Latvia University of Agriculture

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παιδείας, Επιστημών και Πολιτισμού κέντρο

Λετονία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας είναι η μόνη υψηλότερη δημιουργία γεωργικής εκπαίδευσης στη Λετονία και στοχεύει στην: προώθηση πνευματικό δυναμικό για την αγροτική ανάπτυξη στη γεωργία? να ενθαρρύνουν τους νέους να αποκτήσουν υψηλότερη ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση? ανάπτυξη της έρευνας? συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη? τη μελέτη, τη συντήρηση και την τελειοποίηση της κτηθείσας εμπειρίας από τους ανθρώπους της Λετονίας και περάστε το πάνω από τις μελλοντικές γενιές.

Το πανεπιστήμιο είναι πολλαπλών προφίλ. Εκτός από τους παραδοσιακούς τομείς σπουδών, LLU παρέχει επίσης πολύμορφη προγράμματα μοναδική μελέτη που σχετίζονται με την προηγμένη γεωργία, κτηνιατρική, την παραγωγή τροφίμων, τη δασοκομία και την αρχιτεκτονική τοπίου.

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη Jelgava - μια παλιά πολιτιστική πόλη που απέχει μόλις 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Λετονίας - Ρίγα. Jelgava αναγνωρίζεται ως μια πραγματική φοιτητής της πόλης.

Αποστολή & Όραμα

Η Λετονία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας (LLU) Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης 2015-2020, αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του 2015 και εγκρίθηκε από το LLU Γερουσία στις 9 Δεκεμβρίου, 2015.

Προκειμένου να εκτελέσει τα καθήκοντά της και να υλοποιήσει τους στόχους και τους στόχους του, η Λετονία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας έχει αναπτύξει τρία προγράμματα δραστηριοτήτων: 1. Μελέτες 2. Επιστήμη 3. Διοικητική και οικονομική υποστήριξη για μελέτες και ερευνητικό έργο Ο στόχος της Λετονίας Πανεπιστήμιο της Γεωργίας είναι να παρέχει τη δυνατότητα να επιτύχουν υψηλότερες ακαδημαϊκές και ανώτερης επαγγελματικής εκπαίδευσης στη γεωργία, κτηνιατρική, τεχνολογία τροφίμων, τη μηχανική, τη δασοκομία επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες, τις τεχνολογίες της πληροφορίας και της περιβάλλον τομείς διαχείρισης, καθώς και για την ανάπτυξη της επιστήμης και να διατηρήσει και να αναπτύξει την λετονική πνευματικό δυναμικό και τον πολιτισμό.

Οι στόχοι της ΑΠΤΒ:

1.To τη διασφάλιση της ποιότητας της μελέτης αντίστοιχο με τα πρότυπα ενός εθνικού πανεπιστημίου, τι θα επέτρεπε να εκπαιδεύσει ανταγωνιστική ειδικούς για λετονική και τη διεθνή αγορά εργασίας.

2.To την ανάπτυξη του επιστημονικού δυναμικού να συμμετέχουν σε διεθνή ερευνητικά, για την ενσωμάτωση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και της έρευνας, τι θα εξασφάλιζε την εισαγωγή καινοτόμων, γνώσεις - τεχνολογίες που βασίζονται στη λετονική εθνική οικονομία της, ειδικά, στην Zemgale περιοχή.

3.To διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης για το πανεπιστήμιο ως εθνική εκπαίδευση, την επιστήμη και τον πολιτισμό ιδρύματος:

 • για την ενίσχυση της νομικής βάσης?
 • για τη βελτίωση της οργανωτικής δομής, σύμφωνα
 • με τους στόχους LLU? για να αναπτυχθεί η συνεργασία με ιδρύματα, ακαδημαϊκή εκπαίδευση και την επιστήμη ιδρύματα στη Λεττονία και το εξωτερικό, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματικές οργανώσεις και τα περιφερειακά όργανα της Zemgale?
 • να διαχειριστεί το υλικό LLU και τεχνική βάση αποτελεσματικά.

Η αποστολή LLU

Να αναπτύξουν ανταγωνιστικές πνευματικό κεφάλαιο στη βάση της αριστείας στην έρευνα, η χρήση των αποτελεσμάτων της έρευνας στην οικονομία, η υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης και την αποτελεσματική διαχείριση του πανεπιστημίου.

Το όραμα LLU

Λετονία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της επιστήμης και της τεχνολογίας στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας, η οποία ειδικεύεται στην αειφόρο χρήση των φυσικών πόρων με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας της ζωής για την κοινωνία.

Στοιχεία και αριθμοί

 • Λετονία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας (LLU) ιδρύθηκε το 1939 και παλαιότερη σχολή του είναι η Γεωπονική Σχολή, που ιδρύθηκε το 1863, η οποία έχει στενή συνεργασία με πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού. LLU ήταν μια ταχέως αναπτυσσόμενη ίδρυμα κατά το χρονικό διάστημα από την Λετονία ανέκτησε την ανεξαρτησία της.
 • Υπάρχουν 8 σχολές στο πανεπιστήμιο: Γεωργία, Κτηνιατρικής, Μηχανική, Τεχνολογία Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Πολιτικών Μηχανικών, Δάσος, Πληροφορική, Οικονομία και Κοινωνική Ανάπτυξη.
 • Τα προγράμματα 64 πτυχίο, μάστερ και διδακτορικών σπουδών που παρέχονται από 313 καθηγητές και ερευνητές για 4350 φοιτητές το 2014/2015.
 • Η διεθνής συνεργασία βασίζεται σε περισσότερα από 130 συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με ιδρύματα εταίρους από 27 Ευρωπαϊκές χώρες και 42 ενεργές διμερείς συμφωνίες με ΑΕΙ και ερευνητικά κέντρα από 19 χώρες σε όλο τον κόσμο.
 • Μουσείο του Πανεπιστημίου εκφράζει την ικανοποίησή της για να δείτε Ιστορία της Jelgava παλάτι και Ιστορίας της Λετονίας Πανεπιστημίου εκθέσεις Γεωργίας.
 • Το πολιτιστικό περιβάλλον του πανεπιστημίου ενεργά σχηματίζεται και να διερευνηθούν σε παραδοσιακές και μοναδικές εκδηλώσεις.
 • Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια διαθέσιμες ευκαιρίες για τους φοιτητές και τους εργαζόμενους.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Engineering στην επιστήμη των τροφίμων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λετονία Jelgava

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ακαδημαϊκά μορφωμένους ειδικούς και νέους επιστήμονες με τη δημιουργική σκέψη και την αρμοδιότητα να λαμβάνει αποφάσεις για την προώθηση της μελλοντικής ανάπτυξης της επιστήμης των τροφίμων και της παραγωγής τροφίμων στην Ευρώπη, την ανταγωνιστικότητα στις αγορές του εξωτερικού. [+]

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ακαδημαϊκά μορφωμένους ειδικούς και νέους επιστήμονες με τη δημιουργική σκέψη και την αρμοδιότητα να λαμβάνει αποφάσεις για την προώθηση της μελλοντικής ανάπτυξης της επιστήμης των τροφίμων και της παραγωγής τροφίμων στην Ευρώπη, την ανταγωνιστικότητα στις αγορές του εξωτερικού. Το πρόγραμμα Master μελέτη καλύπτει προϊόν διατροφής δομής-μηχανικές ιδιότητες, τα τρόφιμα οργανοληπτική αξιολόγηση, αισθητηριακές και των καταναλωτών επιστήμη, τη ρύθμιση των βιοχημικών διεργασιών στον ανθρώπινο οργανισμό, λειτουργικές ιδιότητες των τροφίμων, φυσικών ουσιών στο σύστημα τροφίμων, η ανάλυση των τροφίμων διάρκεια ζωής, τις τάσεις ανάπτυξης στη διατροφή την επιστήμη, τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, φυσική-και-χημικές ιδιότητες και τη μετρολογία, την εφαρμογή πρόσθετο τροφίμων, στην ασφάλεια των τροφίμων και την ταυτοποίηση των μικροοργανισμών, των συστημάτων ποιότητας στην κυκλοφορία των τροφίμων, το σύστημα τροφίμων καινοτόμο ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την εμπορία, λύσεις προοπτικής στις συσκευασίες των τροφίμων. Το πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται με την εκπόνηση και την άμυνα του Master διατριβή. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Πτυχίο Μηχανικών Επιστημών στην Επιστήμη Τροφίμων, Πτυχίο Φυσικών Επιστημών, Μηχανικός προσόντα στα τρόφιμα και Τεχνολογίας Ποτών, βαθμός Επαγγελματική Bachelor στη Catering and Hotel Management. Αγγλικά απαιτήσεις: IELTS βαθμολογία 6,0, TOEFL σκορ 547, TOEFL iBT-σκοράρει 76. προοπτικές σταδιοδρομίας και περαιτέρω μελέτες Οι απόφοιτοι εργάζονται σε όλα τα είδη των επιχειρήσεων τροφίμων. Μάστερ παρέχει στους αποφοίτους να συνεχίσουν τις σπουδές σε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών σε πανεπιστήμια στη Λετονία ή στο εξωτερικό. Γιατί η Λετονία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ - συμπλήρωμα διπλώματος αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές ή... [-]

Master στην Κοινωνιολογία των Οργανισμών και Δημόσιας Διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λετονία Jelgava

Οι τρέχουσες οικονομικές τάσεις στη Λετονία και στην Ευρώπη τονίζουν την ανάγκη υψηλής ειδίκευσης και ερευνητές στα οικονομικά, τη διαχείριση και την κοινωνιολογική έρευνα. [+]

Οι τρέχουσες οικονομικές τάσεις στη Λετονία και στην Ευρώπη τονίζουν την αναγκαιότητα της υψηλής ειδίκευσης και ερευνητές στα οικονομικά, τη διαχείριση και την κοινωνιολογική έρευνα που μπορούν να εργαστούν σε καινοτόμες επιχειρήσεις και φορείς. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Κοινωνιολογία των Οργανισμών και Δημόσιας Διοίκησης" προσφέρεται από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Κοινωνικής Ανάπτυξης. ακαδημαϊκό προφίλ Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει υψηλά προσόντα ειδικοί για διευθυντικές θέσεις σε οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και για τα ερευνητικά ιδρύματα. Το πρόγραμμα σπουδών εξασφαλίζει την μαθητοκεντρική προσέγγιση στη διαδικασία μελέτης, η οποία επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν θεωρητικές και εμπειρικές γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους για την σε βάθος ανάλυση των σύγχρονων κοινωνικών διαδικασιών, οργανωτική απόδοση και τα θέματα της δημόσιας διοίκησης. Το πρόγραμμα καλύπτει δύο ακαδημαϊκά έτη. Στο 1ο εξάμηνο φοιτητές επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην κοινωνιολογική θεωρία, μεθοδολογία έρευνας και των τεχνικών, οργανωσιακής συμπεριφοράς, και της δημόσιας διοίκησης. σπουδών του 2ου εξαμήνου επικεντρωθεί ειδικά σε οργανωτικές μελέτες, το κοινό και οι μη κυβερνητικές τομέα, την κοινωνική πρόνοια, την έρευνα για την ποιότητα ζωής, την αγροτική μελέτες και προγράμματα ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας πρακτικών στους 3ο εξάμηνο οι φοιτητές προσφέρονται για να επισκεφθείτε οργανισμούς του δημόσιου τομέα και οφείλουν να επιδείξουν τις πρακτικές τους δεξιότητες σε μία από τις οργανώσεις? λίγα υποχρεωτικά και επιλεγόμενα μαθήματα παραδίδονται επίσης, όπως η Διαχείριση Έργων, την πολιτική ανάλυση, την Ανθρώπινη Ανάπτυξη, Διαχείριση χρόνου, και καινοτομίες και δημιουργικότητα. Στο 4ο εξάμηνο, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εκπόνηση... [-]

Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό στην υγιεινή των τροφίμων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 14 μήνες September 2017 Λετονία Jelgava

Η βιομηχανία τροφίμων είναι σε συνεχή ανάπτυξη: νέα προϊόντα και διαδικασίες παραγωγής πάνε χέρι-χέρι με τους ολοένα αυξανόμενους κινδύνους και τους κινδύνους του σύγχρονου κόσμου. Με ειδικεύεται στην ασφάλεια των τροφίμων, μπορείτε να παίξετε ένα ρόλο συμβάλλοντας στη βελτίωση της δημόσιας υγείας. [+]

Η βιομηχανία τροφίμων είναι σε συνεχή ανάπτυξη: νέα προϊόντα και διαδικασίες παραγωγής πάνε χέρι-χέρι με τους ολοένα αυξανόμενους κινδύνους και τους κινδύνους του σύγχρονου κόσμου. Με ειδικεύεται στην ασφάλεια των τροφίμων, μπορείτε να παίξετε ένα ρόλο συμβάλλοντας στη βελτίωση της δημόσιας υγείας. ακαδημαϊκό προφίλ Το πρόγραμμα σπουδών έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει υψηλά προσόντα και δημιουργική ειδικούς - Επαγγελματική Masters με ειδίκευση στην υγιεινή των τροφίμων με αρμοδιότητα να εργάζονται στις εγκαταστάσεις της τροφικής αλυσίδας, καθώς και στις κρατικές υπηρεσίες. Το πρόγραμμα Master μελέτη παρέχει επάρκεια για την ασφάλεια και το αβλαβές της τροφικής αλυσίδας, κριτήρια ποιότητας των τροφίμων, των γνώσεων για την εκπόνηση και συντήρηση των συστημάτων ασφαλείας των εγκαταστάσεων τροφίμων, καθώς και την ικανότητα για την επιστημονική έρευνα στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εκπόνηση και την άμυνα του Master διατριβή. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Πτυχίο ή το δεύτερο επίπεδο επαγγελματικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις ακόλουθες ομάδες των προγραμμάτων σπουδών: κτηνιατρικής, της ιατρικής, της τεχνολογίας τροφίμων, της γεωργίας, της βιολογίας ή της χημείας. Αγγλικά απαιτήσεις: IELTS βαθμολογία 6,0, TOEFL σκορ 547, TOEFL iBT-σκοράρει 76. προοπτικές σταδιοδρομίας και περαιτέρω μελέτες Οι απόφοιτοι εργάζονται σε όλα τα είδη των εγκαταστάσεων της τροφικής αλυσίδας. βαθμός Master`s παρέχει στους αποφοίτους να συνεχίσουν τις σπουδές σε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών στα πανεπιστήμια στη Λετονία ή στο εξωτερικό. Γιατί να μελετήσει Υγιεινής Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο της Λετονίας Γεωργίας; Θα αναπτύξει διεπιστημονική κατανόηση σχετικά με τη διαχείριση και τη συντήρηση των συστημάτων ασφάλειας των τροφίμων. Θα προσφέρεται να να συμμετάσχουν σε ερευνητικά... [-]

Μεταπτυχιακό στη γεωργική μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λετονία Jelgava

Το πρόγραμμα Master σπουδών Γεωργικής Μηχανικής προσφέρει δύο επιλογές εξειδίκευση: Αυτοκίνητο Μηχανικών και Μηχανικών ρεύματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα μαθήματα σπουδών: Έρευνα και Μηχανικών της επιστήμης, πληροφορικά συστήματα μέτρησης, Logistics, Διαχείρισης Μεταφορών και Logistics, Automobile Τεχνολογίας για την Κατασκευή, Διαχείριση Κυκλοφορίας και Μοντελοποίηση, τα εναλλακτικά καύσιμα και έλαια, Πνευματική τεχνολογίες και συστήματα, κλπ [+]

Το πρόγραμμα Master σπουδών Γεωργικής Μηχανικής προσφέρει δύο επιλογές εξειδίκευση: Αυτοκίνητο Μηχανικών και Μηχανικών ρεύματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα μαθήματα σπουδών: Έρευνα και Μηχανικών της επιστήμης, πληροφορικά συστήματα μέτρησης, Logistics, Διαχείρισης Μεταφορών και Logistics, Automobile Τεχνολογίας για την Κατασκευή, Διαχείριση Κυκλοφορίας και Μοντελοποίηση, τα εναλλακτικά καύσιμα και έλαια, Πνευματική τεχνολογίες και συστήματα, κλπ Το πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται με την εκπόνηση της μεταπτυχιακής εργασίας προβλέποντας αναλυτική και πειραματική έρευνα. Τα πειράματα που έγιναν σε up-ημερομηνία εργαστήρια στο Τμήμα Μηχανικών χρήση σύγχρονων ερευνητικών μεθόδων και του εξοπλισμού. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Πτυχίο Μηχανικού, Πληροφορικής Επιστημών, Μαθηματικών ή Φυσικής? προσόντα μηχανικού (ανώτερη επαγγελματική εκπαίδευση) είναι επιλέξιμες για σπουδές στο πρόγραμμα Master σπουδών στη μηχανική ή τον υπολογιστή επιστήμες. Αγγλικά απαιτήσεις: IELTS βαθμολογία 6,0, TOEFL σκορ 547, TOEFL iBT-σκοράρει 76. προοπτικές σταδιοδρομίας και περαιτέρω μελέτες Οι απόφοιτοι εργάζονται σε κρατικές ή ιδιωτικές εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων, των οδικών μεταφορών, τον ενεργειακό εφοδιασμό και την κατασκευή μηχανών. Μάστερ παρέχει στους αποφοίτους να συνεχίσουν τις σπουδές σε ένα αντίστοιχο διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών σε πανεπιστήμια στη Λετονία ή στο εξωτερικό. Γιατί η Λετονία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ - συμπλήρωμα διπλώματος αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές ή την εργασία σε όλο τον κόσμο. ADVANCED ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - σύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό, άνετη κοιτώνες, μελέτες σε ένα εξαιρετικό αρχιτεκτονικό μνημείο - το Jelgava παλάτι. Εύλογο κόστος - είναι έξυπνος και να ξοδεύουν λιγότερο από τις σπουδές του στο LLU! Προνομιακή γεωγραφική θέση - μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με το λεωφορείο, αεροπλάνο ή... [-]

Μεταπτυχιακό στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λετονία Jelgava

Αυτό το πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις στην παροχή συμβουλών και τη διαχείριση εξέλιξη της σταδιοδρομίας καριέρα στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον της εκπαίδευσης και της απασχόλησης. [+]

ακαδημαϊκό προφίλ Αυτό το πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις στην παροχή συμβουλών και τη διαχείριση εξέλιξη της σταδιοδρομίας καριέρα στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον της εκπαίδευσης και της απασχόλησης. Στόχοι μάθησης: Γνώση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας, την παροχή συμβουλών και την επικοινωνία θεωρίες, τη διαχείριση των υπηρεσιών της σταδιοδρομίας και τα διάφορα είδη της εξέλιξης της σταδιοδρομίας στις οργανώσεις? Κατανόηση της επαγγελματικής δεοντολογίας στη συμβουλευτική επικοινωνίας, οι τελευταίες τάσεις στην απασχόληση και την αναζήτηση εργασίας, την κοινωνική ένταξη και τη διαπολιτισμική πτυχές? Η ευκαιρία να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας της συμβουλευτικής διαδικασίας, καθώς και τις δεξιότητες της πληροφορικής στην παροχή συμβουλών σταδιοδρομίας και τις δεξιότητες της έρευνας, όπου εφαρμόζονται μέθοδοι έρευνας? Η ευκαιρία να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον στις ερευνητικές δραστηριότητες και να έχουν πρακτική κατάρτιση στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας. Το πρόγραμμα σπουδών πλήρους απασχόλησης καλύπτει 2 ακαδημαϊκά έτη. Στο 1ο έτος, οι γενικές δεξιότητες και ικανότητες για τους συμβούλους σταδιοδρομίας σε διάφορους τύπους των εκπαιδευτικών και της απασχόλησης ιδρύματα που αποκτήθηκαν, οι πρακτικές κατά τη διερεύνηση των πεδίων και την παρατήρηση της συμβουλευτικής διαδικασίας παροχής συμβουλών που πραγματοποιούνται. Το 2ο έτος εστιάζει σε συγκεκριμένα και κοινά επαγγελματικά προσόντα στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας, η εφαρμογή αυτών των δεξιοτήτων σε δύο πρακτικές της συμβουλευτικής και της συμβουλευτικής έρευνα. Το πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται με την υπεράσπιση της διατριβής μάστερ. Οι μελέτες που βασίζονται σε μια δυναμική και καινοτόμο γνώση που παρέχεται από έμπειρους γνώστες και να ανταποκρίνεται ακαδημαϊκού προσωπικού, καθώς και ανοικτή και φιλική προς το περιβάλλον... [-]

πλοίαρχος του μηχανικού στον τομέα των τεχνολογιών των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λετονία Jelgava

Οι μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Τεχνολογίες Πληροφορικής» προσφέρεται από το Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής, που εκπαιδεύει ειδικούς, για πρακτικούς και επιστημονικό έργο στον τομέα της πληροφορικής. είναι up-to-ημερομηνία αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τις μελέτες, που έχουν πρακτικό προσανατολισμό και σε στενή σύνδεση με τις ανάγκες της βιομηχανίας και της αγοράς εργασίας. [+]

Σήμερα, η ανάπτυξη όλων των τομέων της οικονομικής και επιστημονικών δραστηριοτήτων είναι στενά συνδεδεμένη με την εφαρμογή των τεχνολογιών των πληροφοριών (ΤΠ). Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο προς τις ακόλουθες εφαρμογές της πληροφορικής στη διεπιστημονική τάσεις: τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της παραγωγής, με στόχο να σας εκπαιδεύσει για την ανάλυση των συστημάτων παραγωγής και την ανάπτυξη και τη διατήρηση των συστημάτων ελέγχου, χρησιμοποιώντας την ιδιαιτερότητα του υλικού? ανάλυση συστημάτων - θα έχετε καλή θεωρητική γνώση της μηχανικής λογισμικού και τις πρακτικές δεξιότητες για την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με το σχεδιασμό, τη διατήρηση και την εφαρμογή των συστημάτων λογισμικού? τεχνολογιών της πληροφορίας σε Biosystems, με στόχο να σας προετοιμάσει για να είναι δημιουργικοί και να είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις νέες λύσεις των τεχνολογιών της πληροφορίας για την αποθήκευση και την ανάλυση βιολογικών δεδομένων. Το πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται με την εκπόνηση και την άμυνα του Master διατριβή. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Πτυχίο Μηχανικού, Πληροφορικής Επιστημών, Μαθηματικών ή Φυσικής? Δίπλωμα Μηχανικού (ανώτερης επαγγελματικής εκπαίδευσης) είναι επιλέξιμες για σπουδές στο πρόγραμμα Master σπουδών στη μηχανική ή τον υπολογιστή επιστήμες. Αγγλικά απαιτήσεις: IELTS βαθμολογία 6,0, TOEFL σκορ 547, TOEFL iBT-σκοράρει 76. προοπτικές σταδιοδρομίας και περαιτέρω μελέτες τομέα της πληροφορικής και των πληροφοριακών συστημάτων ανάπτυξης, λειτουργική έρευνα, ανάλυση συστημάτων και την αξιολόγηση των κινδύνων. Μάστερ παρέχει στους αποφοίτους να συνεχίσουν τις σπουδές σε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών σε πανεπιστήμια στη Λετονία ή στο εξωτερικό. Γιατί η Λετονία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ - συμπλήρωμα διπλώματος αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι απόφοιτοι μπορούν... [-]

Επικοινωνία

Latvijas Lauksaimniecības universitāte

Διεύθυνση Latvia University of Agriculture, 2 Liela Street
LV-3001 Jelgava, Λετονία
Ιστοσελίδα http://www.llu.lv/en/
Τηλέφωνο +371 63 022 584