηχανικές και μηχανικές τεχνολογίες και τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτή ήταν η στιγμή Όταν δύο ηπειρωτικοί περισσότερα γράμματα (το Ι και Τ) προστέθηκαν στο όνομα EAF.

Το 1963, EAFIT μεταφέρθηκε στη σημερινή πανεπιστημιούπολη, που βρίσκεται στην συνοικία La Aguacatala στη νότια πλευρά του Μεντεγίν. Είναι ότι έχουν συμβεί πιο σημαντικές μεταβολές του ιδρύματος, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης της το 1971 ως το πανεπιστήμιο και την ακύρωση εκεί.
των τεχνολογικών προγραμμάτων για να ανοίξει ο δρόμος για νέα πεδία μελέτης. EAFIT περιελάμβανε τελικά τέσσερις σχολές: Διοίκηση Επιχειρήσεων (1979), Μηχανική (1979), και Ανθρωπιστικές Επιστήμες (1997) και του νόμου (1999). Πέμπτη σχολή του πανεπιστημίου άνοιξε το 2012: Οικονομίας και Οικονομικών.

Σε μια άλλη σημαντική εξέλιξη, η Εθνική υπουργείο Παιδείας χορήγησε τη διαπίστευση πανεπιστήμιο ως ένα υψηλής ποιότητας όργανο για πρώτη φορά το 2003 και το 2010 επεκτάθηκε η αναγνώριση για περίοδο οκτώ ετών.

Σήμερα, EAFIT είναι ένα πανεπιστήμιο αιχμής που προσφέρει 19 προπτυχιακά προγράμματα, 3 διδακτορικά, τα προγράμματα σπουδών 21 μάστερ και περισσότερα από 60 προγράμματα μεταπτυχιακών πιστοποιητικό, καθώς και προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης, μαθήματα ξένων γλωσσών και περισσότερο. Το ίδρυμα έχει επίσης πανεπιστημιουπόλεις δορυφόρου σε Μπογκοτά, Pereira και Llanogrande (Rionegro).

Η Κολομβία μεταπηδά στο εξωτερικό - η Ασία και ο Ειρηνικός μπροστά. Μάθετε περισσότερα εδώ: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Ασιατική εβδομάδα 2017 - Διαβάστε περισσότερα για την 11η έκδοση της ασιατικής εβδομάδας στο EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Spanish (Colombia)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Universidad EAFIT

Το MIB στο Universidad EAFIT παρέχει μια μοναδική διεθνή και πολυπολιτισμική εμπειρία σε φοιτητές από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. ... [+]

Γιατί το MIB μας;

Το MIB στο Universidad EAFIT παρέχει μια μοναδική διεθνή και πολυπολιτισμική εμπειρία σε φοιτητές από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα.

Διδακτέα ύλη

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του MIB καλύπτει αρκετούς βασικούς τομείς στις διεθνείς επιχειρήσεις: τα ερευνητικά ιδρύματα και στατιστικά στοιχεία, τη διοίκηση και την παγκόσμια οικονομία, τη στρατηγική, τις λειτουργίες και τις επικοινωνίες. Τα μαθήματά μας βασίζονται και αλληλοσυμπληρώνονται.... [-]

Κολομβία Medellín
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Video Institucional-Universidad EAFIT

Location address
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Location address
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Location address
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogota, CO