Universidad Cenfotec

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ιστορία

Universidad Cenfotec είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ακαδημαϊκή, διοικητική και οικονομική αυτονομία, του οποίου ο κύριος σκοπός είναι ο προγραμματισμός και η εκτέλεση προγραμμάτων για την κατάρτιση και την ενημέρωση των επαγγελματιών, καθώς και η υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων στον τομέα ψηφιακές τεχνολογίες.

Η Cenfotec, ως Εκπαιδευτικό Κέντρο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2000 από μια ομάδα εταιρειών ανάπτυξης λογισμικού και ανεξάρτητους επενδυτές, προκειμένου να παράσχει την αρχική και αναπτυσσόμενη βιομηχανία ανάπτυξης λογισμικού με προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, εξειδικευμένο και γρήγορα λειτουργικό, που θα του επέτρεπε να ανταγωνίζεται διεθνώς με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Το 2003, η Cenfotec ανέπτυξε και διδάσκει την Τεχνολογία Λογισμικού, την πρώτη στην Κόστα Ρίκα και την Κεντρική Αμερική. Στη συνέχεια, δημιουργήθηκαν προγράμματα στους τομείς της υποστήριξης υποδομών, της διαχείρισης βάσεων δεδομένων, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της τηλεματικής και του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ιστοσελίδων, με άριστη υποδοχή στον τεχνολογικό τομέα.

Αυτή η προσέγγιση, 100% ευθυγραμμισμένη με τον επιχειρηματικό τομέα, επέτρεψε στην Cenfotec να έχει ένα ιστορικό και αναγνώριση στο υψηλότερο επίπεδο τόσο από τους εθνικούς επιχειρηματίες όσο και από τους διεθνείς εργοδότες που προσλαμβάνουν τον ανθρώπινο πόρο που δημιουργείται με την πάροδο του χρόνου.

Η Cenfotec κατέχει μία από τις τέσσερις κορυφαίες θέσεις των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την υψηλότερη ποιότητα στη χώρα στον τομέα των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας και στον συντομότερο χρόνο εκπαίδευσης (σύμφωνα με έρευνα του Επιμελητηρίου Πληροφορικής και Ανακοίνωση της Κόστα Ρίκα σε εθνικούς επιχειρηματίες, 2008).113450_12.png

αποστολή

Εκπαιδεύστε τους ανθρώπους με μια αυστηρή και ηθική εκπαίδευση στην τεχνολογία ως εργαλείο για να ανακαλύψετε το δικό τους δυναμικό, να καθορίσετε τον εαυτό τους και να δημιουργήσετε χρήσιμες γνώσεις για να επηρεάσετε θετικά την ποιότητα ζωής και την ανταγωνιστικότητα στην κοινωνία.

θέα

Να αναγνωριστεί διεθνώς μεταξύ των καλύτερων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της τεχνολογίας, ως σημείο αναφοράς της αριστείας στους ακαδημαϊκούς και την ηθική.

τιμές

 • Πνεύμα καταδύσεων και αλτρουισμού
 • Ακεραιότητα, σεβασμό και συμμόρφωση σε όλες τις πτυχές των ενεργειών μας
 • Αίσθηση επίτευξης χάρη στην προσπάθεια

Πολιτική ποιότητας

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε άτομα με υψηλά προσόντα και ικανότητες με σύγχρονες τεχνικές γνώσεις, αξίες, στάσεις και δεξιότητες που τους επιτρέπουν να εκτελούν πλήρως τους επαγγελματίες και να ξεπερνούν τις απαιτήσεις των οργανισμών όπου θα ασκούνται.

Για το σκοπό αυτό, το Πανεπιστήμιο στην καθημερινή του εργασία θα τονώσει την ομαδική εργασία, τη συνεχή εκμάθηση, το πνεύμα της υπηρεσίας, την τήρηση αξιών και αρχών, τον εξορθολογισμό και τη βελτίωση των διαδικασιών, την ανάδραση από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, ακαδημαϊκές και διοικητικές υπηρεσίες.113451_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

στόχοι

Γνώση και κατανόηση των τεχνολογικών τάσεων και των συνθηκών υιοθέτησής τους στο περιβάλλον Καινοτομία σε τεχνολογικές και παιδαγωγικές λύσεις για τη διευκόλυνση των μαθησιακών διεργασιών Ανάπτυξη καινοτόμων γνώσεων στον τομέα των ΤΠΕ #

Σκοποί

Καθοδήγηση για την ενημέρωση και ανάπτυξη των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου προς τους τεχνολογικούς τομείς ενδιαφέροντος και ευκαιρίες για τους μαθητές.

Να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας.

Συμβολή στην επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων ΤΠΕ για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους και της χρήσης τους σε οργανισμούς, προκειμένου να επιτευχθεί πραγματικός αντίκτυπος στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον των χωρών της περιοχής της Κεντρικής Αμερικής.

Τύποι

Η έρευνα θα είναι τριών τύπων:

 1. Έρευνες που διεξάγονται από τους φοιτητές του πανεπιστημίου ή του μεταπτυχιακού διπλώματος στο πλαίσιο της αποφοίτησής τους, υπό την καθοδήγηση πανεπιστημιακών καθηγητών. (Σε ορισμένες περιπτώσεις, έρευνα που διεξάγεται από φοιτητές στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών).
 2. Έρευνα κατόπιν αιτήματος δημόσιων ή ιδιωτικών ιδρυμάτων που πραγματοποιούνται από καθηγητές-ερευνητές του Πανεπιστημίου (κατόπιν αιτήματος). Επαγγελματική έρευνα
 3. Με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου. Επαγγελματική έρευνα

Αναφερόμαστε στον πρώτο τύπο έρευνας ως ακαδημαϊκή έρευνα και στους επόμενους δύο ως επαγγελματική έρευνα.

Η έρευνα στο Πανεπιστήμιο θα είναι περισσότερο εφαρμόσιμη και πρακτική, από τη θεμελιώδη ή θεωρητική.113452_beard-bonding-community-708440.jpg

Περιοχές

Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του σημείου 1, η έρευνα του Πανεπιστημίου θα καλύψει τους ακόλουθους θεματικούς τομείς:

 1. Γνώση και κατανόηση των τεχνολογικών τάσεων και των συνθηκών υιοθέτησής τους στο περιβάλλον μας
  • Τεχνολογικές τάσεις και ανάγκες της αγοράς
 2. Καινοτομία σε τεχνολογικές και παιδαγωγικές λύσεις για τη διευκόλυνση των μαθησιακών διαδικασιών
  • Μάθηση από το έργο
  • Εικονική εκπαίδευση
  • Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
  • Αξιολόγηση ποιότητας
 3. Ανάπτυξη καινοτόμων γνώσεων στον τομέα των ΤΠΕ
  • Τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών
  • Ανάπτυξη λογισμικού
  • Τεχνολογίες ιστού και κινητής τηλεφωνίας
  • Τεχνολογίες και ανάλυση δεδομένων
  • Cybersecurity
  • Διαχείριση τεχνολογίας και υπηρεσιών πληροφορικής

Τοποθεσίες

Σαν Χοσέ

Address
Santa Marta, San Pedro de Montes Oca, del Cruce de la Escuela de Santa Marta 400 metros noreste carretera al Cristo de Sabanilla, San José, Costa Rica
11501 Σαν Χοσέ, Επαρχία Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη