European Institute of Public Administration EIPA

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το Μάαστριχτ το 1981 και έχοντας κέντρα στο Λουξεμβούργο και στη Βαρκελώνη, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (EIPA) είναι κορυφαίο κέντρο αριστείας στην Ευρώπη για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και τις νέες προκλήσεις για τη δημόσια διοίκηση.

Είναι η αποστολή μας για την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα κράτη μέλη της και τις χώρες που συνδέονται με EIPA με την παροχή σχετικών και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την ανάπτυξη των ικανοτήτων των δημοσίων υπαλλήλων που ασχολούνται με θέματα της ΕΕ. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για τους υπαλλήλους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ και σε συναφείς φορείς, στους δημόσιους υπαλλήλους στο πλαίσιο των εθνικών και περιφερειακών διοικήσεων των κρατών μελών, τις υποψήφιες χώρες και άλλες χώρες στο πλαίσιο της σχέσης τους με την ΕΕ.

Καθώς συνεχίζουμε στο δρόμο προς ένα επιτυχημένο μέλλον, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας να παραμένει στο επίκεντρο των εργασιών μας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζει EIPA από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί EIPA

EIPA είναι ο τόπος όπου οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα ευρωπαϊκά θέματα μπορούν να μάθουν σε ένα πολυ-πολιτισμικό περιβάλλον που επωφελούνται από το μοναδικό συνδυασμό μας πρακτική τεχνογνωσία και επιστημονική αριστεία.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σχετικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την ανάπτυξη των ικανοτήτων των δημοσίων υπαλλήλων που ασχολούνται με τις υποθέσεις της ΕΕ. Για την εκπλήρωση της βασικής αποστολής μας δουλεύουμε γύρω από τρεις άξονες: Μάθηση και Ανάπτυξη, παροχή συμβουλών και έρευνα.

Οι δραστηριότητες κατάρτισης συμπληρώνεται και εμπλουτίζεται από τις αποστολές της εφαρμοσμένης έρευνας και παροχής συμβουλών, και είναι προς όφελος των εθνικών και περιφερειακών δημόσιων διοικήσεων, καθώς και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Το έργο μας συμβάλλει σε μια καλύτερη γνώση της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και τις ευρωπαϊκές πολιτικές, ενώ παράλληλα ενισχύει την ικανότητα των δημοσίων υπαλλήλων για να εκτελέσει αποτελεσματικά σε αυτόν τον τομέα.

Μαθαίνοντας μεθοδολογία

Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από μια διεπιστημονική μεθοδολογία μάθησης και ένα έντονα συγκριτική προσέγγιση. EIPA παρέχει μια συνολική άποψη, η οποία, με την παρουσίαση των αντιθέσεων, αντικατοπτρίζει την ευρωπαϊκή ποικιλομορφία όσον αφορά τη διακυβέρνηση και τη διοίκηση. Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν ένα συνεργατικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για μάθηση και να προσθέσει αξία στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την προσωπική ανάπτυξη.

Τα θέματα παρουσιάζονται με τη συστηματική χρήση των μελετών περιπτώσεων, ασκήσεις προσομοίωσης και των ομάδων εργασίας. Τα διαφορετικά εκπαιδευτικά και επαγγελματικά προσόντα των διδασκόντων και των εκπροσώπων μας εμπλουτίσουν την εμπειρία. Επιπλέον, τα περισσότερα σεμινάρια και μαθήματα κατάρτισης συγκεντρώνονται συμμετέχοντες από πολλά κράτη μέλη της ΕΕ και στις υποψήφιες χώρες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master in European Legal Studies

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Λουξεμβούργο

[+]

Εισαγωγή στο Πρόγραμμα Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαστών και Δικηγόρων - το Λουξεμβούργο κεραία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης (EIPA) - Προσφέρει ένα μεταπτυχιακό διετές πρόγραμμα που οδηγεί σε μια Μάστερ στην Ευρωπαϊκή Νομικών Σπουδών. Από το 2010, προσφέρεται ως ένα συνδυασμένο πρόγραμμα e-learning, που συνδυάζει πρόσωπο-με-πρόσωπο μάθηση εξ αποστάσεως διαλέξεις, συνεδρίες e-Learning και. Αυτό το Master είναι ένα πραγματικά διεθνές πρόγραμμα σπουδών που προσφέρονται σε συνεργασία με το Université de Lorraine στη Γαλλία. Οι συμμετέχοντες οι οποίοι είχαν συνάψει με επιτυχία το πρόγραμμα απονέμεται ένα γαλλικό πτυχίο Μάστερ: Μάστερ en Ευρωπαϊκών Σπουδών - SPECIALITE Droit de la construction europeenne, παραδίδονται από το Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης. Στόχοι του προγράμματος Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει δύο βασικούς στόχους: τη δημιουργία μιας αρχικής υπόβαθρο στα θεμελιώδη ζητήματα που διέπουν τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και να προσφέρει προοδευτική και αυξανόμενη εξειδίκευση στο ευρύ πεδίο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να ασχολούνται με νομικά ζητήματα με πρακτικό τρόπο. Η νομική στόχος του προγράμματος είναι σχετικά με το ευρύτερο πεδίο εφαρμογής της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, και αγγίζουν διαφορετικές οικονομικές και πολιτικές πτυχές της διαδικασίας ολοκλήρωσης και να λάβουν δεόντως υπόψη τις νομικές και πρακτικές επιπτώσεις τους. Μεθοδολογία Το πρόγραμμα εκτείνεται σε δύο χρόνια και βασίζεται σε ένα συνδυασμό των μεθόδων διδασκαλίας. Πρώτον, οι μαθητές παρακολουθούν πρόσωπο με πρόσωπο διαλέξεις και σεμινάρια χρησιμοποιώντας διαδραστικές εκπαιδευτικές μέθοδοι, όπως η ομαδική εργασία, μελέτες περιπτώσεων, ασκήσεις προσομοίωσης και επίλυσης προβλημάτων μάθησης. Στο δεύτερο ακαδημαϊκό έτος, λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά από άλλες θεμελιώδεις... [-]

Βίντεο

MELS Online - a unique programme for professionals

Επικοινωνία

Institut Européen d'Administration Publique

Διεύθυνση Circuit de La Foire Internationale 2
Luxembourg 1347, Luxembourg
Ιστοσελίδα http://www.eipa.eu/
Τηλέφωνο +352 42 62 30 1