University of Nicosia Medical School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι μια ανεξάρτητη, μικτής εκπαίδευσης, ίσων ευκαιριών ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία στη δυτική εκπαίδευση, τα πρότυπα ποιότητας και διεθνή φιλοσοφία.

Που βρίσκεται στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Κύπρος, ένα νησί που βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, το Πανεπιστήμιο έχει γίνει γρήγορα ένα διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο. Διεθνές στη φιλοσοφία, το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί φοιτητές από όλο τον κόσμο, σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, προωθώντας τη φιλία, συνεργασία και κατανόηση.

Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης μέσω της υψηλής πρότυπα διδασκαλίας, σε μια συνεχή βελτίωση ακαδημαϊκό περιβάλλον. Εκτός από διδασκαλία στην τάξη, το Πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές ευκαιρίες για να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των συλλόγων σπουδαστών, αθλητικά, δημόσιες διαλέξεις και σεμινάρια.

Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά και τοπικά ερευνητικά προγράμματα ως εταίρος και ως συντονιστικό όργανο. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έλαβε την έγκριση για έναν Πανεπιστημιακό Χάρτη Erasmus και είναι υπάλληλος συμμετέχων στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετέχει επίσης ενεργά στην κοινότητα με εκστρατείες για διάφορες αιτίες, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας του περιβάλλοντος. Σε αναγνώριση αυτού του έργου το ίδρυμα έλαβε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο "Global 500" από τα Ηνωμένα Έθνη. Άλλα παραδείγματα της κοινωφελούς εργασίας περιλαμβάνουν εκστρατείες για την καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο και συγκεντρώνοντας κεφάλαια για ευγενείς σκοπούς. Σε ένα εν εξελίξει έργο, καθηγητές βοήθεια φυλακισμένων να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στην Πληροφορική, Τέχνη και Ψυχολογία.

Ακαδημαϊκή παράδοση ενθαρρύνει την πλειονότητα των πανεπιστημίων του κόσμου να υιοθετήσουν το όνομα της πόλης που τους φιλοξενεί. Πράγματι, αυτό συμβαίνει σχεδόν κατά κανόνα, όταν οι εν λόγω πόλεις συμβαίνει να είναι η πρωτεύουσα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι περήφανη για τις σχέσεις και την κατάσταση που αποπνέει το όνομά του. Για το σκοπό αυτό, το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης, της έρευνας και της κοινωνικής υπηρεσίας? σύμφωνα με τη διαρκή σύνθημα του θεσμού: "Αριστεία στην Εκπαίδευση".

Η Ιστορία μας

Το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας ρίζες της χρονολογούνται από το 1980 και το ίδρυμα τον προκάτοχό του, το Intercollege. Ξεκινώντας από το μικρό, στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Κύπρος, Intercollege αρχικά προετοιμάσει τους μαθητές για να περάσει με επιτυχία τις εξωτερικές εξετάσεις των επαγγελματικών φορέων της εκπαίδευσης, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε να προσφέρει τα δικά του προγράμματα σπουδών. Σε ένα θέμα σε λίγα χρόνια, το κολέγιο είχε επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό τις δραστηριότητές της, προσθέτοντας δύο πανεπιστημιουπόλεις στις άλλες δύο μεγάλες πόλεις, εξελίσσεται σε «μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστους κολέγιο στην Κύπρος" (σύμφωνα με τις επανειλημμένες έρευνες κοινής γνώμης από ανεξάρτητες εταιρείες ερευνών).

Πανεπιστήμιο Κατάσταση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αναδύθηκε το 2007, μετά από τις αλλαγές στη σχετική νομοθεσία και τοπικό μια συνολική διαδικασία διαπίστευσης. Μέσα από τέσσερα σχολεία της, το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Bachelor, Master και PhD). Intercollege παραμένει ένας συνεργάτης ίδρυμα, συμπληρώνοντας τις προσφορές μελέτη του Πανεπιστημίου, μέσω προγραμμάτων επαγγελματικής και μικρότερης διάρκειας, και μέσα από μια ποικιλία κοινών προγραμμάτων σε συνεργασία με πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Κύπρος

Σήμερα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος πανεπιστήμιο στην Κύπρος? το αποτέλεσμα των στερεών και συστηματική δουλειά από όλους, διοίκηση, καθηγητές και το προσωπικό, καθώς και τη συνολική συνεισφορά του ιδρύματος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όχι μόνο στην Κύπρος, αλλά και στην περιφέρεια. Είναι το αποκορύφωμα μιας συνεχιζόμενης ταξίδι, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, και έχει καθιερώσει το Πανεπιστήμιο ως ο κορυφαίος πάροχος τριτοβάθμια εκπαίδευση σε Κύπρος - σύμφωνα με τη διαρκή σύνθημα του θεσμού: "Αριστεία στην Εκπαίδευση".

Την πρώτη ιατρική σχολή στο Κύπρος

Το 2011, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θεσπίζει την πρώτη ιατρική σχολή στην Κύπρος, και εγκαινιάζει τη θέση πτυχιούχου 4-Year Πρόγραμμα MBBS (Bachelor of Medicine και Bachelor of Surgery), το πρώτο Ιατρικό Πρόγραμμα στην Κύπρος, σε συνεργασία με την Αγίου Γεωργίου, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Ιατρική Σχολή προσφέρει τώρα τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών: 1. Είναι ο ιατρός (MD) 6 έτη σπουδών undergraduateentry απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας 2. Μια MSc στην Οικογενειακή Ιατρική βαθμό για τους γιατρούς που απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας 3. Του Αγίου Γεωργίου, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Πτυχίο Ιατρικής και Χειρουργικής στο Bachelor (MBBS), ένα 4-year-απόφοιτος έναρξη βρετανικό πτυχίο ιατρικής που είναι εξασφαλισμένη ποιότητα, από το Ιατρικό Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου Γενικά. Αυτός ο βαθμός προσφέρεται μέσω μιας συμφωνίας δικαιόχρησης.

Τοποθεσίες

Λευκωσία

St George's University of London - University of Nicosia

Address
93 Agiou Nikolaou Street
Engomi,

Λευκωσία, Λευκωσία, Κυπριακή Δημοκρατία
Τηλέφωνο
+357 22 471945

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη