Birkbeck, University of London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Birkbeck είναι μια παγκόσμιας κλάσης έρευνα και εκπαιδευτικό ίδρυμα, ένα ζωντανό κέντρο της ακαδημαϊκής αριστείας και μόνο πάροχο ειδικός του Λονδίνου το βράδυ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ιστορία του Birkbeck

Το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου του 1823, περίπου 2000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Στέμμα και Άγκυρα Ταβέρνα στην Σκέλος να παρακολουθήσουν Δρ Γεώργιος Birkbeck και τους υποστηρικτές του, συμπεριλαμβανομένων Jeremy Bentham, JC Hobhouse βουλευτής και H άμαξας βουλευτής, να συζητήσουν για την εκπαίδευση των εργαζόμενων ανδρών του Λονδίνου . Από αυτό μεγάλωσε το Ινστιτούτο Μηχανικής του Λονδίνου », αφιερωμένο στην εκπαίδευση των ανθρώπων που εργάζονται, που δημιουργήθηκε επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου, στην ίδια τοποθεσία.

Το ίδρυμα αυτό σημαίνει ότι, για πρώτη φορά, τεχνίτες και βιοτέχνες θα μπορούσαν να μάθουν για την επιστήμη, την τέχνη και την οικονομία - μια έννοια τόσο αμφιλεγόμενη ότι ο Δρ Birkbeck κατηγορήθηκε για «διασκορπίζοντας τους σπόρους του κακού». Απτόητος, ο Δρ Birkbeck κάλεσε τους υποστηρικτές του να δράση: «Τώρα είναι η ώρα για την καθολική οφέλη από τις ευλογίες της γνώσης». Πολλοί δωρητές πείστηκαν από τη σημαντική αποστολή και αρκετά χρήματα συγκεντρώθηκαν για να ανοίξετε το Κολέγιο και να προωθήσουν μια ριζοσπαστική νέα όραμα. Επτά χρόνια αργότερα, το Ίδρυμα προχώρησε ένα ριζοσπαστικό βήμα με το να γίνει μία από τις πρώτες σχολές να δεχθεί γυναίκες ως φοιτητές.

Μέχρι το 1858, Birkbeck ήταν η πρώτη επιλογή για τους φοιτητές που ήθελαν μια πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αλλά ο οποίος δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να μελετήσει με πλήρη απασχόληση. Ο ρόλος αυτός επισημοποιήθηκε το 1920, όταν Birkbeck έγινε επίσημα μέρος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Δήλωση αποστολής

Οι βασικοί στόχοι του Birkbeck είναι:

 • Παροχή μερικής μαθημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες των ενηλίκων? ιδίως εκείνων που ζουν ή εργάζονται στην περιοχή του Λονδίνου.
 • Ενεργοποίηση ενήλικες μαθητές από διαφορετικά κοινωνικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα να συμμετέχουν σε μαθήματα μας.
 • Διατήρηση και ανάπτυξη της αριστείας στην έρευνα και να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης στην έρευνα σε όλες τις θεματικές περιοχές μας.
 • Διάθεση των αποτελεσμάτων της έρευνας, καθώς και η πείρα που έχει αποκτήσει, μέσα από τη διδασκαλία, τη δημοσίευση, συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και την προώθηση των πολιτών και της δημόσιας συζήτησης.

Τα βασικά δικαιολογητικά στόχοι είναι:

 • Προσφέρουμε στους μαθητές μας μια ολοκληρωμένη γκάμα ευέλικτων, έρευνα υπό την ηγεσία μαθήματα σε όλα τα επίπεδα της παροχής.
 • Επίτευξη και διατήρηση ισχυρών ερευνητικών πολιτισμών στην υποστήριξη της διεπιστημονικής εργασίας σε κάθε σχολείο και σχολή.
 • Βεβαιωθείτε ότι το Κολέγιο παρέχει ένα περιεκτικό εργασίας και μαθησιακό περιβάλλον για τους μαθητές και το προσωπικό του, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους.
 • Ανάπτυξη της ικανότητας της Ακαδημίας να αντιδρά γρήγορα στις νέες και μεταβαλλόμενες ευκαιρίες στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση.
 • Ανάπτυξη βιώσιμων συμπράξεων στην περιοχή του Λονδίνου και πέρα.

Φιλανθρωπικό κατάσταση

Birkbeck του Πανεπιστημίου του Λονδίνου είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα απαλλάσσεται σύμφωνα με τους όρους των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Νόμου. Σύμφωνα με τα Charities Act 2011, τα πανεπιστήμια που εποπτεύονται από την Ανώτατη Εκπαίδευση Συμβούλιο Χρηματοδότησης για την Αγγλία (HEFCE) ως κύριος ρυθμιστής, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την εξασφάλιση των Πανεπιστημίων εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από φιλανθρωπία νόμο.

Διεθνείς συνεργασίες

Birkbeck είναι περήφανοι να έχουμε μια σειρά από στρατηγικά σημαντικές συνεργασίες με μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Όλα διεθνών συνεργασιών Birkbeck έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπει την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και την προώθηση της κατάρτισης για το ακαδημαϊκό προσωπικό, ενώ οι συμφωνίες εξέλιξη έχουν αρθρωτά να επιτρέψουν τους φοιτητές του εξωτερικού να συνδυάσουν τις σπουδές τους με ένα πτυχίο στο Birkbeck.

 • SWUFE - DUFE - BIT - Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο - Χονγκ Κονγκ Shue Γιαν Πανεπιστήμιο Birkbeck έχει επίσης συμφωνίες με τα ακόλουθα διεθνή πανεπιστήμια: - Northwestern Πολυτεχνείο, Xian - Πανεπιστήμιο Κολούμπια - Το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Γκόιας - Το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο - Πανεπιστήμιο Villanova - Πανεπιστήμιο της Πρετόρια

Διακυβέρνηση

Δομές διακυβέρνησης Birkbeck διασφαλίζουν ότι διαθέτει αποτελεσματική στρατηγική ηγεσία και τα στελέχη της διοίκησης να εκπληρώσει την αποστολή του ως κορυφαίος εκπαιδευτικό ίδρυμα έρευνας και βράδυ. - Διοικητές: Το Κυβερνών Σώμα, που αναφέρεται στο Κολέγιο ως Διοικητών, είναι συλλογικά υπεύθυνες για την εποπτεία όλων των δραστηριοτήτων Birkbeck του. - Επιτροπές: Οι διοικητές και διαχείριση Κολλέγιο υποστηρίζεται από μια σειρά επιτροπών. Ο ρόλος τους είναι να επιβλέπει και να παρέχει συμβουλές σχετικά με συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να ασκήσει τις εξουσίες που τους έχουν ανατεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc Computing για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Το MSc Computing για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες παρέχει ένα εντατικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πτυχιούχους της επιστήμης των υπολογιστών ή απόφοιτοι των σχετικών θεμάτων με ένα σημαντικό ποσό του προγραμματισμού που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. [+]

Ο MSc Computing για τις Οικονομικές Υπηρεσίες παρέχει ένα εντατικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πτυχιούχους της επιστήμης των υπολογιστών ή απόφοιτοι των σχετικών θεμάτων με ένα σημαντικό ποσό του προγραμματισμού που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Όπως και να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση του αντικειμένου, θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες και να έχουν την ευκαιρία να ερευνήσει ορισμένες περιοχές της τρέχουσας έρευνας πιο βαθιά. Εάν είστε νέοι στο θέμα, αυτό το MSc παρέχει τα θεμέλια για μια καριέρα στον τομέα της πληροφορικής στο πλαίσιο του κλάδου των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, και αν έχετε ήδη εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής, παρέχει την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις σας και να ενημερώσετε τις δεξιότητές σας ειδικά για τη χρηματοδότηση κατά τη λήψη ενός τυπικά προσόντα. Αυτό είναι μόνο ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης και μπορούν να ληφθούν μόνο ή με την ημέρα απελευθέρωσης βράδια. Το πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική οδός, ανάπτυξη λογισμικού σε Java. Για τους πιο έμπειρους μαθητές υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσει εργασίες του έργου σε άλλες γλώσσες. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Ένα εντατικό πρόγραμμα στην πληροφορική για τους αποφοίτους των άλλων θεμάτων, προσαρμοσμένες ειδικά για τα άτομα επιλέγουν μια καριέρα στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. - Θα αποκτήσουν μια ευρεία γνώση του αντικειμένου, να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες και να έχουν την ευκαιρία να ερευνήσει ορισμένες περιοχές της τρέχουσας έρευνας πιο βαθιά. - Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και Συστημάτων Πληροφόρησης διατηρεί προηγμένα εργαστήρια ανάπτυξης λογισμικού με πάνω από 100 θέσεις. Όλα τα εργαστήρια... [-]

MSc αθλητισμό μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους για μάρκετινγκ, και πώς εφαρμόζεται στην βιομηχανία του αθλητισμού. Παρέχει μια περιεκτική εισαγωγή σε μια σειρά από γενικά ζητήματα μάρκετινγκ και εξετάζει πώς οι αρχές και οι διαδικασίες του μάρκετινγκ εφαρμόζονται στην βιομηχανία του αθλητισμού. [+]

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους για μάρκετινγκ, και πώς εφαρμόζεται στην βιομηχανία του αθλητισμού. Παρέχει μια περιεκτική εισαγωγή σε μια σειρά από γενικά ζητήματα μάρκετινγκ και εξετάζει πώς οι αρχές και οι διαδικασίες του μάρκετινγκ εφαρμόζονται στην βιομηχανία του αθλητισμού. Το πρόγραμμα είναι ιδανική για τις ανάγκες των στελεχών μέσα σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους και οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι αξιωματικοί του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού ρυθμιστικά όργανα, καθώς και τα άτομα με γενικό ενδιαφέρον για το άθλημα, το ποδόσφαιρο και τις βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Βελτίωση των γνώσεων και την κατανόηση του μάρκετινγκ σας. - Μάθετε πώς εφαρμόζεται η εμπορία στην βιομηχανία του αθλητισμού και των αθλητικών οργανώσεων. - Να... [-]

MSc γνωστικής λειτουργίας και υπολογισμός

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό μελετά τις γνωστικές διαδικασίες και αναπαραστάσεις που διέπουν την ανθρώπινη σκέψη, τη γνώση και τη συμπεριφορά. Ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και μεθοδολογιών με την παραδοχή ότι η βασική ανθρώπινη νόηση είναι μια υπολογιστική διαδικασία, που εφαρμόζεται σε νευρική υλικό. [+]

Αυτό το μεταπτυχιακό μελετά τις γνωστικές διαδικασίες και αναπαραστάσεις που διέπουν την ανθρώπινη σκέψη, τη γνώση και τη συμπεριφορά. Ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και μεθοδολογιών με την παραδοχή ότι η βασική ανθρώπινη νόηση είναι μια υπολογιστική διαδικασία, που εφαρμόζεται σε νευρική υλικό. Βασικά θέματα περιλαμβάνουν: η φύση της υπολογιστικής εξήγηση? γενικές αρχές της γνωστικής? μεθοδολογία της υπολογιστικής μοντελοποίησης? θεωρίες της γνωστικής αρχιτεκτονικής? Συστήματα σύμβολο? συνδεσμισμός? νευρωνικής υπολογιστικής? και περιπτωσιολογικές μελέτες σε υπολογιστική γνωστικών μοντέλων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εντατική εκπαίδευση στο σχεδιασμό του πειράματος και τη μεθοδολογία, τη δημιουργία υπολογιστικών μοντέλων και την εκτέλεση σημαντικό κομμάτι της αρχικής έρευνας. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Ισοπαλίες σε ακαδημαϊκούς από πολλούς επιστημονικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές στην ψυχολογία, υπολογιστική μοντελοποίηση και της νευροεπιστήμης. - Καλή βάση για μια σταδιοδρομία στην έρευνα στις γνωστικές επιστήμες. - Αναπτύσσει μια κατανόηση των βασικών θεωρητικών αρχών της ανθρώπινης σκέψης και εμπειρία στην προσομοίωση σε υπολογιστή. - Σχεδιασμένο για τους αποφοίτους είτε των υπολογιστικών επιστημών ή τις ψυχολογικές επιστήμες. Ο Τμήμα Ψυχολογικής Επιστημών έχει μια εξαιρετική ερευνητική παράδοση, έχοντας επιτύχει ένα top 5 κατάταξης κατά την τελευταία του Ηνωμένου Βασιλείου ασκήσεις αξιολόγησης της έρευνας, με μια εξαιρετική διεθνή φήμη σε όλες τις πτυχές της γνωστικής νευροεπιστήμης, και ειδικά αναπτυξιακά γνωστική νευροεπιστήμη. Θα έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους ερευνητές παγκόσμιας κλάσης στη γνωστική νευροεπιστήμη και τη γνωστική νευροψυχολογία, και να παρακολουθήσουν ερευνητικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το τμήμα και ένα πλήθος άλλων τοπικών ερευνητικών κέντρων και ινστιτούτων. Καριέρα και... [-]

MSc διαχείριση της σταδιοδρομίας και καθοδήγηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ στη διαχείριση της σταδιοδρομίας και προπόνηση συνδυάζει μια σε βάθος μελέτη της διαχείρισης της σταδιοδρομίας, την παροχή συμβουλών και καθοδήγηση με την πρακτική κατάρτιση σε δεξιότητες προπόνηση σταδιοδρομία, την ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων και την ακαδημαϊκή μελέτη της συμπεριφοράς κατά την εργασία. [+]

Αυτό Μάστερ στη διαχείριση της σταδιοδρομίας και καθοδήγηση συνδυάζει μια σε βάθος μελέτη της διαχείρισης της σταδιοδρομίας, την παροχή συμβουλών και καθοδήγηση με την πρακτική κατάρτιση σε δεξιότητες coaching καριέρα, η ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων και η ακαδημαϊκή μελέτη της συμπεριφοράς κατά την εργασία. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους προπονητές, τους συμβούλους και τους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού να εργάζεται με ομάδες και άτομα σε σχεσιακή βάθος σε οργανισμούς. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιολογήσουν κριτικά τη θεωρία, την έρευνα και την πρακτική σε αυτούς τους τομείς. Είναι ένα από τα λίγα προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο να επικεντρωθεί στην ενήλικη διαχείρισης σταδιοδρομίας και καθοδήγηση. Προσελκύει τα άτομα που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα των ρυθμίσεων και οργανωτικά πλαίσια, και προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για μάθηση από ομοτίμους και δικτύωση. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Κατάλληλο για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε ενήλικες συμβουλευτική σταδιοδρομίας και άλλη καριέρα που βασίζεται ρόλους, όπως η καθοδήγηση ή προπόνηση. - Μοναδικός συνδυασμός θεωρητικής αυστηρότητα και την πρακτική κατάρτιση δεξιοτήτων. - Το Τμήμα Οργανωτική Ψυχολογία είναι γνωστή για την ποιότητα της διδασκαλίας και την τεχνογνωσία για την υλοποίηση των προγραμμάτων μερικής απασχόλησης. - Ένα ευέλικτο πρόγραμμα που παρέχεται από το βράδυ της μελέτης ή εκπαίδευσης του δικτύου. Και οι δύο τρόποι της μελέτης περιλαμβάνει 21 δεξιότητες ημέρες. - Η πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών πηγών, συμπεριλαμβανομένων ειδικά παρασκευασμένα κείμενα για κάθε ενότητα. Η χρήση του διαδικτυακού περιβάλλοντος μάθησης με ένα υψηλό επίπεδο υποστήριξης του προσωπικού.... [-]

MSc διαχείριση του αθλητισμού και η επιχείρηση του ποδοσφαίρου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα της βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδυάζοντας ειδικός διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική του αθλητισμού διαχείρισης και της οικονομίας με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και ερευνητικές μεθόδους. Καλύπτει αρκετούς βασικούς τομείς, όπως η διακυβέρνηση και ρυθμιστικές, με έμφαση στον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα της βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδυάζοντας ειδικός διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική του αθλητισμού διαχείρισης και της οικονομίας με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και ερευνητικές μεθόδους. Καλύπτει αρκετούς βασικούς τομείς, όπως η διακυβέρνηση και ρυθμιστικές, με έμφαση στον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση της διαχείρισης, διακυβέρνησης και τα ρυθμιστικά ζητήματα εντός της επιχείρησης του αθλητισμού. Είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες των στελεχών μέσα σε μια ποικιλία των αθλητικών οργανώσεων, όπως η επαγγελματική αθλητικά σωματεία, φορείς διοίκησης, οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα μέλη των οργανώσεων των φιλάθλων, και αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες στον τομέα της αναψυχής, καθώς και τα άτομα με ένα γενικό ενδιαφέρον για τις βιομηχανίες του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους... [-]

MSc διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, με την παροχή εξειδικευμένων διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική της διαχείρισης του αθλητισμού και της εμπορίας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, με την παροχή εξειδικευμένων διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική της διαχείρισης του αθλητισμού και της εμπορίας. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση της διαχείρισης, διακυβέρνησης και τα ρυθμιστικά ζητήματα εντός της επιχείρησης του αθλητισμού. Παρέχει επίσης την κατανόηση της σημασίας του μάρκετινγκ για τις αθλητικές διοργανώσεις. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Μια περιεκτική ανασκόπηση της θεωρίας και της πρακτικής των επιχειρήσεων και τη διαχείριση και το μάρκετινγκ του αθλητισμού. - Συνδέεται με Birkbeck του Sport Business Centre, ένα από τα κορυφαία κέντρα του κόσμου για τον αθλητισμό των επιχειρήσεων... [-]

MSc διαχείριση χρηματοοικονομικού κινδύνου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ο MSc Διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη ζήτηση από το χρηματοπιστωτικό τομέα για τα άτομα με εμπειρία στον τομέα αυτό. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό και δύσκολο. [+]

Στον απόηχο των πρόσφατων οικονομικών κρίσεων, μια καλύτερη κατανόηση της οικονομικής διαχείρισης του κινδύνου θα παίξει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Ο MSc Διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη ζήτηση από το χρηματοπιστωτικό τομέα για τα άτομα με εμπειρία στον τομέα αυτό. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό και δύσκολο. Πρόθεσή της είναι να σας εξοπλίσει με το ευρύ φάσμα των στατιστικών και μαθηματικών εργαλείων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των πρακτικών προβλημάτων του πραγματικού κόσμου στην οικονομική διαχείριση του κινδύνου. Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, θα έχετε την εμπειρία να: - Εντοπίζει και να διαχειρίζεται τις κύριες πηγές κινδύνου στις χρηματοπιστωτικές αγορές να κατανοήσουν το ρόλο των παράγωγων χρηματοοικονομικών προϊόντων, η χρήση τους (και κατάχρηση) και πώς τιμολογούνται - αναλύουν οικονομικά στοιχεία και συγκεκριμένα την κατασκευή μοντέλων για τον κίνδυνο, την ανίχνευση των τάσεων σε δεδομένα, δοκιμάστε μια δεδομένη υπόθεση και να προβλέψουν τις μελλοντικές τιμές - οικοδομήσουμε ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων (επισφαλών περιουσιακών στοιχείων) και να παρακολουθούν προσεκτικά την απόδοσή του μέσα στο χρόνο. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Συνδυάζει ένα υψηλό επίπεδο των ακαδημαϊκών αυστηρότητα με μια σταθερή βάση για την πρακτική δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. - Πολλοί από τους μαθητές μας εργάζονται στον τομέα της χρηματοδότησης, η οποία δημιουργεί μια ζωντανή ατμόσφαιρα. - Εξαιρετική φήμη για την ποιότητα της διδασκαλίας μας, η οποία περιλαμβάνει την παροχή κατάρτισης για το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Αγγλίας - Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Μαθηματικών και Στατιστικής βρίσκεται ανάμεσα στις πλέον προηγμένες ερευνητικές ομάδες στη... [-]

Msc διεθνή διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης με πολυεθνικές εταιρείες ή εταιρείες που ασχολούνται με τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες? και να προχωρήσει, εάν είναι επιθυμητό, ​​σε ένα από τα πτυχιακά προγράμματα έρευνας Birkbeck του. [+]

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης με πολυεθνικές εταιρείες ή εταιρείες που ασχολούνται με τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες? και να προχωρήσει, εάν είναι επιθυμητό, ​​σε ένα από τα πτυχιακά προγράμματα έρευνας Birkbeck του. Προωθεί την ανάπτυξη μιας ευρείας βάσης γνώσεων και τεχνογνωσίας στους ακόλουθους τομείς: - Τα βασικά στοιχεία της διασυνοριακής θεωρία της διαχείρισης και της πρακτικής, καθώς και τις βασικές αρχές και την πρακτική των επιχειρήσεων και των οργανισμών σε ένα διεθνές πλαίσιο. - Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή της στρατηγικής σε διάφορα επίπεδα της οργάνωσης των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα σε μια διεθνή διάσταση. - Μια σειρά από μαθήματα επιλογής στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη διαχείριση, καθώς και συγκεκριμένες λειτουργικές περιοχές που θα διευρύνουν το πεδίο της μάθησης στη διεθνή διαχείριση, και τη διασύνδεσή της με τις διεθνείς επιχειρήσεις. - Η ανάλυση των θεωρητικών και πρακτικών ζητημάτων στη διεθνή διαχείριση με την επιδίωξη της διατριβής, ενισχύοντας έτσι τις εξουσίες της κριτικής ανάλυσης και ανεξάρτητη κρίση για να πλαισιώσει λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα διαχείρισης σε διεθνείς επιχειρηματικές οργανώσεις. - Προσωπική ανάπτυξη δεξιοτήτων και γενικές δεξιότητες που μπορούν να μεταφερθούν σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων έρευνα, τη διδασκαλία και την εργασία, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων της αυτο-πειθαρχίας, τον προβληματισμό, την ανάλυση, την επικοινωνία, την ηγεσία και τη δια βίου μάθηση. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι... [-]

Msc διεθνούς μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει μια υψηλού επιπέδου, συνολική και αυστηρή κατανόηση της σημασίας του διεθνούς μάρκετινγκ, που σας επιτρέπει να αναπτύξουν τις ιδέες στο μάρκετινγκ λήψης αποφάσεων σε ένα παγκόσμιο πολιτισμικό πλαίσιο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει μια υψηλού επιπέδου, συνολική και αυστηρή κατανόηση της σημασίας του διεθνούς μάρκετινγκ, που σας επιτρέπει να αναπτύξουν τις ιδέες στο μάρκετινγκ λήψης αποφάσεων σε ένα παγκόσμιο πολιτισμικό πλαίσιο. Το πρόγραμμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνδέσει τη θεωρία και την πρακτική, να εντοπίζουν ηθική πρακτική, και να συμμετάσχουν σε κριτική σκέψη και εστιασμένες στο πρόβλημα λήψης αποφάσεων που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα γενικό διεθνές επιχειρηματικό σκηνικό. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Διεθνής διάσταση και θα έκκληση σε όσους με φόντο την εμπορία, καθώς και σε εκείνους που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στο μάρκετινγκ. - Κάνει αναφορά στα ευρήματα των ερευνών για την παροχή επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το θέμα. - Διάφορες εκπαιδευτικές... [-]

MSc διεθνών επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση των βασικών θεμάτων σε διεθνείς επιχειρήσεις και τη διαχείριση, με ιδιαίτερη έμφαση στο πώς οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να διεθνοποιήσουν και να αναπτύξουν αποτελεσματικές διεθνείς επιχειρηματικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση των απειλών και των ευκαιριών των επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση των βασικών θεμάτων σε διεθνείς επιχειρήσεις και τη διαχείριση, με ιδιαίτερη έμφαση στο πώς οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να διεθνοποιήσουν και να αναπτύξουν αποτελεσματικές διεθνείς επιχειρηματικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση των απειλών και των ευκαιριών των επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά. Το πρόγραμμα συνδυάζει την εξειδικευμένη παρακολούθηση μαθημάτων με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και τις μεθόδους έρευνας. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσει μια διατριβή για ένα θέμα που καλύπτεται από το πρόγραμμα, εποπτεύεται από ένα μέλος του προσωπικού που ασχολούνται με την έρευνα εντός της εν λόγω περιοχής. Φοιτητές που συμπληρώνει το πρόγραμμα να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την ικανότητα να είναι σε θέση να αναλύσουν τα κρίσιμα θέματα στις διεθνείς επιχειρήσεις με τόσο ποιοτικές όσο και ποσοτικές μεθόδους, καθώς και για να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τις διεθνείς επιχειρηματική στρατηγική και την πολιτική ανάπτυξης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν είστε, ή θα ήθελε να είναι, ένας διαχειριστής με ευθύνη για τις διεθνείς επιχειρηματικές υποθέσεις και την πολιτική σε έναν οργανισμό του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση... [-]

MSc διεθνών επιχειρήσεων και την ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους που είναι ή επιθυμούν να είναι, που απασχολούνται σε σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες, μη-κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς ή ιδιωτικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με, ή σχετίζονται με, διεθνών επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη. Παρέχει επίσης μια βάση για όσους επιθυμούν να αναλάβει την διδακτορική έρευνα στις διεθνείς επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. [+]

Ο ρυθμός της παγκοσμιοποίησης των εθνικών οικονομιών έχει επιταχυνθεί τα τελευταία χρόνια, και αυτό έχει οδηγήσει σε μια πιο δυναμική σχέση μεταξύ των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους που είναι ή επιθυμούν να είναι, που απασχολούνται σε σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες, μη-κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς ή ιδιωτικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με, ή σχετίζονται με, διεθνών επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη. Παρέχει επίσης μια βάση για όσους επιθυμούν να αναλάβει την διδακτορική έρευνα στις διεθνείς επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες και την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, τις διεθνείς επιχειρηματικές στρατηγικές τόσο στις αναπτυγμένες όσο και στις αναδυόμενες αγορές, διαχείριση του δημόσιου τομέα, στον βιοπορισμό και την αειφόρο ανάπτυξη, την αξιολόγηση των επιπτώσεων, καθώς και των πόρων και την περιβαλλοντική διαχείριση. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας... [-]

MSc επαγγελματικής ψυχολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους από άτομα και οργανισμούς. Θα αποκτήσουν μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψυχολογίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς. [+]

Αυτό Μάστερ απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους από άτομα και οργανισμούς. Θα αποκτήσουν μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψυχολογίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς. Ο βαθμός επικεντρώνεται στις συζητήσεις της τρέχουσας έρευνας, με στόχο την ενθάρρυνση να συμμετάσχουν σε κριτική σκέψη και να προβληματιστούν σχετικά με τη θεωρία και την πρακτική. Θα αποκτήσει επίσης βασική εφαρμοσμένη έρευνα δεξιότητες. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Να ενισχυθεί ή να αναπτύξουν την καριέρα σας στον τομέα της διαχείρισης, του ανθρώπινου δυναμικού, την κατάρτιση και την ανάπτυξη ή την παροχή συμβουλών. - Το Τμήμα Οργανωτική Ψυχολογία είναι γνωστή για την ποιότητα της διδασκαλίας και την τεχνογνωσία για την υλοποίηση των προγραμμάτων μερικής απασχόλησης. - Ευέλικτη μελέτη σας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσουν από το σπίτι, στην εργασία ή στο εξωτερικό. - Η πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών πηγών, συμπεριλαμβανομένων ειδικά παρασκευασμένα κείμενα για κάθε ενότητα. Η χρήση του διαδικτυακού περιβάλλοντος μάθησης με ένα υψηλό επίπεδο υποστήριξης του προσωπικού. Δομή του μαθήματος Μπορείτε να ολοκληρώσει 8 ενότητες που διδάσκονται. Θα ολοκληρώσει επίσης ένα ανεξάρτητο υπό την εποπτεία της εφαρμοσμένης έρευνας του έργου. Καριέρα και της απασχολησιμότητας Μια πρόσφατη έρευνα απόφοιτος προορισμό αποκάλυψε ότι οι απόφοιτοι από αυτό το πρόγραμμα εργάζονταν ως διευθυντές, διευθυντές προγράμματος, σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και οι διευθυντές ή αναπληρωτές διευθυντές για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Ταμείου του βασιλιά, των τοπικών αρχών, των τραπεζών και τη χρηματοδότηση, Transport for London και Alstom . [-]

Msc επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το εντατικό πρόγραμμα στην πληροφορική παρέχει μια καλή γείωση για την εργασία στη βιομηχανία της πληροφορικής. Όπως και να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της πληροφορικής, θα αποκτήσουν γνώσεις προγραμματισμού και να έχουν την ευκαιρία να ερευνήσει ορισμένες περιοχές της τρέχουσας έρευνας πιο βαθιά. [+]

Αυτό το εντατικό πρόγραμμα στην πληροφορική παρέχει μια καλή γείωση για την εργασία στη βιομηχανία της πληροφορικής. Όπως και να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της πληροφορικής, θα αποκτήσουν γνώσεις προγραμματισμού και να έχουν την ευκαιρία να ερευνήσει ορισμένες περιοχές της τρέχουσας έρευνας πιο βαθιά. Ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που είναι νέοι στην επιστήμη των υπολογιστών. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Σχεδιασμένο για τους αποφοίτους του τα μαθήματα, εκτός από τον υπολογισμό που θα ήθελαν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής. - Επίσης, ιδανικό εάν εργάζεστε στον τομέα της πληροφορικής και θέλουν να επικαιροποιήσουν τις δεξιότητές σας και τοποθετήστε τα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, ενώ απόκτηση τυπικών επαγγελματικών προσόντων. - Πιστοποιημένη ως μερική εκπλήρωση των απαιτήσεων για την Chartered IT Professional (CITP) από την British Computer Society. - Θα έχετε 24ωρη πρόσβαση σε διάφορα εργαστήρια των δικτυωμένων υπολογιστών με μια σειρά από μεταγλωττιστές γλωσσών, βάσεων δεδομένων και άλλες εφαρμογές λογισμικού. Είμαστε συνδεδεμένοι, μέσω του δικτύου SuperJANET, στους υπολογιστές των άλλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων σε Λονδίνο, αλλού στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Καριέρα και της απασχολησιμότητας Οι απόφοιτοι πήγαινε για να σταδιοδρομία στην ανάπτυξη εφαρμογών, ανάπτυξη λογισμικού, τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών, συμβουλών και έρευνας. Εμείς δημοσιεύει τακτικά σχετίζονται με την καριέρα πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας. [-]

MSc επιχειρηματική καινοτομία με διεθνή διαχείρισης της τεχνολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. [+]

Η τεχνολογική αλλαγή και η ψηφιακή οικονομία να αυξήσει νέες οικονομικές και διαχειριστικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Birkbeck είναι ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της έρευνας και εμπνευσμένη διδασκαλία σε επιχειρηματική καινοτομία. Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Το πρόγραμμα προσφέρεται και με εξειδίκευση σε Επιχειρηματικότητα και Διαχείριση Καινοτομίας και E-Business. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Εξειδικευμένες έμφαση στη διεθνή διαχείριση της τεχνολογίας. - Σας βοηθά να επιτύχουν σε ένα... [-]

MSc επιχειρηματική καινοτομία με την επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση της καινοτομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. [+]

Η τεχνολογική αλλαγή και η ψηφιακή οικονομία να αυξήσει νέες οικονομικές και διαχειριστικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Birkbeck είναι ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της έρευνας και εμπνευσμένη διδασκαλία σε επιχειρηματική καινοτομία. Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Το πρόγραμμα προσφέρεται και με εξειδίκευση σε E-Business ή Διεθνής Διοίκηση Τεχνολογίας. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Εξειδικευμένες έμφαση στην επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση της καινοτομίας. - Σας βοηθά να επιτύχουν σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο που απαιτεί νέες δεξιότητες στους τομείς της καινοτομίας, της ψηφιακής οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της παγκοσμιοποίησης. - Σας εξοπλίζει με τις θεωρίες, τις αρχές και τα εργαλεία για την ανάλυση και την αντιμετώπιση θεμάτων της επιχειρηματικής καινοτομίας. - Θα έχετε πρόσβαση σε Moodle, σε απευθείας σύνδεση πόρος εκμάθησης μας, όπου είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες και τα υλικά που σχετίζονται με το πρόγραμμα σπουδών και ενοτήτων. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Birkbeck και e-βιβλιοθήκη, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε βιβλία και άρθρα περιοδικών που απαιτούνται για τις σπουδές σας. Καριέρα και της απασχολησιμότητας Αυτό το πρόγραμμα είναι σημαντικό για εκείνους που φιλοδοξούν να γίνουν διευθυντικά στελέχη, οι αναλυτές των επιχειρήσεων, των βιομηχάνων ή φορείς χάραξης πολιτικής. Σε μια πρόσφατη έρευνα... [-]

MSc επιχειρηματική καινοτομία με το ηλεκτρονικό επιχειρείν

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. [+]

Η τεχνολογική αλλαγή και η ψηφιακή οικονομία να αυξήσει νέες οικονομικές και διαχειριστικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Birkbeck είναι ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της έρευνας και εμπνευσμένη διδασκαλία σε επιχειρηματική καινοτομία. Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Το πρόγραμμα προσφέρεται και με εξειδίκευση σε Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία Διαχείριση, είτε το Διεθνές Διοίκησης Τεχνολογίας. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Εξειδικευμένες έμφαση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. - Σας βοηθά να επιτύχουν σε... [-]

MSc εταιρική διακυβέρνηση και την επιχειρηματική δεοντολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ο κύριος στόχος αυτής της Μάστερ είναι να παρέχει μια εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου για όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν την πολύπλοκη και μεταβαλλόμενες σχέσεις μεταξύ των επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων, τα ενδιαφερόμενα μέρη (μετόχους, τους εργαζομένους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, κ.λπ.) και τις κοινωνίες στις οποίες λειτουργούν. [+]

Ο κύριος στόχος αυτής της Μάστερ είναι να παρέχει μια εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου για όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν την πολύπλοκη και μεταβαλλόμενες σχέσεις μεταξύ των επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων, τα ενδιαφερόμενα μέρη (μετόχους, τους εργαζομένους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, κ.λπ.) και τις κοινωνίες στις οποίες λειτουργούν. Οι οικονομικές και δημοσιονομικές πτυχές των σχέσεων εταιρικής διακυβέρνησης έχουν εδώ και καιρό ανησυχία σε εκείνους που επιχειρηματικές και επενδυτικές κοινότητες, και τα τελευταία χρόνια οι κοινωνικές, πολιτικές και ηθικές πτυχές αυτών των σχέσεων έχει γίνει επίσης μια σημαντική ανησυχία στην κοινή γνώμη. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει και τα δύο αυτά σύνολα των ζητημάτων και να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν κριτικά με τις πολιτικές πτυχές της εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και εκείνων που επιθυμούν να ασχολείται επαγγελματικά με την κατεύθυνση και τη ρύθμιση των επιχειρήσεων και τη διαχείριση ή την κηδεμονία του συνταξιοδοτικά ταμεία και άλλες επενδύσεις. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο 1 χρόνος πλήρους απασχόλησης ή 2 χρόνια με μερική απασχόληση και συνδυάζει μαθημάτων και ανεξάρτητη έρευνα που οδηγεί σε μια διατριβή. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική... [-]

MSc εταιρική ευθύνη και την αειφορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ο MSc Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση, να ερεθίσει την κριτική σκέψη και να εξασκηθείτε εστιασμένες στο πρόβλημα λήψης αποφάσεων σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων που επηρεάζουν τη λειτουργία των σύγχρονων οργανισμών. [+]

Εταιρική υπευθυνότητα και η βιωσιμότητα έχουν γίνει σημαντικά ζητήματα για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών και για τους διαχειριστές που εργάζονται σε αυτά. Ένα ευρύ φάσμα των λόγων στηρίζουν αυτήν την αύξηση σε σημασία, όπως υψηλού προφίλ εταιρικά σκάνδαλα? μια αυξανόμενη ανάγκη να επιδειχθεί υπευθυνότητα, τη διαφάνεια και τη βιωσιμότητα? μια φθίνουσα ανοχή για την εταιρική περίσσεια και ανευθυνότητα? καθώς και την ανάγκη για την προστασία της εταιρικής φήμης και να αναπτύξει την πίστη μάρκα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ο MSc Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση, να ερεθίσει την κριτική σκέψη και να εξασκηθείτε εστιασμένες στο πρόβλημα λήψης αποφάσεων σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων που επηρεάζουν τη λειτουργία των σύγχρονων οργανισμών. Θα είναι προς όφελος εκείνων των ατόμων που είτε έχουν ήδη αποκτήσει μια εκτίμηση της εταιρικής ευθύνης και της βιωσιμότητας μέσω της καριέρας τους και επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω γνώσεις σχετικά με το θέμα αυτό, ή εκείνοι που έχουν περιορισμένη γνώση του αντικειμένου και επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόηση και την εκτίμησή τους από αυτό ή το χρησιμοποιούν τη γνώση που αποκτήσαμε για να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα αυτό. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και... [-]

Msc μαθηματική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το MSc Mathematical Finance της Birkbeck προσφέρει προηγμένη κατάρτιση σε ποσοτικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων η αποτίμηση των τίτλων και η μέτρηση και διαχείριση των κινδύνων χαρτοφυλακίου, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε απασχόληση σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των φορέων ρύθμισης. [+]

Η αγορά της μεταπτυχιακής κατάρτισης στον τομέα της ποσοτικής χρηματοδότησης εξελίσσεται, με μια αλλαγή στο σύνολο δεξιοτήτων που απαιτούν οι εργοδότες. Μπέρκμπεκ MSc Μαθηματικά Οικονομικά Προσφέρει προηγμένη κατάρτιση σε ποσοτικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται σε σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένης κυρίως της αποτίμησης των τίτλων και της μέτρησης και διαχείρισης κινδύνων χαρτοφυλακίου, που σας επιτρέπουν να αναζητήσετε απασχόληση σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των φορέων ρύθμισης. Θα εκπαιδεύεστε στον προγραμματισμό, στις αριθμητικές μεθόδους και στα στατιστικά στοιχεία και θα έχετε μια γείωση στις τεχνικές τιμολόγησης και διαχείρισης κινδύνου. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι η έμφαση στις υπολογιστικές μεθόδους και την εφαρμογή της τιμολόγησης και διαχείρισης κινδύνων τεχνικές που έμαθε. Θα ολοκληρώσετε τις ενότητες προγραμματισμού, αριθμητικών μεθόδων και οικονομικών στατιστικών και πολλά θέματα απεικονίζονται από παραδείγματα υπολογιστών. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό και προκλητικό. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ισχυρή πνευματική ικανότητα και να είναι πρόθυμοι να εργαστούν σκληρά. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει ένα υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκής αυστηρότητας με μια σταθερή γείωση σε πρακτικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Πολλοί από τους φοιτητές μας εργάζονται στον κλάδο των οικονομικών, ο οποίος δημιουργεί μια ζωντανή ατμόσφαιρα στην τάξη και εξασφαλίζει ότι θα σπουδάσετε μαζί με αφοσιωμένους, ενθουσιώδεις φοιτητές με πλούσια εμπειρία. Η διδασκαλία μας ενημερώνεται από τις τελευταίες έρευνες και από τις ανάγκες των εργοδοτών, ώστε να διδάσκονται από ακαδημαϊκούς που είναι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον οικονομικό κόσμο και τα διεθνή οικονομικά. Η διδασκαλία μας είναι γνωστή για την υψηλή της ποιότητα και παρέχουμε ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση σε κυβερνητικά τμήματα και... [-]

Msc οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με εργαλεία και τεχνικές για τη διερεύνηση σημαντικών οικονομικών θεμάτων. Παρέχει μια γείωση σε μαθηματικές και οικονομετρικές τεχνικές, και πηγαίνει για να συζητήσουν τα θεμέλια της μικροοικονομίας και μακροοικονομίας και εφαρμογή τους στα νέα οικονομικά προβλήματα. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με εργαλεία και τεχνικές για τη διερεύνηση σημαντικών οικονομικών θεμάτων. Παρέχει μια γείωση σε μαθηματικές και οικονομετρικές τεχνικές, και πηγαίνει για να συζητήσουν τα θεμέλια της μικροοικονομίας και μακροοικονομίας και εφαρμογή τους στα νέα οικονομικά προβλήματα. Θα μάθουν να εκφράζουν πρωτότυπες ιδέες σε επιστημονικές εργασίες και να τα δοκιμάσουν με τη χρήση των οικονομετρίας. Η μελέτη των οικονομετρία καλύπτει γραμμικές και δυναμικά μοντέλα γραμμικής παλινδρόμησης, μία ευρεία ποικιλία δοκιμασιών υπόθεση και τεχνικών για συστήματα εξισώσεων εκτίμησης. Οι τεχνικές απεικονίζονται με τα οικονομικά παραδείγματα, όπως τα μοντέλα με ορθολογικές προσδοκίες, καθώς και λειτουργίες κατανάλωση, την παραγωγή και τη ζήτηση χρήματος. Οικονομίας και Οικονομικών στο Birkbeck έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη, όχι μόνο για την ποιότητα των ερευνών της, αλλά και για την ποιότητα της εκπαίδευσης του. Οι εργοδότες αναγνωρίζουν την ποιότητα του Birkbeck πτυχιούχων στα οικονομικά και τη χρηματοδότηση. Παίρνουμε φοιτητές οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν και να είναι έτοιμοι να υποστούν τις σκληρές συνθήκες της εκπαίδευσης πρώτης κατηγορίας, είτε μελετούν πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Δομή του μαθήματος Βασικές ενότητες ενίσχυση της οικονομικής θεωρίας με την πρακτική εφαρμογή. Περιλαμβάνουν προκαταρκτικά μαθήματα σε μαθηματικές και στατιστικές τεχνικές, οι οποίες λαμβάνουν χώρα το Σεπτέμβριο και θα πρέπει να περάσει προκειμένου να προχωρήσει το πρόγραμμα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Δίνει μια σταθερή βάση για μια ποικιλία σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και την ακαδημαϊκή κοινότητα. - Σας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσει αποτελεσματικά κατά την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων του... [-]

Msc οικονομική οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με εργαλεία και τεχνικές για τη διερεύνηση σημαντικών οικονομικών θεμάτων. Παρέχει μια διεξοδική γείωση σε μαθηματικές και οικονομετρικές τεχνικές, καθώς και μικροοικονομία, και εξετάζει γιατί οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι επιρρεπείς σε κρίσεις, μελετώντας τα στοιχεία του παρελθόντος και του παρόντος κρίσεις, και μετέπειτα πολιτικές απαντήσεις. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με εργαλεία και τεχνικές για τη διερεύνηση σημαντικών οικονομικών θεμάτων. Παρέχει μια διεξοδική γείωση σε μαθηματικές και οικονομετρικές τεχνικές, καθώς και μικροοικονομία, και εξετάζει γιατί οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι επιρρεπείς σε κρίσεις, μελετώντας τα στοιχεία του παρελθόντος και του παρόντος κρίσεις, και μετέπειτα πολιτικές απαντήσεις. Θα μάθουν να εκφράζουν πρωτότυπες ιδέες σε επιστημονικές εργασίες και να τα δοκιμάσουν με τη χρήση των οικονομετρίας. Η μελέτη των οικονομετρία καλύπτει γραμμικές και δυναμικά μοντέλα γραμμικής παλινδρόμησης, μία ευρεία ποικιλία δοκιμασιών η υπόθεση, και οι τεχνικές για συστήματα εξισώσεων εκτίμησης. Οι τεχνικές απεικονίζονται με τα οικονομικά παραδείγματα, όπως τα μοντέλα με ορθολογικές προσδοκίες, καθώς και λειτουργίες κατανάλωση, την παραγωγή και τη ζήτηση χρήματος. Οικονομίας και Οικονομικών στο Birkbeck έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη, όχι μόνο για την ποιότητα των ερευνών της, αλλά και για την ποιότητα της εκπαίδευσης του. Οι εργοδότες αναγνωρίζουν την ποιότητα του Birkbeck πτυχιούχων στα οικονομικά και τη χρηματοδότηση. Παίρνουμε φοιτητές οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν και να είναι έτοιμοι να υποστούν τις σκληρές συνθήκες της εκπαίδευσης πρώτης κατηγορίας, είτε πρόκειται για σπουδές πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Παρέχει μια στέρεη βάση για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας στην επιχείρηση, την κυβέρνηση και την ακαδημαϊκή κοινότητα. - Σας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση προβλημάτων του είδους που αντιμετωπίζουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τράπεζες και ρυθμιστικά όργανα. - Εξαιρετική φήμη για την ποιότητα της διδασκαλίας μας, την παροχή κατάρτισης για τους εργοδότες,... [-]

MSc οργανωτική συμπεριφορά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ στην οργανωτική συμπεριφορά απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους από άτομα και οργανισμούς. Θα αποκτήσουν μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψυχολογίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς. [+]

Πτυχίο Μάστερ στην οργανωτική συμπεριφορά απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους από άτομα και οργανισμούς. Θα αποκτήσουν μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψυχολογίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς. Ο βαθμός επικεντρώνεται στις συζητήσεις της τρέχουσας έρευνας, με στόχο την ενθάρρυνση να συμμετάσχουν σε κριτική σκέψη και να προβληματιστούν σχετικά με τη θεωρία και την πρακτική. Θα αποκτήσει επίσης βασική εφαρμοσμένη έρευνα δεξιότητες. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Να ενισχυθεί ή να αναπτύξουν την καριέρα σας στον τομέα της διαχείρισης, του ανθρώπινου δυναμικού, την κατάρτιση και την ανάπτυξη ή την παροχή συμβουλών. - Τμήμα της Οργανωτικής Ψυχολογίας μας είναι γνωστή για την ποιότητα της διδασκαλίας και την τεχνογνωσία για την υλοποίηση των προγραμμάτων μερικής απασχόλησης. - Ευέλικτη μελέτη σας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσουν από το σπίτι, στην εργασία ή στο εξωτερικό. - Η πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών πηγών, συμπεριλαμβανομένων ειδικά παρασκευασμένα κείμενα για κάθε ενότητα. Η χρήση του διαδικτυακού περιβάλλοντος μάθησης με ένα υψηλό επίπεδο υποστήριξης του προσωπικού. Δομή του μαθήματος Μπορείτε να ολοκληρώσει 8 ενότητες που διδάσκονται. Θα ολοκληρώσει επίσης ένα ανεξάρτητο υπό την εποπτεία της εφαρμοσμένης έρευνας του έργου. Καριέρα και της απασχολησιμότητας Μια πρόσφατη έρευνα απόφοιτος προορισμό αποκάλυψε ότι οι απόφοιτοι από αυτό το πρόγραμμα εργάζονταν ως διευθυντές, διευθυντές προγράμματος, σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και οι διευθυντές ή αναπληρωτές διευθυντές για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Ταμείου του βασιλιά, των τοπικών αρχών, των τραπεζών και τη χρηματοδότηση, Transport for London και Alstom . [-]

MSc προηγμένες τεχνολογίες υπολογιστικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών των προηγμένων τεχνολογιών πληροφορικής, της επιστήμης των δεδομένων και ανάλυση δεδομένων με έμφαση σε τομείς εμπειρογνωμοσύνης και έρευνας εξειδίκευση στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και Συστημάτων Πληροφόρησης. [+]

Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών των προηγμένων τεχνολογιών πληροφορικής, της επιστήμης των δεδομένων και ανάλυση δεδομένων με έμφαση σε τομείς της τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης της έρευνας στο πλαίσιο του Τμήμα Πληροφορικής και Πληροφοριακά Συστήματα. Ενότητες καλύπτουν state-of-the-art τεχνικές σε τομείς όπως η διαχείριση και ανάλυση των «μεγάλων δεδομένων», ανάπτυξη λογισμικού των πληροφοριακών συστημάτων σε σύννεφο, κινητά και web-based αρχιτεκτονικές και υπολογιστικών μεθόδων για την έξυπνη διαχείριση των πληροφοριών και την ανάλυση. Θα αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις από τις παραπάνω περιοχές, οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιούν στην ανάλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στη χρήση προηγμένων υπολογιστικών τεχνολογιών, την αξιολόγηση και την εφαρμογή των τεχνολογιών και της έρευνας, καθώς και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Σχεδιασμένο για τους φοιτητές που επιθυμούν να προωθήσουν τις γνώσεις τους προηγμένων τεχνολογιών πληροφορικής, της επιστήμης των δεδομένων και ανάλυση δεδομένων. - Μπορεί να εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής ήδη και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις δεξιότητές σας, ή προτίθεται να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα της πληροφορικής ή πτυχίο έρευνας. - Σημαντική κάλυψη των νέων τεχνολογιών και την εξέλιξη της έρευνας σε περιοχές με αυξανόμενη σημασία στον κλάδο της πληροφορικής. - Μπορείτε να επιλέξετε ενότητες σε εξειδικευμένους τομείς που οδηγούν στην απονομή MSc Δεδομένων Analytics, MSc Πληροφορίες και Τεχνολογίες Web ή MSc Intelligent Technologies. - Θα έχετε 24ωρη πρόσβαση σε διάφορα εργαστήρια των δικτυωμένων υπολογιστών με μια σειρά από μεταγλωττιστές γλωσσών, βάσεων δεδομένων και άλλες εφαρμογές λογισμικού. Είμαστε συνδεδεμένοι, μέσω του δικτύου SuperJANET, στους υπολογιστές των... [-]

MSc στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την παροχή συμβουλών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού (ΑΑΔ): μια στρατηγική προσέγγιση για τη διαχείριση ανθρώπων και την οργανωτική ανάπτυξη, με σκοπό την ενίσχυση της μάθησης, τις δεξιότητες, την προσωπική ανάπτυξη και την απόδοση στο χώρο εργασίας. [+]

Αυτό Μάστερ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού (ΑΑΔ): Μια στρατηγική προσέγγιση της διαχείρισης των ανθρώπων και την οργανωτική ανάπτυξη, με σκοπό την ενίσχυση της μάθησης, τις δεξιότητες, την προσωπική ανάπτυξη και την απόδοση στο χώρο εργασίας. Ο σχεδιασμός του προγράμματος αναγνωρίζει ότι οι φραγμοί που χωρίζονται σε ειδικούς τομείς όπως η εκπαίδευση, η ανάπτυξη της διαχείρισης και της οργανωτικής μάθησης εξαφανίζονται, ενώ οι νέες προσεγγίσεις, όπως το ταλέντο και η διαχείριση της γνώσης, κερδίζουν την αύξηση της πρόσφυσης σε δύο ακαδημαϊκά και πρακτικά κοινότητες. Αναγνωρίζει περαιτέρω την ανάγκη για HRD επαγγελματίες, είτε εργάζονται μέσα σε ένα τμήμα HR, ανεξάρτητα, ή μέσα σε ένα οργανισμό παροχής συμβουλών, να αξιολογήσουν κριτικά τη δική τους πρακτική και το σχεδιασμό και να παραδώσει HRD προσεγγίσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός όλο και πιο διαφοροποιημένο εργατικό δυναμικό. Όλες οι μονάδες ενσωματώνουν ακαδημαϊκή προοπτικές με τις προσεγγίσεις που βασίζονται στην πρακτική για ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται σε ανώτερους ρόλους Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Θα κερδίσει την κατανόηση των σχετικών οργανωτική και διοικητική θεωρία, ενώ εξετάζει τις σύγχρονες εξελίξεις στο εσωτερικό της Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού τομέα. Υπάρχει μια ιδιαίτερη έμφαση στη διασφάλιση είστε επίγνωση της σημασίας της δράσης ηθικά και επαγγελματικά με αποδεδειγμένη δέσμευση για την ισότητα των ευκαιριών και της διαφορετικότητας και να εκτιμήσουν τη σημασία της συνεχούς προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Το πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από το Chartered Institute of Personnel και Ανάπτυξης (CIPD). Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; -... [-]

MSc συστημάτων και διαχείρισης πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μέση της σταδιοδρομίας του στα Συστήματα Διαχείρισης και Πληροφοριών είναι σχεδιασμένο για άτομα με πτυχίο στα συστήματα πληροφοριών, τον υπολογισμό και τη διαχείριση? ή εκείνα με εκτεταμένη εμπειρία στη χρήση των συστημάτων πληροφοριών σε οργανισμούς, ή τη διαχείριση της πληροφορικής. [+]

Αυτό το μέσο της σταδιοδρομίας τους Μεταπτυχιακό στα Συστήματα Διαχείρισης και Πληροφοριών είναι σχεδιασμένο για άτομα με πτυχίο στα συστήματα πληροφοριών, τον υπολογισμό και τη διαχείριση? ή εκείνα με εκτεταμένη εμπειρία στη χρήση των συστημάτων πληροφοριών σε οργανισμούς, ή τη διαχείριση της πληροφορικής. Θα βασιστεί στην κατανόηση σας των συστημάτων και τη διαχείριση πληροφοριών, προσφέροντας την ευκαιρία να σπουδάσουν σε προχωρημένο επίπεδο εντός ή σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πληροφοριών διαχείρισης του έργου, την ανάπτυξη και τη διαχείριση της αλλαγής, και υπολογιστές που βασίζονται στην καινοτομία. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα, θα έχουν αποκτήσει μια εις βάθος θεωρητική και πρακτική γνώση στην επιλεγμένη περιοχή των σπουδών τους, η οποία θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει σε: ανάλυση των προβλημάτων? η αξιολόγηση των επιλογών της τεχνολογίας? ανάπτυξη των κατάλληλων λύσεων? και την έρευνα, ή την ανάπτυξη και εξάπλωση των νέων τεχνολογιών που βασίζονται σε πληροφορίες. Αυτοί που κατέχουν το Prince2® Ίδρυμα και Σύμβουλος προσόντα στην διαχείριση του έργου θα κερδίσει πίστωση για προηγούμενη εξωτερική μελέτη τους, ενώ όσοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτό το χρήσιμο εξωτερικής πιστοποίησης. Η χρήση και η διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων σε οργανισμούς τονίζεται. Για εκείνους που εισέρχονται με προσόντα διαχείρισης, μελέτη ανάπτυξη των συστημάτων πληροφοριών και σχετικού υλικού που απαιτείται. PRINCE2® είναι σήμα κατατεθέν και ένα καταχωρημένο κοινοτικό σήμα του Γραφείου Κυβερνητικού ΕμπορίουΚαι είναι εγγεγραμμένη στο Αμερικανικό Γραφείο Πατεντών και Εμπορικών Σημάτων. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Επικεντρώνεται στη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών του έργου. -... [-]

MSc τεχνολογίας των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τις πρακτικές πτυχές της την ανάπτυξη συστημάτων πληροφόρησης, σύγχρονα θέματα διαχείρισης και τον επαγγελματισμό στον τομέα της πληροφορικής. Εάν έχετε ήδη εμπειρία από τη συνεργασία στον κλάδο της τεχνολογίας, το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει ευκαιρίες για διεύρυνση και εμβάθυνση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. [+]

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τις πρακτικές πτυχές της την ανάπτυξη συστημάτων πληροφόρησης, σύγχρονα θέματα διαχείρισης και τον επαγγελματισμό στον τομέα της πληροφορικής. Εάν έχετε ήδη εμπειρία από τη συνεργασία στον κλάδο της τεχνολογίας, το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει ευκαιρίες για διεύρυνση και εμβάθυνση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. Αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία, το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια πλατφόρμα για μια καριέρα στη βιομηχανία της πληροφορικής. Θα αποκτήσουν ένα προηγμένο επίπεδο κατανόησης των υπολογιστών, της πληροφορικής, την ανάπτυξη λογισμικού, και πώς να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν συστήματα λογισμικού. Το πρόγραμμα καλύπτει επίσης τη χρήση των συστημάτων πληροφοριών σε οργανισμούς, καθώς και τη διαχείριση των συστημάτων πληροφορικής και των πληροφοριών. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Παρέχει στους αποφοίτους οι οποίοι έχουν ένα πρώτο πτυχίο σε ένα θέμα, εκτός από τον υπολογισμό με τη γνώση των πληροφοριακών συστημάτων, της πληροφορικής και της διαχείρισης της πληροφορικής. - Αποκτήσουν μια σε βάθος γνώση για την ανάλυση του προβλήματος, η αξιολόγηση των επιλογών της τεχνολογίας, την ανάπτυξη συστημάτων, που βασίζονται στην τεχνολογία οργανωτικές αλλαγές και την καινοτομία που βασίζεται στην τεχνολογία. - Ανάπτυξη θεμέλια για τη συνέχιση σε σε MPhil / διδακτορικό πρόγραμμα στα συστήματα πληροφοριών ή τη διαχείριση της τεχνολογίας. - Θα έχετε 24ωρη πρόσβαση σε διάφορα εργαστήρια των δικτυωμένων υπολογιστών με μια σειρά από μεταγλωττιστές γλωσσών, βάσεων δεδομένων και άλλες εφαρμογές λογισμικού. Είμαστε συνδεδεμένοι, μέσω του δικτύου SuperJANET, στους υπολογιστές των άλλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων σε Λονδίνο, αλλού στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Καριέρα και της απασχολησιμότητας... [-]

Msc χρηματοοικονομικής τεχνικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό Μάστερ στην χρηματοοικονομική μηχανική προσφέρει προηγμένη εκπαίδευση στην ποσοτική δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων κυρίως αποτίμηση των χρεογράφων, καθώς και τη μέτρηση και διαχείριση των κινδύνων του χαρτοφυλακίου. Η κατάρτιση παρέχεται στον προγραμματισμό, αριθμητικές μέθοδοι και οι στατιστικές, και θα σας δοθεί μια γείωση σε τεχνικές τιμολόγησης και διαχείρισης των κινδύνων. [+]

Αυτό Μάστερ στην χρηματοοικονομική μηχανική προσφέρει προηγμένη εκπαίδευση στην ποσοτική δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων κυρίως αποτίμηση των χρεογράφων, καθώς και τη μέτρηση και διαχείριση των κινδύνων του χαρτοφυλακίου. Η κατάρτιση παρέχεται στον προγραμματισμό, αριθμητικές μέθοδοι και οι στατιστικές, και θα σας δοθεί μια γείωση σε τεχνικές τιμολόγησης και διαχείρισης των κινδύνων. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι η έμφαση στις υπολογιστικές μεθόδους και την εφαρμογή της τιμολόγησης και διαχείρισης κινδύνων τεχνικές που έμαθε. Θα ολοκληρώσει ενότητες στον προγραμματισμό, αριθμητικές μέθοδοι και οικονομικές στατιστικές, και όλες οι μονάδες με παραδείγματα υπολογιστή. Οικονομίας και Οικονομικών στο Birkbeck έχουν αποκτήσει μια εξαιρετική φήμη, όχι μόνο για την ποιότητα της έρευνας, αλλά και για την ποιότητα της εκπαίδευσης. Οι εργοδότες αναγνωρίζουν την ποιότητα του Birkbeck πτυχιούχων στα οικονομικά και τη χρηματοδότηση. Παίρνουμε φοιτητές οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν και να είναι έτοιμοι να υποστούν τις σκληρές συνθήκες της εκπαίδευσης πρώτης κατηγορίας, είτε πρόκειται για σπουδές πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Στόχος μας είναι να παράγει αποφοίτους παγκόσμιας κλάσης που έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας σε ένα δύσκολο περιβάλλον μάθησης. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Εξοπλίζει να εργαστεί ως ειδικός αναλυτής ποσοτικά σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή να ολοκληρώσει τη διδακτορική μελέτη της χρηματοοικονομικής τεχνικής. - Εξαιρετική φήμη για την ποιότητα της διδασκαλίας μας, την παροχή κατάρτισης για τους εργοδότες, όπως το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Αγγλίας. - Τμήμα του Birkbeck Οικονομικών, Μαθηματικών και Στατιστικής απολαμβάνει διεθνή φήμη και Οικονομίας και Οικονομικών της Ομάδας Έρευνας βρίσκεται ανάμεσα στις πλέον... [-]

διαχείριση Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει μια ευέλικτη δομή, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε να επικεντρωθεί σε ένα γενικό υπόβαθρο στην επιχείρηση και τη διαχείριση ή να επικεντρωθεί σε έναν ειδικό χώρο. Όποια και να επιλέξετε, το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση σε βασικές πτυχές όσον αφορά τη διαχείριση και αξιοποιεί το Τμήμα τομείς της Διοίκησης της ερευνητικής εμπειρίας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει μια ευέλικτη δομή, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε να επικεντρωθεί σε ένα γενικό υπόβαθρο στην επιχείρηση και τη διαχείριση ή να επικεντρωθεί σε έναν ειδικό χώρο. Όποια και να επιλέξετε, το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση σε βασικές πτυχές όσον αφορά τη διαχείριση και αξιοποιεί το Τμήμα τομείς της Διοίκησης της ερευνητικής εμπειρίας. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Παρέχει μια σταθερή εισαγωγή στα βασικά θέματα στον τομέα της διαχείρισης. - Μια Διαχείρισης MSc διαφέρει από το τυπικό MBA στο ότι καλύπτει λιγότερα μαθήματα, αλλά σε μεγαλύτερο βάθος. Θα μάθετε περισσότερα από απλώς τις τρέχουσες μόδες διαχείρισης και τσιτάτο, θα μάθετε επίσης για τα στοιχεία επί των οποίων οι θεωρίες διαχείρισης που βασίζονται. - Διδάσκονται από μια ομάδα... [-]

διαχείρισης επενδύσεων Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στον επενδύσεων, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ή οποιοδήποτε σε άλλες εργασίες της δημοσιονομικής διαχείρισης που σχετίζονται με, τότε αυτός ο βαθμός θα σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν ποσοτική δεξιότητες ανάλυσης σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναλύσουν κριτικά τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις προτάσεις και εμπειρικές εφαρμογές της εταιρικής χρηματοδότησης. [+]

Πρόκειται για ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που καλύπτει up-to-ημερομηνία θέματα στην εμπειρική χρηματοδότηση. Αν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στον επενδύσεων, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ή οποιοδήποτε σε άλλες εργασίες της δημοσιονομικής διαχείρισης που σχετίζονται με, τότε αυτός ο βαθμός θα σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν ποσοτική δεξιότητες ανάλυσης σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναλύσουν κριτικά τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις προτάσεις και εμπειρικές εφαρμογές της εταιρικής χρηματοδότησης. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Αυτό το πρόγραμμα είναι μέρος του προγράμματος αναγνώρισης πανεπιστημιακών CFA και έχει έναν περιορισμένο αριθμό CFA υποτροφίες. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Παρέχει μια λεπτομερή κατανόηση και εφαρμογές από τους βασικούς τομείς των επενδύσεων και της χρηματοδότησης. - Με την ολοκλήρωση, θα είστε σε θέση... [-]

διαχείριση των ανθρώπινων πόρων Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια κρίσιμη κατανόηση των ανθρώπων και οργανισμών. Επικεντρώνεται σε στρατηγικούς και ατομικό επίπεδο βελτιώσεις, μέσω της εκτίμησης του ρόλου της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων (HRM) σε σύγχρονους οργανισμούς, τα ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη των στρατηγικών στόχων (συμπεριλαμβανομένης της σε διεθνές επίπεδο), οι εργασιακές σχέσεις, και την επιλογή, την παροχή κινήτρων και την ανάπτυξη προσωπικό. [+]

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια κρίσιμη κατανόηση των ανθρώπων και οργανισμών. Επικεντρώνεται σε στρατηγικούς και ατομικό επίπεδο βελτιώσεις, μέσω της εκτίμησης του ρόλου της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων (HRM) σε σύγχρονους οργανισμούς, τα ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη των στρατηγικών στόχων (συμπεριλαμβανομένης της σε διεθνές επίπεδο), οι εργασιακές σχέσεις, και την επιλογή, την παροχή κινήτρων και την ανάπτυξη προσωπικό. Θα αποκτήσει επίσης εφαρμοσμένη έρευνα δεξιότητες. Το πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από το Chartered Institute of Personnel και Ανάπτυξης (CIPD). Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Να ενισχυθεί ή να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία σας σε ανθρώπινο δυναμικό, τη διαχείριση, την κατάρτιση και την ανάπτυξη ή την παροχή συμβουλών. - Να αναπτύξουν κριτική κατανόηση της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, οργανωσιακής συμπεριφοράς και η θεωρία των εργασιακών σχέσεων και την πρακτική. - Επωφεληθείτε από την περίφημη ποιότητα της διδασκαλίας Birkbeck και τεχνογνωσία στην υλοποίηση των προγραμμάτων μερικής απασχόλησης. - Μελέτη με ευέλικτες μεθόδους μάθησης που συνδυάζει πρόσωπο-με-πρόσωπο και την εκμάθηση του δικτύου. - Η πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών πηγών, συμπεριλαμβανομένων ειδικά παρασκευασμένα κείμενα για κάθε ενότητα. Η χρήση του διαδικτυακού περιβάλλοντος μάθησης με ένα υψηλό επίπεδο υποστήριξης του προσωπικού. Δομή του μαθήματος Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 υποχρεωτικά μαθήματα. Θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα 8 ενότητες και μια εποπτευόμενη ανεξάρτητη εφαρμοσμένη έρευνα του έργου. Οι ερευνητικές μέθοδοι και οι δεξιότητες ενσωματωθούν σε όλο το πρόγραμμα. Καριέρα και της απασχολησιμότητας Οι απόφοιτοι πάει για να αναπτύξουν ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα... [-]

επικοινωνίες μάρκετινγκ Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

[+]

Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Marketing. - Θα έχετε πρόσβαση σε Moodle, σε απευθείας σύνδεση πόρος εκμάθησης μας, όπου είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες και τα υλικά που σχετίζονται με το πρόγραμμα σπουδών και ενοτήτων. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Birkbeck και e-βιβλιοθήκη, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε βιβλία και άρθρα περιοδικών που απαιτούνται για τις σπουδές σας. Καριέρα και της απασχολησιμότητας [-]

λογιστική MSc και χρηματοοικονομική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό είναι ένα γενικού MSc και θα είναι σχετικό με εκείνους που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής και εκείνων που απαιτούν άριστη γνώση της λογιστικής ως κάτοχοι του προϋπολογισμού. Επιδιώκουμε οι μαθητές από διάφορες περιοχές των επιχειρήσεων / διαχείριση, τη λογιστική και τη χρηματοδότηση, ή εκείνοι με μια ποσοτική φόντο. [+]

Αυτό είναι ένα γενικού MSc και θα είναι σχετικό με εκείνους που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής και εκείνων που απαιτούν άριστη γνώση της λογιστικής ως κάτοχοι του προϋπολογισμού. Επιδιώκουμε οι μαθητές από διάφορες περιοχές των επιχειρήσεων / διαχείριση, τη λογιστική και τη χρηματοδότηση, ή εκείνοι με μια ποσοτική φόντο. Παίρνουμε μια πραγματικά διεπιστημονική προσέγγιση του θέματος, το οποίο σας προσφέρει ένα καινοτόμο τρόπο εκμάθησης για θέματα που δεν μπορούν να pigeonholed σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Επειδή οι μαθητές μας προέρχονται από μια τέτοια ποικιλία των υποβάθρων και κυμαίνονται σε ηλικία και εμπειρία, θα βρείτε συζητήσεις μας τάξη μια τόνωση αρένα στην οποία να διερευνήσει νέες ιδέες και θέματα. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Παρέχει μια λεπτομερή κατανόηση... [-]

μάρκετινγκ Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα πρέπει να εισαχθεί στο ίδρυμα του μάρκετινγκ, τη θεωρητική θεμελίωση, τα μείγματα μάρκετινγκ, καθώς και τα τρέχοντα ζητήματα και τις μελλοντικές τάσεις του μάρκετινγκ. [+]

Το μάρκετινγκ είναι η διαδικασία με την οποία οι εταιρείες καθορίζουν ποια προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να είναι ενδιαφέρον για τους πελάτες, καθώς και η στρατηγική για χρήση σε πωλήσεις, τις επικοινωνίες και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Σε αυτό το πρόγραμμα, θα πρέπει να εισαχθεί στο ίδρυμα του μάρκετινγκ, τη θεωρητική θεμελίωση, τα μείγματα μάρκετινγκ, καθώς και τα τρέχοντα ζητήματα και τις μελλοντικές τάσεις του μάρκετινγκ. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σειρά σχετικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των branding, διαχείριση πελατειακών σχέσεων, e-marketing και πράσινο μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα σπουδών είναι μέχρι σήμερα, διανοητικά εμπνέει και σχετικές. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές όλων των ηλικιών και των υποβάθρων μια ευκαιρία να σπουδάσουν είτε με μερική ή πλήρη απασχόληση στο τμήμα μας και να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσόντα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου στο μάρκετινγκ, την προσέλκυση υψηλής ποιότητας, με υψηλά κίνητρα φοιτητές από όλο τον κόσμο. - Παρέχει μια ολοκληρωμένη... [-]

Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα της βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδυάζοντας ειδικός διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική του αθλητισμού διαχείρισης και της οικονομίας με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και ερευνητικές μεθόδους. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα της βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδυάζοντας ειδικός διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική του αθλητισμού διαχείρισης και της οικονομίας με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και ερευνητικές μεθόδους. Καλύπτει αρκετούς βασικούς τομείς, όπως η διακυβέρνηση και ρυθμιστικές, με έμφαση στον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση της διαχείρισης, διακυβέρνησης και τα ρυθμιστικά ζητήματα εντός της επιχείρησης του αθλητισμού. Είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες των στελεχών μέσα σε μια ποικιλία των αθλητικών οργανώσεων, όπως η επαγγελματική αθλητικά σωματεία, φορείς διοίκησης, οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα μέλη των οργανώσεων των φιλάθλων, και αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες στον τομέα της αναψυχής, καθώς και τα άτομα με ένα γενικό ενδιαφέρον για τις βιομηχανίες του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης. Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου. Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής. Εμείς προσφέρουμε στους... [-]

συμβουλών σε θέματα διαχείρισης MSc και οργανωτικές αλλαγές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα συνδυάζει θεωρία και πρακτική συμβουλών σε θέματα διαχείρισης από την άποψη των οργανωτικών και των στρατηγικών αλλαγών. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες για να λειτουργήσει ως μια επιτυχημένη σύμβουλος. [+]

βαθμό από το βράδυ της μελέτης Αυτό το μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα συνδυάζει θεωρία και πρακτική συμβουλών σε θέματα διαχείρισης από την άποψη των οργανωτικών και των στρατηγικών αλλαγών. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες για να λειτουργήσει ως μια επιτυχημένη σύμβουλος. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από τη σκοπιά των εν ενεργεία συμβούλους και παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό της τελευταίας θεωρητικής σκέψης σχετικά με τη στρατηγική διαχείριση με πρακτικές ιδέες σε επιτυχημένες οργανωτικές αλλαγές. Θα μάθετε να εφαρμόσει τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα συμβούλων διαχείρισης. Το πρόγραμμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να θέσει τις γνώσεις σας, στρατηγική σκέψη και τη φαντασία να συνεργαστεί με άλλους ταλαντούχους ανθρώπους σε ένα υποστηρικτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και την ενεργό εμπλοκή στη διαδικασία της μάθησης. Αυτό το πρόγραμμα θα είναι επωφελής για: έμπειρους συμβούλους και επαγγελματίες αλλαγή που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον? εκείνους που αρχίζουν τη σταδιοδρομία συμβούλων που επιθυμούν να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να αναπτύξουν το δικό τους στυλ διαβούλευση? και επαγγελματίες, εμπειρογνώμονες του κλάδου ή στελέχη στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, οι οποίοι θέλουν να τη μετάβαση σε συμβουλευτικές ή να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις συμβουλών για την ενίσχυση σημερινό ρόλο και τις επιδόσεις τους. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Παροχή υπηρεσιών συμβούλου διαχείρισης είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επαγγέλματα, και διαβούλευση με τις... [-]

τεχνολογίες μάθησης MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό Μάστερ στον τομέα των τεχνολογιών μάθησης παρέχει την τεχνική και παιδαγωγικές γνώσεις που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση των τεχνολογιών της μάθησης από τη σκοπιά της state-of-the-art τεχνητή νοημοσύνη και την επιστήμη των υπολογιστών τεχνικές, θεωρία μάθησης και τη διδακτική πρακτική. [+]

Αυτό Μάστερ στον τομέα των τεχνολογιών μάθησης παρέχει την τεχνική και παιδαγωγικές γνώσεις που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση των τεχνολογιών της μάθησης από τη σκοπιά της state-of-the-art τεχνητή νοημοσύνη και την επιστήμη των υπολογιστών τεχνικές, θεωρία μάθησης και τη διδακτική πρακτική. Αναπτύσσει ένα γερό θεμέλιο για την είσοδο σε μια σταδιοδρομία στον τομέα των τεχνολογιών μάθησης ή σε ερευνητικό επίπεδο για το θέμα. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Παρέχει ακαδημαϊκή γείωση για το επάγγελμα της μάθησης τεχνολόγος. - Διδάσκονται από ανώτερους ακαδημαϊκούς από 2 τμήματα παγκόσμιας κλάσης στο Birkbeck και του Ινστιτούτου Education.You θα έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και στα δύο όργανα. - Διακριτικός σε δίκλινο εστίασή της στην επιστήμη των υπολογιστών και τη θεωρία μάθησης που μαζί στηρίζουν τη βέλτιστη ανάπτυξη των τεχνολογιών μάθησης. - Θα έχετε 24ωρη πρόσβαση σε διάφορα εργαστήρια των δικτυωμένων υπολογιστών με μια σειρά από μεταγλωττιστές γλωσσών, βάσεων δεδομένων και άλλες εφαρμογές λογισμικού. Είμαστε συνδεδεμένοι, μέσω του δικτύου SuperJANET, στους υπολογιστές των άλλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στο Λονδίνο, σε άλλα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, όσο και στο εξωτερικό. Καριέρα και της απασχολησιμότητας Σχεδιασμός, ανάπτυξη, εγκατάσταση και αξιολόγηση των τεχνολογιών μάθησης, είτε στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα. [-]

χρηματοδότηση Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Φοιτητές για το Birkbeck MSc Finance ληφθεί εξαιρετική ειδική εκπαίδευση στην χρηματοοικονομική επιστήμη, συμπεριλαμβανομένης της βασικής θεωρίας χαρτοφυλακίου, χρηματοδότηση επιχειρήσεων και ανώτερα θεωρητικά τιμολόγησης που εφαρμόζονται στα παράγωγα και τις αγορές κρατικών ομολόγων. [+]

Εξειδικευμένες γνώσεις της χρηματοδότησης εκτιμάται όλο και περισσότερο σε εμπορικές επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Φοιτητές για το Birkbeck MSc Finance ληφθεί εξαιρετική ειδική εκπαίδευση στην χρηματοοικονομική επιστήμη, συμπεριλαμβανομένης της βασικής θεωρίας χαρτοφυλακίου, χρηματοδότηση επιχειρήσεων και ανώτερα θεωρητικά τιμολόγησης που εφαρμόζονται στα παράγωγα και τις αγορές κρατικών ομολόγων. Μπορούν επίσης να μάθουν τις τελευταίες οικονομετρίας και αριθμητικές δεξιότητες ανάλυσης που είναι σημαντικές στην αγορά. Το μάθημα είναι απαιτητικό και δύσκολο? οι αιτούντες θα πρέπει να έχουν ισχυρή πνευματική ικανότητα και θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά. Ο Προγράμματα MSc Finance στο Birkbeck αντικατοπτρίζουν τη μακροχρόνια εμπειρία σε τεχνολογίες αιχμής, έρευνα υπό την ηγεσία, το βράδυ της διδασκαλίας στο Birkbeck. Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck; - Συνδυάζει ένα υψηλό επίπεδο των ακαδημαϊκών αυστηρότητα με μια σταθερή βάση για την πρακτική δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. - Πολλοί από τους μαθητές μας εργάζονται στον τομέα της χρηματοδότησης, η οποία δημιουργεί μια ζωντανή ατμόσφαιρα. - Εξαιρετική φήμη για την ποιότητα της διδασκαλίας μας, την παροχή κατάρτισης για τους εργοδότες, όπως το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Αγγλίας. - Τα Οικονομικά, Μαθηματικά και Στατιστική τμήμα απολαμβάνει διεθνή φήμη και βρίσκεται ανάμεσα στις πλέον προηγμένες ερευνητικές ομάδες στη χώρα. Δομή του μαθήματος Όλοι οι μαθητές λαμβάνουν 4 υποχρεωτικά μαθήματα. Μπορείτε να αποφασίσετε να πάρετε το MSc Finance ή να επιλέξουν να ειδικεύονται επιλέγοντας μία από τις ακόλουθες κατευθύνσεις: MSc Finance και Εμπορευμάτων Το MSc Οικονομικών και Εμπορευμάτων οδός παρέχει μια ανάλυση των ιδιαιτεροτήτων των αγορών αγαθών και πώς διαφέρουν... [-]

Βίντεο

Living in London. Birkbeck International

Orientation Week - International Students

Introduction to the School of Business, Economics and Informatics

International Students

Study Support

Επικοινωνία

Birkbeck, University of London

Διεύθυνση Malet Street
London WC1E 7HX United Kingdom
Ιστοσελίδα http://www.bbk.ac.uk/
Τηλέφωνο +44 20 7631 6000