INCEIF The Global University of Islamic Finance

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε από Τράπεζα Negara Μαλαισία να αναπτύξουν το ταλέντο για την παγκόσμια ισλαμική χρηματοδότηση της βιομηχανίας, INCEIF - η Παγκόσμια Πανεπιστήμιο της Ισλαμικής Οικονομικών - Είναι στο δρόμο για να γίνει μια σεβαστή ηγέτης στην ισλαμική χρηματοδότηση. Σχεδόν μια δεκαετία μετά την ορκωμοσία του, INCEIF παράγει σταθερά αποφοίτων στην ισλαμική χρηματοδότηση μελετών, η πλειονότητα των οποίων έχουν βρει απασχόληση σε ρυθμιστικούς φορείς, ακαδημαϊκούς και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Επιχειρηματικό πρώτη

Τροφοδοτήθηκε από μια αυξανόμενη όρεξη για Σαρία συμμορφούμενων προϊόντων από την όλο και πιο εξελιγμένα τους καταναλωτές και τους επενδυτές, η ισλαμική βιομηχανία Υπηρεσίες Οικονομικών παρουσιάζουν ανάπτυξη που μπορεί να διατηρηθεί μόνο μέσω των καινοτομιών που παραδίδονται από μια νέα γενιά καινοτόμων επιχειρήσεων στοχαστές. INCEIF φοιτητές αποφοιτούν με μια παγκόσμια προοπτική, γνωρίζει πολύ καλά στη σύγχρονη εταιρική χρηματοδότηση και τις αρχές Shariah, και είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί σε μια τεχνολογία με γνώμονα την ηλικία της Global Finance.

Masters INCEIF στην ισλαμική Οικονομικών Πρακτική ενότητες μαθημάτων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των κρίσιμων θεμάτων που κυμαίνονται από τη διαχείριση της περιουσίας, των τραπεζών και των επενδυτικών στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, την ηθική και τη διακυβέρνηση. Το πρόγραμμα θα παρέχουν στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη και πρακτική κατανόηση της ισλαμικής Οικονομίας, Οικονομικών και Σαρία καθώς και το περιβάλλον στο οποίο η ισλαμική χρηματοδότηση παίκτες λειτουργούν μέσα.

Ο MSc στην ισλαμική Οικονομικών προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση σε βασικούς τομείς της ισλαμικής Οικονομίας, Οικονομικών και μοιράζομαι τόσο από τις θεωρητικές και εφαρμοσμένες πτυχές. Τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών επιτρέπει στους φοιτητές να έχουν μια πλήρη κατανόηση της οικονομικής, χρηματοπιστωτικής και νομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι πάροχοι των ισλαμικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παράγει επαγγελματίες είναι εξοπλισμένα με την τεχνογνωσία της συμβατικής χρηματοδότησης και μοιράζομαι.

Ο Πρόγραμμα INCEIF Διδακτορική έχει αναπτυχθεί για να παράγει επιστήμονες διεθνούς κύρους, με ένα διδακτορικό πρόγραμμα δομημένο ώστε οι σπουδαστές να αποκτήσουν την τεχνική και πνευματική ικανότητα που απαιτείται για να συνεχίσει την έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων στην ισλαμική χρηματοδότηση.

Ένα εντυπωσιακό σχολή

INCEIF μετράει μερικά από τα καλύτερα μυαλά στην ισλαμική χρηματοδότηση μεταξύ των διδασκόντων του. Μέλη ΔΕΠ περιλαμβάνουν Καθ Αμπάς Mirakhor, πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που είναι σήμερα πρώτος κάτοχος, INCEIF ισλαμική πρόεδρος Οικονομικών? Καθ Rodney Wilson, ένας από τους πρωτοπόρους στον ακαδημαϊκό χώρο Ισλαμικής Οικονομικών? και ο Καθηγητής Datuk Rifaat Ahmed Abdel Karim, πρώτος γενικός γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου τόσο Ισλαμικής Οικονομικών Υπηρεσιών (IFSB) Λογιστική και Ελεγκτική Οργανισμού Ισλαμικής Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, και σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Διαχείρισης Διαθεσίμων Διεθνές Ισλαμικό.

Εκτός από τη δημιουργία ακαδημαϊκά προγράμματα, INCEIF έχει επίσης συνεργαστεί με διεθνείς οργανισμούς, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, IFSB και την Τράπεζα Ανάπτυξης Ισλαμική να προσφέρουν εκτελεστικά προγράμματα και την έρευνα στην ισλαμική Οικονομικών απευθύνονται σε διεθνές κοινό, συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας, της Τουρκίας, το Λουξεμβούργο, την Ιρλανδία και τη Σενεγάλη .

Μια υποστηρικτική διεθνή πανεπιστημιούπολη

Η διεθνής απήχηση των προγραμμάτων INCEIF έχει προσελκύσει μαθητές όλων των ηλικιών, των θρησκειών και κοινωνικο-οικονομικό υπόβαθρο από πάνω από 80 χώρες, δημιουργώντας μια διαφορετική πανεπιστημιακή κοινότητα. Ο INCEIF Κέντρο Γνώσης Διαχείρισης (ΕΔΧ) είναι η πιο ολοκληρωμένη του είδους του στην Ισλαμική Οικονομικών. Ο ΚΜΟ παρέχει πηγές και υπηρεσίες μάθησης τόσο σε υλικό όσο και σε ψηφιακή μορφή για να υποστηρίξει τη διδασκαλία και ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου, καθώς και την παγκόσμια ισλαμική βιομηχανία χρηματοδότησης, με πόρους και στις δύο ισλαμικές και συμβατικών οικονομικών, καθώς και τα οικονομικά, τραπεζικά, την ιστορία και τις σχετικές υποκείμενα.

Η πανεπιστημιούπολη INCEIF είναι 15 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης της Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία? μία από τις πιο ζωντανές ισλαμικών χρηματοοικονομικών αγορών στον κόσμο και ένα από τα πιο υποφερτός πόλεις της Ασίας. Το σπίτι πανεπιστημιούπολη ένα τρίο των τριών ορόφων-υψηλής κύρια κτίρια και διαθέτει εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, όπως αίθουσα μεγάλης χωρητικότητας, αίθουσες διδασκαλίας, ένα τριών μέτρων βαθιά πισίνα και ξεχωριστή γυμναστήρια για άνδρες και γυναίκες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μάστερ στην ισλαμική χρηματοδότηση πράξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση January 2018 Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ

Οι Masters στην ισλαμική Οικονομικών Πρακτικής πρόγραμμα (MIFP) είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στοχεύει στην παραγωγή επαγγελματίες του κλάδου με την Global Insight, ολιστική γνώση και την εμπειρία αιχμής στην ισλαμική Οικονομικών. [+]

Καλλιεργώντας Μέλλον πλοίαρχοι της Ισλαμικής Βιομηχανίας Οικονομικών Ο Masters στην ισλαμική Οικονομικών Πρακτικής πρόγραμμα (MIFP) είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στοχεύει στην παραγωγή επαγγελματίες του κλάδου με την Global Insight, ολιστική γνώση και την εμπειρία αιχμής στην ισλαμική Οικονομικών. Είναι διαπιστευμένο από το Μαλαισίας Οργανισμός Προσόντων (MQA), Και έχει σχεδιαστεί από τον διεθνούς φήμης σκέψης ηγέτες, ακαδημαϊκοί και εμπειρογνώμονες από συμβατικά και μοιράζομαι τον δημοσιονομικό τομέα, διασφαλίζοντας ότι οι μελετητές βαθμολογήσει με γνώση και των δύο κλάδων. Οι ενότητες μαθημάτων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των κρίσιμων θεμάτων που κυμαίνονται από τη διαχείριση της περιουσίας, των τραπεζών και των επενδυτικών στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, την ηθική και τη διακυβέρνηση. Το πρόγραμμα θα παρέχουν στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη και πρακτική κατανόηση της ισλαμικής Οικονομίας, Οικονομικών και Σαρία καθώς και το περιβάλλον στο οποίο Ισλαμικής Οικονομικών παίκτες λειτουργούν μέσα. Οφέλη της On Μελέτη Campus Η μαλαισιανή Advantage Ζήστε ισλαμική χρηματοδότηση στη δράση στο λίκνο της σύγχρονης ισλαμικής χρηματοδότησης όπου η ισχυρή υποστήριξη κανονιστικών ρυθμίσεων έχει αιχμή του δόρατος μια ισχυρή βιομηχανία. Δίκτυο Με τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας Εκτός από τη συμμετοχή τακτικά μαθήματα και σεμινάρια, οι μαθητές αλληλεπιδρούν με ειδικούς του κλάδου κατά τις τακτικές συνομιλίες της βιομηχανίας, όπου οι προσκεκλημένοι ομιλητές κλάδου κάνουν παρουσιάσεις σχετικά με τις πρακτικές πτυχές της ισλαμική χρηματοδότηση. Συνδεδεμένοι Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Συνδεδεμένοι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν και να καθίσει για τις εξετάσεις στη Μαλαισία ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. E-Learning με υλικό μελέτης κάθε εξαμήνου, οι φοιτητές παρέχονται μελέτη και το υλικό αναφοράς σε έντυπη μορφή και softcopy.... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

πλοίαρχος της επιστήμης στην ισλαμική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση January 2018 Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ

Το MSc in Finance ισλαμική προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση σε βασικούς τομείς της ισλαμικής Οικονομίας, Οικονομικών και μοιράζομαι τόσο από τις θεωρητικές και εφαρμοσμένες πτυχές. Τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών θα επιτρέψει στους μαθητές να έχουν μια πλήρη κατανόηση της οικονομικής, χρηματοπιστωτικής και νομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι πάροχοι των ισλαμικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. [+]

Ο MSc στην ισλαμική Οικονομικών προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση σε βασικούς τομείς της ισλαμικής Οικονομίας, Οικονομικών και μοιράζομαι τόσο από τις θεωρητικές και εφαρμοσμένες πτυχές. Τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών θα επιτρέψει στους μαθητές να έχουν μια πλήρη κατανόηση της οικονομικής, χρηματοπιστωτικής και νομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν οι πάροχοι των ισλαμικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ο στόχος του προγράμματος είναι να παράγει επαγγελματίες εξοπλισμένα με εξειδίκευση στην συμβατική χρηματοδότηση και μοιράζομαι. INCEIF έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης να ξεκινήσει το MSc στην ισλαμική Οικονομικών, αντί του Masters στην ισλαμική Οικονομικών (ΠΔΠ), ξεκινώντας Σεπτέμβριο του 2013. Το MSc στην ισλαμική Οικονομικών θα απονέμονται στους φοιτητές που εγγράφονται από το Σεπτέμβριο του 2013 και μετά. Η μαλαισιανή Advantage Ζήστε Ισλαμικής Οικονομικών στη δράση στο λίκνο της σύγχρονης Ισλαμικής Οικονομικών όπου η ισχυρή υποστήριξη κανονιστικών ρυθμίσεων έχει ως αποτέλεσμα μια ισχυρή βιομηχανία. Δίκτυο με τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας Εκτός από τη συμμετοχή τακτικά μαθήματα και σεμινάρια, οι μαθητές αλληλεπιδρούν με ειδικούς του κλάδου κατά τις τακτικές συνομιλίες της βιομηχανίας, όπου οι προσκεκλημένοι ομιλητές κλάδου κάνουν παρουσιάσεις σχετικά με τις πρακτικές πτυχές της Ισλαμικής Οικονομικών. Προϋποθέσεις Εισόδου Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο. Αγγλική γλώσσα είναι επίσης απαραίτητη. Οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να έχετε ένα από τα ακόλουθα: Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) με σκορ 550? Ή Διεθνής Έλεγχος του συστήματος Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) επίπεδο 6 Εξαιρέσεις από την αγγλική γλωσσική επάρκεια μπορεί να δοθεί σε εκείνους των οποίων μέσο της μελέτης... [-]

Βίντεο

About INCEIF

Επικοινωνία

INCEIF - The Global University Of Islamic Finance

Διεύθυνση Lorong Universiti A
59100 Kuala Lumpur, Malaysia
Ιστοσελίδα http://www.inceif.org/
Τηλέφωνο +60 3-7651 4000