Ostelea Morocco

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Είμαστε ένα διεθνές πανεπιστημιακό κέντρο που επικεντρώνεται στην κατάρτιση ηγετών, διευθυντών και τεχνικών που ειδικεύονται στους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού με πάθος για καλές υπηρεσίες και πολυπολιτισμικό όραμα. Αποστολή μας είναι να συμβάλουμε στη βιώσιμη κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της βιομηχανίας στελέχη κατάρτισης, επαγγελματίες και τεχνικούς στον τομέα. Δεσμευόμαστε να καινοτομούμε και να προωθήσουμε την ανάπτυξη δεσμών μεταξύ της Οστέλιας και των εταιρειών του κλάδου προκειμένου να φέρουμε νέες λύσεις στην αγορά.

Οι συμμετέχοντες μας αποτελούν το επίκεντρο της δραστηριότητάς μας και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εφαρμόσιμες και πρακτικές γνώσεις. Οι πανεπιστημιουπόλεις μας βρίσκονται στο Rabat, διοικητική πρωτεύουσα του Μαρόκου, και στην Καζαμπλάνκα, τη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Η Ostelea σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε στη χώρα που διαθέτει τον πιο ανταγωνιστικό τουριστικό τομέα στον κόσμο. Μια χώρα γεμάτη με πολιτιστικούς πόρους και υποδομές και προσαρμοσμένη στις ψηφιακές καταναλωτικές συνήθειες.

Κατάταξη: Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμού. Διδάσκονται από την Ostelea και την EAE, μεταξύ των 100 καλύτερων δασκάλων στον κόσμο. Κατάταξη του Eduniversal 2015

Μεθοδολογία

Πώς μαθαίνουν οι μαθητές στην Οστελία

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους φοιτητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν την εμπειρία και τις βασικές ικανότητες που χρειάζονται για να ασκήσουν το επάγγελμά τους και, ως εκ τούτου, να τους δώσουν τη δυνατότητα να παρέχουν λύσεις στις ανάγκες της κοινωνίας σε σχέση με τη φιλοξενία και την τουριστική βιομηχανία.

Στην Ostelea, η εκπαίδευση είναι μια συνεχής και δυναμική διαδικασία που εκτείνεται από την τάξη στην κοινωνία, εξοπλίζοντας τους μαθητές με ικανότητες που τους επιτρέπουν να αλληλεπιδρούν καλύτερα με το περιβάλλον τους και να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

  1. Αξιολόγηση των αποκτηθεισών ικανοτήτων. Η αξιολόγηση των ικανοτήτων επιτρέπει την παρακολούθηση της προόδου των μαθητών ανά πάσα στιγμή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την τρέχουσα κατάσταση και το επίπεδο βελτίωσης σε σχέση με τους δείκτες εκπαιδευτικών επιδόσεων που έχουν τεθεί.
  2. Μεθοδολογία μελέτης περιπτώσεων. Η ανάλυση των περιπτώσεων επιτρέπει στους μαθητές να αντιμετωπίζουν πραγματικές περιπτώσεις και να αποκτούν δεξιότητες κριτικής σκέψης καθώς και τις εμπειρίες που τους επιτρέπουν να προβλέπουν διάφορα σενάρια και να προβλέπουν περιβαλλοντικές αλλαγές.
  3. Εκμάθηση βασισμένη στην επίλυση προβλημάτων. Η παρουσίαση ενός συγκεκριμένου προβλήματος επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν την αναλυτική και διαγνωστική τους ικανότητα, κριτική κριτική και καινοτομία προκειμένου να βρουν λύσεις. Καθώς οι σπουδαστές αναπτύσσουν μια πιο εμπεριστατωμένη κατανόηση ενός προβλήματος σε όλη του την πολυπλοκότητα, αποκτούν μια εικόνα των καταστάσεων που θα αντιμετωπίσουν στην επαγγελματική τους ζωή.
  4. Ανάπτυξη σχεδίου. Τα έργα που αναπτύσσονται καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος ενισχύουν τις διεπιστημονικές τους δεξιότητες και την ομαδική εργασία.
  5. Άνθρωποι και αξίες. Καθώς η γνώση προέρχεται από τους ανθρώπους και κινείται μεταξύ τους, οι αξίες όπως η ευθύνη, η δέσμευση, η εμπιστοσύνη και η ακεραιότητα στηρίζουν το εκπαιδευτικό μας μοντέλο.

ΠΟΡΟΙ

Το φάσμα των πόρων που παρέχει η Osteria στους σπουδαστές τους επιτρέπει να μετατρέπουν τα δεδομένα σε πληροφορίες και γνώσεις για πιο αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Βασικοί πόροι περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Θεματικές παρουσιάσεις από καθηγητές και ειδικούς.
  • Περιπτωσιολογικές μελέτες ιστοριών επιχειρηματικής επιτυχίας.
  • Μακροοικονομικές αναλύσεις.

ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, διοργανώνονται μια σειρά από διασκέψεις με στελέχη, επιχειρηματικούς εμπειρογνώμονες και ηγέτες. Τα συνέδρια επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση των σημερινών θεμάτων ενδιαφέροντος. Επίσης διοργανώνονται επισκέψεις και συνομιλίες με επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Ο στόχος είναι να δοθεί στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να αποκτήσουν από πρώτο χέρι διορατικότητα σε πραγματικές καταστάσεις και ιστορίες επιτυχίας σε επιχειρηματικό περιβάλλον, να γνωρίσουν καλύτερα το επαγγελματικό περιβάλλον και να ενστερνίσουν τη δύναμη δικτύωσης του προγράμματος μεταξύ των συμμετεχόντων, των εκπαιδευτικών και των επαγγελματιών του τομέα .

ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ

Η εικονική πανεπιστημιούπολη της Ostelea είναι η τεχνολογική πλατφόρμα στην οποία πραγματοποιείται μέρος της καθημερινής εργασίας των μαθητών. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε ακαδημαϊκούς πόρους και σε όλες τις τρέχουσες πληροφορίες για το μάθημα, στις σημειώσεις τάξεων, στις αξιολογήσεις, στο ακαδημαϊκό υλικό και στην ψηφιακή βιβλιοθήκη, καθώς και να τους επιτρέπει να λαμβάνουν προσκλήσεις σε δραστηριότητες, εκδηλώσεις και συνέδρια που οργανώνει το ίδρυμα.

Το Ostelea Online Campus έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία BlackBoard που επιτρέπει στους φοιτητές να έχουν πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά τους από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τα smartphones, τα tablet και άλλες συσκευές τους. Το BlackBoard είναι σήμερα η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, όπως το Princeton, το Stanford και το Duke.

Διεθνές πανεπιστημιακό δίκτυο

Η Ostelea έχει συνάψει συμφωνίες σύμπραξης με σχεδόν εκατό πανεπιστήμια και σχολές επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 29 που εκτελούν τον Τουρισμό

Τοποθεσίες

Ραμπάτ

Address
Ραμπάτ, Rabat-Salé-Kénitra, Μαρόκο

Ask a Question

Άλλη