Baltic Aviation Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ακαδημία Baltic Aviation είναι ευρωπαϊκό πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης της αεροπορίας, όπου η εμπειρία των προσαρμοσμένων λύσεων κατάρτισης είναι τυλιγμένο σε προσωπική φροντίδα.

Η έδρα της Ακαδημίας Baltic Aviation είναι στη Λιθουανία. Η Ακαδημία αριθμεί περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατάρτισης των αερομεταφορών, ενώ η κληρονομιά της φτάνει πίσω στο 1938, όταν η εγκατάσταση το τμήμα εκπαίδευσης της Λιθουανίας αεροπορικές εταιρείες ιδρύθηκε.

Σήμερα Ακαδημία Baltic Aviation προσφέρει ab initio, ικανότητας τύπου εκπαίδευση πιλότων, εκπαίδευση πληρώματος θαλάμου επιβατών, Επίγειας και πολλές άλλες λύσεις αεροπορικής εκπαίδευσης. Το 2013 απέκτησε το καθεστώς ATO EASA. Επιπλέον, τα πιστοποιητικά ολοκλήρωση της εκπαίδευσης που έχουν εκδοθεί από την Ακαδημία της Βαλτικής Αεροπορίας ισχύουν σε: χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Βραζιλία, την Κίνα, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία, τη Νιγηρία, τη Λευκορωσία, το Αφγανιστάν, το Καζακστάν, τη Βουλγαρία και το Ισραήλ.

Κύριες δραστηριότητες της Ακαδημίας Baltic Aviation: Ακαδημία Baltic Aviation είναι ένα μέρος της Avia Solutions Group, που είναι ευρέως γνωστή ως πάροχος των ολοκληρωμένων υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας. Ο Όμιλος ενσωματώνει MRO υπηρεσίες και της εφοδιαστικής αλυσίδας, πιλότος και το πλήρωμα της κατάρτισης, μίσθωση του προσωπικού πολιτικής αεροπορίας, υπηρεσίες εδάφους και τροφοδοσίας αεροσκαφών, η διαχείριση των αεροσκαφών, των επιχειρήσεων τσάρτερ, καθώς και τους φορείς παροχής υπηρεσιών διαχείρισης του αερολιμένα.

Το όραμά μας: Οδηγήσει τη βιομηχανία με μια φιλόδοξη, υπεύθυνη και ευέλικτο επιχειρηματικό προοπτικές που δημιουργεί την προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους μετόχους και τους εργαζομένους.

Η αποστολή μας: Παροχή σας με τις ευέλικτες λύσεις αεροπορικής εκπαίδευσης που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από μια ασφαλέστερη αεροπορική βιομηχανία. Ταυτόχρονα, πληρούν φιλόδοξη ανάπτυξη και εξέλιξή μας υπεύθυνη επιχειρηματική πρακτική.

SUCCESS STORY: ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟ DREAM JOB

Ακαδημία Baltic Aviation θα ήθελα να σας πω μια ιστορία. Μια ιστορία για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του. Ο οποίος πέρασε από όλα τα «πάνω» και «κάτω» προς ένα στόχο - να γίνει επαγγελματίας πιλότος.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι πραγματική αεροπόρους, Vitas Kanaporis ανέπτυξε το πάθος του για τις αερομεταφορές στην πρώιμη παιδική ηλικία. Ζώντας κοντά στο αεροδρόμιο και βλέποντας τα αεροσκάφη σοβιετικό στρατό του Il-76 έχει τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει, ότι η αεροπορία μπορεί και πρέπει να είναι το μέλλον του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αμέσως μετά την αποφοίτηση από το γυμνάσιο, Vitas εντάχθηκε το σχολείο πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας »και από το 1989 μέχρι το 1991 πέταξε το L-39.

Μετά το καθήκον του στο στρατό είχε έρθει σε ένα τέλος, Vitas αντιμετωπίσει το γεγονός ότι η γνώση του δεν είχε εφαρμογή στη σημερινή αγορά εργασίας. Έτσι, με την πτώση Σοβιετική Ένωση, ονειρεύονται να συνεχίσει να πετά άρχισε σιγά-σιγά να ξεθωριάζουν. «Υπήρχαν απλά, δεν υπάρχουν δυνατότητες προσαρμογής που φέρουν δεξιοτήτων και της γνώσης που έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του στρατού, έτσι έπρεπε να διαλέξω κάτι άλλο», σχολιάζει Vitas. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές Vitas πτυχίο Μηχανικού Μεταφορών, στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του και άρχισε να εργάζεται ως μηχανικός σε διάφορες εταιρείες.

Ωστόσο, ο ίδιος ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του να συνεχίσει να πετά. Το 2006 Vitas μάθει ότι για να γίνει πιλότος δεν χρειάζεται κατ 'ανάγκη στήριξης των αεροπορικών εταιρειών. Ως αποτέλεσμα αυτού, εγκατέλειψε την εργασία του ως μηχανικός σε φαρμακευτική εταιρεία και άρχισε την εκπαίδευση πιλότων ακαδημία. Δυστυχώς, χρόνια πέρασε αεροσκαφών που εκτελούν στρατός δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα πλεονέκτημα πια, έτσι Vitas ξεκίνησε πιλοτικά την εκπαίδευσή του από την αρχή. Private Pilot License, Commercial Pilot License, μελέτες ATPL και 200 ​​ώρες πτητικής εκπαίδευσης πήρε 2,5 χρόνια από το χρόνο και την αφοσίωσή του, που έχουν ανταμειφθεί με μια θέση εργασίας σε μία από τις αεροπορικές εταιρείες της Λιθουανίας. Εδώ Vitas συγκέντρωσε 2240 ώρες πτήσης με το πρώτο πιλοτικό της Φόκερ 50. Δυστυχώς, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, λόγω των περικοπών στο στόλο των αεροπορικών εταιρειών και προσωπικού, Vitas έχουν χάσει τη δουλειά του, και για άλλη μια φορά επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης. Ήταν μέχρι που έμαθε για Baltic Aviation Academy. Με εξαιρετικές συστάσεις από τους φίλους αεροπόρος του, Vitas αποφάσισε να εισέλθει Ακαδημία Baltic Aviation και ακολουθήσει το όνειρό του με την απόκτηση Boeing 737 τύπου CL εκπαίδευση ικανότητας.

«Επέλεξα Ακαδημία Baltic Aviation βασίζεται σε πολλούς παράγοντες: θετικές συστάσεις από τον φίλο-πιλότους, η στρατηγική θέση της ακαδημίας και την ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας. Πρέπει να πω ότι ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος από τους απαιτητικούς και αφοσιωμένους εκπαιδευτές της Βαλτικής Αεροπορίας Ακαδημίας, και είμαι πολύ ευγνώμων για τη συμβολή τους στην στην καριέρα μου », σχολιάζει Vitas Kanaporis.

Με τη λήψη μια από τις ειδικές προσφορές της Βαλτικής Αεροπορίας Ακαδημίας για την εκπαίδευση πιλότων, Vitas κέρδισε Boeing 737 CL (Β737 300-500) πληκτρολογήστε βαθμολογία που ακολουθείται από τη βάση κατάρτισης. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, της Ακαδημίας Baltic Aviation κατάφεραν να δώσουν Vitas με εκτίμηση του πιλότου σε ένα από αεροπορική εταιρία. Vitas δεξιότητες της πτήσης και την καταλληλότητα για την θέση του πιλότου είχε αξιολογηθεί από εμπειρογνώμονες και λόγω των εξαιρετικά αποτελέσματα που Vitas έδειξε, ότι έχει προσφερθεί μια θέση εργασίας σε μία από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες της Βαλτικής Αεροπορίας Ακαδημίας.

«Όντας άνεργος μου έδωσε λίγο χρόνο για να αναλύσει αγορά εργασίας των αερομεταφορών, και είμαι πολύ ευτυχής να είναι σε θέση να αδράξουν την ευκαιρία που δίνεται και να γίνει πιλότος της ζήτησης. Πάντα ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας χειριστής της αεροπορίας και με τη βοήθεια της Ακαδημίας Baltic Aviation πέτυχα το όνειρό μου », μοιράζεται τις σκέψεις του Vitas Kanaporis.

Τοποθεσίες

Βίλνιους

Address
Dariaus ir Girėno g. 21
Βίλνιους, Νομός Βίλνιους, Λιθουανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη