Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε από την Εταιρεία του Ιησού το 1623 , είναι ένα καθολικό πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από την κολομβιανή κυβέρνηση, το οποίο στοχεύει να υπηρετήσει την ανθρώπινη κοινότητα, ιδιαίτερα την Κολομβία, επιδιώκοντας να δημιουργήσει μια πιο πολιτισμένη, πιο μορφωμένη και δικαιότερη κοινωνία, εμπνευσμένη από τις αξίες του Ευαγγελίου.

Προωθεί την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των ανθρώπων, τις ανθρώπινες αξίες, την ανάπτυξη και τη μετάδοση της επιστήμης και του πολιτισμού και συμβάλλει στην ανάπτυξη, καθοδήγηση, εποικοδομητική κριτική και μετασχηματισμό της κοινωνίας.

Το πρώτο πανεπιστήμιο της Κολομβίας με θεσμική διαπίστευση

Το Υπουργείο Παιδείας , με την απόφαση αριθ. 1320, αναγνώρισε στις 12 Ιουνίου 2003 στο Pontificia Universidad Javeriana , για περίοδο οκτώ ετών.

Το ψήφισμα υπογραμμίζει ότι το Πανεπιστήμιο «έχει επιτύχει επαρκή επίπεδα ποιότητας ώστε, σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν το θέμα, να αναγνωρίζεται δημόσια αυτό το γεγονός μέσω μιας επίσημης πράξης θεσμικής διαπίστευσης».

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο Javeriana είναι καθολικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο ιδρύθηκε και διευθύνεται από την Εταιρεία του Ιησού, και έχει δεσμευτεί για εκπαιδευτικές αρχές και κατευθυντήριες γραμμές της ιδρυτικής οντότητας.

Οι εμπειρογνώμονες διδάσκουν, την έρευνα και την αριστεία των υπηρεσιών ως ολοκληρωμένες περιφέρειες της χώρας, παγκόσμια και διεπιστημονική προοπτική πανεπιστήμιο, και προτείνει:

  • το ολοκληρωμένο σχηματισμό ανθρώπων που ξεχωρίζουν για την υψηλής ποιότητας ανθρώπινη, ηθική, ακαδημαϊκή, επαγγελματική και κοινωνική ευθύνη τους ·
  • τη δημιουργία και την ανάπτυξη της γνώσης και του πολιτισμού σε μια κρίσιμη και καινοτόμο προοπτική για την επίτευξη δίκαιης, βιώσιμης, συμμετοχικής, δημοκρατικής, συμπονετικής και σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

    576 Πανεπιστημιακό συμβούλιο, 26 Απριλίου 2013 Συμφωνία ( συμφωνία λήψης )

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Spanish (Colombia)
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Pontificia Universidad Javeriana

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στον αστικό και χωροταξικό σχεδιασμό είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που ιδρύθηκε το 1975 στη Σχολή Διεπιστημονικών Σπουδών. Σήμερα είναι μια μον ... [+]

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στον αστικό και χωροταξικό σχεδιασμό είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που ιδρύθηκε το 1975 στη Σχολή Διεπιστημονικών Σπουδών. Σήμερα είναι μια μονάδα της Σχολής Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού, προσανατολισμένη στην έρευνα και την ολοκληρωμένη και διεπιστημονική εκπαίδευση των επαγγελματιών στην ανάλυση, την έρευνα και την παρέμβαση στις διαδικασίες του Αστικού και Περιφερειακού Σχεδιασμού, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Σχεδιασμού Πόλεων και Περιφερειών στην Κολομβία , προκειμένου να συμβάλει στην αναζήτηση λύσεων στα τρέχοντα προβλήματα της κοινωνίας μας, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της αποστολής του Pontificia Universidad Javeriana .... [-]

Κολομβία Bogotá
Ιανουάριος 2020
Spanish (Colombia)
Μερική παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά