American College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αμερικανικό Κολλέγιο

Επιλέγοντας την κατάλληλη ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό είναι μια σημαντική απόφαση, η οποία θα επηρεάσει το βαθμό στον οποίο μπορείτε να βρείτε τη ζωή σας ως φοιτητής πληροί και απολαυστική, καθώς έχουν αντίκτυπο στις ολόκληρη τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Η επιλογή του American College δημιουργεί μια δέσμευση εκ μέρους μας - μια δέσμευση για υψηλή ποιότητα στην εκπαίδευση. Η έμφαση παραμένει μετά την αριστεία διδασκαλίας, την ακαδημαϊκή διάκριση και ενδιαφέρον στα σημερινά προβλήματα.


Συμπαγής, φιλικό και πάνω από όλα Ανθρωπίνων College

Το Αμερικανικό Κολλέγιο είναι μια καθιερωμένη και ποικίλες ίδρυμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων. Αφιερωμένη ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό εργάζεται σκληρά για να μας κρατήσει το Αμερικανικό Κολέγιο μια ζεστή, ανθρώπινη και φιλική προς το κολέγιο. Μέρος της μοναδικότητας του κολεγίου μας είναι το γεγονός ότι συνδυάζουν ένα εξαιρετικό ρεκόρ της παροχής ποιότητας στη διδασκαλία μας με μια συνεχή προσπάθεια να διατηρηθεί μια προσωπική σχέση με τον κάθε μαθητή. Όταν ενωθούν μαζί μας ως φοιτητής θα αφιερώνουν πολύ χρόνο και προσπάθεια σε κάνουν να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και να προσφέρει οποιαδήποτε ενίσχυση μπορεί να χρειαστείτε.


Υψηλής Ποιότητας Εκπαίδευσης

Σχολή μας, που αποτελείται από καθηγητές ιδρύθηκε από διαφορετικά υπόβαθρα που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή γνώση με την επαγγελματική εμπειρία, είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ποιότητας και την εγγύηση της επιτυχίας. Εξ ίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα προγράμματα ποιότητας μας συνοδεύονται από σωστές συμβουλές, υποστήριξη και καθοδήγηση. Το Αμερικανικό Κολέγιο στοχεύει στην εφοδιάζουν τους μαθητές της με υψηλής εκτίμησης προσόντα, δεξιότητες και εμπειρία, η οποία θα εκπληρώσει τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας τους και να εμπλουτίσουν τη μελλοντική τους ζωή. Τα επιτεύγματα των μαθητών μας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την ποιότητα. Οι απόφοιτοί μας έχουν εισέλθει με επιτυχία τον κόσμο της εργασίας και έχουν διαπρέψει στους τομείς των σπουδών τους.


Αφιερωμένο Σχολή

Η ποιότητα της εκπαίδευσης μας είναι ένα είδωλο της σχολής μας. Οι καθηγητές και το προσωπικό του Αμερικανικού Κολεγίου λάβει ένα προσωπικό ενδιαφέρον για την επιτυχία του κάθε μαθητή. Δουλεύοντας μαζί, τα μέλη ΔΕΠ και φοιτητές να δημιουργήσουν και να γαλουχήσει μια κοινότητα που προωθεί την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό, μέσω επίσημων και ανεπίσημων αλληλεπίδραση. Μερικοί από τους καθηγητές του Αμερικανικού Κολεγίου είναι εθνικά αναγνωρισμένα ονόματα στο επιχειρηματικό περιβάλλον ως καθηγητές και σύμβουλοι. Επειδή συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ενεργά στην αγορά, φέρνουν πραγματική επιχειρηματική εμπειρία και γνώση στις αίθουσες διδασκαλίας. Σχολή σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι να εργαστούν προσωπικά με τους μαθητές προς την επίτευξη της εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας τους στόχους τους.


Ευκαμψία

Η ποικιλομορφία flexibilityand των προγραμμάτων μας προσελκύει μαθητές όλων των ηλικιών από κάθε υπόβαθρο και από πολλές διαφορετικές χώρες. Τα προγράμματά μας σπουδών αναθεωρούνται τακτικά ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μαθητών μας και τις ανάγκες της κοινωνίας εν γένει.

Επιπλέον, το Κολέγιο είναι σε θέση να λάβει μια ευέλικτη και φιλική προσέγγιση για εφαρμογές και οι πιθανοί υποψήφιοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών εκ των προτέρων για να συζητήσουν τυχόν ειδικές περιστάσεις που σχετίζονται με την εφαρμογή τους.


Ζωηρό Διεθνής Κοινότητα

Το Αμερικανικό Κολλέγιο έχει μια ζωντανή και ανεκτική διεθνή κοινότητα. Οι αλλοδαποί φοιτητές από χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας είναι καλοδεχούμενες στο κολέγιο. Για πολλούς μαθητές, η είσοδος σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό μελέτη περιλαμβάνει τη μετακίνηση σε Κύπρος. Καθώς και την αντιμετώπιση με την ακαδημαϊκή εργασία, διεθνείς φοιτητές θα πρέπει επίσης να προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, ένα περιβάλλον με διαφορετική κουλτούρα και διαφορετική γλώσσα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι θα γίνει αυτή η μετάβαση όσο το δυνατόν ομαλότερη.

Αφοσιωμένο προσωπικό μας βοηθήσει τους ξένους φοιτητές σε όλες τις πτυχές της εφαρμογής, άφιξη, διαμονή και τη γενική ευημερία. Επιπλέον, το προσωπικό μας έχει ιδιαίτερη ευθύνη για τη γενική ευημερία των διεθνών φοιτητών και για την οργάνωση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή μαθητών και μέλη της τοπικής κοινότητας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Προγράμματα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree: