Mykolas Romeris University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο

Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (universitetas Mykolo Romerio στη λιθουανική) είναι ένα πανεπιστήμιο στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους. Όνομα του πανεπιστημίου προέρχεται από τη λιθουανική νομικός μελετητής, δικαστής και ο πατέρας του Συνταγματικού Δικαίου Mykolas Romeris της Λιθουανίας. Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο είναι ένα κρατικό πανεπιστήμιο και ιδρύθηκε μετά την αποκατάσταση της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Λιθουανίας το 1990.

Mykolas Romeris University είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στη Λιθουανία, σήμερα έχει 10.000 φοιτητές από 38 χώρες.

Για τους ξένους φοιτητές, το Πανεπιστήμιο προσφέρει Bachelor, Master και τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών στην αγγλική γλώσσα στον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών.

MRU έχει ένα σύγχρονο και καλά εξοπλισμένο πανεπιστημιούπολη έξω από το κέντρο της πόλης του Βίλνιους, το οποίο περιβάλλεται από το πάρκο:

Η πανεπιστημιούπολη είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία από οποιοδήποτε μέρος στο Βίλνιους. Από MRU χρειάζεται περίπου 25 λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης με λεωφορείο. Διαμονή στην πανεπιστημιούπολη προσφέρεται για όλους τους ξένους φοιτητές, μια θέση σε ένα δίκλινο δωμάτιο σε φοιτητές σπίτι του πανεπιστημίου στοιχίζει 100 ευρώ το μήνα, ένα μέρος σε ένα τρίκλινο δωμάτιο - € 85 το μήνα. Για διευκόλυνση των φοιτητών, το πανεπιστήμιο προσφέρει τραπεζαρία και καφετέριες, όπου είναι δυνατόν να έχουμε το πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο για 2-4 ευρώ. Τα κτίρια του Πανεπιστημίου με αίθουσες διδασκαλίας και βιβλιοθήκη που βρίσκεται με τα πόδια από των μαθητών μόλις 5 λεπτά με το σπίτι. Πολλές πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται από το πανεπιστήμιο είναι εντελώς δωρεάν: ένα τεράστιο πάρκινγκ, αθλητικές αίθουσες και γυμναστήρια, υπαίθριο αθλητικό εξοπλισμό, ασύρματο internet, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μαθήματα ξένων γλωσσών κ.λπ.

ΜΕΛΕΤΕΣ MINOR ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Σας ενδιαφέρει σπουδές στα αγγλικά, αλλά δεν έχετε επαρκές επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητο για τη μελέτη στα Αγγλικά;

Μικρά Αγγλικής Γλώσσας Σπουδών έχουν σχεδιαστεί για εκείνους, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εισέλθουν πρόγραμμα σπουδών Bachelor σε Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο, αλλά δεν έχουν επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητο για τη μελέτη στα αγγλικά. Πριν παρακολουθούν ένα πρόγραμμα σπουδών Bachelor σε MRU, ένας φοιτητής που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μικρά Αγγλικής Γλώσσας Σπουδών θα μελετήσει μόνο γλωσσικές σπουδές ενός έτους.

Μετά την ολοκλήρωση ενός έτους σπουδών Μικράς Αγγλικής Γλώσσας και την επίτευξη επαρκούς επιπέδου επάρκειας αγγλική γλώσσα, διεθνείς φοιτητές θα συνεχίσει τότε μελέτες για επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών Bachelor τους MRU.

Ένα χρόνο Μικρά Αγγλικής Γλώσσας αμοιβής μελετών - 1800 €.

Για περισσότερες πληροφορίες της Μικράς Αγγλικής Γλώσσας Σπουδών παρακαλούμε επισκεφτείτε: els.mruni.eu

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Συμπληρώστε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης στο apply.mruni.eu Ανεβάστε ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων έγγραφο που αποδεικνύει της αγγλικής γλώσσας ή να περάσει Αγγλικής Γλώσσας Test Επιπέδου στο Πανεπιστήμιο (θα πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εφαρμογών)

γλωσσικές απαιτήσεις για Bachelor Σπουδών:

Τουλάχιστον επίπεδο Β1? αξιολογήσεις των πιστοποιητικών επάρκειας αγγλικής γλώσσας ισοδύναμο με το επίπεδο Β1: TOEFL Βίβλος 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4,5 - 5,0, επίπεδο PTE 3?

γλωσσικές απαιτήσεις για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών:

Τουλάχιστον επίπεδο Β2, οι εκτιμήσεις των πιστοποιητικών επάρκειας αγγλικής γλώσσας ισοδύναμο με το επίπεδο Β2: TOEFL Βίβλος 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5 έως 6,0.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να φορτώσετε τα αντίγραφα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή υψηλή εκπαίδευση δίπλωμα και απομαγνητοφώνηση Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να φορτώσετε τα αντίγραφα των πανεπιστημιακών μεταγραφή και δίπλωμα (ένας υποψήφιος πρέπει να έχουν πτυχίο ή ισοδύναμο πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο με ελάχιστη διάρκεια σπουδών 3 ετών) Ανεβάστε ένα πιστοποιητικό του πανεπιστημίου σας / το σχολείο μεταγραφή και αξιολόγηση δίπλωμα στη Λιθουανία (Για το πιστοποιητικό ισχύει για λιθουανική Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Α Gostauto st. 12, LT-01108 Βίλνιους, Λιθουανία? Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να ελέγξετε www. skvc.lt) Ανεβάστε διαβατήριο στυλ φωτογραφίας Ανεβάστε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου ή ταυτότητας σας Ανεβάστε μια συμβολαιογραφική εγγυητική επιστολή από τους γονείς / τους χορηγούς και το Πιστοποιητικό / Γράμμα από μια τράπεζα για τις οικονομικές τους δυνατότητες Pay Εφαρμογή Παράβολο 100 ευρώ απευθύνεται σε Romeris Πανεπιστήμιο Mykolas (δεν επιστρέφεται). τις λεπτομέρειες πληρωμής και το ηλεκτρονικό τιμολόγιο θα σας σταλεί μετά την καταχώρηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εφαρμογών Υποβάλετε την αίτησή σας!

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

30 του Ιούνη του 2017. Ξεκινώντας από την 1η Σπουδών Σεπτέμβριο.

Πρόσθετες εισδοχής για τους πολίτες των κρατών μελών της ΕΕ και των χωρών του καθεστώτος ταξίδια χωρίς βίζα για την είσοδο στη Δημοκρατία της Λιθουανίας, καθώς και οι πολίτες των χωρών που υπόκεινται στην υποχρέωση θεώρησης για την είσοδο στη Δημοκρατία της Λιθουανίας, όπου υπάρχουν Πρεσβείες της Δημοκρατίας της Λιθουανίας θα οργανωθεί από τις 4 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου.

Διδακτορικό Δίπλωμα:

Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο προσφέρει διδακτορικών σπουδών στα ακόλουθα πεδία:

Κοινωνικές Επιστήμες (Νόμος, Διοίκηση, Οικονομικά, Ψυχολογία και Εκπαίδευση) Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Φιλολογίας) Για περισσότερες πληροφορίες Διδακτορικών Πτυχία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.mruni.eu/en/research/doktorantura

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην κοινωνική εργασία με τη νεολαία και τα παιδιά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2017 Λιθουανία Βίλνιους Λετονία Ρίγα +2 περισσότερα

Πτυχιακό πρόγραμμα του Δασκάλου έχει αναπτυχθεί σε συνδυασμό με Ρίγα Stradiņš Πανεπιστήμιο της Λετονίας. Η εφαρμογή του βασίζεται στην εμπειρία της εκπαίδευσης στην κοινωνική εργασία στην ΕΕ. Ο στόχος της [+]

(Κοινό πρόγραμμα σπουδών με Ρίγα Stradins Πανεπιστήμιο, Λετονία) Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Το πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις κύριες βασικές ενότητες: Θεωρία (45 ECTS), πράξη (9 ECTS) και το ερευνητικό έργο (36 ECTS). μπλοκ μελέτη θεωρία αποτελείται από 2 κύρια μέρη. Υποχρεωτικά μαθήματα μελέτης είναι να προετοιμάσει ειδικούς που γνωρίζουν θεωρητικά μοντέλα κοινωνικής εργασίας, τις τάσεις της ευρωπαϊκής κοινωνικής πολιτικής, είναι σε θέση να σχεδιάζουν, να συντονίσει και να εφαρμόσει καινοτομίες στον τομέα της πολιτικής κοινωνικής υπηρεσίας, σύμφωνα με τις σύγχρονες δυνατότητες κοινωνικοποίησης των νέων, να οργανώσουν με επιτυχία την κοινωνική εργασία με διαφορετικές ομάδες νέων. Πολλαπλές - επιλογή θεμάτων μελέτης είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των διαπολιτισμικών ικανοτήτων διαμεσολάβησης που προωθεί διαλόγου μεταξύ των διαφόρων εθνοτικών ομάδων, δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδεύσει την κοινωνία της, ιδιαίτερα των νέων, για τους άλλους πολιτισμούς. Αποκλεισμός ερευνητικές μεθόδους και Μεταπτυχιακό thesis- βοηθήσει τους αποφοίτους να δικαιολογήσει μεθοδολογικά επιλέξει την έρευνα το θέμα τους, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του διατριβή Μάστερ, προετοιμάζει ιδιαίτερη τεχνική έρευνα, προκειμένου να δοθεί έμφαση στην εναρμόνιση των μεθοδολογικών προβλημάτων της σκοπό και τη μεθοδολογία της έρευνας. Εξάμηνο στη Ρίγα πρόγραμμα σπουδών κοινού μεταπτυχιακού θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, σύμφωνα με τις αρχές της εντατικό πρόγραμμα σπουδών, δηλαδή δύο εβδομάδες εντατικών μαθημάτων auditorial: I εξάμηνο σε Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο + εξετάσεις συνεδρία? II εξάμηνο - 10 ημέρες σε Ρίγα Stradins Πανεπιστήμιο + εξετάσεις συνεδρία? ΙΙΙ εξάμηνο - 5 ημέρες σε Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο + συνεδρία εξετάσεις και την υπεράσπιση της διατριβής Μάστερ. Διαλέξεις και εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Η... [-]

Master στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Ο στόχος του προγράμματος περιβαλλοντικής μελέτης Διακυβέρνησης είναι η ανάπτυξη ικανοτήτων στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση και τη διαχείριση. Το πρόγραμμα καλύπτει τους κύριους τομείς περιβαλλοντικής μελέτης. Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη δημόσια διοίκηση, διαχείριση, e-διακυβέρνησης και την παροχή δημόσιων υπηρεσιών. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο στόχος της Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση προγράμματος σπουδών είναι να αναπτύξουν ικανότητες στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση και τη διαχείριση. Το πρόγραμμα καλύπτει τους κύριους τομείς περιβαλλοντικής μελέτης. Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη δημόσια διοίκηση, διαχείριση, e-διακυβέρνησης και την παροχή δημόσιων υπηρεσιών. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή ηγετικές ικανότητες στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση που θα βοηθήσει τις ομάδες σε δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αξία για το ευρύ φάσμα των πολιτών. Προυποθέσεις εισόδου Οι απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό? Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Οι απόφοιτοι μπορούν να αναλάβουν θέσεις εργασίας, όπως οι ηγέτες της ομάδας, οι διαχειριστές του έργου, οι ειδικοί σχεδιασμού περιβαλλοντικής διακυβέρνησης σε ολόκληρη την ΕΕ - κρατών μελών της «δημόσιας και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. [-]

