Arts University Bournemouth - The Graduate School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε οι δημιουργικοί ειδικοί

Ιδρύθηκε το 1883 ως εξειδικευμένο ίδρυμα, το Arts University Bournemouth είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο που προσφέρει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη εκπαίδευση στην τέχνη, το σχεδιασμό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις επιδόσεις σε όλους τους δημιουργικούς κλάδους.

Είμαστε παθιασμένοι με τα δημιουργικά μαθήματα που διδάσκουμε και συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε την περιέργεια, την ανάληψη κινδύνων και την περιπέτεια στην εξερεύνηση και την ώθηση της γνώσης του θέματος και των ορίων του.

Γιατί AUB;

Αυτό είναι AUB. Ένα περιβάλλον για τη διαμόρφωση και την κατασκευή της εργασίας σας. να μάθουν, να μοιράζονται, να προκαλούν και να συνεργάζονται.

Μια δημιουργική κοινότητα για αρχικούς στοχαστές και εφευρετικούς καινοτόμους κατασκευαστές όπου τα όρια ωθούνται και σχηματίζονται δημιουργικές συμμαχίες.

Ένας χώρος από τον οποίο δοκιμάζεται η σύμβαση, το τοπίο μεταβλήθηκε και η δημιουργική σταδιοδρομία ξεκίνησε. Ένα ζωντανό, αναπνευστικό, συνδεδεμένο ακαδημαϊκό περιβάλλον για τη δημιουργικότητα.

Είμαστε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο τέχνης για τις δημιουργικές βιομηχανίες. Έχουμε αδιάκοπα να καινοτομούμε, να συνεργαζόμαστε και να συνδέουμε με τρόπους που μετατρέπουν το δημιουργικό ταλέντο σε σταδιοδρομία.material bruce mars / Unsplash

Εδώ είναι πέντε λόγοι για να σπουδάσετε στο AUB.

Εξαιρετική διδασκαλία

Το προσωπικό μας είναι εξαιρετικό. Είναι επαγγελματίες, δάσκαλοι και ερευνητές, όλοι εδώ για να σας υποστηρίξουν με τις σπουδές σας και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Έχουμε απονεμηθεί Χρυσός από το TEF (Πλαίσιο Διδασκαλίας Αριστείας). Αυτό το λάβαμε για την παροχή συνεχώς εξαιρετικής διδασκαλίας, μάθησης και αποτελεσμάτων για τους μαθητές μας. Η διδασκαλία μας είναι της υψηλότερης ποιότητας που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης, το Δίπλωμα Τέχνης και Σχεδιασμού - Πρόγραμμα Σπουδών Ιδρύματος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει επιτύχει την «Εξαιρετική» βαθμολογία στην επιθεώρηση Ofsted του 2018 - και στους τέσσερις τομείς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να δείτε την πλήρη αναφορά εδώ.

Μια πανεπιστημιούπολη δεν μοιάζει με άλλη

Όλα τα μαθήματά μας βασίζονται στην εκπληκτική βραβευμένη πανεπιστημιούπολη μας. Είναι ένας υπερσύγχρονος δημιουργικός κόμβος σχεδιασμένος για ειδικούς. Με φόντο την αρχική αρχιτεκτονική, θα βρίσκεστε σε μια κοινότητα ομοιόμορφων κατασκευαστών και στοχαστών.

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι καταλύτης για να διαμορφώσουμε και να οικοδομήσουμε το έργο σας να πειραματιστείτε, να καινοτομήσετε, να είστε περίεργοι και να ωθήσετε τα όρια. Είναι όπου θα κάνετε εκπληκτικά πράγματα να συμβούν.

Οι χώροι μας χωρίζονται σε χωριά, λεωφόρους, πρασινάδες και υποδομές. Η πανεπιστημιούπολη μας έχει επίσης πραγματική φήμη για αυτό. Κατά τη διαδρομή προς το καφέ, μπορείτε να περάσετε ένα πλήρωμα ταινιών, μια γυναίκα με φόρεμα Elizabeth και έναν DJ. Είναι ένας μικρόκοσμος των δημιουργικών βιομηχανιών.

Το AUB ψηφίστηκε το υψηλότερο κορυφαίο σύγχρονο πανεπιστήμιο στη Νοτιοδυτική πλευρά από τους The Times και The Sunday Times Good University Guide 2018. Έχουμε επίσης βραβευτεί το κορυφαίο περιβαλλοντικό βραβείο, το EcoCampus Platinum, για την φιλική προς το περιβάλλον πανεπιστημιούπολη μας.

Επενδύουμε έντονα σε βιομηχανικά πρότυπα τεχνολογίας και χώρους που σας εξοπλίζουν για τη ζωή στις δημιουργικές βιομηχανίες. Θέλουμε να συνηθίσετε στον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις που θα βρείτε στον πραγματικό κόσμο.

Επιπλέον, είστε περιτριγυρισμένοι από το New Forest, τις υπέροχες παραλίες και την Jurassic Coast της Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Το Bournemouth διαθέτει μεγάλη νυχτερινή ζωή και πολιτισμό και το Λονδίνο απέχει μόλις δύο ώρες.

Μετατρέποντας τη Δημιουργικότητα σε Καριέρα

Είμαστε ένα πρακτικό πανεπιστήμιο με έντονες φιλοδοξίες για τους αποφοίτους μας να απολαμβάνουν επαγγελματική σταδιοδρομία.

Είμαστε το κορυφαίο πανεπιστήμιο τεχνών του Ηνωμένου Βασιλείου για προπτυχιακές προοπτικές και ολοκλήρωση και το νούμερο ένα ειδικό πανεπιστήμιο για την απασχολησιμότητα *. Είμαστε μια πύλη προς τις δημιουργικές βιομηχανίες - ένας τομέας που αναπτύσσεται με ταχύτερο ρυθμό από ό, τι ολόκληρη η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου!

Το μέσο ποσοστό απασχόλησης των μεταπτυχιακών μας τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν 97% **

Επιτυγχάνουμε με συνέπεια τα εξαιρετικά αποτελέσματα απασχολησιμότητας λόγω της ποιότητας της διδασκαλίας μας και της πανεπιστημιούπολης και των εγκαταστάσεων που προετοιμάζουν τους μαθητές μας για απασχόληση.

Είμαστε μια πύλη για τις δημιουργικές βιομηχανίες των 92 δισεκατομμυρίων λιρών, η οποία αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό σε σχέση με το σύνολο της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου και αντιπροσωπεύει 1 στις 11 θέσεις εργασίας.

Είναι ένας τομέας που μπορεί να είναι ανταμείβοντας, συναρπαστικός και χρειάζεται νέους τρόπους σκέψης. Οι δημιουργικές βιομηχανίες χρειάζονται κάποιον σαν εσάς.

Οι απόφοιτοί μας επιστρέφουν συνεχώς με απίστευτες ιστορίες για πράγματα που έχουν κάνει, την επιχείρηση που έχουν δημιουργήσει και τα βραβεία που έχουν κερδίσει.

* Σύμφωνα με το περιοδικό The Sunday Times Good University Guide 2020 και το περιοδικό The Times Higher Education.

** Το ποσοστό των μαθητών που εργάζονται ή πραγματοποιούν περαιτέρω σπουδές σύμφωνα με το DLHE 2012 / 13-2016 / 17.

Συνεργασία σε κάθε γωνιά

Η καλύτερη δουλειά συμβαίνει όταν συγκεντρώνονται διαφορετικοί κλάδοι. Όλοι εδώ είναι δημιουργός και θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί τους. Δεδομένου ότι κανένα θέμα δεν είναι μόνο του, θα είστε σε θέση να γνωρίσετε πώς λειτουργεί ο κλάδος και να δημιουργεί συνδέσμους μαζί τους.

Κάθε χρόνο μετατρέπουμε το πανεπιστήμιο στο μεγαλύτερο δημιουργικό γραφείο στη νότια ακτή για 24 ώρες. Εγγραφείτε και θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σύντομα από μερικές από τις πιο πρωτοποριακές μάρκες σήμερα. Προηγούμενα σλιπ έχουν έρθει από την Virgin, Bestival και το RNLI.

AUB Άνθρωπος

Η κοινότητά μας AUB εργάζεται για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα για να προσφέρει λύσεις στις ανισότητες που βλέπουμε στον κόσμο. Με στόχο τη σύνδεση δημιουργικών επαγγελματιών που μοιράζονται την επιθυμία να επιφέρουν θετικές αλλαγές στο παγκόσμιο αγαθό. κάναμε μερικά υπέροχα πράγματα και έχουμε σχέδια να κάνουμε περισσότερα.

Η ζωή στο AUB

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα σε ένα ζωντανό, φιλικό περιβάλλον. θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ευδοκιμήσετε όσο βρίσκεστε εδώ.

Στην πανεπιστημιούπολη, θα βρείτε πολλούς εξαιρετικούς πόρους, εγκαταστάσεις και, το πιο σημαντικό, ένα φιλικό περιβάλλον. Πολλά μαθήματα αλληλεπικαλύπτονται ή συνεργάζονται, οπότε θα συναντήσετε πολλούς νέους φίλους που μελετούν άλλα θέματα.

Το Campus μας

Η εκπληκτική, υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη μας είναι ένας δημιουργικός κόμβος με πρωτοποριακή αρχιτεκτονική και βιομηχανικό εξοπλισμό. Θα είστε σε μια κοινότητα ομοιόμορφων κατασκευαστών και στοχαστών που θα σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε. Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία και στους χώρους που εξοπλίζουν τους μαθητές μας για τη ζωή στις δημιουργικές βιομηχανίες. Θέλουμε να συνηθίσετε τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις που θα βρείτε στον πραγματικό κόσμο.

Απόφοιτοι και φίλοι

Είμαστε περήφανοι για τους αποφοίτους μας. Πολλοί από αυτούς έχουν κάνει απίστευτα πράγματα. Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε μόνο μια μικρή επιλογή από τα μεγάλα ονόματα που έχουν αποφοιτήσει από τη δημιουργική μας πανεπιστημιούπολη.

Τιμητικοί συνεργάτες

Οι επίτιμοι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν τους Edgar Wright και Dame Darcey Bussell DBE. Η AUB απονέμει την τιμητική υποτροφία σε άτομα που έχουν συμβάλει σημαντικά στον τομέα των τεχνών, του σχεδιασμού, των μέσων ενημέρωσης ή της παράστασης.

Διεύρυνση της συμμετοχής και της πρόσβασης

Η διεύρυνση της συμμετοχής και της πρόσβασης υποστηρίζει την αρχή ότι τα άτομα από οποιοδήποτε υπόβαθρο με τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να έχουν την ευκαιρία να το κάνουν.

Τοποθεσίες

Πούλε

Address
Wallisdown
BH12 5HH Πούλε, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη