Birkbeck, University of London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Birkbeck είναι ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα παγκόσμιας κλάσης, ένα ζωντανό κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας και ο μοναδικός ειδικός πάροχος του βρετανικού τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ιστορία του Birkbeck

Το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου 1823, γύρω στα 2000 άτομα συρρέουν στην Crown and Anchor Tavern on the Strand για να γίνουν μάρτυρες του Δρ George Birkbeck και των υποστηρικτών του, όπως ο Jeremy Bentham, ο βουλευτής JC Hobhouse και ο βουλευτής Brougham, συζητούν την εκπαίδευση για τους εργάτες του Λονδίνου . Από αυτό αυξήθηκε το Ινστιτούτο Μηχανικών του Λονδίνου, αφιερωμένο στην εκπαίδευση των εργαζομένων, που δημιουργήθηκε επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου στην ίδια τοποθεσία.

Αυτό το ίδρυμα σήμαινε ότι για πρώτη φορά τεχνίτες και τεχνίτες θα μπορούσαν να μάθουν για την επιστήμη, την τέχνη και την οικονομία - μια τόσο αμφιλεγόμενη αντίληψη ότι ο Δρ Birkbeck κατηγορήθηκε ότι «διασκορπίζει τους σπόρους του κακού». Αδιαμφισβήτητα, ο Δρ Birkbeck κάλεσε τους υποστηρικτές του να δράσουν: «Τώρα είναι η ώρα για τα καθολικά οφέλη από τις ευλογίες της γνώσης». Πολλοί δωρητές ήταν πεπεισμένοι από τη σημαντική αποστολή και συγκεντρώθηκαν αρκετά χρήματα για να ανοίξει το Κολέγιο και να προωθηθεί ένα νέο ριζοσπαστικό όραμα. Επτά χρόνια αργότερα, το θεσμικό όργανο έλαβε ένα ακόμα ριζοσπαστικό βήμα, καθιστώντας το ένα από τα πρώτα κολλέγια που δέχτηκε γυναίκες ως σπουδαστές.

Μέχρι το 1858, η Birkbeck ήταν η πρώτη επιλογή για φοιτητές που ήθελαν μια πανεπιστημιακή εκπαίδευση αλλά που δεν είχαν την πολυτέλεια να σπουδάσουν με πλήρη απασχόληση. Ο ρόλος αυτός διαμορφώθηκε το 1920, όταν ο Birkbeck έγινε επίσημα μέρος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Δήλωση αποστολής

Οι κύριοι στόχοι του Birkbeck είναι:

 • Παροχή μαθημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μερικής απασχόλησης που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες των ενηλίκων. ιδίως εκείνων που ζουν ή εργάζονται στην περιοχή του Λονδίνου.
 • Ενεργοποιήστε τους μαθητές ενηλίκων από διαφορετικά κοινωνικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα για να συμμετάσχετε στα μαθήματα μας.
 • Διατηρήστε και αναπτύξτε την αριστεία στην έρευνα και προσφέρετε την υψηλότερη ποιότητα στην έρευνα σε όλους τους τομείς.
 • Να διατεθούν τα αποτελέσματα της έρευνας και η εμπειρογνωμοσύνη που αποκτήθηκε μέσω της διδασκαλίας, της δημοσίευσης, των εταιρικών σχέσεων με άλλους οργανισμούς και της προώθησης του πολιτικού και δημόσιου διαλόγου.

Οι κύριοι υποστηρικτικοί στόχοι είναι:

 • Προσφέρετε στους σπουδαστές μας ένα ολοκληρωμένο φάσμα ευέλικτων μαθημάτων με γνώμονα την έρευνα σε όλα τα επίπεδα παροχής.
 • Επίτευξη και διατήρηση ισχυρών ερευνητικών πολιτισμών για την υποστήριξη της διεπιστημονικής εργασίας σε κάθε σχολείο και σχολή.
 • Εξασφαλίστε ότι το Κολλέγιο παρέχει ένα περιβάλλον εργασίας και μάθησης για τους σπουδαστές και το προσωπικό του έτσι ώστε όλοι να μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους.
 • Ανάπτυξη της ικανότητας της Ακαδημίας να ανταποκρίνεται γρήγορα στις νέες και μεταβαλλόμενες ευκαιρίες στην ανώτερη και την περαιτέρω εκπαίδευση.
 • Ανάπτυξη βιώσιμων εταιρικών σχέσεων εντός και εκτός του Λονδίνου.

Φιλανθρωπική κατάσταση

Το Birkbeck, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, αποτελεί απαλλαγμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα σύμφωνα με τους νόμους περί φιλανθρωπικών οργανώσεων. Σύμφωνα με το Charity Act 2011, τα πανεπιστήμια εποπτεύονται από το Συμβούλιο Χρηματοδότησης της Ανώτατης Εκπαίδευσης για την Αγγλία (HEFCE) ως κύριος ρυθμιστικός φορέας, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την εξασφάλιση της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων των Πανεπιστημίων από το φιλανθρωπικό δίκαιο.

Διεθνείς συνεργασίες

Η Birkbeck είναι περήφανη που έχει μια σειρά στρατηγικά σημαντικών εταιρικών σχέσεων με μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Όλες οι διεθνείς συνεργασίες της Birkbeck έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και την προώθηση της κατάρτισης του ακαδημαϊκού προσωπικού, ενώ έχουν συμφωνηθεί συμφωνίες προόδου για να επιτρέψουν στους φοιτητές του εξωτερικού να συνδυάσουν τις σπουδές τους με πτυχίο στο Birkbeck.

 • SWUFE
 • DUFE
 • ΚΟΜΜΑΤΙ
 • Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο
 • Χονγκ Κονγκ Πανεπιστήμιο Shue Yan

Η Birkbeck έχει επίσης συμφωνίες με τα ακόλουθα παγκόσμια πανεπιστήμια:

 • Βορειοδυτικό Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο, Xian
 • Πανεπιστήμιο Κολούμπια
 • Το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο Goias
 • Το κρατικό πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο
 • Πανεπιστήμιο Villanova
 • Πανεπιστήμιο της Πρετόρια

Διακυβέρνηση

Οι δομές διακυβέρνησης του Birkbeck εξασφαλίζουν ότι έχει αποτελεσματική στρατηγική ηγεσία και εκτελεστική διοίκηση για να εκπληρώσει την αποστολή του ως ηγετικό ερευνητικό και βραδινό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

 • Διοικητές: Το Διοικητικό Σώμα, το οποίο αναφέρεται στο Διοικητικό Συμβούλιο ως Διοικητές, είναι συλλογικά υπεύθυνο για την επίβλεψη όλων των δραστηριοτήτων του Birkbeck.
 • Επιτροπές: Οι διοικητές και η διοίκηση του Κολλεγίου υποστηρίζονται από διάφορες επιτροπές. Ο ρόλος τους είναι να εποπτεύουν και να παρέχουν συμβουλές σχετικά με συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να ασκούν εξουσίες που τους ανατίθενται από το Διοικητικό Σώμα.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc Computing για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Το MSc Computing για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες παρέχει ένα εντατικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πτυχιούχους της επιστήμης των υπολογιστών ή απόφοιτοι των σχετικών θεμάτων με ένα σημαντικό ποσό του προγραμματισμού που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. [+]

Ο MSc Computing για τις Οικονομικές Υπηρεσίες παρέχει ένα εντατικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πτυχιούχους της επιστήμης των υπολογιστών ή απόφοιτοι των σχετικών θεμάτων με ένα σημαντικό ποσό του προγραμματισμού που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Όπως και να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση του αντικειμένου, θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες και να έχουν την ευκαιρία να ερευνήσει ορισμένες περιοχές της τρέχουσας έρευνας πιο βαθιά.... [-]


MSc in Mathematical Finance

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

[+]

Θα ολοκληρώσετε τις ενότητες προγραμματισμού, αριθμητικών μεθόδων και οικονομικών στατιστικών και πολλά θέματα απεικονίζονται από παραδείγματα υπολογιστών.

[-]

MSc αθλητισμό μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους για μάρκετινγκ, και πώς εφαρμόζεται στην βιομηχανία του αθλητισμού. Παρέχει μια περιεκτική εισαγωγή σε μια σειρά από γενικά ζητήματα μάρκετινγκ και εξετάζει πώς οι αρχές και οι διαδικασίες του μάρκετινγκ εφαρμόζονται στην βιομηχανία του αθλητισμού. [+]

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους για μάρκετινγκ, και πώς εφαρμόζεται στην βιομηχανία του αθλητισμού. Παρέχει μια περιεκτική εισαγωγή σε μια σειρά από γενικά ζητήματα μάρκετινγκ και εξετάζει πώς οι αρχές και οι διαδικασίες του μάρκετινγκ εφαρμόζονται στην βιομηχανία του αθλητισμού.

Το πρόγραμμα είναι ιδανική για τις ανάγκες των στελεχών μέσα σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους και οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι αξιωματικοί του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού ρυθμιστικά όργανα, καθώς και τα άτομα με γενικό ενδιαφέρον για το άθλημα, το ποδόσφαιρο και τις βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης.... [-]


MSc γνωστικής λειτουργίας και υπολογισμός

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό μελετά τις γνωστικές διαδικασίες και αναπαραστάσεις που διέπουν την ανθρώπινη σκέψη, τη γνώση και τη συμπεριφορά. Ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και μεθοδολογιών με την παραδοχή ότι η βασική ανθρώπινη νόηση είναι μια υπολογιστική διαδικασία, που εφαρμόζεται σε νευρική υλικό. [+]

Αυτό το μεταπτυχιακό μελετά τις γνωστικές διαδικασίες και αναπαραστάσεις που διέπουν την ανθρώπινη σκέψη, τη γνώση και τη συμπεριφορά. Ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και μεθοδολογιών με την παραδοχή ότι η βασική ανθρώπινη νόηση είναι μια υπολογιστική διαδικασία, που εφαρμόζεται σε νευρική υλικό.

Βασικά θέματα περιλαμβάνουν: η φύση της υπολογιστικής εξήγηση? γενικές αρχές της γνωστικής? μεθοδολογία της υπολογιστικής μοντελοποίησης? θεωρίες της γνωστικής αρχιτεκτονικής? Συστήματα σύμβολο? συνδεσμισμός? νευρωνικής υπολογιστικής? και περιπτωσιολογικές μελέτες σε υπολογιστική γνωστικών μοντέλων.... [-]


MSc διαχείριση της σταδιοδρομίας και καθοδήγηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ στη διαχείριση της σταδιοδρομίας και προπόνηση συνδυάζει μια σε βάθος μελέτη της διαχείρισης της σταδιοδρομίας, την παροχή συμβουλών και καθοδήγηση με την πρακτική κατάρτιση σε δεξιότητες προπόνηση σταδιοδρομία, την ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων και την ακαδημαϊκή μελέτη της συμπεριφοράς κατά την εργασία. [+]

Αυτό Μάστερ στη διαχείριση της σταδιοδρομίας και καθοδήγηση συνδυάζει μια σε βάθος μελέτη της διαχείρισης της σταδιοδρομίας, την παροχή συμβουλών και καθοδήγηση με την πρακτική κατάρτιση σε δεξιότητες coaching καριέρα, η ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων και η ακαδημαϊκή μελέτη της συμπεριφοράς κατά την εργασία. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους προπονητές, τους συμβούλους και τους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού να εργάζεται με ομάδες και άτομα σε σχεσιακή βάθος σε οργανισμούς. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιολογήσουν κριτικά τη θεωρία, την έρευνα και την πρακτική σε αυτούς τους τομείς.... [-]


MSc διαχείριση του αθλητισμού και η επιχείρηση του ποδοσφαίρου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα της βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδυάζοντας ειδικός διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική του αθλητισμού διαχείρισης και της οικονομίας με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και ερευνητικές μεθόδους. Καλύπτει αρκετούς βασικούς τομείς, όπως η διακυβέρνηση και ρυθμιστικές, με έμφαση στον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα της βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδυάζοντας ειδικός διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική του αθλητισμού διαχείρισης και της οικονομίας με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και ερευνητικές μεθόδους. Καλύπτει αρκετούς βασικούς τομείς, όπως η διακυβέρνηση και ρυθμιστικές, με έμφαση στον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού.... [-]


MSc διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, με την παροχή εξειδικευμένων διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική της διαχείρισης του αθλητισμού και της εμπορίας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, με την παροχή εξειδικευμένων διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική της διαχείρισης του αθλητισμού και της εμπορίας.

Θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση της διαχείρισης, διακυβέρνησης και τα ρυθμιστικά ζητήματα εντός της επιχείρησης του αθλητισμού. Παρέχει επίσης την κατανόηση της σημασίας του μάρκετινγκ για τις αθλητικές διοργανώσεις.... [-]


MSc διαχείριση χρηματοοικονομικού κινδύνου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ο MSc Διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη ζήτηση από το χρηματοπιστωτικό τομέα για τα άτομα με εμπειρία στον τομέα αυτό. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό και δύσκολο. [+]

Στον απόηχο των πρόσφατων οικονομικών κρίσεων, μια καλύτερη κατανόηση της οικονομικής διαχείρισης του κινδύνου θα παίξει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Ο MSc Διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη ζήτηση από το χρηματοπιστωτικό τομέα για τα άτομα με εμπειρία στον τομέα αυτό. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό και δύσκολο. Πρόθεσή της είναι να σας εξοπλίσει με το ευρύ φάσμα των στατιστικών και μαθηματικών εργαλείων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των πρακτικών προβλημάτων του πραγματικού κόσμου στην οικονομική διαχείριση του κινδύνου.... [-]


Msc διεθνή διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης με πολυεθνικές εταιρείες ή εταιρείες που ασχολούνται με τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες? και να προχωρήσει, εάν είναι επιθυμητό, ​​σε ένα από τα πτυχιακά προγράμματα έρευνας Birkbeck του. [+]

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης με πολυεθνικές εταιρείες ή εταιρείες που ασχολούνται με τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες? και να προχωρήσει, εάν είναι επιθυμητό, ​​σε ένα από τα πτυχιακά προγράμματα έρευνας Birkbeck του.

Προωθεί την ανάπτυξη μιας ευρείας βάσης γνώσεων και τεχνογνωσίας στους ακόλουθους τομείς:... [-]


Msc διεθνούς μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει μια υψηλού επιπέδου, συνολική και αυστηρή κατανόηση της σημασίας του διεθνούς μάρκετινγκ, που σας επιτρέπει να αναπτύξουν τις ιδέες στο μάρκετινγκ λήψης αποφάσεων σε ένα παγκόσμιο πολιτισμικό πλαίσιο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει μια υψηλού επιπέδου, συνολική και αυστηρή κατανόηση της σημασίας του διεθνούς μάρκετινγκ, που σας επιτρέπει να αναπτύξουν τις ιδέες στο μάρκετινγκ λήψης αποφάσεων σε ένα παγκόσμιο πολιτισμικό πλαίσιο. Το πρόγραμμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνδέσει τη θεωρία και την πρακτική, να εντοπίζουν ηθική πρακτική, και να συμμετάσχουν σε κριτική σκέψη και εστιασμένες στο πρόβλημα λήψης αποφάσεων που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα γενικό διεθνές επιχειρηματικό σκηνικό.... [-]


MSc διεθνών επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση των βασικών θεμάτων σε διεθνείς επιχειρήσεις και τη διαχείριση, με ιδιαίτερη έμφαση στο πώς οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να διεθνοποιήσουν και να αναπτύξουν αποτελεσματικές διεθνείς επιχειρηματικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση των απειλών και των ευκαιριών των επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση των βασικών θεμάτων σε διεθνείς επιχειρήσεις και τη διαχείριση, με ιδιαίτερη έμφαση στο πώς οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να διεθνοποιήσουν και να αναπτύξουν αποτελεσματικές διεθνείς επιχειρηματικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση των απειλών και των ευκαιριών των επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά.... [-]


MSc διεθνών επιχειρήσεων και την ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους που είναι ή επιθυμούν να είναι, που απασχολούνται σε σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες, μη-κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς ή ιδιωτικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με, ή σχετίζονται με, διεθνών επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη. Παρέχει επίσης μια βάση για όσους επιθυμούν να αναλάβει την διδακτορική έρευνα στις διεθνείς επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. [+]

Ο ρυθμός της παγκοσμιοποίησης των εθνικών οικονομιών έχει επιταχυνθεί τα τελευταία χρόνια, και αυτό έχει οδηγήσει σε μια πιο δυναμική σχέση μεταξύ των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους που είναι ή επιθυμούν να είναι, που απασχολούνται σε σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες, μη-κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς ή ιδιωτικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με, ή σχετίζονται με, διεθνών επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη. Παρέχει επίσης μια βάση για όσους επιθυμούν να αναλάβει την διδακτορική έρευνα στις διεθνείς επιχειρήσεις και την ανάπτυξη.... [-]


MSc επαγγελματικής ψυχολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους από άτομα και οργανισμούς. Θα αποκτήσουν μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψυχολογίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς. [+]

Αυτό Μάστερ απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους από άτομα και οργανισμούς.

Θα αποκτήσουν μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψυχολογίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς.

Ο βαθμός επικεντρώνεται στις συζητήσεις της τρέχουσας έρευνας, με στόχο την ενθάρρυνση να συμμετάσχουν σε κριτική σκέψη και να προβληματιστούν σχετικά με τη θεωρία και την πρακτική. Θα αποκτήσει επίσης βασική εφαρμοσμένη έρευνα δεξιότητες.... [-]


Msc επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το εντατικό πρόγραμμα στην πληροφορική παρέχει μια καλή γείωση για την εργασία στη βιομηχανία της πληροφορικής. Όπως και να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της πληροφορικής, θα αποκτήσουν γνώσεις προγραμματισμού και να έχουν την ευκαιρία να ερευνήσει ορισμένες περιοχές της τρέχουσας έρευνας πιο βαθιά. [+]

Αυτό το εντατικό πρόγραμμα στην πληροφορική παρέχει μια καλή γείωση για την εργασία στη βιομηχανία της πληροφορικής. Όπως και να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της πληροφορικής, θα αποκτήσουν γνώσεις προγραμματισμού και να έχουν την ευκαιρία να ερευνήσει ορισμένες περιοχές της τρέχουσας έρευνας πιο βαθιά. Ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που είναι νέοι στην επιστήμη των υπολογιστών.... [-]


MSc επιχειρηματική καινοτομία με διεθνή διαχείρισης της τεχνολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. [+]

Η τεχνολογική αλλαγή και η ψηφιακή οικονομία να αυξήσει νέες οικονομικές και διαχειριστικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Birkbeck είναι ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της έρευνας και εμπνευσμένη διδασκαλία σε επιχειρηματική καινοτομία.

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.... [-]


MSc επιχειρηματική καινοτομία με την επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση της καινοτομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. [+]

Η τεχνολογική αλλαγή και η ψηφιακή οικονομία να αυξήσει νέες οικονομικές και διαχειριστικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Birkbeck είναι ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της έρευνας και εμπνευσμένη διδασκαλία σε επιχειρηματική καινοτομία.

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.... [-]


MSc επιχειρηματική καινοτομία με το ηλεκτρονικό επιχειρείν

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. [+]

Η τεχνολογική αλλαγή και η ψηφιακή οικονομία να αυξήσει νέες οικονομικές και διαχειριστικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Birkbeck είναι ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της έρευνας και εμπνευσμένη διδασκαλία σε επιχειρηματική καινοτομία.

Αυτό το μεταπτυχιακό στην επιχειρηματική καινοτομία έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους που επιθυμούν να αναπτυχθεί μια εις βάθος κατανόηση της σημασίας της καινοτομίας για την αναθεώρηση της διαχείρισης, την επιχειρηματική στρατηγική, εταιρικά περιουσιακά στοιχεία, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ιδρύματα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και την παγκοσμιοποίηση σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.... [-]


MSc εταιρική διακυβέρνηση και την επιχειρηματική δεοντολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ο κύριος στόχος αυτής της Μάστερ είναι να παρέχει μια εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου για όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν την πολύπλοκη και μεταβαλλόμενες σχέσεις μεταξύ των επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων, τα ενδιαφερόμενα μέρη (μετόχους, τους εργαζομένους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, κ.λπ.) και τις κοινωνίες στις οποίες λειτουργούν. [+]

Ο κύριος στόχος αυτής της Μάστερ είναι να παρέχει μια εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου για όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν την πολύπλοκη και μεταβαλλόμενες σχέσεις μεταξύ των επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων, τα ενδιαφερόμενα μέρη (μετόχους, τους εργαζομένους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, κ.λπ.) και τις κοινωνίες στις οποίες λειτουργούν.

Οι οικονομικές και δημοσιονομικές πτυχές των σχέσεων εταιρικής διακυβέρνησης έχουν εδώ και καιρό ανησυχία σε εκείνους που επιχειρηματικές και επενδυτικές κοινότητες, και τα τελευταία χρόνια οι κοινωνικές, πολιτικές και ηθικές πτυχές αυτών των σχέσεων έχει γίνει επίσης μια σημαντική ανησυχία στην κοινή γνώμη. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει και τα δύο αυτά σύνολα των ζητημάτων και να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν κριτικά με τις πολιτικές πτυχές της εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και εκείνων που επιθυμούν να ασχολείται επαγγελματικά με την κατεύθυνση και τη ρύθμιση των επιχειρήσεων και τη διαχείριση ή την κηδεμονία του συνταξιοδοτικά ταμεία και άλλες επενδύσεις.... [-]


MSc εταιρική ευθύνη και την αειφορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Ο MSc Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση, να ερεθίσει την κριτική σκέψη και να εξασκηθείτε εστιασμένες στο πρόβλημα λήψης αποφάσεων σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων που επηρεάζουν τη λειτουργία των σύγχρονων οργανισμών. [+]

Εταιρική υπευθυνότητα και η βιωσιμότητα έχουν γίνει σημαντικά ζητήματα για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών και για τους διαχειριστές που εργάζονται σε αυτά. Ένα ευρύ φάσμα των λόγων στηρίζουν αυτήν την αύξηση σε σημασία, όπως υψηλού προφίλ εταιρικά σκάνδαλα? μια αυξανόμενη ανάγκη να επιδειχθεί υπευθυνότητα, τη διαφάνεια και τη βιωσιμότητα? μια φθίνουσα ανοχή για την εταιρική περίσσεια και ανευθυνότητα? καθώς και την ανάγκη για την προστασία της εταιρικής φήμης και να αναπτύξει την πίστη μάρκα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.... [-]


Msc μαθηματική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το MSc Mathematical Finance της Birkbeck προσφέρει προηγμένη κατάρτιση σε ποσοτικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων η αποτίμηση των τίτλων και η μέτρηση και διαχείριση των κινδύνων χαρτοφυλακίου, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε απασχόληση σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των φορέων ρύθμισης. [+]

Η αγορά της μεταπτυχιακής κατάρτισης στον τομέα της ποσοτικής χρηματοδότησης εξελίσσεται, με μια αλλαγή στο σύνολο δεξιοτήτων που απαιτούν οι εργοδότες. Μπέρκμπεκ MSc Μαθηματικά Οικονομικά Προσφέρει προηγμένη κατάρτιση σε ποσοτικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται σε σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένης κυρίως της αποτίμησης των τίτλων και της μέτρησης και διαχείρισης κινδύνων χαρτοφυλακίου, που σας επιτρέπουν να αναζητήσετε απασχόληση σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των φορέων ρύθμισης.... [-]


Msc οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με εργαλεία και τεχνικές για τη διερεύνηση σημαντικών οικονομικών θεμάτων. Παρέχει μια γείωση σε μαθηματικές και οικονομετρικές τεχνικές, και πηγαίνει για να συζητήσουν τα θεμέλια της μικροοικονομίας και μακροοικονομίας και εφαρμογή τους στα νέα οικονομικά προβλήματα. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με εργαλεία και τεχνικές για τη διερεύνηση σημαντικών οικονομικών θεμάτων. Παρέχει μια γείωση σε μαθηματικές και οικονομετρικές τεχνικές, και πηγαίνει για να συζητήσουν τα θεμέλια της μικροοικονομίας και μακροοικονομίας και εφαρμογή τους στα νέα οικονομικά προβλήματα.

Θα μάθουν να εκφράζουν πρωτότυπες ιδέες σε επιστημονικές εργασίες και να τα δοκιμάσουν με τη χρήση των οικονομετρίας. Η μελέτη των οικονομετρία καλύπτει γραμμικές και δυναμικά μοντέλα γραμμικής παλινδρόμησης, μία ευρεία ποικιλία δοκιμασιών υπόθεση και τεχνικών για συστήματα εξισώσεων εκτίμησης. Οι τεχνικές απεικονίζονται με τα οικονομικά παραδείγματα, όπως τα μοντέλα με ορθολογικές προσδοκίες, καθώς και λειτουργίες κατανάλωση, την παραγωγή και τη ζήτηση χρήματος.... [-]


Msc οικονομική οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με εργαλεία και τεχνικές για τη διερεύνηση σημαντικών οικονομικών θεμάτων. Παρέχει μια διεξοδική γείωση σε μαθηματικές και οικονομετρικές τεχνικές, καθώς και μικροοικονομία, και εξετάζει γιατί οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι επιρρεπείς σε κρίσεις, μελετώντας τα στοιχεία του παρελθόντος και του παρόντος κρίσεις, και μετέπειτα πολιτικές απαντήσεις. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με εργαλεία και τεχνικές για τη διερεύνηση σημαντικών οικονομικών θεμάτων. Παρέχει μια διεξοδική γείωση σε μαθηματικές και οικονομετρικές τεχνικές, καθώς και μικροοικονομία, και εξετάζει γιατί οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι επιρρεπείς σε κρίσεις, μελετώντας τα στοιχεία του παρελθόντος και του παρόντος κρίσεις, και μετέπειτα πολιτικές απαντήσεις.... [-]


MSc οργανωτική συμπεριφορά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ στην οργανωτική συμπεριφορά απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους από άτομα και οργανισμούς. Θα αποκτήσουν μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψυχολογίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς. [+]

Πτυχίο Μάστερ στην οργανωτική συμπεριφορά απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόησή τους από άτομα και οργανισμούς.

Θα αποκτήσουν μια ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα της επαγγελματικής ψυχολογίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς.

Ο βαθμός επικεντρώνεται στις συζητήσεις της τρέχουσας έρευνας, με στόχο την ενθάρρυνση να συμμετάσχουν σε κριτική σκέψη και να προβληματιστούν σχετικά με τη θεωρία και την πρακτική. Θα αποκτήσει επίσης βασική εφαρμοσμένη έρευνα δεξιότητες.... [-]


MSc προηγμένες τεχνολογίες υπολογιστικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών των προηγμένων τεχνολογιών πληροφορικής, της επιστήμης των δεδομένων και ανάλυση δεδομένων με έμφαση σε τομείς εμπειρογνωμοσύνης και έρευνας εξειδίκευση στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και Συστημάτων Πληροφόρησης. [+]

Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών των προηγμένων τεχνολογιών πληροφορικής, της επιστήμης των δεδομένων και ανάλυση δεδομένων με έμφαση σε τομείς της τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης της έρευνας στο πλαίσιο του Τμήμα Πληροφορικής και Πληροφοριακά Συστήματα. Ενότητες καλύπτουν state-of-the-art τεχνικές σε τομείς όπως η διαχείριση και ανάλυση των «μεγάλων δεδομένων», ανάπτυξη λογισμικού των πληροφοριακών συστημάτων σε σύννεφο, κινητά και web-based αρχιτεκτονικές και υπολογιστικών μεθόδων για την έξυπνη διαχείριση των πληροφοριών και την ανάλυση.... [-]


MSc στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την παροχή συμβουλών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Πτυχίο Μάστερ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού (ΑΑΔ): μια στρατηγική προσέγγιση για τη διαχείριση ανθρώπων και την οργανωτική ανάπτυξη, με σκοπό την ενίσχυση της μάθησης, τις δεξιότητες, την προσωπική ανάπτυξη και την απόδοση στο χώρο εργασίας. [+]

Αυτό Μάστερ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού (ΑΑΔ): Μια στρατηγική προσέγγιση της διαχείρισης των ανθρώπων και την οργανωτική ανάπτυξη, με σκοπό την ενίσχυση της μάθησης, τις δεξιότητες, την προσωπική ανάπτυξη και την απόδοση στο χώρο εργασίας.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος αναγνωρίζει ότι οι φραγμοί που χωρίζονται σε ειδικούς τομείς όπως η εκπαίδευση, η ανάπτυξη της διαχείρισης και της οργανωτικής μάθησης εξαφανίζονται, ενώ οι νέες προσεγγίσεις, όπως το ταλέντο και η διαχείριση της γνώσης, κερδίζουν την αύξηση της πρόσφυσης σε δύο ακαδημαϊκά και πρακτικά κοινότητες. Αναγνωρίζει περαιτέρω την ανάγκη για HRD επαγγελματίες, είτε εργάζονται μέσα σε ένα τμήμα HR, ανεξάρτητα, ή μέσα σε ένα οργανισμό παροχής συμβουλών, να αξιολογήσουν κριτικά τη δική τους πρακτική και το σχεδιασμό και να παραδώσει HRD προσεγγίσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός όλο και πιο διαφοροποιημένο εργατικό δυναμικό.... [-]


MSc συστημάτων και διαχείρισης πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μέση της σταδιοδρομίας του στα Συστήματα Διαχείρισης και Πληροφοριών είναι σχεδιασμένο για άτομα με πτυχίο στα συστήματα πληροφοριών, τον υπολογισμό και τη διαχείριση? ή εκείνα με εκτεταμένη εμπειρία στη χρήση των συστημάτων πληροφοριών σε οργανισμούς, ή τη διαχείριση της πληροφορικής. [+]

Αυτό το μέσο της σταδιοδρομίας τους Μεταπτυχιακό στα Συστήματα Διαχείρισης και Πληροφοριών είναι σχεδιασμένο για άτομα με πτυχίο στα συστήματα πληροφοριών, τον υπολογισμό και τη διαχείριση? ή εκείνα με εκτεταμένη εμπειρία στη χρήση των συστημάτων πληροφοριών σε οργανισμούς, ή τη διαχείριση της πληροφορικής. Θα βασιστεί στην κατανόηση σας των συστημάτων και τη διαχείριση πληροφοριών, προσφέροντας την ευκαιρία να σπουδάσουν σε προχωρημένο επίπεδο εντός ή σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πληροφοριών διαχείρισης του έργου, την ανάπτυξη και τη διαχείριση της αλλαγής, και υπολογιστές που βασίζονται στην καινοτομία.... [-]


MSc τεχνολογίας των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τις πρακτικές πτυχές της την ανάπτυξη συστημάτων πληροφόρησης, σύγχρονα θέματα διαχείρισης και τον επαγγελματισμό στον τομέα της πληροφορικής. Εάν έχετε ήδη εμπειρία από τη συνεργασία στον κλάδο της τεχνολογίας, το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει ευκαιρίες για διεύρυνση και εμβάθυνση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. [+]

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τις πρακτικές πτυχές της την ανάπτυξη συστημάτων πληροφόρησης, σύγχρονα θέματα διαχείρισης και τον επαγγελματισμό στον τομέα της πληροφορικής. Εάν έχετε ήδη εμπειρία από τη συνεργασία στον κλάδο της τεχνολογίας, το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει ευκαιρίες για διεύρυνση και εμβάθυνση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. Αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία, το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια πλατφόρμα για μια καριέρα στη βιομηχανία της πληροφορικής.... [-]


Msc χρηματοοικονομικής τεχνικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό Μάστερ στην χρηματοοικονομική μηχανική προσφέρει προηγμένη εκπαίδευση στην ποσοτική δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων κυρίως αποτίμηση των χρεογράφων, καθώς και τη μέτρηση και διαχείριση των κινδύνων του χαρτοφυλακίου. Η κατάρτιση παρέχεται στον προγραμματισμό, αριθμητικές μέθοδοι και οι στατιστικές, και θα σας δοθεί μια γείωση σε τεχνικές τιμολόγησης και διαχείρισης των κινδύνων. [+]

Αυτό Μάστερ στην χρηματοοικονομική μηχανική προσφέρει προηγμένη εκπαίδευση στην ποσοτική δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων κυρίως αποτίμηση των χρεογράφων, καθώς και τη μέτρηση και διαχείριση των κινδύνων του χαρτοφυλακίου. Η κατάρτιση παρέχεται στον προγραμματισμό, αριθμητικές μέθοδοι και οι στατιστικές, και θα σας δοθεί μια γείωση σε τεχνικές τιμολόγησης και διαχείρισης των κινδύνων.... [-]


διαχείριση Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει μια ευέλικτη δομή, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε να επικεντρωθεί σε ένα γενικό υπόβαθρο στην επιχείρηση και τη διαχείριση ή να επικεντρωθεί σε έναν ειδικό χώρο. Όποια και να επιλέξετε, το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση σε βασικές πτυχές όσον αφορά τη διαχείριση και αξιοποιεί το Τμήμα τομείς της Διοίκησης της ερευνητικής εμπειρίας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει μια ευέλικτη δομή, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε να επικεντρωθεί σε ένα γενικό υπόβαθρο στην επιχείρηση και τη διαχείριση ή να επικεντρωθεί σε έναν ειδικό χώρο. Όποια και να επιλέξετε, το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση σε βασικές πτυχές όσον αφορά τη διαχείριση και αξιοποιεί το Τμήμα τομείς της Διοίκησης της ερευνητικής εμπειρίας.

Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου.... [-]


διαχείρισης επενδύσεων Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στον επενδύσεων, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ή οποιοδήποτε σε άλλες εργασίες της δημοσιονομικής διαχείρισης που σχετίζονται με, τότε αυτός ο βαθμός θα σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν ποσοτική δεξιότητες ανάλυσης σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναλύσουν κριτικά τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις προτάσεις και εμπειρικές εφαρμογές της εταιρικής χρηματοδότησης. [+]

Πρόκειται για ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που καλύπτει up-to-ημερομηνία θέματα στην εμπειρική χρηματοδότηση. Αν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στον επενδύσεων, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ή οποιοδήποτε σε άλλες εργασίες της δημοσιονομικής διαχείρισης που σχετίζονται με, τότε αυτός ο βαθμός θα σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν ποσοτική δεξιότητες ανάλυσης σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναλύσουν κριτικά τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις προτάσεις και εμπειρικές εφαρμογές της εταιρικής χρηματοδότησης.... [-]


διαχείριση των ανθρώπινων πόρων Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια κρίσιμη κατανόηση των ανθρώπων και οργανισμών. Επικεντρώνεται σε στρατηγικούς και ατομικό επίπεδο βελτιώσεις, μέσω της εκτίμησης του ρόλου της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων (HRM) σε σύγχρονους οργανισμούς, τα ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη των στρατηγικών στόχων (συμπεριλαμβανομένης της σε διεθνές επίπεδο), οι εργασιακές σχέσεις, και την επιλογή, την παροχή κινήτρων και την ανάπτυξη προσωπικό. [+]

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια κρίσιμη κατανόηση των ανθρώπων και οργανισμών. Επικεντρώνεται σε στρατηγικούς και ατομικό επίπεδο βελτιώσεις, μέσω της εκτίμησης του ρόλου της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων (HRM) σε σύγχρονους οργανισμούς, τα ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη των στρατηγικών στόχων (συμπεριλαμβανομένης της σε διεθνές επίπεδο), οι εργασιακές σχέσεις, και την επιλογή, την παροχή κινήτρων και την ανάπτυξη προσωπικό. Θα αποκτήσει επίσης εφαρμοσμένη έρευνα δεξιότητες.... [-]


επικοινωνίες μάρκετινγκ Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

[+]

Βασισμένο στο School of Business, Οικονομικών και Πληροφορικής, Το Τμήμα Διαχείρισης είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλών στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης. Ακαδημαϊκό προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές καθώς και τους ενθουσιώδεις καθηγητές, και δημοσιεύει τακτικά άρθρα αιχμής σε μεγάλες εφημερίδες του κόσμου.

Έχουμε συγκεκριμένη έρευνα δυνάμεις στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη στρατηγική, η διαχείριση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση του αθλητισμού και της εμπορίας, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης και της λογιστικής.... [-]


λογιστική MSc και χρηματοοικονομική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό είναι ένα γενικού MSc και θα είναι σχετικό με εκείνους που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής και εκείνων που απαιτούν άριστη γνώση της λογιστικής ως κάτοχοι του προϋπολογισμού. Επιδιώκουμε οι μαθητές από διάφορες περιοχές των επιχειρήσεων / διαχείριση, τη λογιστική και τη χρηματοδότηση, ή εκείνοι με μια ποσοτική φόντο. [+]

Αυτό είναι ένα γενικού MSc και θα είναι σχετικό με εκείνους που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής και εκείνων που απαιτούν άριστη γνώση της λογιστικής ως κάτοχοι του προϋπολογισμού. Επιδιώκουμε οι μαθητές από διάφορες περιοχές των επιχειρήσεων / διαχείριση, τη λογιστική και τη χρηματοδότηση, ή εκείνοι με μια ποσοτική φόντο.

Παίρνουμε μια πραγματικά διεπιστημονική προσέγγιση του θέματος, το οποίο σας προσφέρει ένα καινοτόμο τρόπο εκμάθησης για θέματα που δεν μπορούν να pigeonholed σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Επειδή οι μαθητές μας προέρχονται από μια τέτοια ποικιλία των υποβάθρων και κυμαίνονται σε ηλικία και εμπειρία, θα βρείτε συζητήσεις μας τάξη μια τόνωση αρένα στην οποία να διερευνήσει νέες ιδέες και θέματα.... [-]


μάρκετινγκ Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα πρέπει να εισαχθεί στο ίδρυμα του μάρκετινγκ, τη θεωρητική θεμελίωση, τα μείγματα μάρκετινγκ, καθώς και τα τρέχοντα ζητήματα και τις μελλοντικές τάσεις του μάρκετινγκ. [+]

Το μάρκετινγκ είναι η διαδικασία με την οποία οι εταιρείες καθορίζουν ποια προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να είναι ενδιαφέρον για τους πελάτες, καθώς και η στρατηγική για χρήση σε πωλήσεις, τις επικοινωνίες και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Σε αυτό το πρόγραμμα, θα πρέπει να εισαχθεί στο ίδρυμα του μάρκετινγκ, τη θεωρητική θεμελίωση, τα μείγματα μάρκετινγκ, καθώς και τα τρέχοντα ζητήματα και τις μελλοντικές τάσεις του μάρκετινγκ. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σειρά σχετικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των branding, διαχείριση πελατειακών σχέσεων, e-marketing και πράσινο μάρκετινγκ. Το πρόγραμμα σπουδών είναι μέχρι σήμερα, διανοητικά εμπνέει και σχετικές.... [-]


Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα της βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδυάζοντας ειδικός διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική του αθλητισμού διαχείρισης και της οικονομίας με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και ερευνητικές μεθόδους. [+]

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί στο άθλημα της βιομηχανίας και των συναφών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδυάζοντας ειδικός διδασκαλία σχετικά με τις αρχές και την πρακτική του αθλητισμού διαχείρισης και της οικονομίας με τη γενική εκπαίδευση στη διαχείριση, την οργάνωση επιχειρήσεων, τη στρατηγική και ερευνητικές μεθόδους. Καλύπτει αρκετούς βασικούς τομείς, όπως η διακυβέρνηση και ρυθμιστικές, με έμφαση στον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού.... [-]


συμβουλών σε θέματα διαχείρισης MSc και οργανωτικές αλλαγές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό το μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα συνδυάζει θεωρία και πρακτική συμβουλών σε θέματα διαχείρισης από την άποψη των οργανωτικών και των στρατηγικών αλλαγών. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες για να λειτουργήσει ως μια επιτυχημένη σύμβουλος. [+]

βαθμό από το βράδυ της μελέτης

Αυτό το μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα συνδυάζει θεωρία και πρακτική συμβουλών σε θέματα διαχείρισης από την άποψη των οργανωτικών και των στρατηγικών αλλαγών. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες για να λειτουργήσει ως μια επιτυχημένη σύμβουλος.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από τη σκοπιά των εν ενεργεία συμβούλους και παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό της τελευταίας θεωρητικής σκέψης σχετικά με τη στρατηγική διαχείριση με πρακτικές ιδέες σε επιτυχημένες οργανωτικές αλλαγές. Θα μάθετε να εφαρμόσει τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα συμβούλων διαχείρισης.... [-]


τεχνολογίες μάθησης MSc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Αυτό Μάστερ στον τομέα των τεχνολογιών μάθησης παρέχει την τεχνική και παιδαγωγικές γνώσεις που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση των τεχνολογιών της μάθησης από τη σκοπιά της state-of-the-art τεχνητή νοημοσύνη και την επιστήμη των υπολογιστών τεχνικές, θεωρία μάθησης και τη διδακτική πρακτική. [+]

Αυτό Μάστερ στον τομέα των τεχνολογιών μάθησης παρέχει την τεχνική και παιδαγωγικές γνώσεις που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση των τεχνολογιών της μάθησης από τη σκοπιά της state-of-the-art τεχνητή νοημοσύνη και την επιστήμη των υπολογιστών τεχνικές, θεωρία μάθησης και τη διδακτική πρακτική. Αναπτύσσει ένα γερό θεμέλιο για την είσοδο σε μια σταδιοδρομία στον τομέα των τεχνολογιών μάθησης ή σε ερευνητικό επίπεδο για το θέμα. ... [-]


χρηματοδότηση Msc

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια October 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Φοιτητές για το Birkbeck MSc Finance ληφθεί εξαιρετική ειδική εκπαίδευση στην χρηματοοικονομική επιστήμη, συμπεριλαμβανομένης της βασικής θεωρίας χαρτοφυλακίου, χρηματοδότηση επιχειρήσεων και ανώτερα θεωρητικά τιμολόγησης που εφαρμόζονται στα παράγωγα και τις αγορές κρατικών ομολόγων. [+]

Εξειδικευμένες γνώσεις της χρηματοδότησης εκτιμάται όλο και περισσότερο σε εμπορικές επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Φοιτητές για το Birkbeck MSc Finance ληφθεί εξαιρετική ειδική εκπαίδευση στην χρηματοοικονομική επιστήμη, συμπεριλαμβανομένης της βασικής θεωρίας χαρτοφυλακίου, χρηματοδότηση επιχειρήσεων και ανώτερα θεωρητικά τιμολόγησης που εφαρμόζονται στα παράγωγα και τις αγορές κρατικών ομολόγων. Μπορούν επίσης να μάθουν τις τελευταίες οικονομετρίας και αριθμητικές δεξιότητες ανάλυσης που είναι σημαντικές στην αγορά. Το μάθημα είναι απαιτητικό και δύσκολο? οι αιτούντες θα πρέπει να έχουν ισχυρή πνευματική ικανότητα και θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά.... [-]


Βίντεο

Living in London. Birkbeck International

Orientation Week - International Students

Introduction to the School of Business, Economics and Informatics

International Students

Study Support

Επικοινωνία

Birkbeck, University of London

Διεύθυνση Birkbeck, University of London Malet Street, Bloomsbury
WC1E 7HX Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστοσελίδα http://www.bbk.ac.uk/
Τηλέφωνο +44 20 7631 6000