Perdana University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΜΗΝΥΜΑ Αντιπρόεδρος καγκελάριος'S

Χαιρετίσματα από Perdana Πανεπιστήμιο, Μαλαισία.

Πανεπιστήμιο Perdana ιδρύθηκε το 2011 υπό την αιγίδα της μονάδας Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα του τμήματος του πρωθυπουργού.

Ξεκίνησε με δύο ιατρικά προγράμματα: Ο γιατρός της Ιατρικής, που προσφέρονται μέσω του Graduate School of Medicine, και το πτυχίο της Ιατρικής που πραγματοποιούνται από την Perdana Πανεπιστήμιο-Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών στην Ιρλανδία Ιατρική Σχολή. Το πρώτο είναι η πρώτη θέση πτυχιούχου ιατρικής πρόγραμμα στη Μαλαισία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα Perdana έχει επεκταθεί με άλλα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της Εργοθεραπείας, το διεθνές εμπόριο, Βιοπληροφορική και Ίδρυμα Επιστημών.

Πανεπιστήμιο Perdana έχει θέσει σε εφαρμογή μια ενδιάμεση πανεπιστημιούπολη που είναι καλά επιπλωμένα, εξοπλισμένα και ενσύρματη να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες εκπαίδευσης, ακόμη και όταν κάποιος βρίσκεται σε κίνηση. Παίρνουμε σοβαρά γνώση ότι η καλύτερη από τις φυσικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν ως ειδυλλιακή δομές χωρίς την υποστήριξη της αρμόδιας, αφοσιωμένο και παθιασμένο καθηγητές να καθοδηγήσουν και μέντορας τους μαθητές μας στις ακαδημαϊκές και ακαδημαϊκές δραστηριότητες, όπως οι ίδιοι βυθίζονται καθώς και στον τομέα της έρευνας με την πληθώρα των συνεργαζόμενων ακαδημαϊκών εταίρων. Είμαστε πολύ τυχεροί πράγματι ότι κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου είμαστε σε θέση να προσελκύσουν αφοσιωμένο και δυναμικό ακαδημαϊκούς, καθώς και τις διοικήσεις των πανεπιστημίων, τοπικό και διεθνές επίπεδο, να ενταχθούν στην ομάδα μας Perdana. Διεθνείς μέλη ΔΕΠ μας προέρχονται από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μαλαισίας ταλέντα από το εξωτερικό οι οποίοι είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μέσω του προγράμματος Talent Corp Μαλαισία.

Μήνυμα καγκελάριος αντιπρόεδρος

Οι μαθητές μας αποτελούν μια αξιόλογη Galere παθιασμένων ατόμων που διαθέτουν ιδιότητες και την ετοιμότητα απαραίτητο να σταθεί με την πολυπλοκότητα και εγγενείς δυσκολίες των αντίστοιχων σπουδών τους. Μαζί με αυτούς, όπως χαράζουμε το μέλλον μας ως επιστημονική κοινότητα, μπορούμε να ακολουθήσει το παράδειγμά του τα λόγια του Σίδνεϊ J Harris ότι «Ολόκληρος ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να μετατρέψει καθρέφτες στα παράθυρα" που θα επεκτείνει τους ορίζοντές μας και να ανοίξει ατελείωτες ευκαιρίες.

Καλώς ήρθατε στο Perdana (Premier) οικογένεια. Όπως εσείς το βλέμμα έξω από τα παράθυρα μας, θα δείτε απεριόριστες δυνατότητες στο πλαίσιο της προετοιμασίας σας για να γίνει μέλος μιας νέας, συναρπαστικό μέλλον της γνώσης.

Ευχαριστώ. Κρατήστε καλά και στην αφή.

Καθηγητής Dato 'Δρ Syed Ahmad Bin Χουσεΐν Διευθύνων Σύμβουλος / Αντιπρόεδρος καγκελάριος

Τοποθεσίες

Serdang

Perdana University

Address
Serdang, Selangor, Μαλαισία
Τηλέφωνο
+60 3-8941 8646

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη