Neapolis University Pafos

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Το Πανεπιστήμιο Neapolis στην Κύπρο είναι ένα νέο αλλά δυναμικό, ταχέως αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο που λειτουργεί από το 2010 στην καρδιά της γοητευτικής πόλης της Πάφου, στη δυτική ακτή του νησιού της Κύπρου, προσφέροντας προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους. προγράμματα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Η εγγραφή στο Πανεπιστήμιο της Νεάπολης στην Κύπρο προσελκύει φοιτητές σε ένα υψηλού επιπέδου, ενθαρρυντικό και ευχάριστο περιβάλλον. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Νεάπολης είναι η ποιότητα και η αφοσίωση της σχολής της, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία και στην έρευνα σε ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια. Βασισμένο σε μια τέτοια σχολή και σε μια φιλόδοξη στρατηγική, γίνεται γρήγορα ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο.

Τι αναμένετε να κάνετε

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σπουδών σας στο Πανεπιστήμιο της Νεάπολης στην Κύπρο, είτε σε επίπεδο Bachelor, Master είτε Doctoral (Διδακτορικό), θα πρέπει να παρακολουθήσετε διαλέξεις και άλλες δραστηριότητες σχετικές με το πρόγραμμα και να εργαστείτε ανεξάρτητα, είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες , σε αναθέσεις. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολης στην Κύπρο δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της πνευματικής αυτονομίας των μαθητών και έχει στη διάθεσή του ένα εκπαιδευτικό σύστημα για να βοηθήσει τους μαθητές να το επιτύχουν.

128651_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Αξιολόγηση και Αναγνώριση

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολης στην Κύπρο λειτουργεί σύμφωνα με το σχετικό νόμο ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Κύπρο. Η Τελική Άδεια έχει ληφθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Διασφάλισης της Ποιότητας και Διαπίστευσης στην Ανώτατη Εκπαίδευση (DI.PAE) και το Πανεπιστήμιο Νεάπολης στην Κύπρο λειτουργεί ως πλήρες πανεπιστήμιο, έχοντας την ανεξαρτησία της δράσης.

Τον Οκτώβριο του 2007 το Πανεπιστήμιο καταχωρήθηκε στο Μητρώο Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Τον Ιούνιο του 2010 το Πανεπιστήμιο πήρε την αρχική άδεια λειτουργίας. Η απόφαση έγινε μετά από θετική σύσταση του DI.PAE Από το 2015 το Πανεπιστήμιο Νεάπολης στην Κύπρο έχει λάβει την τελική άδεια και μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο πανεπιστήμιο.

Όλα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου αναγνωρίζονται πλήρως από την Κυπριακή Δημοκρατία και όλες τις χώρες της ΕΕ.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολης στην Κύπρο, μετά την υποβολή της αίτησης, μετά την εμπεριστατωμένη αξιολόγηση αναγνωρίστηκε από το Εθνικό Ακαδημαϊκό Κέντρο Αναγνώρισης και Πληροφόρησης (NARIC) της Ελλάδας ως ισοδύναμο ίδρυμα με τα ελληνικά πανεπιστήμια τον Ιούλιο του 2012.

Οραμα

Το όραμα του Πανεπιστημίου της Νεάπολης στην Κύπρο είναι η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού οργανισμού με ανθρώπινα προσανατολισμό με ευρωπαϊκά πρότυπα, τα μέλη του οποίου συνεργάζονται για την ανάπτυξη της κοινωνίας μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας και της κοινωνικής δράσης.

Αποστολή

Η αποστολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης στην Κύπρο είναι να παρέχει στους σπουδαστές της υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, να δημιουργεί και να διανέμει γνώση μέσω της έρευνας, να συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομικής και πολιτιστικής ζωής της κοινωνίας μας

Αξίες

  • Ακεραιότητα
  • Υπεροχή
  • Συνεργασία
  • Καινοτομία
  • Σεβασμός
  • Αλληλεγγύη

128652_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Η ζωή στη Πανεπιστημιούπολη της Νεάπολης είναι μια μοναδική εμπειρία που απολαμβάνουν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οδηγώντας σε ένα κτίριο από πολύτιμες στιγμές και μνήμες που διαρκούν μια ζωή καθώς οι κάτοικοι των φοιτητών αναπτύσσονται ακαδημαϊκά και κοινωνικά. Το Πανεπιστήμιο της Νεάπολης δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα βολικό και ασφαλές περιβάλλον και έχει δημιουργήσει μια ποικιλόμορφη, πολυγλωσσική, πολυπολιτισμική πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία σέβεται και ενισχύει την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και τρόπων ζωής.

Η τοποθεσία της πανεπιστημιούπολης, οι διάφορες εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για την ενθάρρυνση της γνώσης, της εργασίας και της φοιτητικής ζωής, επιτρέποντας σε κάθε σπουδαστή να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης με πολλές ανέσεις σε κοντινή απόσταση, όπως στάσεις λεωφορείων, τράπεζες, παραλίες, μπαρ & εστιατόρια, εμπορικό κέντρο και καφετέριες.
Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων που διασυνδέουν την πόλη και προσφέρουν συνδέσεις με όλες τις άλλες πόλεις και αεροδρόμια.

Γιατί η Πάφος

Ο συνδυασμός του ιστορικού παρελθόντος με τον σύγχρονο κόσμο, το ήπιο μεσογειακό κλίμα, οι παραλίες, η φυσική ομορφιά, η άριστη μεταφορά του στο εξωτερικό καθώς και ο αριθμός των υπηρεσιών που προσφέρει, κάνουν την Πάφο ιδανικό μέρος για σπουδές .

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μελέτης στο Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου είναι ότι το εκπαιδευτικό ίδρυμα βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο συναρπαστικές παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης. Η Πάφος έχει μόνιμο πληθυσμό περίπου 77.800 κατοίκων.

  • Πάφος μια πόλη γεμάτη νεολαία, έχοντας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά νεολαίας 18-35 ετών, σε σύγκριση με άλλες κυπριακές πόλεις.
  • Η Πάφος είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πολυπολιτισμική πόλη που υποδέχεται ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικής ή θρησκευτικής καταγωγής.
  • Η Πάφος αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO ως σταυροδρόμι ανθρώπων και ιδεών με αρχαιολογικούς χώρους που μαρτυρούν μια αδυσώπητη πορεία 9000 ετών στην ιστορία και τον πολιτισμό.
  • Η Πάφος είναι ένας διεθνής τουριστικός προορισμός, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό της φύσης, της ιστορίας και του ήπιου μεσογειακού κλίματος. Απευθείας πτήσεις μεταξύ Πάφου με μεγάλες ελληνικές πόλεις όπως Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

Τοποθεσίες

Πάφος

Address
2 Danais Avenue
8042 Paphos
Cyprus

Πάφος, Πάφος, Κυπριακή Δημοκρατία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη