Belarus State Economic University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτές τις μέρες, BSEU - Ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Λευκορωσίας να εκπαιδεύσει ειδικούς στην οικονομία για όλους τους οικονομικούς τομείς και όλα τα είδη των επιχειρήσεων και οργανισμών. Έγινε όχι μόνο των εκπαιδευτικών, αλλά και ένα επιστημονικό κέντρο.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε αρμονία με την εποχή. Το άνοιγμα νέων τμημάτων. Κατά την τελευταία δεκαετία είναι: το Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Νομική Σχολή, στο Τμήμα Τραπεζικής. Υπάρχουν στο Πανεπιστήμιο Προπαρασκευαστική Σχολή, Τμήμα ψυχο-παιδαγωγική κατάρτιση και επαγγελματική εξέλιξη, Graduate School of Business and Management, Graduate School του τουρισμού, ένα ειδικό τμήμα για την επανεκπαίδευση "Konsalttorgtsentr BSEU." Σε Bobruisk και Πινσκ είναι υποκαταστήματα της Λευκορωσίας μέλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Να αυξηθούν και να δημιουργήσουν νέα τμήματα, νέες δομικές μονάδες, και να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς της διεθνούς συνεργασίας.

BSEU - Ένα πλήρες μέλος του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών πανεπιστημιακής κοινότητας - συμμετέχει τακτικά σε διεθνή και ευρωπαϊκά προγράμματα, έχουν εργαστήρια υπολογιστών και αίθουσες διδασκαλίας, lingophone, μηχανογραφημένη αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία, δορυφορική τηλεόραση, Διαδίκτυο.

Λευκορωσίας μέλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου - μια οργάνωση με καλά αναπτυγμένη υποδομή: 11 σχολές, ISGO, PKI και PEC, Bobruisk υποκατάστημα, 61 σχολές, ερευνητικά εργαστήρια, ένα εκδοτικό κέντρο, πανεπιστημιούπολη.

Το πανεπιστήμιο έχει κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι η βασική εκπαίδευση και δημιουργική προσέγγιση στη μάθηση, ενθαρρύνουν τους μαθητές να αναπτύξουν τις ατομικές τους ικανότητες. Δίνεται μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη διεπιστημονικών μαθημάτων και δημιουργική εργασία στην τάξη, οι μαθητές από την εκτεταμένη χρήση διαδραστικών μορφών εκπαίδευσης και γνώσεων των αποτελεσματικών μεθόδων ελέγχου.

Το πανεπιστήμιο έχει τις ακόλουθες σχολές:

marketing και logistics? διαχείρισης? διεθνείς οικονομικές σχέσεις? του νόμου? Λογιστικής και Οικονομικών? οικονομικών και τραπεζικών? Οικονομία και διαχείριση εμπορικών? Διεθνής επικοινωνία των επιχειρήσεων? Graduate School of Business and Management? Σχολή Τουριστικών? προκαταρκτική εκπαίδευση? Ινστιτούτο για την κοινωνική και ανθρωπιστική παιδεία? Ινστιτούτο Προηγμένων Μελετών και Μετεκπαίδευση των οικονομικών πλαισίων? Σχολή εκπαίδευσης? Σχολή εκπαίδευσης "Konsalttorgtsentr"? Ειδική Σχολή της ψυχο-παιδαγωγικής κατάρτισης των εκπαιδευτικών των κλάδων οικονομικής. Bobruisk υποκατάστημα.

Το ανώτατο συλλογικό διοικητικό όργανο της επιστημονικής εργασίας είναι BSEU Πανεπιστημιακό Συμβούλιο.

34 τμήματα του Πανεπιστημίου είναι εκπαιδευμένο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μέσω των μεταπτυχιακών μαθημάτων σε 13 ειδικότητες 4 κλάδους της επιστήμης, διδακτορικό - σε 6 ειδικότητες 1 υποκατάστημα της επιστήμης.

Στο πανεπιστήμιο υπάρχουν 5 συμβουλές για την προστασία των διατριβών, συμπεριλαμβανομένων 3 γιατρούς και 2 - PhD, εκ των οποίων 1 Τεχνική 3 - Οικονομική και 1 - στο νομικό επάγγελμα. Ο αριθμός των πτυχίων που χορηγούνται από την Ανώτατη Επιτροπή Βεβαίωση της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας για την περίοδο 2007-2011 χρόνια - 102 εκ των οποίων: οι γιατροί των επιστημών - 8, PhD - 94.

Περισσότερα από 40 χρόνια BSEU εκπαιδεύει ειδικούς από το εξωτερικό. Το πανεπιστήμιο έχει περισσότερους από 780 ξένους φοιτητές από την Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τις χώρες της Βαλτικής και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών. Κατά τα τελευταία έτη ο αριθμός αυτός αυξάνεται κατά μέσο όρο 40-50 άτομα ανά έτος. Με τη σειρά του, τους φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και καθηγητές της Λευκορωσίας μέλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου κατευθύνεται προς τη μελέτη και την κατάρτιση στην Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ. Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της κατάρτισης των ξένων πολιτών στο Πανεπιστήμιο γραφείο του κοσμήτορα για τους ξένους σπουδαστές. Πανεπιστήμιο έχει υπογράψει διμερείς συμφωνίες σχετικά με την ακαδημαϊκή συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης με περισσότερα από 85 ξένα πανεπιστήμια και επιστημονικές οργανώσεις από 24 χώρες. Αυτό BSEU δραστηριότητα είναι να ενισχυθεί και να επεκταθεί. Σήμερα, το κράτος της Λευκορωσίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο είναι μέλος πολλών διεθνών σύλλογοι και σωματεία:

Ευρασιατική Ένωση Πανεπιστημίων (EUA) (http://www.eau.msu.ru) Η Διεθνής Ένωση των Δασκάλων της Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας (MAPRYAL) (http://mapryal.russkoeslovo.org) Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία των λιανοπωλητών (ΕΧΕ) (http://www.european-retail-academy.org) Η Διεθνής Ένωση Εμπορίου και Οικονομικής Εκπαίδευσης (Mate) (http://iatee.ru) Μη-κερδοσκοπική οργάνωση "Διεθνής Ένωση των Οικονομικών και της Οικονομικής Εκπαίδευσης» (MAOFEO) (http://www.fa.ru/projects/maofeo/Pages/default.aspx) Ευρασιατική Ένωση των Οικονομικών Πανεπιστημίων (EAEU)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ρωσικός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master σε Μάρκετινγκ εκδήλωση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος December 2017 Λευκορωσία Μινσκ +1 περισσότερα

Η αποστολή του προγράμματος Μεταπτυχιακού Τίτλου είναι να προετοιμάσει τους εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο του Event Marketing. [+]

Η αποστολή του προγράμματος Μεταπτυχιακού Τίτλου είναι να προετοιμάσει τους εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της Event Marketing. Ο στόχος είναι η σε βάθος κατάρτιση ειδικών μάρκετινγκ σε ένα εντελώς νέο τομέα του Μάρκετινγκ - προώθηση εμπορικού σήματος μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων, τόσο εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα βασίζεται στην έννοια της οργάνωσης εκδηλώσεων, όπως το κύριο αναπόσπαστο μέρος των επικοινωνιών μάρκετινγκ σε ανταγωνιστικό περιβάλλον μάρκετινγκ. Το γεγονός θεωρείται ως ένα μέσο για την επίτευξη των στόχων μάρκετινγκ ενός προϊόντος ή υπηρεσίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις Event Marketing σε διάφορους τομείς, cross-πολιτισμικές ιδιαιτερότητες της οργάνωσης εκδηλώσεων, ο ρόλος του πρωτοκόλλου των επιχειρήσεων, των δημοσίων σχέσεων, διαφήμισης κ.λπ. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες αναλυτική βάση για την κατανόηση της στρατηγικής και οργανωτικό πλαίσιο όλων των επικοινωνιών μάρκετινγκ που χρησιμοποιούνται από την επιχείρηση, έτσι ώστε να αναπτυχθεί μια εκδήλωση ενσωματωθεί πλήρως τις επικοινωνίες μάρκετινγκ. Το μοναδικό στοιχείο του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της βαθιάς επαγγελματικών γνώσεων που απαιτούνται για την εκπόνηση δημιουργικών ιδεών εκδήλωση και να εφαρμόσουν αυτές τις έννοιες με την προώθηση της μάρκας. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη διδασκαλία των αρχών της επιτυχίας σε διαφορετικούς τύπους των εκδηλώσεων, η οποία συμβάλλει στην προώθηση του ονόματός τους και αποτελεί ένα καθολικό εργαλείο αλλαγών τόσο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον μάρκετινγκ της επιχείρησης. Το πρόγραμμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα πολυπολιτισμικών αυθεντικό υλικό, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις από τις κορυφαίες παγκοσμίως και εγχώριες μάρκες που παρουσιάζονται στα αγγλικά. Αυτό είναι το πρώτο και μόνο πρόγραμμα του Δασκάλου της μετα-σοβιετική... [-]

πλοίαρχος των διεθνών λογιστικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Λευκορωσία Μινσκ

ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ προβλέπει την εμβάθυνση και διεύρυνση των επαγγελματικών εργαζομένων της γνώσης στον τομέα της λογιστικής? βαθύτερη μελέτη των θεμάτων της λογιστικής, ανάλυσης και ελέγχου των επιχειρήσεων (οργανισμοί), σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της οικονομικής ανάπτυξης? [+]

ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ προβλέπει η εμβάθυνση και διεύρυνση των επαγγελματικών εργαζομένων της γνώσης στον τομέα της λογιστικής? βαθύτερη μελέτη των θεμάτων της λογιστικής, ανάλυσης και ελέγχου των επιχειρήσεων (οργανισμοί), σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της οικονομικής ανάπτυξης? η απόκτηση των επαγγελματικών γνώσεων στον τομέα της λογιστικής, ανάλυσης και ελέγχου σύμφωνα με την εναρμόνιση των εθνικών λογιστικών και ελεγκτικών με τα διεθνή πρότυπα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Να εκπαιδεύσει επαγγελματίες με υψηλά προσόντα στον τομέα της λογιστικής, ανάλυσης και ελέγχου, που κατέχουν σύγχρονες επιχειρήσεις οικονομία της γνώσης. ΣΚΟΠΟΣ Σε βάθος εκπαίδευση μιας νέας γενιάς επιστημόνων υψηλής εξειδίκευσης στον τομέα της λογιστικής, ανάλυσης και ελέγχου. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σχηματισμός των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων διαχείρισης για την αποτελεσματική δράση στον τομέα της λογιστικής σε επιχειρήσεις (οργανώσεις) στο πλαίσιο των διεθνών προτύπων. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ Να επικεντρωθεί στην συστηματική μελέτη των καινοτομιών στον τομέα της λογιστικής, ανάλυσης και ελέγχου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη σύγχρονη αντίληψη των υφιστάμενων διεθνών μεθόδους πρακτικής για την αναγνώριση των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων του οργανισμού, την αξιολόγησή τους για την παρουσίαση στις οικονομικές καταστάσεις που επιτρέπει τη σύγκλιση των υφιστάμενων εγχώριων κανονισμών, κανονισμών, κανόνων με τα διεθνή λογιστικά και ελεγκτικά πρότυπα. ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ: (Component state) Η τεχνολογία της πληροφορίας στην οικονομία Μακροοικονομικά (προχωρημένο επίπεδο) Μικροοικονομική (προχωρημένο επίπεδο) Οικονομετρία (προχωρημένο επίπεδο) ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, αποτελούν τη βάση του προγράμματος του πλοιάρχου: Χρηματοοικονομική Λογιστική Χρηματοοικονομική πληροφόρηση Διοικητική Λογιστική Ελεγκτικών και Ασφαλιστικών ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εταιρικό και Επιχειρηματικό Δίκαιο / Διοικητικό δίκαιο Διαχείριση Απόδοσης Οικονομική Διαχείριση / Χρηματοοικονομική Ανάλυση Λογιστική... [-]

πλοίαρχο σε διεθνή οικονομικά και εμπορικής πολιτικής (ietp)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος December 2017 Λευκορωσία Μινσκ

Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει υψηλής ειδίκευσης στελέχη για το διεθνές εμπόριο και τη διεθνή εμπορική πολιτική. [+]

Program Περιγραφή Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει υψηλής ειδίκευσης στελέχη για το διεθνές εμπόριο και τη διεθνή εμπορική πολιτική. Η εκπαίδευση γίνεται στα αγγλικά από τους κορυφαίους μέλη ΔΕΠ της Λευκορωσίας μέλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου, καθώς και από το σπίτι και ξένους εμπειρογνώμονες στον τομέα της διεθνούς οικονομίας και εμπορικής πολιτικής. Οι πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από μοναδικά μαθήματα που δεν έχουν ρωσική γλώσσα ισοδύναμα στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. «Διεθνής Οικονομική και εμπορική πολιτική» είναι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από το Τμήμα BSEU της Παγκόσμιας Οικονομίας με την τεχνική υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Κέντρου του ΠΟΕ, το εικονικό ινστιτούτο της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD), το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου για Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι εταίροι του Προγράμματος του Δασκάλου. Οι απόφοιτοι απονεμηθεί το πτυχίο Μάστερ στο πλαίσιο του «Διεθνούς Οικονομίας και Εμπορίου Πολιτική» Πρόγραμμα θα αποκτήσουν εξειδικευμένες δεξιότητες και τις γνώσεις του μηχανισμού λειτουργίας του ΠΟΕ, τις ιδιαιτερότητες της εφαρμογής εμπορικής πολιτικής από τις χώρες, περιφερειακών ενώσεων ολοκλήρωσης, η οποία θα επιτρέψει στο μέλλον μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην εργασία στο Υπουργείο Εξωτερικών, το Επιμελητήριο Βιομηχανίας και Εμπορίου, διπλωματικές αποστολές, γραφεία αντιπροσωπείας των χωρών σε διεθνείς και περιφερειακούς οργανισμούς, ξένες οικονομικές υπηρεσίες των εθνικών εταιρειών.  Πρόγραμμα Ιδιαιτερότητες Μετά την αποφοίτησή ένας μεταπτυχιακός φοιτητής έχει πτυχίο του Master of Economics με ειδίκευση στη «Διεθνή Οικονομικά και εμπορική πολιτική» (κατεύθυνση 25 81 «Οικονομίας»). Η διδασκαλία παρέχεται από τους κορυφαίους καθηγητές της Σχολής BSEU Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων,... [-]

Επικοινωνία

Belarus State Economic University

Διεύθυνση 26, Partizanski Av
220070 Μινσκ, Λευκορωσία
Ιστοσελίδα http://bseu.by/
Τηλέφωνο +375 17 209-78-13