Multimedia University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MMU χαιρετίζει επίδοξους φοιτητές από όλο τον κόσμο, γιατί πιστεύουμε ότι μια πολυπολιτισμική και πολυεθνική πανεπιστημιούπολη θα εμπλουτίσουν την εμπειρία τους φοιτητές από την άποψη της κοινωνικής και πολιτιστικής πολυμορφίας. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν οι άνθρωποι από διάφορους πολιτισμούς και εθνοτική καταγωγή και να αναπτύξει μια διαπολιτισμική κατανόηση μεταξύ τους.

ΓΙΑΤΙ MMU; Πανεπιστήμιο πολυμέσων (MMU) της Μαλαισίας συνεχώς το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της διδασκαλίας και της έρευνας. Εδώ είναι μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους κάνει Πανεπιστημίου σας MMU θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή στην καριέρα σας.

Παγκόσμια φήμη Το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Μαλαισία να περιλαμβάνονται στο top 200 της Ασίας Κατάταξη Πανεπιστημίων και κατετάγη έκτος από τις 500 κορυφαίες στο Διεθνές Φοιτητικό Επανεξέταση από την QS (Quacquarelli Symonds Ltd), οι συντάκτες του Times Higher Education.

Ο νικητής του Μάρκες Βραβείο Αριστείας, Κατηγορία 2, επαγγελματίες των υπηρεσιών από το Υπουργείο Διεθνούς Εμπορίου και Βιομηχανίας, Malaysia.An Εξαιρετική Πανεπιστήμιο (Tier-5) βαθμολογημένα από τους Μαλαισίας Πανεπιστήμια και Κολέγια (SETARA) και της Μαλαισίας Οργανισμό Αξιολόγηση (MQA ).

Το καλύτερο πανεπιστήμιο Ιδιωτικό στη Μαλαισία για την υψηλότερη Journal Citation Count, επανεξετάζονται από το Υπουργείο Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, Μαλαισία.

Στρατηγική Εταιρική Σχέση

MMU έχει συνεργαστεί με σημαντικούς φορείς των ΤΠΕ, όπως η Nokia, η Intel, η Microsoft, η Cisco, η Motorola, η Ericson και το κ.λπ. Η στρατηγική μας συνεργασία εξασφαλίζει ότι είστε εκτεθειμένοι στις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην υποστήριξη των μαθησιακών δραστηριοτήτων σας.

Προγράμματα Ποιότητας

Διαλέξεις μας παρέχουν μια σειρά από συναρπαστικές επιλογές σπουδών για τους φοιτητές που κρατούν τα προγράμματα καριέρα επικεντρώθηκε, σχετικά με τη βιομηχανία και να δώσει στους αποφοίτους και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας.

Αριστεία Διδασκαλίας

Ευέλικτη μάθηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής του πανεπιστημίου για να παραδώσει μια ενισχυμένη, φοιτητής - κεντρική προσέγγιση στη μάθηση εφαρμόζοντας την πιο αποτελεσματική, ευέλικτη και κατάλληλη διδασκαλία και την εκμάθηση των τρόπων μεταφοράς και τεχνολογιών.

Συναρπαστική τρόπο ζωής Campus MMU ενθαρρύνει την πολιτιστική πολυμορφία και προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες στους μαθητές να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους και την αντιμετώπιση των νέων ανθρώπων. Εμπειρία σε MMU μπορεί να είναι τόσο κοινωνικά και ακαδημαϊκά επιβράβευση, με πρόσβαση στις τελευταίες εγκαταστάσεις αθλητισμού και φυσικής κατάστασης, καθώς και ευκαιρίες για να απολαύσετε την τόνωση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Επαγγελματικές Προοπτικές

MMU παράγει επιτυχή αποφοίτους οι οποίοι είναι ηγέτες στον τομέα τους. Με βάση την έρευνα που διενεργήθηκε, περισσότερο από το 90 τοις εκατό των φοιτητών να αποκτήσουν την πρώτη δουλειά τους εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη DBA » Όψη Πτυχία » Όψη EMBA » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Engineering / Postgrad μελέτη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση January 2018 Μαλαισία Cyberjaya

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Multimedia προσφέρεται από τις διάφορες σχολές του Πανεπιστημίου, αλλά χορηγούνται από το Ινστιτούτο Μεταπτυχιακών Σπουδών (IPS). Παρακαλούμε διαβάστε τις πληροφορίες σε αυτήν την ενότητα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μεταπτυχιακά προγράμματα σε MMU. [+]

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Multimedia προσφέρεται από τις διάφορες σχολές του Πανεπιστημίου, αλλά χορηγούνται από το Ινστιτούτο Μεταπτυχιακών Σπουδών (IPS). Παρακαλούμε διαβάστε τις πληροφορίες σε αυτήν την ενότητα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μεταπτυχιακά προγράμματα σε MMU.

Ινστιτούτο Μελετών για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ Το Ινστιτούτο Μεταπτυχιακών Σπουδών (IPS) ιδρύθηκε με τον κύριο στόχο την προώθηση της έρευνας και της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στην MMU. Λειτουργίες του ΕΠ περιλαμβάνουν:... [-]