Aspira University College of Sports Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιλέγοντας ένα πανεπιστήμιο για να πάει να είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που κάνουμε και το σχολείο είναι ως εκ τούτου υπεύθυνος για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι μαθητές του να πάρει τις απαραίτητες γνώσεις, να αναπτύξουν τις δεξιότητες και να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για την επιχειρηματική αγορά του 21 αιώνα.

Αναρρόφηση«Αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει κορυφαία στελέχη στους τομείς της οικονομίας, του αθλητισμού ή του τουρισμού, ο οποίος θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν στην αγορά εργασίας και έχουν γίνει επιτυχείς ηγέτες στις οργανώσεις τους.

Αναρρόφηση έχει οριστεί ο στόχος της να αναδειχθεί ως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα προσελκύσει φοιτητές από όλο τον κόσμο, με υψηλές προδιαγραφές και την τελειότητά του.

Aspira College εκτείνεται σε μια έκταση πάνω από 1.500 m2. Όλο το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί με προσοχή και μοντέρνα διακοσμημένα. Aspira έκανε μεγάλα αμφιθέατρα και αίθουσες, καθώς και αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών πλήρως εξοπλισμένα με πολυμέσα και τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα διδασκαλίας. Η Ακαδημία περιλαμβάνει επίσης ένα καλά εξοπλισμένο βιβλιοθήκη με όλα τα απαραίτητα και πρόσθετα υλικά ανάγνωσης για μαθητές, τον χώρο της μάθησης και τον υπολογιστή γωνιά στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή. Aspira διαθέτει επίσης ένα καφέ-μπαρ, όπου οι μαθητές μπορούν να πιείτε ένα ποτό ή να φάτε κάτι. Φυσικά, όλη η περιοχή καλύπτεται με δωρεάν ασύρματο internet.

Γιατί να σπουδάσετε στο Aspira; Αναρρόφηση εξασφαλίζει ότι οι μαθητές του: - αποκτήσουν κορυφαία γνώσεις και δεξιότητες στα οικονομικά, τη διαχείριση, τον τουρισμό, και το εξειδικευμένο τομέα του αθλητικού management - εργασία σε μικρές ομάδες - διδάσκονται από κορυφαίους καθηγητές από την περιοχή - να έρθετε σε επαφή με τους καθηγητές τους, με ατομική προσέγγιση για κάθε μία από αυτές - οι διαλέξεις τους με βάση τα σημερινά παραδείγματα μελέτη περίπτωσης από την πραγματική ζωή - έχουν όλα τα φυσικά υλικά τους διαθέσιμα μέσω του συστήματος e-learning Merlin, - να περάσουν από πρακτικής άσκησης σε μεγάλες σχετικές εταιρείες, αθλητικά σωματεία ή ενώσεις , και να συμμετέχουν στην οργάνωση των μεγάλων αθλητικών γεγονότων - δίνεται η δυνατότητα σπουδών μερικής απασχόλησης για τα άτομα με θέσεις εργασίας και τους αθλητές - εκείνους που είναι οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να αθλούνται και να πάει σε τακτική προπονήσεις τους, ενώ σπούδαζε - προσφέρονται δια βίου προγράμματα εκμάθησης - προσφέρονται εκδρομές μελέτη (Barcelona) - μπορούν να ενταχθούν κινητικότητας και των προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών με πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο

Γιατί να σπουδάσουν σε Σπλιτ; Η ιστορία του Σπλιτ χρονολογείται 1700 χρόνια πίσω, όταν επιλέχθηκε από το Ρωμαίο αυτοκράτορα Διοκλητιανού ως ένα μέρος για να χτίσει το παλάτι του θέρετρο. Παλάτι του Διοκλητιανού προστατεύεται από την UNESCO και είναι ένα μοναδικό παράδειγμα στον κόσμο. Η πόλη είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους τουρίστες και λούζει σε περισσότερες από 2.700 ώρες ηλιοφάνειας το χρόνο. Οι άνθρωποι του Σπλιτ πάντα λένε ότι Split είναι η πιο όμορφη πόλη και ότι οι γυναίκες της είναι οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, και πολλοί τουρίστες έχουν την τάση να συμφωνήσουν μετά τη λήψη μια βόλτα γύρω δρόμους και τα σοκάκια της. Η πόλη βρίσκεται στο πιο ζεστό μέρος της Μεσογείου, στους πρόποδες του δάσους Marjan, με όμορφες παραλίες με βότσαλα γύρω από αυτό. Είναι πλούσιο σε τουριστικές και γαστρονομικές επιλογές, καθώς και αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος διαχείρισης αθλητικών αναρρόφηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Κροατία Διαίρεση

Μεταπτυχιακές σπουδές (Master) και Διαχείρισης Αθλητισμού είναι το πρώτο και μοναδικό τέτοιο πρόγραμμα σπουδών στην Κροατία. [+]

Μεταπτυχιακών σπουδών (Μάστερ) και Διαχείρισης Αθλητισμού είναι το πρώτο και μοναδικό τέτοιο πρόγραμμα σπουδών στην Κροατία. Προορίζεται για τους επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στον αθλητισμό και θέλουν να προωθήσουν την καριέρα τους, καθώς και εκείνους που θέλουν να επιτύχουν την επιτυχή σταδιοδρομία στον αθλητισμό και αθλητική βιομηχανία. Στην Κροατία, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις για υψηλού μορφωτικού επιπέδου επαγγελματίες στον τομέα της διαχείρισης αθλητικών οφείλεται στο γεγονός ότι οι διαχειριστές σε αθλητικές οργανώσεις, δηλαδή εκείνοι που εργάζονται στον αθλητισμό της βιομηχανίας δεν είναι συνήθως τυπικά εκπαιδευμένοι για τη διαχείριση συγκεκριμένων επιχειρηματικών διαδικασιών στον τομέα του αθλητισμού. Ικανοτήτων που αποκτήθηκαν από το πρόγραμμα σπουδών Μετά την ολοκλήρωση εξειδικευμένων μεταπτυχιακών σπουδών των αποφοίτων σπορ διαχείρισης αποκτούν ικανότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των συστημάτων της τριτοβάθμιας επίπεδο πολυπλοκότητας για την απασχόληση "top management", καθώς και τη δυνατότητα να συνεχίσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις μεταπτυχιακές σπουδές, σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Μπολόνια. Οι ικανότητες που αποκτήθηκαν από αυτό το πρόγραμμα σπουδών, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η συνέχεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών των αθλητικών διαχείρισης μπορεί να χωριστεί σε γενικούς και ειδικούς. Οι γενικές αρμοδιότητες με βάση την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που περιλαμβάνει τις βασικές θεωρητικές, μεθοδολογικές, και applicative γνώσεις στον τομέα των επιστημών οικονομικά, τη διαχείριση, την κινησιολογία, το δίκαιο, την πληροφόρηση και την επικοινωνία, την ψυχολογία και την κοινωνιολογία. Οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες με βάση την άκρως επαγγελματική και εξειδικευμένη κατάρτιση στον τομέα της διαχείρισης του αθλητισμού, τη διαχείριση της κυκλοφορίας στον αθλητισμό, τη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των γεγονότων, τον έλεγχο και την... [-]