Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το SIST είναι το πρώτο Βρετανικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης που εδρεύει στο Μαρόκο, παρέχοντας προγράμματα από το Πανεπιστήμιο του Cardiff Metropolitan University που οδηγεί σε διεθνώς αναγνωρισμένους Βρετανούς τίτλους σπουδών. Το SIST είναι επίσης το μοναδικό σχολείο στο Μαρόκο για να προσφέρει πλήρες, διεθνώς διαπιστευμένο, βρετανικό πτυχίο με προσθήκη στο μαροκινό πτυχίο που πιστοποιείται από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το SIST προσφέρει ένα βρετανικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών (Έτος Ίδρυσης, BAC 3 και BAC 5) που παρέχεται ακριβώς όπως και στο Πανεπιστήμιο εταίρων με τα ίδια βασικά στοιχεία και εγγυημένη ποιότητα που ελέγχεται από το Πανεπιστήμιο εταίρων. Αυτό εμπίπτει στην Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου. SIST Η εμπειρία στο Μαρόκο ξεκίνησε το 2001 στην Καζαμπλάνκα, το 2011 στο Ραμπάτ και το 2013 στο Ταγγέρη. Ο στόχος είναι να τοποθετηθεί ως κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στο Μαρόκο.

Το SIST πραγματοποίησε τεράστιες εξελίξεις στην ποιότητα των διδακτικών και προγραμμάτων μας από το άνοιγμα το 2001. Το SIST διεξάγει επί του παρόντος έργα ως το μεγαλύτερο αναγνωρισμένο βρετανικό σχολείο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής έως το 2020.

Τι παίρνετε από το SIST;

Οι μαθητές μας έχουν πολλούς διαφορετικούς λόγους για να επιλέξουν να σπουδάσουν εδώ. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι επιλογής του SIST, οι μαθητές μας λένε ότι όταν μας αφήνουν στο τέλος της πορείας τους, παίρνουν μαζί τους αναμνήσεις φιλίας, ζεστασιάς και φιλοξενίας. Η SIST απολαμβάνει πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τα οποία έχουν ως εξής:

Βρετανική εκπαίδευση!

Η βρετανική εκπαίδευση επικεντρώνεται στις διαδικασίες και τα αποτελέσματα, σε αντίθεση με την έμφαση στην απόκτηση ειδικών γνώσεων λαμβάνοντας μια προοδευτική προσέγγιση. κάθε στάδιο βασίζεται σε ό, τι έχει προηγηθεί. Ορισμένες βασικές αρχές, που διατρέχουν όλο το εκπαιδευτικό σύστημα: η αντίληψη ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικός και ότι αυτό είναι σημαντικό. έμφαση στην ανάπτυξη θετικών σχέσεων (με εκπαιδευτικούς, γονείς, συνομηλίκους). εστίαση στα περιβάλλοντα (η μάθηση δεν γίνεται αποκλειστικά στην τάξη). και τέλος, μάθηση και ανάπτυξη - εξετάζοντας τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα, αλλά μόνο ως μία πτυχή της εκπαίδευσης. Εάν επιλέξετε να σπουδάσετε για ένα πτυχίο στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Μαρόκο, θα επωφεληθείτε από τα ίδια υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, πόρων και υποστήριξης που θα λάβετε από τη φοίτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Απασχολησιμότητα!

Αυτές τις μέρες είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τη λέξη «απασχολησιμότητα», αλλά τι σημαίνει πραγματικά για εσάς ως μαθητής; Στο SIST πιστεύουμε ότι σημαίνει ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και της ικανότητας να διαχειριστείτε τη δική σας καριέρα και να συμβάλλετε θετικά στην οικονομία και την κοινωνία. Πρόκειται για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και δεξιοτήτων που θα σας εξυπηρετήσουν καλά καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Για να το επιτύχουμε, προσφέρουμε:

  • Μαθήματα υψηλής ποιότητας που έχουν ισχυρούς δεσμούς με τον επαγγελματικό κόσμο
  • Εκτεταμένες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη
  • Υποστήριξη από ένα ευρύ φάσμα στελεχών που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το μέλλον, να σκεφτείτε τι έχετε επιτύχει και να το γνωστοποιήσετε επαγγελματικά στους υποψήφιους εργοδότες.
  • Πρακτική άσκηση σε όλη την εκπαίδευσή σας στο SIST
  • Οι πανεπιστημιακές σπουδές καλύπτονται από τους κορυφαίους μαθητές μας

Οι πιο επιτυχημένοι φοιτητές σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά απόφοιτων εργασίας θα είναι αυτοί που αξιοποιούν στο έπακρο τις ευκαιρίες αυτές από τη στιγμή που φτάνουν, ξεχωρίζοντας από το πλήθος.

Τοποθεσίες

Casablanca

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+(212)- 5222-11680

Ραμπάτ

Address
11 Avenue Allal Ben Abdellah, Rabat, Morocco
Ραμπάτ, Rabat-Salé-Kénitra, Μαρόκο

Ταγγέρη

Address
21 Rue Nador, Quartier Boubana
Ταγγέρη, Ταγγέρη-Τετουάν-Αλ Χοτσίμα, Μαρόκο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη