Mykolas Romeris University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο

Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (universitetas Mykolo Romerio στη λιθουανική) είναι ένα πανεπιστήμιο στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους. Όνομα του πανεπιστημίου προέρχεται από τη λιθουανική νομικός μελετητής, δικαστής και ο πατέρας του Συνταγματικού Δικαίου Mykolas Romeris της Λιθουανίας. Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο είναι ένα κρατικό πανεπιστήμιο και ιδρύθηκε μετά την αποκατάσταση της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Λιθουανίας το 1990.

Mykolas Romeris University είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στη Λιθουανία, σήμερα έχει 10.000 φοιτητές από 38 χώρες.

Για τους ξένους φοιτητές, το Πανεπιστήμιο προσφέρει Bachelor, Master και τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στην αγγλική γλώσσα στον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών.

MRU έχει ένα σύγχρονο και καλά εξοπλισμένο πανεπιστημιούπολη έξω από το κέντρο της πόλης του Βίλνιους, το οποίο περιβάλλεται από το πάρκο:

Η πανεπιστημιούπολη είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία από οποιοδήποτε μέρος στο Βίλνιους. Από MRU χρειάζεται περίπου 25 λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης με λεωφορείο. Διαμονή στην πανεπιστημιούπολη προσφέρεται για όλους τους ξένους φοιτητές, μια θέση σε ένα δίκλινο δωμάτιο σε φοιτητές σπίτι του πανεπιστημίου στοιχίζει 100 ευρώ το μήνα, ένα μέρος σε ένα τρίκλινο δωμάτιο - € 85 το μήνα. Για διευκόλυνση των φοιτητών, το πανεπιστήμιο προσφέρει τραπεζαρία και καφετέριες, όπου είναι δυνατόν να έχουμε το πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο για 2-4 ευρώ. Τα κτίρια του Πανεπιστημίου με αίθουσες διδασκαλίας και βιβλιοθήκη που βρίσκεται με τα πόδια από των μαθητών μόλις 5 λεπτά με το σπίτι. Πολλές πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται από το πανεπιστήμιο είναι εντελώς δωρεάν: ένα τεράστιο πάρκινγκ, αθλητικές αίθουσες και γυμναστήρια, υπαίθριο αθλητικό εξοπλισμό, ασύρματο internet, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μαθήματα ξένων γλωσσών κ.λπ.

ΜΕΛΕΤΕΣ MINOR ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Σας ενδιαφέρει σπουδές στα αγγλικά, αλλά δεν έχετε επαρκές επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητο για τη μελέτη στα Αγγλικά;

Μικρά Αγγλικής Γλώσσας Σπουδών έχουν σχεδιαστεί για εκείνους, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εισέλθουν πρόγραμμα σπουδών Bachelor σε Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο, αλλά δεν έχουν επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητο για τη μελέτη στα αγγλικά. Πριν παρακολουθούν ένα πρόγραμμα σπουδών Bachelor σε MRU, ένας φοιτητής που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μικρά Αγγλικής Γλώσσας Σπουδών θα μελετήσει μόνο γλωσσικές σπουδές ενός έτους.

Μετά την ολοκλήρωση ενός έτους σπουδών Μικράς Αγγλικής Γλώσσας και την επίτευξη επαρκούς επιπέδου επάρκειας αγγλική γλώσσα, διεθνείς φοιτητές θα συνεχίσει τότε μελέτες για επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών Bachelor τους MRU.

Ένα χρόνο Μικρά Αγγλικής Γλώσσας αμοιβής μελετών - 1800 €.

Για περισσότερες πληροφορίες της Μικράς Αγγλικής Γλώσσας Σπουδών παρακαλούμε επισκεφτείτε: els.mruni.eu

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Συμπληρώστε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης στο apply.mruni.eu Ανεβάστε ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων έγγραφο που αποδεικνύει της αγγλικής γλώσσας ή να περάσει Αγγλικής Γλώσσας Test Επιπέδου στο Πανεπιστήμιο (θα πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εφαρμογών)

γλωσσικές απαιτήσεις για Bachelor Σπουδών:

Τουλάχιστον επίπεδο Β1? αξιολογήσεις των πιστοποιητικών επάρκειας αγγλικής γλώσσας ισοδύναμο με το επίπεδο Β1: TOEFL Βίβλος 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4,5 - 5,0, επίπεδο PTE 3?

γλωσσικές απαιτήσεις για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών:

Τουλάχιστον επίπεδο Β2, οι εκτιμήσεις των πιστοποιητικών επάρκειας αγγλικής γλώσσας ισοδύναμο με το επίπεδο Β2: TOEFL Βίβλος 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5 έως 6,0.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να φορτώσετε τα αντίγραφα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή υψηλή εκπαίδευση δίπλωμα και απομαγνητοφώνηση Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να φορτώσετε τα αντίγραφα των πανεπιστημιακών μεταγραφή και δίπλωμα (ένας υποψήφιος πρέπει να έχουν πτυχίο ή ισοδύναμο πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο με ελάχιστη διάρκεια σπουδών 3 ετών) Ανεβάστε ένα πιστοποιητικό του πανεπιστημίου σας / το σχολείο μεταγραφή και αξιολόγηση δίπλωμα στη Λιθουανία (Για το πιστοποιητικό ισχύει για λιθουανική Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Α Gostauto st. 12, LT-01108 Βίλνιους, Λιθουανία? Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να ελέγξετε www. skvc.lt) Ανεβάστε διαβατήριο στυλ φωτογραφίας Ανεβάστε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου ή ταυτότητας σας Ανεβάστε μια συμβολαιογραφική εγγυητική επιστολή από τους γονείς / τους χορηγούς και το Πιστοποιητικό / Γράμμα από μια τράπεζα για τις οικονομικές τους δυνατότητες Pay Εφαρμογή Παράβολο 100 ευρώ απευθύνεται σε Romeris Πανεπιστήμιο Mykolas (δεν επιστρέφεται). τις λεπτομέρειες πληρωμής και το ηλεκτρονικό τιμολόγιο θα σας σταλεί μετά την καταχώρηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εφαρμογών Υποβάλετε την αίτησή σας!

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

30 του Ιούνη του 2017. Ξεκινώντας από την 1η Σπουδών Σεπτέμβριο.

Πρόσθετες εισδοχής για τους πολίτες των κρατών μελών της ΕΕ και των χωρών του καθεστώτος ταξίδια χωρίς βίζα για την είσοδο στη Δημοκρατία της Λιθουανίας, καθώς και οι πολίτες των χωρών που υπόκεινται στην υποχρέωση θεώρησης για την είσοδο στη Δημοκρατία της Λιθουανίας, όπου υπάρχουν Πρεσβείες της Δημοκρατίας της Λιθουανίας θα οργανωθεί από τις 4 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου.

Διδακτορικό Δίπλωμα:

Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο προσφέρει διδακτορικών σπουδών στα ακόλουθα πεδία:

Κοινωνικές Επιστήμες (Νόμος, Διοίκηση, Οικονομικά, Ψυχολογία και Εκπαίδευση) Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Φιλολογίας) Για περισσότερες πληροφορίες Διδακτορικών Πτυχία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.mruni.eu/en/research/doktorantura

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην κοινωνική εργασία με τη νεολαία και τα παιδιά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2018 Λιθουανία Βίλνιους Λετονία Ρίγα +2 περισσότερα

Πτυχιακό πρόγραμμα του Δασκάλου έχει αναπτυχθεί σε συνδυασμό με Ρίγα Stradiņš Πανεπιστήμιο της Λετονίας. Η εφαρμογή του βασίζεται στην εμπειρία της εκπαίδευσης στην κοινωνική εργασία στην ΕΕ. Ο στόχος της [+]

(Κοινό πρόγραμμα σπουδών με Ρίγα Stradins Πανεπιστήμιο, Λετονία) Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Το πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις κύριες βασικές ενότητες: Θεωρία (45 ECTS), πράξη (9 ECTS) και το ερευνητικό έργο (36 ECTS). μπλοκ μελέτη θεωρία αποτελείται από 2 κύρια μέρη. Υποχρεωτικά μαθήματα μελέτης είναι να προετοιμάσει ειδικούς που γνωρίζουν θεωρητικά μοντέλα κοινωνικής εργασίας, τις τάσεις της ευρωπαϊκής κοινωνικής πολιτικής, είναι σε θέση να σχεδιάζουν, να συντονίσει και να εφαρμόσει καινοτομίες στον τομέα της πολιτικής κοινωνικής υπηρεσίας, σύμφωνα με τις σύγχρονες δυνατότητες κοινωνικοποίησης των νέων, να οργανώσουν με επιτυχία την κοινωνική εργασία με διαφορετικές ομάδες νέων. Πολλαπλές - επιλογή θεμάτων μελέτης είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των διαπολιτισμικών ικανοτήτων διαμεσολάβησης που προωθεί διαλόγου μεταξύ των διαφόρων εθνοτικών ομάδων, δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδεύσει την κοινωνία της, ιδιαίτερα των νέων, για τους άλλους πολιτισμούς. Αποκλεισμός ερευνητικές μεθόδους και Μεταπτυχιακό thesis- βοηθήσει τους αποφοίτους να δικαιολογήσει μεθοδολογικά επιλέξει την έρευνα το θέμα τους, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του διατριβή Μάστερ, προετοιμάζει ιδιαίτερη τεχνική έρευνα, προκειμένου να δοθεί έμφαση στην εναρμόνιση των μεθοδολογικών προβλημάτων της σκοπό και τη μεθοδολογία της έρευνας. Εξάμηνο στη Ρίγα πρόγραμμα σπουδών κοινού μεταπτυχιακού θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, σύμφωνα με τις αρχές της εντατικό πρόγραμμα σπουδών, δηλαδή δύο εβδομάδες εντατικών μαθημάτων auditorial: I εξάμηνο σε Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο + εξετάσεις συνεδρία? II εξάμηνο - 10 ημέρες σε Ρίγα Stradins Πανεπιστήμιο + εξετάσεις συνεδρία? ΙΙΙ εξάμηνο - 5 ημέρες σε Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο + συνεδρία εξετάσεις και την υπεράσπιση της διατριβής Μάστερ. Διαλέξεις και εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Η... [-]

Master στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Ο στόχος του προγράμματος περιβαλλοντικής μελέτης Διακυβέρνησης είναι η ανάπτυξη ικανοτήτων στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση και τη διαχείριση. Το πρόγραμμα καλύπτει τους κύριους τομείς περιβαλλοντικής μελέτης. Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη δημόσια διοίκηση, διαχείριση, e-διακυβέρνησης και την παροχή δημόσιων υπηρεσιών. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο στόχος της Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση προγράμματος σπουδών είναι να αναπτύξουν ικανότητες στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση και τη διαχείριση. Το πρόγραμμα καλύπτει τους κύριους τομείς περιβαλλοντικής μελέτης. Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη δημόσια διοίκηση, διαχείριση, e-διακυβέρνησης και την παροχή δημόσιων υπηρεσιών. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή ηγετικές ικανότητες στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση που θα βοηθήσει τις ομάδες σε δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αξία για το ευρύ φάσμα των πολιτών. Προυποθέσεις εισόδου Οι απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό? Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Οι απόφοιτοι μπορούν να αναλάβουν θέσεις εργασίας, όπως οι ηγέτες της ομάδας, οι διαχειριστές του έργου, οι ειδικοί σχεδιασμού περιβαλλοντικής διακυβέρνησης σε ολόκληρη την ΕΕ - κρατών μελών της «δημόσιας και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. [-]

μάστερ στην πολιτική και τη διοίκηση της ευρωπαϊκής ένωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

[+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών;

[-]

Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Δίκαιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Ο σκοπός της εξειδίκευσης του προγράμματος σπουδών είναι να προετοιμάσει ειδικούς του διεθνούς δικαίου οι οποίοι θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται, να εντοπίζουν, να κατανοήσουν, να αναλύσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν σε διεθνή νομική ρύθμιση, να αναπτύξει κίνητρα, λογικά και νομικά θεμελιωμένη επιχειρήματα και λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και τους τρόπους για να πρόληψή τους, η οποία θα διασφαλίσει την αποτελεσματική εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, να βελτιώσει το έργο των κρατών και των διεθνών οργανισμών. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο σκοπός της εξειδίκευσης του προγράμματος σπουδών είναι να προετοιμάσει ειδικούς του διεθνούς δικαίου οι οποίοι θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται, να εντοπίζουν, να κατανοήσουν, να αναλύσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν σε διεθνή νομική ρύθμιση, να αναπτύξει κίνητρα, λογικά και νομικά θεμελιωμένη επιχειρήματα και λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και τους τρόπους για να πρόληψή τους, η οποία θα διασφαλίσει την αποτελεσματική εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, να βελτιώσει το έργο των κρατών και των διεθνών οργανισμών. Εξειδίκευση ανταποκρίνεται στην ανάγκη να έχουν την επαγγελματική, υψηλή ειδικούς δεξιοτήτων, είναι σε θέση να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις στρατηγικές και τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής της κάθε χώρας, εκπροσωπεί και προστατεύει τα συμφέροντα των κρατών ή εταιρειών σε διεθνή φόρα, τη διασφάλιση της αποτελεσματικής διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των κρατών και των διεθνών οργανώσεων και της συνοχής μεταξύ διεθνούς και εθνικού δικαίου. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει επίσης τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης όπου η γραμμή μεταξύ διεθνών και εθνικών σιγά-σιγά εξαφανίζονται και διεθνή θέματα γίνονται όλο και μεγαλύτερη σημασία σε παραδοσιακούς τομείς. Οι μελέτες που ξεκινούν από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο και περιλαμβάνουν 1 υποχρεωτικό σπουδών στο εξωτερικό εξάμηνο μέσω του προγράμματος Erasmus. Οι φοιτητές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν από συνεργαζόμενα πανεπιστήμια που προσφέρουν αντίστοιχα θέματα. Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει όλες τις βασικές πτυχές της Διεθνούς Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέχρι στιγμής είναι το μοναδικό πρόγραμμα του διεθνούς δικαίου το οποίο προσφέρει διεθνή πρακτική να ασκήσουν τις γνώσεις και... [-]

πλοίαρχος διαχείριση της κοινωνικής τεχνολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην υψηλή ποιότητα των επιχειρήσεων και τη διαχείριση ειδικούς σε θέματα κατάρτισης και κοινωνικών επιχειρηματιών. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη των γνώσεων τους και τις δεξιότητες των νέων και διακριτικό κοινωνικο-οικονομική-τεχνολογικές διαδικασίες, σε εξέλιξη στην κοινωνία της γνώσης, τον αντίκτυπο των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών στις κοινωνικές διεργασίες. [+]

(Κοινό πρόγραμμα σπουδών με τον Fernando Pessoa University, Πορτογαλία) Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην υψηλή ποιότητα των επιχειρήσεων και τη διαχείριση ειδικούς σε θέματα κατάρτισης και κοινωνικών επιχειρηματιών. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη των γνώσεων τους και τις δεξιότητες των νέων και διακριτικό κοινωνικο-οικονομική-τεχνολογικές διαδικασίες, σε εξέλιξη στην κοινωνία της γνώσης, τον αντίκτυπο των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών στις κοινωνικές διεργασίες. Κατά τη διάρκεια των σπουδών αναπτύσσονται πρακτικές δεξιότητες διαχείρισης τους που απαιτούνται για την αναγνώριση και επιτυχία εφαρμόζουν τις δυνατότητες των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών (από τη βασική έρευνα και την πρακτική) στην ανάπτυξη, τη διαμόρφωση και τη διαχείριση των οργανισμών, όπως ιδιωτικές εταιρείες, ΜΚΟ και των κοινωνικών επιχειρήσεων, η επιτυχής κοινοτικές πρωτοβουλίες και άλλα παρόμοια. Διεπιστημονικό πρόγραμμα που εκτείνεται μελέτες, συνδυάζοντας κοινωνικές επιστήμες (διαχείριση) και τεχνολογικές πτυχές της σύγχρονης οργανωτικό περιβάλλον και καινοτομίες. Το πρόγραμμα σπουδών χαρακτηρίζεται από τη δομή και την ευελιξία του, η οποία θα αποκαλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τα θέματα σύμφωνα με διευθυντικά καθήκοντα που επιθυμούν να προετοιμαστούν και ανάλογα με τον τομέα - δημόσιο, ιδιωτικό ή μη κυβερνητικό - που ετοιμάζονται να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν. Προυποθέσεις εισόδου Bachelor: απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν βασικές γνώσεις στον τομέα της διαχείρισης: διαχείριση, οργανωτική συμπεριφορά, τη διαχείριση του έργου, τη στρατηγική βασικά της διαχείρισης. Εάν αυτά τα άτομα της μελέτης δεν έχουν ολοκληρωθεί... [-]

πλοίαρχος ευρωπαϊκό δίκαιο ένωση και διακυβέρνηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη Διακυβέρνηση (EULAWG) προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε μια ποικιλία των νομικών πρακτικών στον τομέα του ευρωπαϊκού δικαίου και των πολιτικών. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; το πρόγραμμα Ένωση Δίκαιο και τη διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής (EULAWG) προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε μια ποικιλία των νομικών πρακτικών στον τομέα του ευρωπαϊκού δικαίου και των πολιτικών. Έχει ως στόχο να αναπτύξει τις ικανότητες των μελλοντικών επαγγελματιών του δικαίου και της διακυβέρνησης της εννοιολογικής σκέψης της ΕΕ, εντοπίζοντας τα προβλήματα της νομικής ρύθμισης της ΕΕ, καθώς και τις τάσεις για την ανάπτυξη της νομοθεσίας και των πολιτικών της ΕΕ και προτείνοντας κίνητρα λύσεις σε διάφορα προβλήματα της εφαρμογής της Ε.Ε. δικαίου και της διακυβέρνησης της ΕΕ. Λόγω της κινητικότητας των εκπαιδευτικών, το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται μόνο την πλήρη απασχόληση μορφή. Εκτελούνται από κοινού από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (Βίλνιους, Λιθουανία) και το Πανεπιστήμιο του Μπορντό (Bordeaux, Γαλλία). Οι διαλέξεις από ειδικούς από τη Γαλλία, τη Λιθουανία και άλλες χώρες με Δικηγόροι και οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες. Προυποθέσεις εισόδου Πτυχίο του νόμου ή ισοδύναμο πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο με ελάχιστη διάρκεια σπουδών 3 ετών (Master 1 για τη γαλλική αιτούντες). Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών... [-]

πλοίαρχος νομική ρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους αποφοίτους επιπέδου master με βαθιά γνώση της νομοθεσίας της ΕΕ σχετικά με την ενθάρρυνση της υλοποίησης και της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου στο δημόσιο [+]

(Κοινό πρόγραμμα σπουδών στο Taras Shevchenko Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου, Ουκρανία) Την προσοχή των πλήρους απασχόλησης μάστερ επίπεδο πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής Σχολής του Taras Shevchenko Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου! Η Νομική Σχολή του Taras Shevchenko Εθνικού Πανεπιστημίου του Κιέβου, σε συνεργασία με Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (Βίλνιους, Λιθουανία) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εισαγωγή για το νέο πρόγραμμα σπουδών από κοινού master "Νομική κανονισμού της Δημόσιας Διοίκησης και Ανθρώπινου Rigths". Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν δύο πτυχία: - Ένας Ουκρανός πλοίαρχος του νόμου, το οποίο απονέμεται από Taras Shevchenko Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου, από τη στιγμή που έχουν εκπληρώσει τις ουκρανικές κριτήρια για να λάβετε αυτό το δίπλωμα? - Ένα λιθουανικό Master of δικαίου στη νομική ρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που απονέμεται από το Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο, από τη στιγμή που έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις αποφοίτησης του προγράμματος για να λάβετε αυτό το δίπλωμα. Στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους αποφοίτους επιπέδου master με βαθιά γνώση της νομοθεσίας της ΕΕ σχετικά με την ενθάρρυνση της υλοποίησης και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή της δημόσιας διοίκησης, τις ορθές πρακτικές των κρατών μελών της ΕΕ και των γειτονικών χωρών σε αυτόν τον τομέα. Η διάρκεια του Προγράμματος είναι δύο ακαδημαϊκά έτη και περιλαμβάνει: - 60 μονάδες ECTS κατανέμονται σε 2 εξάμηνα σε Taras Shevchenko Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου? και - 60 μονάδες ECTS κατανέμονται σε 2 εξάμηνα στο Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο. Η διδασκαλία των μαθημάτων στο πλαίσιο του... [-]

πλοίαρχος στην πληροφορική και οπτικό περιεχόμενο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Νότια Κορέα Busan Λιθουανία Βίλνιους +2 περισσότερα

Ο στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής, ικανές να δημιουργήσουν οπτικά εφέ (VFX), χρησιμοποιώντας και την αξιολόγηση των συστημάτων και εργαλείων ψηφιακών μέσων, επιτρέποντας έτσι την εφαρμογή της διεπιστημονικής γνώσης μέσω τεχνικών και δημιουργικές αλληλεπιδράσεις για VFX και άλλα ψηφιακή παραγωγή. [+]

Πληροφορικής και Visual Περιεχόμενα (Κοινό πρόγραμμα σπουδών με το Πανεπιστήμιο Dongseo, Νότια Κορέα) - 1ο και 2ο εξάμηνο στο Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο, 3ο και 4ο εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Dongseo Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής, ικανές να δημιουργήσουν οπτικά εφέ (VFX), χρησιμοποιώντας και την αξιολόγηση των συστημάτων και εργαλείων ψηφιακών μέσων, επιτρέποντας έτσι την εφαρμογή της διεπιστημονικής γνώσης μέσω τεχνικών και δημιουργικές αλληλεπιδράσεις για VFX και άλλα ψηφιακή παραγωγή. Dongseo Univerity (ΣΕΔ) κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων-50 πανεπιστήμια στην Ασία για διεθνοποίηση και είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Κορέα στους τομείς της εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων των Film & Εικόνες, IT, Σχεδιασμός και Ψηφιακές Περιεχόμενα? Οι φοιτητές Πληροφορικής και οπτικό περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών θα αποκτήσουν δύο πτυχία - MRU και ΣΕΔ? Κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής κινητικότητας των φοιτητών Κορέα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει όλα τα υποδομή ΜΕΔ και εξοπλισμός: 3D, 5D εργαστήρια animation, ταινία, θέατρο και ήχου στούντιο ηχογραφήσεων, η Apple τάξη γραφικά, στις στέγες γήπεδο ποδοσφαίρου, επαγγελματική πισίνα κ.λπ. Προυποθέσεις εισόδου Πτυχίο Πληροφορικής, Πληροφορικής Μηχανικής, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (Φυσικών Επιστημών)? Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Η διεθνής κινητικότητα είναι απαραίτητη: ένα έτος στο Πανεπιστήμιο Dongseo, στο Busan, Νότια Κορέα. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα... [-]

πλοίαρχος στις χρηματοπιστωτικές αγορές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να προετοιμάσει υψηλής ειδίκευσης της οικονομίας που έχουν βαθιά γνώση των σύγχρονων θεωριών της χρηματοπιστωτικής αγοράς και τις μεθόδους, που είναι σε θέση να ανανεώσουν και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση σε διάφορες καταστάσεις και μπορούν να ενσωματωθούν γνώσεις από διάφορους τομείς της επιστήμης στην ανεξάρτητη επιστημονική έρευνα , η οποία διεξήχθη στη δυναμική της χώρας και παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να προετοιμάσει υψηλής ειδίκευσης της οικονομίας που έχουν βαθιά γνώση των σύγχρονων θεωριών της χρηματοπιστωτικής αγοράς και τις μεθόδους, που είναι σε θέση να ανανεώσουν και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση σε διάφορες καταστάσεις και μπορούν να ενσωματωθούν γνώσεις από διάφορους τομείς της επιστήμης στην ανεξάρτητη επιστημονική έρευνα , η οποία διεξήχθη στη δυναμική της χώρας και παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. Προυποθέσεις εισόδου Πτυχίο: πτυχιούχος πανεπιστημιακές σπουδές πτυχίο σε κάθε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό. Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Η εξαγορασθείσα προσόντα επιτρέπει στους πτυχιούχους των χρηματοπιστωτικών αγορών να εργάζονται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δεν είναι χρηματοδοτικές εταιρείες στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές. Πιθανή μελλοντική σταδιοδρομία είναι οι επενδύσεις διαχειριστής χαρτοφυλακίου, οι επενδύσεις σύμβουλος, οικονομικός σύμβουλος. [-]

πλοίαρχος της δημόσιας διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Ο στόχος του προγράμματος σπουδών Δημόσιας Διοίκησης είναι να αναπτύξει τις ικανότητες της ηγεσίας και της κριτικής ανάλυσης σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης σε σύγχρονα δημόσια και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Μεταξύ άλλων αυτά περιλαμβάνουν τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την οικονομία του δημόσιου τομέα, διοικητικό δίκαιο και τη ρύθμιση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την παροχή δημόσιων υπηρεσιών. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο στόχος της πρόγραμμα σπουδών Δημόσιας Διοίκησης είναι να αναπτύξει τις ικανότητες της ηγεσίας και της κριτικής ανάλυσης σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης σε σύγχρονα δημόσια και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Μεταξύ άλλων αυτά περιλαμβάνουν τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την οικονομία του δημόσιου τομέα, διοικητικό δίκαιο και τη ρύθμιση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την παροχή δημόσιων υπηρεσιών. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή ηγετικές ικανότητες που θα βοηθήσουν τις ομάδες σε δημόσια και μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη δημιουργία μεγαλύτερης αξίας για τους πελάτες και τους πολίτες τους. Προυποθέσεις εισόδου Οι απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό? Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από Β2 (σύμφωνα με το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Οι απόφοιτοι μπορούν να αναλάβουν θέσεις εργασίας, όπως οι ηγέτες της ομάδας, οι διαχειριστές του έργου, το στρατηγικό σχεδιασμό ένα ανθρώπινο αξιωματικούς των πόρων σε ολόκληρη την ΕΕ - κρατών μελών της «δημόσιας και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. [-]

πλοίαρχο σε ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Ο στόχος αυτού του κοινού προγράμματος μάστερ της μελέτης είναι να προετοιμάσει ειδικούς υψηλής ειδίκευσης το δίκαιο των επιχειρήσεων, οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχει νομικές συμβουλές σε διακρατικό και ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον, για να εξηγήσει τις τελευταίες θέματα δικαίου των επιχειρήσεων και τις τάσεις, να αναλύσει και να αξιολογήσει τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με νομικές καταστάσεις, άμεσα και αποτελεσματικά την αντιμετώπιση των νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, διεξάγει έρευνα και να παρέχει προτάσεις για το νομοθέτη για τη βελτίωση της ρύθμισης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο στόχος αυτού του κοινού προγράμματος μάστερ της μελέτης είναι να προετοιμάσει ειδικούς υψηλής ειδίκευσης το δίκαιο των επιχειρήσεων, οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχει νομικές συμβουλές σε διακρατικό και ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον, για να εξηγήσει τις τελευταίες θέματα δικαίου των επιχειρήσεων και τις τάσεις, να αναλύσει και να αξιολογήσει τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με νομικές καταστάσεις, άμεσα και αποτελεσματικά την αντιμετώπιση των νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, διεξάγει έρευνα και να παρέχει προτάσεις για το νομοθέτη για τη βελτίωση της ρύθμισης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Ανταγωνιστική οικονομία της γνώσης - αυτό το πρόγραμμα είναι για τους φιλόδοξους, μελλοντικούς ηγέτες οι οποίοι θα είναι σε θέση να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον στον ιδιωτικό (δικηγορικά γραφεία, τις επιχειρήσεις συμβουλεύοντας εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κ.λπ.) και του δημόσιου τομέα (εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ιδρύματα προώθηση , την εποπτεία ή τον έλεγχο των επιχειρήσεων), σε εμπορικές διαφορές φορείς ή για την παροχή ανεξάρτητων επιχειρήσεων νομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Διεθνείς μελέτες - που πραγματοποιήθηκε στο Βίλνιους (Λιθουανία) και στο Σαμπερί (Γαλλία). Τα δύο πτυχία των πανεπιστημίων των κρατών μελών της ΕΕ που λαμβάνονται. Φήμης εμπειρογνώμονες στον τομέα - πλειοψηφία των θεμάτων που καλύπτονται από τους δικηγόρους, τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου και άλλους έμπειρους και εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες από τη Λιθουανία, τη Γαλλία, καθώς και από επισκέπτες καθηγητές από άλλες χώρες (ΗΠΑ, Βέλγιο, κλπ). Πρακτικής άσκησης - απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων σε επιχειρήσεις, δικηγορικά γραφεία ή άλλες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του δικαίου των επιχειρήσεων. Στη διάρκεια των σπουδών στο... [-]

πλοίαρχο σε ηλεκτρονική διαχείριση των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα έχει στόχο να προετοιμάσει πλήρως εξειδικευμένο διευθυντές και διευθυντές με μεταπτυχιακό στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων, ο οποίος θα είναι σε θέση να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να διαχειριστεί εταιρείες ηλεκτρονικών και των έργων των επιχειρήσεων και να εφαρμόσει επιτευχθεί γνώση για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στον κυβερνοχώρο. [+]

Το πρόγραμμα έχει στόχο να προετοιμάσει πλήρως εξειδικευμένο διευθυντές και διευθυντές με μεταπτυχιακό στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων, ο οποίος θα είναι σε θέση να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να διαχειριστεί εταιρείες ηλεκτρονικών και των έργων των επιχειρήσεων και να εφαρμόσει επιτευχθεί γνώση για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στον κυβερνοχώρο. Σκοπός του προγράμματος: Για να προετοιμάσει καταρτισμένους ειδικούς διοίκηση επιχειρήσεων, την εκπαίδευση ικανότητες και τις γνώσεις των νέων και διακριτικό κοινωνικο-οικονομικές διαδικασίες στον κυβερνοχώρο οικονομία της γνώσης, η σύγχρονη πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) επίδραση της τεχνολογίας της επικοινωνίας σχετικά με τα παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα τους και να αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή εφαρμογή του δυναμικού των ΤΠΕ για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των επιχειρήσεων στον κυβερνοχώρο. Προφίλ του προγράμματος: Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα συστήματα διαχείρισης, των κλάδων της οικονομίας και διεπιστημονικά θέματα αναλύοντας βασικές πτυχές του κυβερνοχώρου στην κοινωνία της γνώσης, μεταξύ των οποίων - το νομικό περιβάλλον του ηλεκτρονικού επιχειρείν, μοντέλα και στρατηγικές διαχείρισης της γνώσης, των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, την επιχειρηματικότητα στον κυβερνοχώρο, το δίκαιο του Διαδικτύου , και τα λοιπα. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει επίσης ειδικότητες που παρέχουν βασικές γνώσεις για το περιβάλλον και τις διεργασίες της κοινωνίας της γνώσης των πληροφοριών. Αυτή τη στιγμή τα άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού επιχειρείν και παρόμοιων με βάση τα προγράμματα επιστήμης της τεχνολογίας, και εστιάζονται σε ειδικούς της τεχνολογίας των πληροφοριών. Το πρόγραμμα του e-business πλοιάρχου έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει ειδικούς υψηλής ειδίκευσης διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων. Απαιτήσεις Bachelor: απόφοιτοι πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο... [-]

