Aston Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Aston Business School είναι η φιλοδοξία μας για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δική σας. χαρτοφυλάκιο MSc μας έχει σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς, δίνοντάς σας μια ιδανική πλατφόρμα πάνω στην οποία να χτίζετε το μέλλον της σταδιοδρομίας. Εντυπωσιακά διαπίστευση, μια παγκόσμια φήμη και το προσωπικό που μπορεί να μεταβιβάσει το ευεργέτημα της πραγματικής εμπορικής εμπειρία θα ενισχύσει τις προοπτικές και την πρόοδο σας.

δομές πορεία μας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα σύνολα ικανότητας που απαιτούνται για να πετύχει στο σημερινό ανταγωνιστικό χώρο εργασίας, όπως η διαπραγμάτευση, την επικοινωνία, την ηγεσία, την ομαδική εργασία και την καινοτόμο σκέψη. Είναι δεξιοτήτων, όπως αυτά που κρατούν τους αποφοίτους μας περιζήτητα από μερικούς από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο. Καινοτόμα, γειωμένη και σχετικές, το εύρος των μαθημάτων και την ποικιλομορφία της φοιτητικής κοινότητας θα σας δώσει μια στρογγυλεμένη, διεθνή προοπτική, για να είστε έτοιμοι για τη ζωή στην πρώτη γραμμή της επιχείρησης.

Γιατί να μελετήσει με εμάς;

Τριπλή πιστοποίηση: Είμαστε στην ελίτ 1% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο με την τριπλή διαπίστευση από το AMBA, AACBS και EQUIS. Απασχολησιμότητα: Έχουμε ένα εξαιρετικό ιστορικό για την παραγωγή εξαιρετικά απασχολήσιμους πτυχιούχους. Ήμασταν κατετάγη 2η στο Ηνωμένο Βασίλειο και την 8η στον κόσμο για σταδιοδρομία από τους Financial Times το 2013. Αφιερωμένο Καριέρα Υποστήριξη: υπηρεσία σταδιοδρομία μας προσφέρει μία παρα ένα υποστήριξη, σχεδιασμός θέσεων εργασίας και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε εκθέσεις εργασίας πανεπιστημιούπολη, εργαστήρια, σεμινάρια και εικονικές εκτιμήσεις κέντρα. Μετά την αποφοίτησή τους μαθητές μας έχουν εξασφαλίσει ρόλους μεταξύ μερικών από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων BNP Parabis, PwC, Rolls Royce, η Deutsche Bank, Bank of America και η IBM Systems. Υποτροφίες: Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όσοι έχουν την επιθυμία και την ικανότητα να μελετήσει έχουν επίσης την ευκαιρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε μια ποικιλία από υποτροφίες σε υποψήφιους φοιτητές για να βοηθήσει να διευκολύνει την οικονομική πίεση συνέχιση των σπουδών σας. Πλήρης up-to-ημερομηνία λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Τοποθεσία: πανεπιστημιούπολη μας βασίζεται ακριβώς στην καρδιά της συναρπαστική ζωντανή δεύτερη πόλη του Μπέρμιγχαμ, φιλοξενεί πάνω από 50.000 φοιτητές Μπέρμιγχαμ είναι ο νεότερος μεγάλη πόλη στην Ευρώπη. Έχοντας πρόσφατα κατετάγη η καλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου έξω από το Λονδίνο για να ιδρύσουν μια επιχείρηση Birmingham είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σπουδάσουν, να εργαστούν και να ζήσουν.

προγράμματα MSc στην Άστον ειδικός φάσμα των προγραμμάτων MSc μας συνδυάζουν τη βιομηχανία σχετικές διδασκαλίας με μια σειρά της σταδιοδρομίας ενίσχυση πρόσθετα οφέλη έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Οι υπηρεσίες που διατίθενται στους μαθητές μας περιλαμβάνουν:

Αποκλειστική υπηρεσία MSc σταδιοδρομία σύμβουλο που καλύπτει μία παρα ένα υποστήριξη, στρατηγικά σχέδια της σταδιοδρομίας, να σας βοηθήσει με την ανάπτυξη βιογραφικό σημείωμα και το LinkedIn και συνέντευξη προετοιμασία σας Σε εκθέσεις εργασίας πανεπιστημιούπολη προσελκύοντας πάνω από 200 εργοδότες κάθε χρόνο Τα προγράμματα ανταλλαγής σε ένα από τα πολλά παγκόσμιας κλάσης ιδρύματα-εταίρους μας Μεταπτυχιακό πρακτική άσκηση συστήματα καθοδήγησης προγράμματα διδασκαλίας γλωσσών.

Η Aston MBA Η Aston MBA βασίζεται στην παγκοσμίως κορυφαία ερευνητικά μας σε διεθνείς επιχειρήσεις και παγκόσμιο δίκτυο των εταιρικών συνδέσεων για να σας μετατρέψει σε μια δυναμική και ευέλικτη ηγέτης της επιχείρησης. Δουλεύουμε μαζί σας για να διευρύνει τις δυνατότητές σας και να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να γίνει ένας ανταποκρίνεται στέλεχος που είναι καλά εξοπλισμένη για να πάρουν αποφάσεις από μια παγκόσμια προοπτική. Έχοντας πρόσφατα κατετάγη 1η στο Ηνωμένο Βασίλειο και 2η στον κόσμο για την απόδοση των επενδύσεων του Economist Good Value MBA του 2014 η Aston MBA είναι ένα εντατικό πρόγραμμα που βυθίζει τους φοιτητές στις αρχές της στρατηγικής σκέψης στο πλαίσιο της επιχείρησης. Το MBA είναι διαθέσιμο ως 12 μήνες εντατικής πλήρους απασχόλησης ή με ευέλικτο σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα 27 μηνών.

Βρες περισσότερα Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές μεταπτυχιακού ή MBA στο Aston.If έχετε περισσότερες ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με φιλική ομάδα των εισαγωγών μας.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης:

Μεταπτυχιακό Γραφείο Εισδοχής Tel: 44 (0) 121 204 3200 Email: abspgenquiry@aston.ac.uk

MBA:

Γραφείο MBA Tel: 44 (0) 121 204 3100 Email: mba@aston.ac.uk

Τοποθεσίες

Μπέρμιγχαμ

Aston Business School

Address
Aston Business School, Aston University, Aston Triangle
B4 7ET Μπέρμιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Τηλέφωνο
+44 121 204 3011

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη