Lebanese International University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Λιβάνου Διεθνές Πανεπιστήμιο (LIU) ιδρύθηκε για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιο Μπεκάα σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 5294 τον Απρίλιο του 2001, με τα δύο πρώτα πανεπιστημιουπόλεις της στην Αλ-Khyara, στη δυτική κοιλάδα Μπεκάα και την πρωτεύουσα Βηρυτό. Το όνομα άλλαξαν αργότερα στο λιβανικό Διεθνές Πανεπιστήμιο (LIU), για τους ιδρυτές είχε ένα όραμα να καταστεί το πανεπιστήμιο ένα πραγματικό εθνικό πανεπιστήμιο με παρουσία σε όλες τις έξι διοικητική περιφέρεια που περιλαμβάνει τόσο το Λίβανο. Όπως καριέρα προσανατολισμένη ίδρυμα με αποστολή τη δημιουργία πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους μαθητές της πρώτης γενιάς, που διαφορετικά δεν θα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο επαγγελματικό εργατικό δυναμικό. Με μια δέσμευση για τον εκδημοκρατισμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης, το πανεπιστήμιο από το 2003 και μέχρι το 2013 ίδρυσε επτά επιπλέον πανεπιστημιουπόλεις σε: Saida, Nabatieh, Τρίπολη, Όρος Λιβάνου, ελαστικών, Rayak, και Halba-Άκρα.

Στο LIU, Θα βρείτε ένα πολύ φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, στο οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας και να διαπρέψουν στην κοινωνία. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθούν από την υπηρεσία υγειονομικής περίθαλψης στο πανεπιστήμιο μαζί με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την ακαδημαϊκή συμβουλεύει, και τόσο πολύ περισσότερα.

Όμορφες πανεπιστημιουπόλεις LIU προσελκύουν φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες. Όπως επίσης, έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα ανταλλαγής με πανεπιστήμια κυμαίνονται από τη Γερμανία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τους μαθητές να ανταποκρίνονται στα πρότυπα που επιθυμούν να ακολουθήσουν. Ακαδημαϊκής Αριστείας

LIU παρέχει μια καθιερωμένη μετά-δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε πάνω από 20.000 πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης φοιτητών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είναι επικεντρώνεται στην παροχή ενός διεθνούς φήμης εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές του, οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, ενώ εργάζονται. LIU διαθέτει 6 προγράμματα βαθμού με πάνω από 50 μεγάλες εταιρείες, οι συγκεντρώσεις και εξειδίκευση για να επιλέξουν από συμπεριλαμβανομένων του προγράμματος καινούριο. Στην πανεπιστημιούπολη, θα είστε σε θέση να βρείτε πολλές ευκαιρίες να αξιοποιήσουν τις νέες που βρέθηκαν τις φιλοδοξίες σας στα βιβλιοθήκη, εργαστήρια, και καφετέριες, και θα είναι σε θέση να σχηματίσουν νέες φιλίες κατά μήκος του τρόπου. LIU έχει ενεργά σωματεία και συλλόγους για να σας παρέχει με την αλλαγή για να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους με τις ίδιες προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

Ο αποστολή του Λιβάνου Διεθνούς Πανεπιστημίου είναι να παρέχει προσβάσιμες και προσιτές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην αριστεία και την ποιότητα της πρώτης τάξης. LIU θα οδηγήσει τους μαθητές του να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες και δια βίου αυτο-ενεργοποιείται μαθητές. LIU θα ενδυναμώσει τους μαθητές να αναπτύξουν την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή στην πολιτιστική και περιβαλλοντική αειφορία μέσω μεγιστοποιείται πόρους. LIU διαδίδει διαφορετικές μαθησιακές εμπειρίες και δεξιότητες σε ένα περιβάλλον που e-επιτρέπουν τη δυναμική αλληλεπίδραση της διδασκαλίας και της έρευνας. LIU προσπαθεί να ευθυγραμμίσει τις αξίες και τις δεσμεύσεις της για τη στήριξη των φοιτητών και την επικοινωνία, και να επανεξετάζει συνεχώς τα προγράμματα σπουδών για καινοτόμα αποτελέσματα.

Τοποθεσίες

Βηρύτος

Lebanese International University (LIU)

Address
Mouseitbeh - PO Box: 146404 Mazraa
146404 Βηρύτος, Κυβέρνηση της Βηρυτού, Λίβανος
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+961 1 706 881

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη