Σχολές Επιχειρήσεων στο Μακάου

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στο Μακάου 2018/2019

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Μακάο. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Μακάο. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της Μακάος και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη Μακάο και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Μακάο άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Μακάο

University of Saint Joseph

Master Μακάο Macau Κίνα Hefei August 2019

&nbsp USJ Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωσήφ   - Ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο στυλ στο Μακάο, Κίνα - Όλα τα πτυχία USJ που χορηγούνται από τα δύο USJ και του Καθολικού Πανεπιστημίου της Πορτογαλίας - USJ διδάσκει στα αγγλικά και έχει ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον &nbsp Το Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωσήφ (πρώην IIUM) ιδρύθηκε το Μακάο από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Πορτογαλίας και της Επισκοπής του Μακάο το 1996. USJ είναι οργανωμένη σε τέσσερις κύριες σχολές: Τεχνών, Γραμμάτων και Επιστημ… [+] ών? Διαχείριση, την ηγεσία και την κυβέρνηση? Ευφυών Συστημάτων και Τεχνολογίας? Χριστιανική Σπουδών. Μακάο είναι μια πολυπολιτισμική πόλη και USJ αντανακλά αυτό το χαρακτηριστικό. Οι μαθητές μας, τα μέλη ΔΕΠ και το προσωπικό αντιπροσωπεύουν πολλά έθνη και τις εθνοτικές ομάδες. Το περιβάλλον αυτό δίνει στους φοιτητές την αίσθηση της που σπουδάζουν στο εξωτερικό, ενώ μένουν στο σπίτι? Διεγείρει την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών της ζωής και τους προετοιμάζει για να ζήσουν σε μια διαφοροποιημένη, παγκόσμιο επίπεδο, και συνδεδεμένο κόσμο. Μέτρια μας διδασκαλίας είναι η αγγλική, η πιο διαδεδομένη γλώσσα στον κόσμο. Ωστόσο, όλοι οι σπουδαστές μας αναλαμβάνει επίσης μαθήματα σε Putonghua και της Πορτογαλίας να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να εργαστούν και να ζήσουν σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Με νόμο, όλα τα πτυχία απονέμονται από κοινού από το Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωσήφ (USJ) και από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Πορτογαλίας (UCP), ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο πορτογαλικά με μια αξιοσέβαστη διεθνή φήμη. &nbsp Το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα περιβάλλον μάθησης με επίκεντρο την έρευνα, με ένα αρθρωτό σύστημα που επιτρέπει την ανοικτή εγγραφή και μια σταθερή ροή της σχολής από όλο τον κόσμο. Σήμερα, προσφέρουμε περισσότερα από 50 προγράμματα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακά διπλώματα, Master και διδακτορικό επίπεδο. Licentiate στις Επικοινωνίες Αρχιτεκτονική, και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Οικονομικών Επιστημών, Διεθνών Σχέσεων και Φιλοσοφίας? Master στην Κοινωνική Ψυχολογία και Διεύθυνση Χορωδίας? Και Διδακτορικό στην Επιστήμη είναι μερικές από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο πανεπιστήμιό μας, που προσφέρει επίσης licenciate προγράμματα Σπουδών Κυβέρνηση, Πληροφορίες Τεχνολογία, Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Christian Μελέτες και Κοινωνικής Εργασίας και μάστερ και διδακτορικών στις Επιχειρήσεις, Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Κυβέρνηση, Ιστορία, Inf ormation Τεχνολογίας, Κλινική Ψυχοθεραπεία, Μουσική και Θρησκευμάτων. Έρευνα σε μια παγκόσμια προοπτική και συνεργασίας είναι επίσης ένα κεντρικό κομμάτι των προσπαθειών μας και γι 'αυτό είμαστε διεύρυνση της συνεργασίας με πανεπιστήμια και ακαδημίες του BRIC μπλοκ και άλλες αναδυόμενες χώρες. Αυτή τη στιγμή έχουμε συμφωνίες με ιδρύματα από την Βραζιλία και τη Λατινική Αμερική, τη Ρωσία και την Ευρώπη, την Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία. [-]