Master στη Χρηματοοικονομική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Το Πρόγραμμα Οικονομικής Διαχείρισης είναι μια εφαρμοσμένη πρόγραμμα χαρακτήρα και είναι προσανατολισμένη προς την πρακτική χρηματοδότησης. Πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με διαφορετικές εκπαίδευση στη χρηματοδότηση, έτσι ώστε οι απόφοιτοι θα μπορούσε να εκπληρώσει διάφορες λειτουργίες εντός του επαγγέλματος της δημοσιονομικής διαχείρισης. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο Πρόγραμμα δημοσιονομικής διαχείρισης είναι μια εφαρμοσμένη πρόγραμμα χαρακτήρα και είναι προσανατολισμένη προς την πρακτική χρηματοδότησης. Πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με διαφορετικές εκπαίδευση στη χρηματοδότηση, έτσι ώστε οι απόφοιτοι θα μπορούσε να εκπληρώσει διάφορες λειτουργίες εντός του επαγγέλματος της δημοσιονομικής διαχείρισης. Ο στόχος της Πρόγραμμα Οικονομικής Διαχείρισης Μεταπτυχιακό είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες οικονομικής διαχείρισης των ευρείας κλίμακας προφίλ, οι οποίοι είναι σε θέση να εφαρμόσει την κλασική και σύγχρονων μεθόδων στον τομέα της χρηματοδότησης, να αναπτύξει και να εφαρμόσει μακροπρόθεσμες στρατηγικές καθώς και να βρείτε λύσεις σε επείγοντα προβλήματα, η συνεχής αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους, και ενσωματωθούν γνώσεις από άλλα επιστημονικά πεδία. Οι απόφοιτοι θα είναι επίσης σε θέση να οργανώσει ανεξάρτητα έρευνα για να εξετάσει τα προβλήματα στην περιοχή Οικονομικών, επαγγελματικά κοινοποίησης πληροφοριών σχετικά με την οικονομική διαχείριση σε διάφορα φόρουμ σε διαφορετικές ομάδες συμφερόντων. πυρήνα του διδακτικού προσωπικού του περιλαμβάνει διακεκριμένους καθηγητές καθώς και έμπειρους επαγγελματίες, οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι είναι καλά γνωστοί στον τομέα τους. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από άφθονους πόρους που προσφέρονται από το πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονες εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης, γρήγορη σύνδεση στο internet, κ.λπ. Το πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στην προώθηση της διεθνοποίησης των προγραμμάτων σπουδών της και τώρα μπορεί να επαίρεται για ένα ποικίλο φοιτητικού σώματος. Προυποθέσεις εισόδου Πτυχίο: πτυχιούχος πανεπιστημιακές σπουδές πτυχίο σε κάθε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό. Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που... [-]

Master στο επιχειρηματικό κοινωνιολογίας και της έρευνας αγοράς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Business Κοινωνιολογία και Έρευνας Αγοράς πρόγραμμα (BSMR) έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει υψηλά προσόντα κοινωνιολόγους - τους ειδικούς στην κοινωνία και την κοινωνική συμπεριφορά, να δώσει εικόνα για το πώς να αναπτύξουν τις κοινωνίες και να οργανωθούν, να παρέχει ευρεία και συστηματική θεωρητική γνώση στην κοινωνιολογία, την ενσωμάτωση ρόλους στο μάρκετινγκ, στατιστικά στοιχεία, την έρευνα, τις δημόσιες σχέσεις, κλπ [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Business Κοινωνιολογία και Έρευνας Αγοράς (BSMR) πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει υψηλά προσόντα κοινωνιολόγους - οι εμπειρογνώμονες στην κοινωνία και την κοινωνική συμπεριφορά, να δώσει εικόνα για το πώς να αναπτύξουν τις κοινωνίες και να οργανωθούν, να παρέχει ευρεία και συστηματική θεωρητική γνώση στην κοινωνιολογία, την ενσωμάτωση ρόλους στο μάρκετινγκ, τις στατιστικές, την έρευνα, τις δημόσιες σχέσεις, κλπ ? να αναπτύξουν δεξιότητες για να εφαρμόσουν τις θεωρητικές γνώσεις, ανάλυση, σύγκριση και αποτίμηση των κοινωνικών φαινόμενα? για τη βελτίωση και δημιουργικά τα εφαρμόζουν την έρευνα και την κοινωνιολογική πρακτικές δεξιότητες? να αποκαλύψει την πραγματική κοινωνικά προβλήματα και να προβλεφθούν οι τρόποι επίλυσης τους. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τις σπουδές τους στην κοινωνιολογική διδακτορικό επίπεδο σπουδών ή άλλα στις κοινωνικές επιστήμες. Ο Δρ Vida Česnuitytė, διευθυντής του προγράμματος: Business Κοινωνιολογία και Έρευνας Αγοράς (BSMR) πρόγραμμα σπουδών είναι διαφορετικό από τα άλλα προγράμματα σπουδών Κοινωνιολογίας, καθώς παρέχει μια κατανόηση του πώς να ταξινομήσουν και να αναλύσει διαφορετικές υποενότητες μέσα στην κοινωνία, η γνώση σχετικά με τη δημιουργία και τη στόχευση των εκστρατειών μάρκετινγκ, δίνει τις στατιστικές και αναλυτικές ικανότητες που παρέχουν ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για την αποτελεσματική εργασία σε αυτόν τον τομέα. Είναι το πρώτο πρόγραμμα τέτοιου τύπου στη Λιθουανία. Προυποθέσεις εισόδου Οι απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό? Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από... [-]

Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Δίκαιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Ο σκοπός της εξειδίκευσης του προγράμματος σπουδών είναι να προετοιμάσει ειδικούς του διεθνούς δικαίου οι οποίοι θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται, να εντοπίζουν, να κατανοήσουν, να αναλύσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν σε διεθνή νομική ρύθμιση, να αναπτύξει κίνητρα, λογικά και νομικά θεμελιωμένη επιχειρήματα και λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και τους τρόπους για να πρόληψή τους, η οποία θα διασφαλίσει την αποτελεσματική εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, να βελτιώσει το έργο των κρατών και των διεθνών οργανισμών. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο σκοπός της εξειδίκευσης του προγράμματος σπουδών είναι να προετοιμάσει ειδικούς του διεθνούς δικαίου οι οποίοι θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται, να εντοπίζουν, να κατανοήσουν, να αναλύσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν σε διεθνή νομική ρύθμιση, να αναπτύξει κίνητρα, λογικά και νομικά θεμελιωμένη επιχειρήματα και λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και τους τρόπους για να πρόληψή τους, η οποία θα διασφαλίσει την αποτελεσματική εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, να βελτιώσει το έργο των κρατών και των διεθνών οργανισμών. Εξειδίκευση ανταποκρίνεται στην ανάγκη να έχουν την επαγγελματική, υψηλή ειδικούς δεξιοτήτων, είναι σε θέση να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις στρατηγικές και τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής της κάθε χώρας, εκπροσωπεί και προστατεύει τα συμφέροντα των κρατών ή εταιρειών σε διεθνή φόρα, τη διασφάλιση της αποτελεσματικής διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των κρατών και των διεθνών οργανώσεων και της συνοχής μεταξύ διεθνούς και εθνικού δικαίου. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει επίσης τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης όπου η γραμμή μεταξύ διεθνών και εθνικών σιγά-σιγά εξαφανίζονται και διεθνή θέματα γίνονται όλο και μεγαλύτερη σημασία σε παραδοσιακούς τομείς. Οι μελέτες που ξεκινούν από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο και περιλαμβάνουν 1 υποχρεωτικό σπουδών στο εξωτερικό εξάμηνο μέσω του προγράμματος Erasmus. Οι φοιτητές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν από συνεργαζόμενα πανεπιστήμια που προσφέρουν αντίστοιχα θέματα. Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει όλες τις βασικές πτυχές της Διεθνούς Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέχρι στιγμής είναι το μοναδικό πρόγραμμα του διεθνούς δικαίου το οποίο προσφέρει διεθνή πρακτική να ασκήσουν τις γνώσεις και... [-]

πλοίαρχος διαχείριση της κοινωνικής τεχνολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην υψηλή ποιότητα των επιχειρήσεων και τη διαχείριση ειδικούς σε θέματα κατάρτισης και κοινωνικών επιχειρηματιών. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη των γνώσεων τους και τις δεξιότητες των νέων και διακριτικό κοινωνικο-οικονομική-τεχνολογικές διαδικασίες, σε εξέλιξη στην κοινωνία της γνώσης, τον αντίκτυπο των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών στις κοινωνικές διεργασίες. [+]

(Κοινό πρόγραμμα σπουδών με τον Fernando Pessoa University, Πορτογαλία) Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην υψηλή ποιότητα των επιχειρήσεων και τη διαχείριση ειδικούς σε θέματα κατάρτισης και κοινωνικών επιχειρηματιών. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη των γνώσεων τους και τις δεξιότητες των νέων και διακριτικό κοινωνικο-οικονομική-τεχνολογικές διαδικασίες, σε εξέλιξη στην κοινωνία της γνώσης, τον αντίκτυπο των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών στις κοινωνικές διεργασίες. Κατά τη διάρκεια των σπουδών αναπτύσσονται πρακτικές δεξιότητες διαχείρισης τους που απαιτούνται για την αναγνώριση και επιτυχία εφαρμόζουν τις δυνατότητες των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών (από τη βασική έρευνα και την πρακτική) στην ανάπτυξη, τη διαμόρφωση και τη διαχείριση των οργανισμών, όπως ιδιωτικές εταιρείες, ΜΚΟ και των κοινωνικών επιχειρήσεων, η επιτυχής κοινοτικές πρωτοβουλίες και άλλα παρόμοια. Διεπιστημονικό πρόγραμμα που εκτείνεται μελέτες, συνδυάζοντας κοινωνικές επιστήμες (διαχείριση) και τεχνολογικές πτυχές της σύγχρονης οργανωτικό περιβάλλον και καινοτομίες. Το πρόγραμμα σπουδών χαρακτηρίζεται από τη δομή και την ευελιξία του, η οποία θα αποκαλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τα θέματα σύμφωνα με διευθυντικά καθήκοντα που επιθυμούν να προετοιμαστούν και ανάλογα με τον τομέα - δημόσιο, ιδιωτικό ή μη κυβερνητικό - που ετοιμάζονται να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν. Προυποθέσεις εισόδου Bachelor: απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν βασικές γνώσεις στον τομέα της διαχείρισης: διαχείριση, οργανωτική συμπεριφορά, τη διαχείριση του έργου, τη στρατηγική βασικά της διαχείρισης. Εάν αυτά τα άτομα της μελέτης δεν έχουν ολοκληρωθεί... [-]

πλοίαρχος ευρωπαϊκό δίκαιο ένωση και διακυβέρνηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη Διακυβέρνηση (EULAWG) προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε μια ποικιλία των νομικών πρακτικών στον τομέα του ευρωπαϊκού δικαίου και των πολιτικών. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; το πρόγραμμα Ένωση Δίκαιο και τη διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής (EULAWG) προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε μια ποικιλία των νομικών πρακτικών στον τομέα του ευρωπαϊκού δικαίου και των πολιτικών. Έχει ως στόχο να αναπτύξει τις ικανότητες των μελλοντικών επαγγελματιών του δικαίου και της διακυβέρνησης της εννοιολογικής σκέψης της ΕΕ, εντοπίζοντας τα προβλήματα της νομικής ρύθμισης της ΕΕ, καθώς και τις τάσεις για την ανάπτυξη της νομοθεσίας και των πολιτικών της ΕΕ και προτείνοντας κίνητρα λύσεις σε διάφορα προβλήματα της εφαρμογής της Ε.Ε. δικαίου και της διακυβέρνησης της ΕΕ. Λόγω της κινητικότητας των εκπαιδευτικών, το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται μόνο την πλήρη απασχόληση μορφή. Εκτελούνται από κοινού από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (Βίλνιους, Λιθουανία) και το Πανεπιστήμιο του Μπορντό (Bordeaux, Γαλλία). Οι διαλέξεις από ειδικούς από τη Γαλλία, τη Λιθουανία και άλλες χώρες με Δικηγόροι και οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες. Προυποθέσεις εισόδου Πτυχίο του νόμου ή ισοδύναμο πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο με ελάχιστη διάρκεια σπουδών 3 ετών (Master 1 για τη γαλλική αιτούντες). Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών... [-]

πλοίαρχος στη διεθνή πολιτική και οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση τις πολιτικές και οικονομικές διαδικασίες στις χώρες της Ασίας, έτσι ώστε να αποδεικνύεται η συνάφεια των θεωριών που μελετήθηκαν στο πρόγραμμα. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; πρόγραμμα σπουδών έχουν καθοριστεί με σαφήνεια, λογική και έγκυρη στόχους: να προετοιμάσει τη διεθνή πολιτική και διεθνείς ειδικοί οικονομία ικανή να αρμόδιων έρευνα, ανάλυση, κριτική αξιολόγηση και πρόβλεψη των πολιτικών και οικονομικών διαδικασιών στην Ασία, ανεξάρτητη έρευνα, την προετοιμασία των συστάσεων και της προσομοίωσης των πιθανών συνεπειών της αποφάσεις τους για θέματα που σχετίζονται με τις διεθνείς σχέσεις και τη διεθνή οικονομία σε εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο και εκδηλώνεται ανταγωνιστικότητα στην επιδίωξη της καριέρας του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται με τις χώρες της Ασίας ή εθνικών και διεθνών φορέων που σχετίζονται με τους τομείς της διεθνούς πολιτικής και διεθνούς οικονομίας . Η εστίαση στις ασιατικές μελέτες δεν οφείλεται μόνο στη σημασία της ηπείρου στην παγκόσμια τάξη του 21ου αιώνα, αλλά και για τη γεωστρατηγική και οικονομική σημασία για τη Λιθουανία. Το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση τις πολιτικές και οικονομικές διαδικασίες στις χώρες της Ασίας, έτσι ώστε να αποδεικνύεται η συνάφεια των θεωριών που μελετήθηκαν στο πρόγραμμα. Όσοι την εφαρμογή του προγράμματος (καθώς και τους μαθητές) πιστεύουν ότι μια τέτοια εστίαση είναι πολύτιμη, διότι μόνο μια γενική άποψη σχετικά με το διεθνές σύστημα σε κάποιο βαθμό περιορίζει τις ευκαιρίες για να αποκτήσουν περισσότερες ειδικές γνώσεις. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα μέρη της Ασίας (ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην Κίνα, την Ιαπωνία και την Ινδία) παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα δεν είναι γραφτό να γίνει ένα κλασσικό πρόγραμμα σπουδών μιας συγκεκριμένης περιοχής. Οι διαδικασίες αυτές στην Ασία λαμβάνουν ένα... [-]

πλοίαρχος στην εργασία και οργανωτική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λιθουανία Βίλνιους Εσθονία Ταλίν +2 περισσότερα

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να συμβάλει στην εξειδίκευση των επαγγελματιών και των ερευνητών στον τομέα της εργασίας, οργανωτική και στελεχιακή Ψυχολογία με έμφαση μια ευρωπαϊκή προσέγγιση και προοπτική. [+]

(Κοινό πρόγραμμα σπουδών με Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ταλίν, Εσθονία) Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να συμβάλει στην εξειδίκευση των επαγγελματιών και των ερευνητών στον τομέα της Εργασία, Οργανωτική Ψυχολογία και Προσωπικού δίνοντας έμφαση σε μια ευρωπαϊκή προσέγγιση και προοπτική. Ο σκοπός του προγράμματος είναι να προετοιμάσει υψηλής ειδίκευσης ψυχολόγοι-σύμβουλοι για οργανισμούς με βαθιά επεξηγηματικές και τεχνολογικές γνώσεις στην εργασία, προσωπικό και φορείς, είναι σε θέση να εκτελεί διαγνωστικές, ανάπτυξη οργάνων και την παρέμβαση των δεξιοτήτων για την αποτελεσματικότητα της οργάνωσης και την ευημερία του προσωπικού . Το πρόγραμμα υλοποιεί τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές που αναπτύχθηκαν από το μοντέλο ΕυρωΨυ για το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ψυχολογίας (ΔΥΕ) που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ψυχολογίας Association (EFPA). Προκύπτει επίσης το μοντέλο αναφοράς και ελάχιστες προδιαγραφές του ευρωπαϊκού προγράμματος σπουδών στην Ψυχολογία WOP ιδρύθηκε από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εργασίας και Οργανωτική Ψυχολογία Καθηγητές (ENOP). Το πρόγραμμα υλοποιείται από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ταλίν (TUT), Ταλίν, Εσθονία. Οι μαθητές ξοδεύει το πρώτο εξάμηνο στο Πρόσφατων, το δεύτερο εξάμηνο στο TUT, το τρίτο εξάμηνο στο MRU ή TUT και το τελευταίο εξάμηνο στο MRU. Μετά την επιτυχή αποφοίτηση, οι μαθητές λαμβάνουν διπλά πτυχία Master στην Ψυχολογία. Καθώς το πρόγραμμα σπουδών ακολουθεί τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ψυχολογίας Association (EFPA), Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εργασίας και Οργανωτική Ψυχολόγοι (ENOP) και δεδομένου ότι αυτό είναι κοινό πρόγραμμα μοιρών, η απονεμηθεί δίπλωμα θα αναγνωρίζονται από τις ευρωπαϊκές χώρες. Προυποθέσεις εισόδου Πανεπιστήμιο Πτυχίο (Bachelor) στην ψυχολογία. Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από... [-]

πλοίαρχος στην πληροφορική και οπτικό περιεχόμενο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Νότια Κορέα Busan Λιθουανία Βίλνιους +2 περισσότερα

Ο στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής, ικανές να δημιουργήσουν οπτικά εφέ (VFX), χρησιμοποιώντας και την αξιολόγηση των συστημάτων και εργαλείων ψηφιακών μέσων, επιτρέποντας έτσι την εφαρμογή της διεπιστημονικής γνώσης μέσω τεχνικών και δημιουργικές αλληλεπιδράσεις για VFX και άλλα ψηφιακή παραγωγή. [+]

Πληροφορικής και Visual Περιεχόμενα (Κοινό πρόγραμμα σπουδών με το Πανεπιστήμιο Dongseo, Νότια Κορέα) - 1ο και 2ο εξάμηνο στο Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο, 3ο και 4ο εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Dongseo Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής, ικανές να δημιουργήσουν οπτικά εφέ (VFX), χρησιμοποιώντας και την αξιολόγηση των συστημάτων και εργαλείων ψηφιακών μέσων, επιτρέποντας έτσι την εφαρμογή της διεπιστημονικής γνώσης μέσω τεχνικών και δημιουργικές αλληλεπιδράσεις για VFX και άλλα ψηφιακή παραγωγή. Dongseo Univerity (ΣΕΔ) κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων-50 πανεπιστήμια στην Ασία για διεθνοποίηση και είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Κορέα στους τομείς της εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων των Film & Εικόνες, IT, Σχεδιασμός και Ψηφιακές Περιεχόμενα? Οι φοιτητές Πληροφορικής και οπτικό περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών θα αποκτήσουν δύο πτυχία - MRU και ΣΕΔ? Κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής κινητικότητας των φοιτητών Κορέα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει όλα τα υποδομή ΜΕΔ και εξοπλισμός: 3D, 5D εργαστήρια animation, ταινία, θέατρο και ήχου στούντιο ηχογραφήσεων, η Apple τάξη γραφικά, στις στέγες γήπεδο ποδοσφαίρου, επαγγελματική πισίνα κ.λπ. Προυποθέσεις εισόδου Πτυχίο Πληροφορικής, Πληροφορικής Μηχανικής, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (Φυσικών Επιστημών)? Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Η διεθνής κινητικότητα είναι απαραίτητη: ένα έτος στο Πανεπιστήμιο Dongseo, στο Busan, Νότια Κορέα. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα... [-]

πλοίαρχος στις χρηματοπιστωτικές αγορές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να προετοιμάσει υψηλής ειδίκευσης της οικονομίας που έχουν βαθιά γνώση των σύγχρονων θεωριών της χρηματοπιστωτικής αγοράς και τις μεθόδους, που είναι σε θέση να ανανεώσουν και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση σε διάφορες καταστάσεις και μπορούν να ενσωματωθούν γνώσεις από διάφορους τομείς της επιστήμης στην ανεξάρτητη επιστημονική έρευνα , η οποία διεξήχθη στη δυναμική της χώρας και παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να προετοιμάσει υψηλής ειδίκευσης της οικονομίας που έχουν βαθιά γνώση των σύγχρονων θεωριών της χρηματοπιστωτικής αγοράς και τις μεθόδους, που είναι σε θέση να ανανεώσουν και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση σε διάφορες καταστάσεις και μπορούν να ενσωματωθούν γνώσεις από διάφορους τομείς της επιστήμης στην ανεξάρτητη επιστημονική έρευνα , η οποία διεξήχθη στη δυναμική της χώρας και παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. Προυποθέσεις εισόδου Πτυχίο: πτυχιούχος πανεπιστημιακές σπουδές πτυχίο σε κάθε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό. Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Η εξαγορασθείσα προσόντα επιτρέπει στους πτυχιούχους των χρηματοπιστωτικών αγορών να εργάζονται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δεν είναι χρηματοδοτικές εταιρείες στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές. Πιθανή μελλοντική σταδιοδρομία είναι οι επενδύσεις διαχειριστής χαρτοφυλακίου, οι επενδύσεις σύμβουλος, οικονομικός σύμβουλος. [-]

πλοίαρχος της δημόσιας διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Ο στόχος του προγράμματος σπουδών Δημόσιας Διοίκησης είναι να αναπτύξει τις ικανότητες της ηγεσίας και της κριτικής ανάλυσης σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης σε σύγχρονα δημόσια και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Μεταξύ άλλων αυτά περιλαμβάνουν τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την οικονομία του δημόσιου τομέα, διοικητικό δίκαιο και τη ρύθμιση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την παροχή δημόσιων υπηρεσιών. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο στόχος της πρόγραμμα σπουδών Δημόσιας Διοίκησης είναι να αναπτύξει τις ικανότητες της ηγεσίας και της κριτικής ανάλυσης σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης σε σύγχρονα δημόσια και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Μεταξύ άλλων αυτά περιλαμβάνουν τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την οικονομία του δημόσιου τομέα, διοικητικό δίκαιο και τη ρύθμιση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την παροχή δημόσιων υπηρεσιών. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή ηγετικές ικανότητες που θα βοηθήσουν τις ομάδες σε δημόσια και μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη δημιουργία μεγαλύτερης αξίας για τους πελάτες και τους πολίτες τους. Προυποθέσεις εισόδου Οι απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό? Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από Β2 (σύμφωνα με το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Οι απόφοιτοι μπορούν να αναλάβουν θέσεις εργασίας, όπως οι ηγέτες της ομάδας, οι διαχειριστές του έργου, το στρατηγικό σχεδιασμό ένα ανθρώπινο αξιωματικούς των πόρων σε ολόκληρη την ΕΕ - κρατών μελών της «δημόσιας και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. [-]

πλοίαρχος του διεθνούς εμπορίου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα σπουδών Διεθνούς Εμπορίου είναι προσανατολισμένη στην επιχειρηματική πρακτική. Ο στόχος του προγράμματος του Διεθνούς Εμπορίου Δασκάλου είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες με ειδικές γνώσεις και δεξιότητες, σε θέση να προσδιορίσει και επείγοντα προβλήματα του διεθνούς εμπορίου και των υπηρεσιών, να εφαρμόζουν διαφορετικές μεθόδους ανάλυσης παγκόσμιου εμπορικού συστήματος, σε συνεχή αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους και να ενσωματωθούν γνώσεις από άλλα επιστημονικά πεδία. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο πρόγραμμα σπουδών Διεθνούς Εμπορίου είναι προσανατολισμένη στην επιχειρηματική πρακτική. Ο στόχος του προγράμματος του Διεθνούς Εμπορίου Δασκάλου είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες με ειδικές γνώσεις και δεξιότητες, σε θέση να προσδιορίσει και επείγοντα προβλήματα του διεθνούς εμπορίου και των υπηρεσιών, να εφαρμόζουν διαφορετικές μεθόδους ανάλυσης παγκόσμιου εμπορικού συστήματος, σε συνεχή αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους και να ενσωματωθούν γνώσεις από άλλα επιστημονικά πεδία. Οι απόφοιτοι θα είναι επίσης σε θέση να αξιολογήσουν ανεξάρτητα των μεταβολών των διεθνών όγκου / εξαγωγικό εμπόριο και τις υπηρεσίες εισαγωγής, να εντοπίσει τις ιδιαιτερότητες των διεθνών ανάπτυξης επιχειρηματικών τάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και παγκόσμιο χώρο. Προυποθέσεις εισόδου Οι απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα της μελέτης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα αυτό? Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από Β2 (σύμφωνα με το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 1 ή 2 εξάμηνα και να κάνει πρακτική άσκηση σε άλλη χώρα. Επαγγελματικές προοπτικές Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εργαστούν σε εθνικές και διεθνείς εταιρείες, καθώς και κυβερνητικούς οργανισμούς σε μεσαία και υψηλά διευθυντικά στελέχη που ασχολούνται με την εξαγωγή, εισαγωγή, διαμετακόμιση και το διεθνές εμπόριο και τις υπηρεσίες? θα απασχολούνται στην επιχείρηση συμβούλων που ασχολούνται... [-]

πλοίαρχο σε επικοινωνία και δημιουργική τεχνολογίες / επικοινωνίας και δημιουργικών βιομηχανιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προετοιμάσει ειδικούς υψηλής ειδίκευσης στα νέα μέσα επικοινωνίας. Θα είναι σε θέση να αναπόσπαστα κατανόηση σύγχρονα δικτυωμένα περιβάλλοντα, δημιουργικά και τεχνικά δίνουν νόημα σε αυτά. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προετοιμάσει ειδικούς υψηλής ειδίκευσης στα νέα μέσα επικοινωνίας. Θα είναι σε θέση να αναπόσπαστα κατανόηση σύγχρονα δικτυωμένα περιβάλλοντα, δημιουργικά και τεχνικά δίνουν νόημα σε αυτά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους θα εκπαιδευτούν για να κάνουν ολοκληρωμένες λύσεις στις προκλήσεις των σύγχρονων διαδραστικών τεχνολογιών επικοινωνίας σε διάφορους τομείς, οργανωτικές, διοικητικές, νομικές, τους τίτλους τους. Θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις έννοιες της στρατηγικής επικοινωνίας σε μεταβαλλόμενο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό πλαίσιο, το σχεδιασμό των πολύπλοκων συστημάτων επικοινωνίας με την υιοθέτηση πολλών βαθμίδων καινοτόμων λύσεων και τη δημιουργία αποτελεσματικών περιβαλλόντων μέσα ενημέρωσης. Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο προς δημιουργικά άτομα που επιδιώκουν να είναι ικανός με σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας και τα κανάλια, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις διαδικασίες επικοινωνίας μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, καθώς και να είναι σε θέση να επιλέγουν κατάλληλα κανάλια μέσα ενημέρωσης και δημιουργικές τεχνολογίες, ενώ διανέμει το μήνυμα σε διάφορα ακροατήρια. Προυποθέσεις εισόδου Οι απόφοιτοι των πανεπιστημιακών σπουδών επικοινωνίας πτυχίο ή οποιοδήποτε άλλο τομέα της μελέτης. Υποψήφιος δεν κατέχει πτυχίο πανεπιστημίου επικοινωνίας, αλλά κρατώντας άλλες πανεπιστημιακό πτυχίο bachelor, πρέπει να κερδίσει επιπλέον πιστώσεις των θεμάτων, αν δεν έχει μελετηθεί πριν. Αγγλικής γλώσσας - το επίπεδο όχι χαμηλότερο από το B2 (μετά το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης). Distant τεστ αγγλικής γλώσσας επιπέδου διοργανώνεται για εκείνους, οι οποίοι δεν κατέχουν το IELTS ή TOEFL πιστοποιητικά. Διεθνές δυνατότητες κινητικότητας Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + κινητικότητας το οποίο... [-]

πλοίαρχο σε ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Ο στόχος αυτού του κοινού προγράμματος μάστερ της μελέτης είναι να προετοιμάσει ειδικούς υψηλής ειδίκευσης το δίκαιο των επιχειρήσεων, οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχει νομικές συμβουλές σε διακρατικό και ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον, για να εξηγήσει τις τελευταίες θέματα δικαίου των επιχειρήσεων και τις τάσεις, να αναλύσει και να αξιολογήσει τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με νομικές καταστάσεις, άμεσα και αποτελεσματικά την αντιμετώπιση των νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, διεξάγει έρευνα και να παρέχει προτάσεις για το νομοθέτη για τη βελτίωση της ρύθμισης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Ο στόχος αυτού του κοινού προγράμματος μάστερ της μελέτης είναι να προετοιμάσει ειδικούς υψηλής ειδίκευσης το δίκαιο των επιχειρήσεων, οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχει νομικές συμβουλές σε διακρατικό και ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον, για να εξηγήσει τις τελευταίες θέματα δικαίου των επιχειρήσεων και τις τάσεις, να αναλύσει και να αξιολογήσει τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με νομικές καταστάσεις, άμεσα και αποτελεσματικά την αντιμετώπιση των νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, διεξάγει έρευνα και να παρέχει προτάσεις για το νομοθέτη για τη βελτίωση της ρύθμισης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Ανταγωνιστική οικονομία της γνώσης - αυτό το πρόγραμμα είναι για τους φιλόδοξους, μελλοντικούς ηγέτες οι οποίοι θα είναι σε θέση να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον στον ιδιωτικό (δικηγορικά γραφεία, τις επιχειρήσεις συμβουλεύοντας εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κ.λπ.) και του δημόσιου τομέα (εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ιδρύματα προώθηση , την εποπτεία ή τον έλεγχο των επιχειρήσεων), σε εμπορικές διαφορές φορείς ή για την παροχή ανεξάρτητων επιχειρήσεων νομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Διεθνείς μελέτες - που πραγματοποιήθηκε στο Βίλνιους (Λιθουανία) και στο Σαμπερί (Γαλλία). Τα δύο πτυχία των πανεπιστημίων των κρατών μελών της ΕΕ που λαμβάνονται. Φήμης εμπειρογνώμονες στον τομέα - πλειοψηφία των θεμάτων που καλύπτονται από τους δικηγόρους, τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου και άλλους έμπειρους και εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες από τη Λιθουανία, τη Γαλλία, καθώς και από επισκέπτες καθηγητές από άλλες χώρες (ΗΠΑ, Βέλγιο, κλπ). Πρακτικής άσκησης - απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων σε επιχειρήσεις, δικηγορικά γραφεία ή άλλες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του δικαίου των επιχειρήσεων. Στη διάρκεια των σπουδών στο... [-]

πλοίαρχο σε ηλεκτρονική διαχείριση των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα έχει στόχο να προετοιμάσει πλήρως εξειδικευμένο διευθυντές και διευθυντές με μεταπτυχιακό στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων, ο οποίος θα είναι σε θέση να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να διαχειριστεί εταιρείες ηλεκτρονικών και των έργων των επιχειρήσεων και να εφαρμόσει επιτευχθεί γνώση για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στον κυβερνοχώρο. [+]

Το πρόγραμμα έχει στόχο να προετοιμάσει πλήρως εξειδικευμένο διευθυντές και διευθυντές με μεταπτυχιακό στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων, ο οποίος θα είναι σε θέση να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να διαχειριστεί εταιρείες ηλεκτρονικών και των έργων των επιχειρήσεων και να εφαρμόσει επιτευχθεί γνώση για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στον κυβερνοχώρο. Σκοπός του προγράμματος: Για να προετοιμάσει καταρτισμένους ειδικούς διοίκηση επιχειρήσεων, την εκπαίδευση ικανότητες και τις γνώσεις των νέων και διακριτικό κοινωνικο-οικονομικές διαδικασίες στον κυβερνοχώρο οικονομία της γνώσης, η σύγχρονη πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) επίδραση της τεχνολογίας της επικοινωνίας σχετικά με τα παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα τους και να αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή εφαρμογή του δυναμικού των ΤΠΕ για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των επιχειρήσεων στον κυβερνοχώρο. Προφίλ του προγράμματος: Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα συστήματα διαχείρισης, των κλάδων της οικονομίας και διεπιστημονικά θέματα αναλύοντας βασικές πτυχές του κυβερνοχώρου στην κοινωνία της γνώσης, μεταξύ των οποίων - το νομικό περιβάλλον του ηλεκτρονικού επιχειρείν, μοντέλα και στρατηγικές διαχείρισης της γνώσης, των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, την επιχειρηματικότητα στον κυβερνοχώρο, το δίκαιο του Διαδικτύου , και τα λοιπα. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει επίσης ειδικότητες που παρέχουν βασικές γνώσεις για το περιβάλλον και τις διεργασίες της κοινωνίας της γνώσης των πληροφοριών. Αυτή τη στιγμή τα άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού επιχειρείν και παρόμοιων με βάση τα προγράμματα επιστήμης της τεχνολογίας, και εστιάζονται σε ειδικούς της τεχνολογίας των πληροφοριών. Το πρόγραμμα του e-business πλοιάρχου έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει ειδικούς υψηλής ειδίκευσης διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων. Απαιτήσεις Bachelor: απόφοιτοι πανεπιστημιακών σπουδών πτυχίο... [-]

πλοιάρχου στον τομέα της εφαρμοσμένης πληροφορικής και επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λιθουανία Βίλνιους

Το πρόγραμμα υλοποιείται από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (MRU) στο Βίλνιους, Λιθουανία και Pessoa Πανεπιστήμιο Φερνάντο (FPU) στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Η γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά, οι μαθητές θα περάσουν το πρώτο και το τρίτο εξάμηνο στο Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο και το δεύτερο εξάμηνο στο ιδιωτικό Fernando Pessoa University. [+]

Γιατί αυτό το πρόγραμμα σπουδών; Το πρόγραμμα υλοποιείται από Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο (MRU) στο Βίλνιους, Λιθουανία και Pessoa Πανεπιστήμιο Φερνάντο (FPU) στο Πόρτο, Πορτογαλία. Η γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά, οι μαθητές θα περάσουν το πρώτο και το τρίτο εξάμηνο στο Mykolas Romeris Πανεπιστήμιο και το δεύτερο εξάμηνο στο ιδιωτικό Fernando Pessoa University. Το τελευταίο εξάμηνο θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της άσκησης στη λιθουανική επιχειρήσεων και πρακτική σε διάφορα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια: Johannes Kepler University Linz (Αυστρία), Πανεπιστήμιο Bilgi της Κωνσταντινούπολης (Τουρκία), Oldenburg Πανεπιστήμιο (Γερμανία) ή το Ζάγκρεμπ Πανεπιστήμιο (Κροατία). Μετά την επιτυχή αποφοίτηση φοιτητές θα αποκτήσουν το πτυχίο Master of Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Στόχος του προγράμματος σπουδών: Να εκπαιδεύσει ειδικούς προσόντα υψηλού επιπέδου στον τομέα της εφαρμοσμένης πληροφορικής, οι οποίοι είναι σε θέση να κατανοήσουν τα καθήκοντα που σχετίζονται με την ενημερωτική, επικοινωνιακές και τεχνολογικές συντήρηση στήριξης των επιχειρήσεων και τις ερωτήσεις σχετικά με την πρόοδο των πληροφοριακών συστημάτων και της πληροφορικής. Πρόσβαση σε επαγγελματικές δραστηριότητες: Τα κύρια μέσα για την εφαρμογή της σταδιοδρομίας των ειδικών προσόντα των επιχειρήσεων πληροφορικής είναι ο σχεδιασμός των υποδομών ΤΠΕ, αποτελεσματική εγκατάσταση και τη δημιουργία του στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Αν οι ειδικοί εφαρμόζουν αποτελεσματικά την θεωρητική γνώση που σχετίζονται με την e-επιχειρηματικές λύσεις και τεχνολογίες, στρατηγικές ανάπτυξης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και το ηλεκτρονικό επιχειρείν, τη διεξαγωγή της έρευνας σε καινοτομίες, το μάρκετινγκ, την επιχειρηματικότητα και τη δυναμική της αγοράς, θα είναι σε θέση να συμβουλεύονται και πρακτικά να αναπτύξει την επιχείρηση στο e-χώρο και για την επίλυση των αναδυόμενων προβλημάτων που σχετίζονται... [-]

Βίντεο

Study abroad! Study at MRU!

Επικοινωνία

Mykolas Romeris University

Διεύθυνση Ateities gatvė 20
08303 Vilnius, Litauen
Ιστοσελίδα https://apply.mruni.eu/
Τηλέφωνο +370 5 271 4625