πλοιάρχου στον τομέα της εφαρμοσμένης πληροφορικής και επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα υλοποιείται από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (MRU) στο Βίλνιους, Λιθουανία και Pessoa Πανεπιστήμιο Φερνάντο (FPU) στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Η γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά, οι μαθητές θα περάσουν το πρώτο και το τρίτο εξάμηνο στο Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο και το δεύτερο εξάμηνο στο ιδιωτικό Fernando Pessoa University. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Το πρόγραμμα υλοποιείται από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (MRU) στο Βίλνιους, Λιθουανία και Pessoa Πανεπιστήμιο Φερνάντο (FPU) στο Πόρτο, Πορτογαλία. Η γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά, οι μαθητές θα περάσουν το πρώτο και το τρίτο εξάμηνο στο Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο και το δεύτερο εξάμηνο στο ιδιωτικό Fernando Pessoa University. Το τελευταίο εξάμηνο θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της άσκησης στη λιθουανική επιχειρήσεων και πρακτική σε διάφορα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια: Johannes Kepler University Linz (Αυστρία), Πανεπιστήμιο Bilgi της Κωνσταντινούπολης (Τουρκία), Oldenburg Πανεπιστήμιο (Γερμανία) ή το Ζάγκρεμπ Πανεπιστήμιο (Κροατία). Μετά την επιτυχή αποφοίτηση φοιτητές θα αποκτήσουν το πτυχίο Master of Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Στόχος του προγράμματος σπουδών: Να εκπαιδεύσει ειδικούς προσόντα υψηλού επιπέδου στον τομέα της εφαρμοσμένης πληροφορικής, οι οποίοι είναι σε θέση να κατανοήσουν τα καθήκοντα που σχετίζονται με την ενημερωτική, επικοινωνιακές και τεχνολογικές συντήρηση στήριξης των επιχειρήσεων και τις ερωτήσεις σχετικά με την πρόοδο των πληροφοριακών συστημάτων και της πληροφορικής. Πρόσβαση σε επαγγελματικές δραστηριότητες: Τα κύρια μέσα για την εφαρμογή της σταδιοδρομίας των ειδικών προσόντα των επιχειρήσεων πληροφορικής είναι ο σχεδιασμός των υποδομών ΤΠΕ, αποτελεσματική εγκατάσταση και τη δημιουργία του στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Αν οι ειδικοί εφαρμόζουν αποτελεσματικά την θεωρητική γνώση που σχετίζονται με την e-επιχειρηματικές λύσεις και τεχνολογίες, στρατηγικές ανάπτυξης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και το ηλεκτρονικό επιχειρείν, τη διεξαγωγή της έρευνας σε καινοτομίες, το μάρκετινγκ, την επιχειρηματικότητα και τη δυναμική της αγοράς, θα είναι σε θέση να συμβουλεύονται και πρακτικά να αναπτύξει την επιχείρηση στο e-χώρο και για την επίλυση των αναδυόμενων προβλημάτων που σχετίζονται... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master στο συγκριτικό της κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα εξυπηρετεί το σκοπό να ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας των φοιτητών και με υψηλά προσόντα κοινωνιολόγοι και ειδικοί πρόνοιας σε εθνικό, ευρωπαϊκό ή διεθνείς οργανισμούς κοινωνικής πολιτικής /? που είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους στην ανάπτυξη, εφαρμογή και αξιολόγηση κοινωνικών προγραμμάτων και έργων. Οι μαθητές θα είναι σε θέση να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο. Το πρόγραμμα προσφέρει βασική ακαδημαϊκή κατάρτιση στον τομέα της διαχείρισης της κοινωνικής πρόνοιας / ανάπτυξης της κοινωνικής πολιτικής. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τις ικανότητες και την κατανόηση των μεθοδολογικών ζητημάτων και κοινωνιολογική έρευνα μεθόδους. [+]

Αυτό είναι ένα κοινό πρόγραμμα σπουδών. Υλοποιείται και διοικείται από τα τρία εταίρων πανεπιστήμια - Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (Λιθουανία), Πανεπιστήμιο του Τάμπερε (Φινλανδία) και το Πανεπιστήμιο Johannes Kepler του Linz (Αυστρία). Το πρόγραμμα εξυπηρετεί το σκοπό να βελτιωθεί η «ακαδημαϊκή διαπιστευτήρια και να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους ως υψηλής εξειδίκευσης κοινωνιολόγοι και ειδικοί πρόνοιας, για να παρέχει συστηματική θεωρητική γνώση για την κοινωνική ευημερία και τη μεθοδολογία κοινωνικής έρευνας, για την ενίσχυση των μαθητών μαθητές ικανότητες για να εφαρμόσουν τις θεωρητικές γνώσεις για την αναγνώριση και την ανάλυση των συγκεκριμένων κοινωνικών προβλημάτων, τη σύγκριση και την αξιολόγηση των κοινωνικών πολιτικών στις χώρες που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές κράτους πρόνοιας μοντέλα, να βελτιώσουν την ικανότητα των μαθητών να διεξάγουν κοινωνιολογική έρευνα και την ανάπτυξη, εφαρμογή και παρακολούθηση των κοινωνικών προγραμμάτων / μέτρων κοινωνικής πολιτικής σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, για την ανάπτυξη αρμοδιότητες της διαπολιτισμικής επικοινωνίας. Διδακτικές και μαθησιακές μέθοδοι: Εντατικά προγράμματα (2 εβδομάδες IP) σε όλα τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια με τη σειρά του και τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (διαδικτυακό περιβάλλον μάθησης "Moodle"). Απαιτήσεις Πτυχίο: απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών Bachelor στον τομέα των κοινωνικών επιστημών (κοινωνιολογία, κοινωνική εργασία, πολιτικές επιστήμες, οικονομικά ή στο άλλο που συνδέονται στενά με τον τομέα). Αγγλική γλωσσική επάρκεια - Το επίπεδο όχι χαμηλότερο από Β2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Δοκιμή Distant επίπεδο Αγγλικής γλώσσας διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν έχουν IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Επαγγελματικές προοπτικές Τα ακαδημαϊκά προσόντα παρέχει ένα ευρύ φάσμα των... [-]

Βίντεο

Study abroad! Study at MRU!

Επικοινωνία

Mykolas Romeris University

Διεύθυνση Ateities st. 20,
LT-08303 Βίλνιους, Λιθουανία
Ιστοσελίδα https://apply.mruni.eu/
Τηλέφωνο +370 5 271 4625