The Cyprus Institute of Marketing (REG BVI)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1997, η Κύπρος Institute of Marketing (BVI) είναι πρωτοπόρος στην προσφορά βαθμούς εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

CIM (BVI) έχει καθιερωθεί ως μια πραγματικά παγκόσμια δύναμη στη διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση, προσφέροντας προγράμματα με τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα που αναγνωρίζονται από τη διεθνή επιχειρηματικό τομέα και πολλά πανεπιστήμια της ΕΕ και των ΗΠΑ.

«Μια επιτυχημένη καριέρα είναι ευθέως ανάλογη προς μια ατόμων ικανότητες, τη βούλησή τους για δράση, την ικανότητα για το όραμα, τις γνώσεις που συγκεντρώνονται μέσω εμπειρία του παρελθόντος και, πάνω απ 'όλα, την εκπαίδευση και την κατάρτιση, ένα υψηλών προδιαγραφών που πιστεύουμε ότι Ινστιτούτου μας μπορούν να σας προσφέρουν. Εργάζονται υπό την καθοδήγηση και την ηθική εργασίας συστηματική επιβάλλονται από τα προγράμματα του Ινστιτούτου, θα πολλαπλασιάσει την αποτελεσματικότητα σας ως διευθυντής των επιχειρήσεων πολλές φορές. Η προσωπική σας αξία σε σχέση με την εταιρεία σας και την ευρύτερη αγορά θα αυξηθεί σημαντικά. Είμαστε συνεχώς απαιτητική όσον αφορά τα πρότυπα εργασίας και την ακαδημαϊκή επίδοση. Πράγματι, όλα τα μαθήματα απαιτούν αφοσίωση και συνεπή προσπάθεια. λέκτορες και καθηγητές μας έχουν στόχο να ενθαρρύνουν τα μυαλά των μαθητών και συνεχώς να τους κατευθύνουν προς τις πρακτικές λύσεις με τη συνεχή επισημαίνοντας τους περιορισμούς της θεωρίας πάνω πράξη.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε CIM (BVI) 's ενθουσιασμός, η φιλοδοξία, η ισχυρή δέσμευση για την αριστεία, που αποτελούν τα ζωτικά συστατικά για την επιδίωξη της παγκόσμιας ηγεσίας ».

Εξ αποστάσεως μάθηση στο Κύπρος Institute of Marketing (BVI)

Διαπίστευση

Ως αποτέλεσμα της CIM (BVI) 's κατάσταση, έχει γίνει δεκτό για ένταξη από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (EDEN), την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη Διεθνή Εκπαίδευση (EAIE), Δίκτυο Διεθνών Σχολείων Επιχειρήσεων (ΕΕΦ) και πολλοί άλλοι. CIM (BVI) απολαμβάνει επίσης διαπίστευση από παγκοσμίου φήμης οργανισμούς διαπίστευσης, όπως η Συνομοσπονδία της Διεθνούς Επιτροπής Διαπίστευσης. CIM (BVI) είναι ένα εξ αποστάσεως μάθησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου που απαριθμούνται στο «World University Handbook» της UNESCO και απολαμβάνει την αναγνώριση σε πολλές χώρες στην Αφρική και την Ευρώπη. Ωστόσο, η υψηλότερη αναγνώριση έρχεται από την ίδια τη βιομηχανία. CIM (BVI) θεωρείται ο κορυφαίος σχολείο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην περιοχή, έτσι ώστε οι απόφοιτοί του είναι περιζήτητη.

Αποδοχή & Μελέτη

Οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι να εισάγετε όλα τα προγράμματα σπουδών που περιγράφονται στο ενημερωτικό δελτίο της Κύπρος Institute of Marketing Ltd (BVI), ανά πάσα στιγμή όλο το χρόνο, εφ 'όσον ο φοιτητής πληροί τις προϋποθέσεις εισόδου του κάθε προγράμματος.

Οι φοιτητές που έχουν εισαχθεί θα πρέπει να παρέχονται με μια σειρά διαλέξεων σημειώσεις / βιβλία και καταλόγους των αναθέσεων. Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν εργασίες και εξετάσεις. - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ CARRY 100% σε βάρος του συνολικού βαθμού.

Οι CIM μαθητές διατεθεί ένα προσωπικό δάσκαλο που παρακολουθεί τις σπουδές τους. Δύο φορές την εβδομάδα επαφή μεταξύ του μαθητή και καθηγητή ενθαρρύνεται, αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια του φοιτητή. Επιπλέον, οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε δασκάλους στην Κύπρος Institute of Marketing στο εξωτερικό κέντρου στην πατρίδα τους (όπου εφαρμόζεται).

Εξετάσεις στο CIM Οι μαθητές σε όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης σε Κύπρος Institute of Marketing Ltd (BVI) αξιολογούνται από ένα κλειστό βιβλίο γραπτή εξέταση.

Οι εξετάσεις διεξάγονται δύο φορές το χρόνο, κάθε Ιανουάριο και τον Ιούνιο. Κανένας σπουδαστής δεν μπορεί να καθίσει για τις εξετάσεις σε χρονικό διάστημα νωρίτερα από έξι μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε τοπικό επίπεδο στη χώρα του φοιτητή διαμονής σε ένα από τα ιδρύματα εταίρους, ένα εξωτερικό κέντρο ή την τοπική Βρετανικό Συμβούλιο.

Οι μαθητές πρέπει να εγγραφείτε για τις εξετάσεις τουλάχιστον 2 μήνες πριν από τη σύνταξη των εξετάσεων. Τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου για εξετάσεις του Ιουνίου, ενώ το Μάρτιο για εξετάσεις τον Ιανουάριο.

Η ζωή μετά CIM - Επιχειρήσεις Επιτυχία

CIM (BVI) έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των διευθυντών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, το οποίο είναι ο λόγος που οι απόφοιτοί μας περιζήτητα από τις εταιρίες. Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπουμε τόσους πολλούς από τους αποφοίτους μας που κατέχουν καίριες θέσεις σε ολόκληρο τον κλάδο. Παίρνουμε θέση μας στην αγορά πολύ σοβαρά, και είμαστε πλήρως δεσμευμένοι να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που βάζουν μπροστά για να διατηρήσει το ρόλο μας ως παγκόσμιοι ηγέτες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: