RIT Croatia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εγγραφείτε σε κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ και σπουδάζετε στην Κροατία!

RIT Croatia ιδρύθηκε το 1997 ως παγκόσμια πανεπιστημιούπολη του εξέχοντος ιδιωτικού πανεπιστημίου της Αμερικής,

Διαφορετικά από την Ημέρα 1!

Χρησιμοποιώντας την ατομική προσέγγιση, θα εξασφαλίσουμε ένα διεγερτικό και διαδραστικό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δυνατότητές σας. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας, θα σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να περάσετε ένα ή δύο εξάμηνα σπουδές στο εξωτερικό στα πανεπιστήμια του RIT στο Ρότσεστερ, Νέα Υόρκη ή Ντουμπάι, ΗΑΕ. Μέσα από προγράμματα προσανατολισμένα στην πρακτική εφαρμογή της γνώσης, θα είστε προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις του επιχειρηματικού κόσμου.

Διεθνής Διαπίστευση

RIT Croatia είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα προγράμματά του παραδίδονται σύμφωνα με τις εθνικές πιστοποιήσεις. Η ποιότητα των προγραμμάτων μας έχει αναγνωριστεί από διεθνείς πιστοποιήσεις του RIT, όπως:

  • Η Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση, μια θεσμική υπηρεσία διαπίστευσης αναγνωρισμένη από τον Υπουργό Παιδείας των ΗΠΑ και το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Ο Σύνδεσμος για την Προώθηση των Σχολείων Επιχειρήσεων. Τα επιχειρηματικά προγράμματα της RIT είναι διαπιστευμένα από την AACSB International, την πιο μακροχρόνια παγκόσμια ένωση αφιερωμένη στην προώθηση της εκπαίδευσης στη διαχείριση παγκοσμίως.

Υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση

Προκειμένου να υποστηρίξει τους σπουδαστές με τα κατάλληλα προσόντα για τη χρηματοδότηση των σπουδών τους, η RIT Croatia έχει εξασφαλίσει πάνω από 350.000,00 € για οικονομική ενίσχυση για εγγραφή στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Οι υποτροφίες και η οικονομική ενίσχυση είναι χρηματικά κονδύλια που εφαρμόζονται για το κόστος διδασκαλίας του πανεπιστημίου για τέσσερα χρόνια σπουδών.

Γιατί να σπουδάσετε στο RIT Croatia ;

  • Μελέτη στα αγγλικά. Κερδίστε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο αμερικανικό πτυχίο: Όλες οι τάξεις κρατούνται στα αγγλικά, πλήρως ευθυγραμμισμένες με σύγχρονα αμερικανικά προγράμματα και εγχειρίδια. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας στο RIT Croatia , θα λάβετε δύο βαθμούς: ένα Αμερικανικό πτυχίο από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Rochester και ένα Κροατικό πτυχίο από την RIT Croatia .
  • Σπουδές σύμφωνα με υψηλά αμερικανικά εκπαιδευτικά πρότυπα: Τα προγράμματα και το πρόγραμμα σπουδών είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τα πρότυπα ενός από τα πιο γνωστά ιδιωτικά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Η ποιότητα του κολεγίου έχει επιβεβαιωθεί από πολλές διεθνείς διαπιστεύσεις, όπως η Επιτροπή Μέσων της Μέσης Πολιτείας Εκπαίδευση - AACSB International, The Association to Advance Collegiate Schools of Business.
  • Το RIT έχει σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία μεγάλων αποστάσεων, η οποία μας βοηθά να προετοιμαζόμαστε καλά για να παραδίδουμε μαθήματα τόσο σε κλασικές όσο και σε εικονικές αίθουσες.
  • Περάστε ένα εξάμηνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: δοκιμάστε διαφορετικούς πολιτισμούς, δείτε τα πράγματα από μια παγκόσμια προοπτική και βελτιώστε τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα. Το πιο σημαντικό, αποδεικνύεται ότι αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα κατά την υποβολή αίτησης για εργασία.
  • Εξαιρετικό ποσοστό τοποθέτησης μετά την αποφοίτηση: 90 τοις εκατό των αποφοίτων μας βρήκαν θέσεις εργασίας εντός έξι μηνών μετά την αποφοίτησή τους (Τάξη του 2019). Μοντελοποιημένο μετά από το πρόγραμμα ανάπτυξης της σταδιοδρομίας και της συνεταιριστικής εκπαίδευσης του RIT, οι μαθητές είναι προετοιμασμένοι από το νέο έτος τους για ένταξη στην αγορά εργασίας.
  • Η εμπειρία που σας δίνει ένα πλεονέκτημα: Το συνεργατικό μας γραφείο εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας βοηθά τους μαθητές στην προετοιμασία τους να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Οι σύμβουλοί μας βοηθούν τους μαθητές να επιλέξουν και να οικοδομήσουν τη σταδιοδρομία τους, να κάνουν επαφές με πιθανούς εργοδότες, να βρουν συνεργασίες, να τους διδάξουν πώς να γράψουν βιογραφικό σημείωμα και να τους προετοιμάσουν για συνεντεύξεις εργασίας.

Τοποθεσίες

Ντουμπρόβνικ

Address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

20 000 Ντουμπρόβνικ, Επαρχία Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα, Κροατία

Ζάγκρεμπ

Address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

10 000 Ζάγκρεμπ, Κροατία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη