Infrastructure University Kuala Lumpur

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η πρώτη Υποδομή Πανεπιστημιούπολη Μαλαισία

Η ισχύς των υποδομών του Πανεπιστημίου Κουάλα Λουμπούρ σήμερα προέρχεται από την πλούσια ιστορία της. Για περισσότερα από 15 χρόνια, IUKL έχει την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και άριστες επαγγελματικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς των υποδομών.

IUKL είναι το κύριο πανεπιστήμιο της υποδομής στη Μαλαισία, η οποία δίνει έμφαση στην ενσωμάτωση των δύο σκληρών και μαλακών πτυχές της υποδομής, φιλοδοξούν να παράγουν technopreneurs και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με εξαιρετική επικοινωνία, τεχνολογικές και διαχειριστικές ικανότητες.

Ενισχυμένη με up-to-ημερομηνία ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις, και δίδαξε με υψηλά προσόντα καθηγητών μεταξύ των οποίων είναι επαγγελματίες του κλάδου, IUKL προσπαθεί να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους τομείς της Μηχανικής, επιχείρηση, επικοινωνία, γλωσσικές σπουδές, Αρχιτεκτονική, Βιοτεχνολογία, Πληροφορικής και πολλά άλλα .

Ως θυγατρική της Protasco Berhad, εταιρεία εισηγμένη στο Κεντρικό Συμβούλιο της Bursa Malaysia, IUKL έχει δεσμευτεί στη μηχανική το μέλλον των ηγετών του αύριο. αφοσίωση IUKL στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης έχει βοηθήσει πολλούς φοιτητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες, και hands-on εμπειρία σε όλο και σεβαστή επαγγελματίες σε διάφορους τομείς. Καθοδηγείται από το σύνθημα του Πανεπιστημίου "για γνώση, για την ανθρωπότητα», IUKL προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι κάθε μαθητής είναι καλά εξοπλισμένα και την εξουσία να ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις από την προετοιμασία τους ολιστικά σήμερα.

Η εκπαίδευση που παρέχει IUKL είναι ισορροπημένο - οι μαθητές θα βρουν το μυαλό τους αμφισβήτησαν, πρακτικές δεξιότητες τους, διαμορφωμένη και τις δεξιότητες κοινωνικής αλληλεπίδρασης τους ενισχυμένη. Μπορούν καθώς θα διαποτισμένη με υψηλές ηθικές αξίες για να βοηθήσουν υλοποιήσει το Όραμα 2020 και το K-οικονομία.

Όραμα μας

Για να είναι ένας παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο υποδομής.

Η αποστολή μας

IUKL αγωνίζεται για την αριστεία σε διάφορους τομείς της υποδομής από την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, προηγμένη γνώση, state-of-the-art τεχνολογία και άριστες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Το σύνθημά μας

Για γνώση, για την ανθρωπότητα.

Γιατί να σπουδάσω στο IUKL;

Ποιότητα Εκπαίδευση

Όντας στον τομέα της εκπαίδευσης για περισσότερα από 15 χρόνια, IUKL έχει την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και άριστες επαγγελματικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς. IUKL βαθμολογήθηκε ως "εξαιρετικό" (Tier 5) πλήρεις πανεπιστημιακές στο γραφείο MQA System 2011 και 2013 Αξιολόγηση για Μαλαισίας Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης (SETARA). Με αυτό, IUKL είναι μεταξύ ένα από τα κορυφαία κατάταξη πανεπιστημίων και μόνο Υποδομών πανεπιστήμιο στη Μαλαισία και θα θέλαμε να υπερασπίζονται τους εαυτούς μας στον τομέα των υποδομών. Πιστεύουμε ότι η «υποδομή» δεν περιορίζεται μόνο στα κτίρια, κατασκευές και τεχνολογίες, αλλά περιλαμβάνει επίσης μαλακά «υποδομή» όπως η επικοινωνία, γλωσσικές δεξιότητες, του εμπορίου και της τεχνολογίας των πληροφοριών.

επαγγελματική Αναγνώριση

Όλα τα προγράμματα που προσφέρονται από IUKL εγκριθεί τόσο από το Υπουργείο Παιδείας και τη Μαλαισία Οργανισμός Qualification (MQA).

IUKL λαμβάνει επαγγελματική αναγνώριση από διάφορες τοπικές και διεθνείς επαγγελματικούς φορείς - Διοικητικό Μηχανικών Μαλαισία (ΒΕΜ), το Διοικητικό Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων Μαλαισία (LAM), Τοπογράφων Διοικητικού Συμβουλίου (LJT), Royal Institution of Surveyors Μαλαισία (RISM), Ουάσιγκτον Accord, CISCO, Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISO), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), μεταξύ άλλων.

Διοικητικό Μηχανικοί, Μαλαισία (BEM)
Ουάσιγκτον Accord
Επιτροπή αρχιτεκτόνων Μαλαισία (LAM)
Τοπογράφων Διοικητικό Συμβούλιο
Sabah Surveyors Διοικητικό Συμβούλιο
Royal Institute of Surveyors Μαλαισία (RISM)
Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Ινστιτούτο της Μαλαισίας Ορκωτών Λογιστών (MICPA)
Το Ινστιτούτο της Μαλαισίας Ορκωτών γραμματείς και διαχειριστές (MAICSA)
Cisco
Μαλαισίας Διοικητικού Συμβουλίου Δοκιμές λογισμικού
Διοικητικό Εκτιμητών, Εκτιμητές και Κτηματομεσίτες Μαλαισία
Διοικητικό Ποσότητα Τοπογράφων Μαλαισία

Στις Campus Accommodation

IUKL βρίσκεται μέσα στο 100 στρεμμάτων De Centrum City, η οποία είναι έτοιμη να γίνει μια σύγχρονη κωμόπολη, καλά εξοπλισμένα με πολλές ανέσεις για τις ανάγκες των φοιτητών του, από την ζεστή μεζονέτες και ξενώνα σε εμπορικές περιοχές, μέσα σε ένα ασφαλές και καταπράσινο περιβάλλον.

Σε όλο τον κόσμο Συνεργασίες κατέχοντας ηγετικές Πανεπιστήμια

ΗΝΩΜΈΝΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ

Πανεπιστήμιο του Birmingham
Πανεπιστήμιο του Portsmouth
University of East London
Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
Glasgow Caledonian University
Πανεπιστήμιο του Northampton
University College BIRMINGHAM
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της Νότιας Ουαλίας

ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ

CURTIN ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Πανεπιστήμιο του Newcastle
Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας
Πανεπιστήμιο της Τασμανίας

ΚΊΝΑ

Πανεπιστήμιο Tongji
Xinjiang ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Οικονομίας και Οικονομικών
Shangluo ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
HEBEI ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΝΈΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ

LINCOLN ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
MASSEY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Waikato

ΟΛΛΑΝΔΊΑ

Hanze Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών

ΙΡΛΑΝΔΊΑ

Athlone ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Υποτροφίες και Δάνεια

IUKL πιστεύει ότι η εκπαίδευση θα πρέπει να διατίθενται για όλους. Ως εκ τούτου σε IUKL, υπάρχουν διάφορες επιχορηγήσεις και υποτροφίες. Εκτός Σχεδίου IUKL Υποτροφιών και Δίδακτρα Παραίτηση, οι μαθητές μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για τα δάνεια και υποτροφία από MARA, PTPTN και EPF, μεταξύ άλλων.

Σύλλογοι και κοινωνίες

Η Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας παρέχει κατευθύνσεις για τους μαθητές να εξερευνήσουν τα συμφέροντά τους με την πρακτική εμπειρία μέσα από δραστηριότητες που διοργανώνονται όλο το χρόνο. Υπάρχουν περισσότερα από 40 συλλόγους και τις κοινωνίες σε IUKL. Συμμετοχή σε συλλόγους και τις κοινωνίες παρέχει hands-on εμπειρία για την ηγεσία και την ανάπτυξη του χαρακτήρα.

Εξέλιξη καριέρας

Ο κύριος στόχος της μονάδας IUKL Εξέλιξης είναι να βοηθήσει τους φοιτητές να προσδιορίζουν και να επιλέξουν τις καλύτερες επιλογές σταδιοδρομίας στη διάθεσή τους. Η διαδικασία του σχεδιασμού και της ανάπτυξης της σταδιοδρομίας ξεκινά το συντομότερο, όταν ο μαθητής να αρχίσει το πρόγραμμά τους με IUKL.

Εγκαταστάσεις

ευρύ φάσμα IUKL των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών μαθημάτων διεξάγονται σε σύγχρονα στούντιο, εργαστήρια και εργαστήρια, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του εξοπλισμού για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας σας, αν είστε μελετώντας Μηχανικών Υπολογιστών, Αρχιτεκτονική, Business, Γλώσσα ή Επιστήμης.

Μαθητική Κοινότητα

IUKL φοιτητική κοινότητα είναι ένας συνδυασμός από τοπικά και διεθνή φοιτητές από 50 χώρες. Αυτός ο παράγοντας θα εκθέσει τους μαθητές σε εθνοτική πολυμορφία που αυξάνουν έμμεσα την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες επικοινωνίας.

Έμπειρο και εξειδικευμένο Μέλη ΔΕΠ

Οι μαθητές σε IUKL δίδαξε με υψηλά προσόντα καθηγητών, μερικοί από τους οποίους είναι επαγγελματίες του κλάδου. η ίδια IUKL υπερηφανεύεται για την παροχή στους φοιτητές με την πρακτική hands-on εμπειρία που inculcates εμπιστοσύνη και σας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε έτοιμοι για το χώρο εργασίας μετά την αποφοίτησή του.

Τοποθεσίες

Kajang

Infrastructure University Kuala Lumpur (IUKL)

Address
Unipark Suria,
Jalan Ikram-Uniten,


43000 Kajang, Selangor, Μαλαισία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+60 3-8738 3260

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη